Elevate Health

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Elevate Helse tilbyr et omfattende utvalg av elektroniske medisinske kurs for forskere og helsepersonell. Kurs kan studeres utelukkende på nettet, eller som del av en blandet plan som har ansikt-til-ansikt økter i tillegg til fjernundervisning. Uansett hvordan du velger å studere, gjør du det på egen hånd, uansett hvor du er i verden - alt du trenger er en internettforbindelse.

Elevate tilbyr mer enn online læringsmuligheter; det er en interaktiv portal som gjør at globale helsepersonell å møtes på nettet for å dele kunnskap, utforske ideer og analysere ny vitenskap. Dette betyr at når du har fullført din online helse kurs, vil du ikke bare få en internasjonalt akkreditert diplom fra Utrecht University - rangert som nr 1 i Nederland og # 46 i verden, men også et nettverk av kolleger som du kan ringe på som du utvikle din karriere profesjonelt.

Vårt mål er å øke kunnskap og forståelse for helsefag blant helsepersonell og medisinske forskere. Ved å gjøre det, håper vi å forbedre den generelle velvære og redusere forskjellene i standarder for medisinsk behandling mellom land.

Hva står vi for?

√ E-læring ekspertise

in-house team av e-læring utviklere er eksperter på e-læring. Vi har en sterk og lyd på nettet pedagogisk filosofi og praksis, med en personlig tilnærming til læring, fokus på samhandling og vi tilbyr kontinuerlig utdanningsstøtte gjennom hele kurset.

√ Fokus på helsesektoren

Vi fokuserer utelukkende på det medisinske (forskning) sektoren. Dette har gjort oss i stand til å utvikle relevant kunnskap på feltet. Det har også tillatt oss å bygge et omfattende internasjonalt faglig nettverk. Som sådan, er vi klar over den siste utviklingen og utfordringene våre partnere står overfor.

√ gi bedre tilgang til god kvalitet helsetjenester over hele verden

Elevate Helse er ikke bare en leverandør av online medisinsk utdanning. Faktisk er vi en sosial virksomhet tar sikte på å gi bedre tilgang til utdanning i helsevesenet over hele verden - med mål om å gi flere mennesker globalt få tilgang til god kvalitet medisinsk behandling.

Hvordan det fungerer

√ Velge et kurs

Elevate tilbyr couses i et bredt spekter av emner. Bla gjennom kurs-delen av denne nettsiden for mer informasjon om de ulike kursene vi tilbyr.

√ validering

Etter å ha mottatt søknaden din til å melde, vil heve sjekke om du oppfyller selvfølgelig opptakskrav. Du vil motta en epost som bekrefter din plass.

√ Studerer

Du vil bruke vår online læringsmiljø i studiene. Denne portalen gir deg muligheten til å samhandle med jevnaldrende og få tilgang til inspirerende foredrag og andre materialer av høy kvalitet.

√ Examination

På slutten av kurset vil det bli en avsluttende eksamen, som kan gjennomføres i hjemlandet, ved etablering av en av våre pedagogiske partnere.

√ Certificate

Du vil motta en internasjonalt akkreditert diplom fra Utrecht University, rangert som nr 1 i Nederland, etter vellykket avsluttet et kurs.

10547187_420815584727575_4352506952356059003_o
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Health MSc » Se Health Kurs » Se Online Kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:


MSc epidemiologi postgraduate online

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 3 - 5 år September 2019 Nederland Netherlands Online + 1 fler

Dette globalt orientert program fokuserer på kompetanse du trenger som en epidemiolog: det gir rikelig med oppmerksomhet for forskning, men ikke bare som forsker - det også gjør det mulig å bedømme forskning og implementere resultater fra forskning. Programmet er utviklet for profesjonelle som allerede arbeider i feltet som ønsker å videreutvikle sin forskning ferdigheter. Programmet gir også et sterkt fundament for forskere som starter en karriere i klinisk eller epidemiologisk forskning. [+]

msc epidemiologi videreutdanning online

Dette postgraduate programmet tilbys av Utrecht universitet og University Medical Centre Utrecht i samarbeid med MSc Epidemiologi og via den elektroniske plattformen Elevate Helse.

Dette globalt orientert program fokuserer på kompetanse du trenger som en epidemiolog: det gir rikelig med oppmerksomhet for forskning, men ikke bare som forsker - det også gjør det mulig å bedømme forskning og implementere resultater fra forskning.

Programmet er utviklet for profesjonelle som allerede arbeider i feltet som ønsker å videreutvikle sin forskning ferdigheter. Programmet gir også et sterkt fundament for forskere som starter en karriere i klinisk eller epidemiologisk forskning.... [-]


Kurs: avanserte emner i årsaksforskning

Nettstudie Deltid 3 uker January 2019 Nederland Netherlands Online

Dette online medisinsk Kurset vil ta to viktige temaer i årsaks epidemiologisk forskning, nemlig confounding og effekt modifisering. Disse temaene vil bli diskutert i sammenheng med både etiologisk forskning og observasjonsvirkemiddelforskning. Effekt modifikasjon og confounding er vanskelige begreper å forstå og ofte blandet sammen. I dette kurset teori samt den praktiske siden av disse problemene vil bli diskutert. [+]

Avanserte emner i årsaksforskning

Dette online medisinsk Kurset vil ta to viktige temaer i årsaks epidemiologisk forskning, nemlig confounding og effekt modifisering. Disse temaene vil bli diskutert i sammenheng med både etiologisk forskning og observasjonsvirkemiddelforskning. Effekt modifikasjon og confounding er vanskelige begreper å forstå og ofte blandet sammen. I dette kurset teori samt den praktiske siden av disse problemene vil bli diskutert.

Et spesielt problem i årsaks forskning er at den observerte forholdet mellom en determinant og et resultat skyldes at determinant, mens i virkeligheten den observerte forhold bør tilskrives til en annen variabel. Denne formen av skjevhet, ofte referert til som forvirrende, står sentralt i denne kurs. Andre kilder til skjevhet, særlig manglende data og målefeil er ikke adressert i detalj. ... [-]


Kurs: farmakoepidemiologi og narkotikasikkerhet

Nettstudie Deltid 3 uker September 2019 Nederland Netherlands Online

I løpet av dette Farmakoepidemiologi og Drug Safety-kurset vil du lære om typiske problemer (for eksempel forvirring ved indikasjon eller sjeldne bivirkninger) og ulike farmakoepidemiologiske tilnærminger til å håndtere disse problemene. [+]

Farmakoepidemiologi and Drug Safety

Farmakoepidemiologi og narkotikasikkerhet: et aktuelt problem

Med utsiktene til at enda mer innovative narkotikabehandlinger vil bli introdusert i de kommende årene, krever samfunnet nye tilnærminger til sammenlignende risiko / nyttevaluering, samt nye konsepter. Slike evalueringer utføres vanligvis bare når de relevante terapiene har blitt brukt mye i daglig praksis. Sikkerhets- og risikostyringsvurderingen av ulike medisinterapi utføres da innenfor rammen av observatoriske epidemiologiske studier (for eksempel å etablere bevis på "sikkerhet" og bevis på "effektivitet"). Dette er det logiske neste trinnet etter randomiserte kliniske studier, som er utviklet for å gi bevis på et stoffs "effekt".... [-]


Kurs: forskningsetikk: en introduksjon

Nettstudie Deltid 6 uker October 2019 Nederland Netherlands Online

Det er aldri mangel på spørsmål; det er svarene som er vanskeligere å fastslå. For eksempel, hva slags samtykke er passende for biobanker forskning? Når risikoen og fordelene med forskning på riktig balansert? Hva spesielle beskyttelsesmekanismer for å inkludere “utsatte” studiepopulasjoner? Hvordan kan vi sikre vitenskapelig redelighet i forskning? I løpet av dette kurset vil du takle disse og andre spørsmål, samtidig som de lærer å anvende teoretisk innsikt til nyere saker. [+]

Forskningsetikk: en introduksjon

Frivillige blir ofte spurt om å delta i medisinsk forskning for å forbedre helse og trivsel for andre mennesker, nå og i fremtiden. Men edle målet, reiser dette mange etiske spørsmål.

Hvordan kan vi sikre at deltakerne gir sitt genuint informert samtykke? Hva bør gis for å kontrollere grupper i kliniske studier? Hvordan kan vi veie risiko og fordeler ved ulike studier? Hvordan kan vi sikre vitenskapelig redelighet i forskning? Når bør vi foreta målinger med sårbare befolkningsgrupper, for eksempel barn og mennesker i lav- og mellominntektsland? Hvordan skal vi tolke Tuskegee syfilis studie fra et historisk perspektiv?

Det er aldri mangel på spørsmål; det er svarene som er vanskeligere å fastslå. For eksempel, hva slags samtykke er passende for biobanker forskning? Når risikoen og fordelene med forskning på riktig balansert? Hva spesielle beskyttelsesmekanismer for å inkludere “utsatte” studiepopulasjoner? Hvordan kan vi sikre vitenskapelig redelighet i forskning? I løpet av dette kurset vil du takle disse og andre spørsmål, samtidig som de lærer å anvende teoretisk innsikt til nyere saker.... [-]


Kurs: prognostisk forskning

Nettstudie Deltid 3 uker June 2019 Nederland Netherlands Online

Prognose er et nøkkelbegrep i pasientbehandlingen. Men selv om prognostisk forskning blir stadig viktigere i klinisk medisin, selve metodikken bak det er relativt underutviklet. Formålet med dette kurset er å rette opp denne ubalansen. [+]

prognostisk Forskning

Prognose er et nøkkelbegrep i pasientbehandlingen. Men selv om prognostisk forskning blir stadig viktigere i klinisk medisin, selve metodikken bak det er relativt underutviklet.

Formålet med dette kurset er å rette opp denne ubalansen. Vi vil derfor diskutere prinsipper og metoder for ikke-eksperimentell prognostisk forskning, sammen med praktisering av prognostisk forskning i en klinisk setting. Det blir lagt vekt på å lære om design og statistisk analyse av prognostiske studier, bygging og estimering av prediksjon regler, ulike tilnærminger til validering og generalisering av forskningsresultater. Du vil også lære å møte utfordringene med å håndtere små datasettene.... [-]


Kurs: systematiske vurderinger av prognostisk forskning

Nettstudie Deltid 3 uker November 2019 Nederland Netherlands Online

I dette online medisinsk kurs for forskere vi diskuterer og praksis hvordan du kan definere dine gjennomgang spørsmål, hvordan du søker litteraturen, hvordan å kritisk vurdere den metodiske kvaliteten på primær prognostiske studier, og som statistisk metoder som skal brukes for meta-analyser av resultatene av primær prognostiske studier. [+]

Systema av prognostiske Forskning

Antallet av primære studier for evaluering prognostiske faktorer og modeller stiger per dag. Alike for behandlinger og diagnostiske tester, kritisk oppsummerer og analyserer bevis danne prognostiske studier i en systematisk gjennomgang og metaanalyse er gunstig for helsepersonell som ønsker det beste beviset. Anmeldelser av prognostiske studier er mye mer utfordrende på grunn av mer variasjon i spørsmål og design, spesifikke kilder til skjevhet og variasjon, og mer komplekse statistiske meta-analytiske modeller. Flere fremskritt når det gjelder design, kritisk vurdering og statistisk analyse i systematiske gjennomganger av prognostiske studier, har nylig blitt gjort. ... [-]


Online kurs: Overlevelsesanalyse

Nettstudie Deltid 3 uker November 2019 Nederland Netherlands Online

Denne online medisinske kurset vil gi en introduksjon til overlevelsesanalyse og dekke mange av de typer overlevelsesdata og analyseteknikker som regelmessig oppstår i epidemiologisk forskning. Den nødvendige statistiske teorien vil bli presentert, men kurset vil fokusere på praktiske eksempler, med vekt på å tilpasse dataanalyse til det aktuelle forskningsspørsmålet. Lab sessjonene gir studentene mulighet til å bruke teorien til ekte datasett ved hjelp av den gratis statistiske programvaren R. [+]

Overlevelse Analyse

Overlevelsesdata, eller mer generelt, tids-til-hendelsesdata (hvor "hendelsen" kan være død, sykdom, utvinning, tilbakefall eller et annet utfall), forekommer ofte i epidemiologiske studier. Censurering er et problem som er karakteristisk for de fleste overlevelsesdata og krever spesielle dataanalytiske teknikker. Denne online medisinske kurset vil gi en introduksjon til overlevelsesanalyse og dekke mange av de typer overlevelsesdata og analyseteknikker som regelmessig oppstår i epidemiologisk forskning. Den nødvendige statistiske teorien vil bli presentert, men kurset vil fokusere på praktiske eksempler, med vekt på å tilpasse dataanalyse til det aktuelle forskningsspørsmålet. Lab sessjonene gir studentene mulighet til å bruke teorien til ekte datasett ved hjelp av den gratis statistiske programvaren R.... [-]


Selvfølgelig: søkt økonomisk modellering for veterinærvitenskapene

Nettstudie Deltid 6 uker September 2019 Nederland Netherlands Online

Målet med denne hands-on kurset er å gjøre deg i stand til å bli kjent med bruk av relevante verktøy, slik at du kan bli mer aktivt involvert i økonomiske beslutninger, særlig med hensyn til sykdomskontroll. [+]

Applied Economic Modelling for Veterinary Sciences

Økonomisk modellering underbygger beslutningsprosesser i hele feltet av dyrehelse økonomi, så en god forståelse av problemene og verktøy som er involvert er avgjørende. Målet med denne hands-on kurset er å gjøre deg i stand til å bli kjent med bruk av relevante verktøy, slik at du kan bli mer aktivt involvert i økonomiske beslutninger, særlig med hensyn til sykdomskontroll.

Mange økonomiske verktøy har blitt utviklet og blir nå brukt til å støtte beslutninger om dyrehelse. Disse omfatter grunnleggende metoder, slik som delvis budsjett, NKA og beslutningsanalyse, men også mer avanserte metoder, slik som lineær programmering, Markov-kjeden og Monte Carlo-simulering. Du vil lære om alle disse, sammen med hvordan man detalj kritiske trinn i en systemanalyse og velge hensiktsmessige modellering typer og teknikker.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
Elevate
c/o Stratenum, Huispostnr STR.6.131
P.O. Box 85060

Netherlands Online, 3508 AB NL