Elevate Health

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Elevate Helse tilbyr et omfattende utvalg av elektroniske medisinske kurs for forskere og helsepersonell. Kurs kan studeres utelukkende på nettet, eller som del av en blandet plan som har ansikt-til-ansikt økter i tillegg til fjernundervisning. Uansett hvordan du velger å studere, gjør du det på egen hånd, uansett hvor du er i verden - alt du trenger er en internettforbindelse.

Elevate tilbyr mer enn online læringsmuligheter; det er en interaktiv portal som gjør at globale helsepersonell å møtes på nettet for å dele kunnskap, utforske ideer og analysere ny vitenskap. Dette betyr at når du har fullført din online helse kurs, vil du ikke bare få en internasjonalt akkreditert diplom fra Utrecht University - rangert som nr 1 i Nederland og # 46 i verden, men også et nettverk av kolleger som du kan ringe på som du utvikle din karriere profesjonelt.

Vårt mål er å øke kunnskap og forståelse for helsefag blant helsepersonell og medisinske forskere. Ved å gjøre det, håper vi å forbedre den generelle velvære og redusere forskjellene i standarder for medisinsk behandling mellom land.

Hva står vi for?

√ E-læring ekspertise

in-house team av e-læring utviklere er eksperter på e-læring. Vi har en sterk og lyd på nettet pedagogisk filosofi og praksis, med en personlig tilnærming til læring, fokus på samhandling og vi tilbyr kontinuerlig utdanningsstøtte gjennom hele kurset.

√ Fokus på helsesektoren

Vi fokuserer utelukkende på det medisinske (forskning) sektoren. Dette har gjort oss i stand til å utvikle relevant kunnskap på feltet. Det har også tillatt oss å bygge et omfattende internasjonalt faglig nettverk. Som sådan, er vi klar over den siste utviklingen og utfordringene våre partnere står overfor.

√ gi bedre tilgang til god kvalitet helsetjenester over hele verden

Elevate Helse er ikke bare en leverandør av online medisinsk utdanning. Faktisk er vi en sosial virksomhet tar sikte på å gi bedre tilgang til utdanning i helsevesenet over hele verden - med mål om å gi flere mennesker globalt få tilgang til god kvalitet medisinsk behandling.

Hvordan det fungerer

√ Velge et kurs

Elevate tilbyr couses i et bredt spekter av emner. Bla gjennom kurs-delen av denne nettsiden for mer informasjon om de ulike kursene vi tilbyr.

√ validering

Etter å ha mottatt søknaden din til å melde, vil heve sjekke om du oppfyller selvfølgelig opptakskrav. Du vil motta en epost som bekrefter din plass.

√ Studerer

Du vil bruke vår online læringsmiljø i studiene. Denne portalen gir deg muligheten til å samhandle med jevnaldrende og få tilgang til inspirerende foredrag og andre materialer av høy kvalitet.

√ Examination

På slutten av kurset vil det bli en avsluttende eksamen, som kan gjennomføres i hjemlandet, ved etablering av en av våre pedagogiske partnere.

√ Certificate

Du vil motta en internasjonalt akkreditert diplom fra Utrecht University, rangert som nr 1 i Nederland, etter vellykket avsluttet et kurs.

10547187_420815584727575_4352506952356059003_o
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc » Se Kurs - HealthcareStudies » Se Kurs - OnlineStudies »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:


MSc Epidemiologi Postgraduate Online

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 3 - 5 år September 2018 Nederland Nederland Online + 1 fler

Dette globalt orientert program fokuserer på kompetanse du trenger som en epidemiolog: det gir rikelig med oppmerksomhet for forskning, men ikke bare som forsker - det også gjør det mulig å bedømme forskning og implementere resultater fra forskning. Programmet er utviklet for profesjonelle som allerede arbeider i feltet som ønsker å videreutvikle sin forskning ferdigheter. Programmet gir også et sterkt fundament for forskere som starter en karriere i klinisk eller epidemiologisk forskning. [+]

msc epidemiologi videreutdanning online

Dette postgraduate programmet tilbys av Utrecht universitet og University Medical Centre Utrecht i samarbeid med MSc Epidemiologi og via den elektroniske plattformen Elevate Helse.

Dette globalt orientert program fokuserer på kompetanse du trenger som en epidemiolog: det gir rikelig med oppmerksomhet for forskning, men ikke bare som forsker - det også gjør det mulig å bedømme forskning og implementere resultater fra forskning.

Programmet er utviklet for profesjonelle som allerede arbeider i feltet som ønsker å videreutvikle sin forskning ferdigheter. Programmet gir også et sterkt fundament for forskere som starter en karriere i klinisk eller epidemiologisk forskning.... [-]


Kurs: Farmakoepidemiologi Og Narkotikasikkerhet

Nettstudie Deltid 3 uker September 2018 Nederland Nederland Online

I løpet av dette Farmakoepidemiologi og Drug Safety-kurset vil du lære om typiske problemer (for eksempel forvirring ved indikasjon eller sjeldne bivirkninger) og ulike farmakoepidemiologiske tilnærminger til å håndtere disse problemene. [+]

Farmakoepidemiologi and Drug Safety

Farmakoepidemiologi og narkotikasikkerhet: et aktuelt problem

Med utsiktene til at enda mer innovative narkotikabehandlinger vil bli introdusert i de kommende årene, krever samfunnet nye tilnærminger til sammenlignende risiko / nyttevaluering, samt nye konsepter. Slike evalueringer utføres vanligvis bare når de relevante terapiene har blitt brukt mye i daglig praksis. Sikkerhets- og risikostyringsvurderingen av ulike medisinterapi utføres da innenfor rammen av observatoriske epidemiologiske studier (for eksempel å etablere bevis på "sikkerhet" og bevis på "effektivitet"). Dette er det logiske neste trinnet etter randomiserte kliniske studier, som er utviklet for å gi bevis på et stoffs "effekt".... [-]


Kurs: Prognostisk Forskning

Nettstudie Deltid 3 uker June 2018 Nederland Nederland Online

Prognose er et nøkkelbegrep i pasientbehandlingen. Men selv om prognostisk forskning blir stadig viktigere i klinisk medisin, selve metodikken bak det er relativt underutviklet. Formålet med dette kurset er å rette opp denne ubalansen. [+]

prognostisk Forskning

Prognose er et nøkkelbegrep i pasientbehandlingen. Men selv om prognostisk forskning blir stadig viktigere i klinisk medisin, selve metodikken bak det er relativt underutviklet.

Formålet med dette kurset er å rette opp denne ubalansen. Vi vil derfor diskutere prinsipper og metoder for ikke-eksperimentell prognostisk forskning, sammen med praktisering av prognostisk forskning i en klinisk setting. Det blir lagt vekt på å lære om design og statistisk analyse av prognostiske studier, bygging og estimering av prediksjon regler, ulike tilnærminger til validering og generalisering av forskningsresultater. Du vil også lære å møte utfordringene med å håndtere små datasettene.... [-]


Selvfølgelig: Søkt økonomisk Modellering For Veterinærvitenskapene

Nettstudie Deltid 6 uker September 2018 Nederland Nederland Online

Målet med denne hands-on kurset er å gjøre deg i stand til å bli kjent med bruk av relevante verktøy, slik at du kan bli mer aktivt involvert i økonomiske beslutninger, særlig med hensyn til sykdomskontroll. [+]

Applied Economic Modelling for Veterinary Sciences

Økonomisk modellering underbygger beslutningsprosesser i hele feltet av dyrehelse økonomi, så en god forståelse av problemene og verktøy som er involvert er avgjørende. Målet med denne hands-on kurset er å gjøre deg i stand til å bli kjent med bruk av relevante verktøy, slik at du kan bli mer aktivt involvert i økonomiske beslutninger, særlig med hensyn til sykdomskontroll.

Mange økonomiske verktøy har blitt utviklet og blir nå brukt til å støtte beslutninger om dyrehelse. Disse omfatter grunnleggende metoder, slik som delvis budsjett, NKA og beslutningsanalyse, men også mer avanserte metoder, slik som lineær programmering, Markov-kjeden og Monte Carlo-simulering. Du vil lære om alle disse, sammen med hvordan man detalj kritiske trinn i en systemanalyse og velge hensiktsmessige modellering typer og teknikker.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
Elevate
c/o Stratenum, Huispostnr STR.6.131
P.O. Box 85060

Netherlands Online, 3508 AB NL