Elevate Health

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Elevate Helse tilbyr et omfattende utvalg av elektroniske medisinske kurs for forskere og helsepersonell. Kurs kan studeres utelukkende på nettet, eller som del av en blandet plan som har ansikt-til-ansikt økter i tillegg til fjernundervisning. Uansett hvordan du velger å studere, gjør du det på egen hånd, uansett hvor du er i verden - alt du trenger er en internettforbindelse.

Elevate tilbyr mer enn online læringsmuligheter; det er en interaktiv portal som gjør at globale helsepersonell å møtes på nettet for å dele kunnskap, utforske ideer og analysere ny vitenskap. Dette betyr at når du har fullført din online helse kurs, vil du ikke bare få en internasjonalt akkreditert diplom fra Utrecht University - rangert som nr 1 i Nederland og # 46 i verden, men også et nettverk av kolleger som du kan ringe på som du utvikle din karriere profesjonelt.

Vårt mål er å øke kunnskap og forståelse for helsefag blant helsepersonell og medisinske forskere. Ved å gjøre det, håper vi å forbedre den generelle velvære og redusere forskjellene i standarder for medisinsk behandling mellom land.

Hva står vi for?

√ E-læring ekspertise

in-house team av e-læring utviklere er eksperter på e-læring. Vi har en sterk og lyd på nettet pedagogisk filosofi og praksis, med en personlig tilnærming til læring, fokus på samhandling og vi tilbyr kontinuerlig utdanningsstøtte gjennom hele kurset.

√ Fokus på helsesektoren

Vi fokuserer utelukkende på det medisinske (forskning) sektoren. Dette har gjort oss i stand til å utvikle relevant kunnskap på feltet. Det har også tillatt oss å bygge et omfattende internasjonalt faglig nettverk. Som sådan, er vi klar over den siste utviklingen og utfordringene våre partnere står overfor.

√ gi bedre tilgang til god kvalitet helsetjenester over hele verden

Elevate Helse er ikke bare en leverandør av online medisinsk utdanning. Faktisk er vi en sosial virksomhet tar sikte på å gi bedre tilgang til utdanning i helsevesenet over hele verden - med mål om å gi flere mennesker globalt få tilgang til god kvalitet medisinsk behandling.

Hvordan det fungerer

√ Velge et kurs

Elevate tilbyr couses i et bredt spekter av emner. Bla gjennom kurs-delen av denne nettsiden for mer informasjon om de ulike kursene vi tilbyr.

√ validering

Etter å ha mottatt søknaden din til å melde, vil heve sjekke om du oppfyller selvfølgelig opptakskrav. Du vil motta en epost som bekrefter din plass.

√ Studerer

Du vil bruke vår online læringsmiljø i studiene. Denne portalen gir deg muligheten til å samhandle med jevnaldrende og få tilgang til inspirerende foredrag og andre materialer av høy kvalitet.

√ Examination

På slutten av kurset vil det bli en avsluttende eksamen, som kan gjennomføres i hjemlandet, ved etablering av en av våre pedagogiske partnere.

√ Certificate

Du vil motta en internasjonalt akkreditert diplom fra Utrecht University, rangert som nr 1 i Nederland, etter vellykket avsluttet et kurs.

10547187_420815584727575_4352506952356059003_o

Steder

Netherlands Online

Address
Elevate
Heidelberglaan 8
Utrecht, The Netherlands

3584 CS Netherlands Online, Nederland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss