Queen Mary University of London, Barts and The London School of Medicine and Dentistry (Malta)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Rangerte i 3. i Storbritannia for medisin (Guardian University Guide 2018)

Queen Mary University of London (QMUL), et Russell Group University i Storbritannia har åpnet en medisinsk campus i Malta, Europa. Vi aksepterer søknader for inngangen til september 2018 og søknadsfristen er 30. juni 2018 . Vi tilbyr:

  • En femårig medisin MBBS Malta (Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery) bachelorprogram.

Stipend vil bli tilgjengelig i 2018 for 2018/19 oppføring.

Programmet er undervist av Barts og London School of Medicine and Dentistry, en ledende UK Medical School som er et fakultet for QMUL. Barts og London ble dannet av det eldste sykehuset i Europa, St. Bartholomews (kjent som "Barts"), som ble grunnlagt i 1123, og Englands første medisinske skole, The London, som åpnet i 1785.

Dette medisinprogrammet følger samme kjerneplan som QMUL-programmet undervist i London, og du vil bli undervist på Malta av ansatte fra QMUL, samt lokale klinikere utdannet av skolen.

Om Malta

Programmet vil være basert på Gozo, en av de tre øyene som utgjør Republikken Malta. Malta har en blendende historie, spenner over 7000 år: øyene har tre UNESCOs verdensarvsteder (inkludert hele maltesiske hovedstaden, Valletta). Mer nylig har du kanskje sett Malta på TV: øyene gir noen av de fantastiske stedene for Game of Thrones.

Studieavgift

35 000 euro per år

Søknadsprosess

Kandidater søker direkte på universitetet , ikke gjennom Storbritannias standard applikasjonssystem, UCAS.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Health Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery (MBBS)

Campus Heltidsstudier 5 år September 2019 Malta Victoria

Programmet er utformet for å gi studentene den medisinske kunnskapen, kliniske ferdigheter og faglige holdninger som kreves for å bli en kompetent Foundation Year (FY1) Doctor. [+]

Queen Mary University of London (QMUL) tilbyr en femårig Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery (MBBS) program undervist på Middelhavet øyene i Maltas republikk. MBBS er undervist av Barts og The London School of Medicine and Dentistry, et fakultet for QMUL, et medlem av Russell-gruppen av ledende forskningsledede britiske universiteter.

Programmet er utformet for å gi studentene den medisinske kunnskapen, kliniske ferdigheter og faglige holdninger som kreves for å bli en kompetent Foundation Year (FY1) Doctor. Vår spiral pensum er undervist i en serie moduler som er basert på kroppssystemer som i sin tur omfatter ulike vitenskapelige og medisinske temaer. Programmet er det samme som MBBS London-programmet når det gjelder kjerneplan, en metode for levering og utvalgskriterier.... [-]


Videoer

Study undergraduate medicine in Malta with a top UK medical school

Kontakt

Adresse, linje 1 Sir M.A. Refalo Sixth Form Fortunato Mizzi Street, Victoria, Gozo
Victoria, Malta

Adresse, linje 1 Garrod Building, Turner Street, Whitechapel
E1 2AD London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Telefon undefined