Les den offisielle beskrivelsen

Academy Gruppe New Zealand er en av New Zealands mest etablerte private utdanningstilbydere som tilbyr et bredt spekter av læringsprogrammer på nivå 1-5 på New Zealand kvalifikasjonsrammeverk.

Academy New Zealand tilbyr hands-on praktisk læring for å ta deg til neste trinn i din karriere. Vi har trent studenter siden 1987 og vår erfaring er det som gjør oss vellykket.

Våre studenter dra nytte av vår sterke fellesskap og bransje forbindelser med skoler, arbeidsgivere, Industri og Offentlige etater. En av våre viktigste direktivene er å sikre kravene til lokale arbeidsplasser blir oppfylt.

Som en del av akademiet program, tilbyr vi utfordrende opplevelser å bidra til å bygge den tryggheten du trenger for å møte den store utfordringen: å finne og beholde en jobb. Din tid med oss ​​vil styrke deg til å ta initiativ og ta sjanser. Vi ser suksess daglig, og forstå sin makt for å motivere.

For vår Internasjonale studenterTilbyr vi Pharmacy Technician Programme - Nivå 5 som er den NZQA godkjent kvalifikasjon som trengs for å bli en Pharmacy Dispensary Technician. Ved fullføring av enhver læringsprogrammet, vil Academy studentene bli tildelt den aktuelle enhet standarder NZQA og nasjonale sertifikater, som gir nasjonalt anerkjent sertifisering av kompetanse og standarder oppnådd.

Her på Academy New Zealand vi har et samlet fokus på tvers av alle våre programmer; for å hjelpe alle våre studenter få verdifull, kvalitet kvalifikasjoner og kompetanse på tvers av spennende og ulike bransjer. Våre verdier er kjernen i alt vi gjør, og disse føringer hjelpe Academy New Zealand være førstevalget når man studerer i våre tilbys fag.

"The Academy New Zealand graduate har kunnskapen, den virkelige verden ferdigheter og faglige og personlige egenskaper for å gjøre en forskjell" - Vår Graduate Promise

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Certificate

Academy New Zealand

The New Zealand Certificate i farmasi (Pharmacy Technician) - Nivå 5 er den NZQA godkjent kvalifikasjon som trengs for å bli en Pharmacy Dispensary tekniker. Våre kurs læ ... [+]

Din karriere i apotek industrien starter her

The New Zealand Certificate i farmasi (Pharmacy Technician) - Nivå 5 er den NZQA godkjent kvalifikasjon som trengs for å bli en Pharmacy Dispensary tekniker.

Våre kurs lærer deg alle de nødvendige tekniske ferdigheter og farmasøytisk kunnskap for å bli en Pharmacy Technician og Academy New Zealand er en av de eneste skolene i New Zealand som tilbyr denne etterspurte kvalifikasjoner.

Det er massevis av jobber i New Zealand for kvalifiserte apotek teknikere, og vi er stolte av å ha 93% av våre kandidater arbeider i bransjen.

Kursinnhold Behandler resepter - Beregninger - Håndtering farmasøytiske produkter - Lovgivning - Compounding - Rådgivning kunder - Legemidler - Human Biology Studentene skal gjennomføre profylakse arbeidserfaring med noen av New Zealands ledende apotek og vi er forpliktet til å hjelpe kandidatene til apotek karrierer. Karrieremuligheter Pharmacy Technician - Apotek Retail Assistant - Apotek Retail Kjøper - Farmasøytisk Representant - Produksjon Pharmacy Technician Sertifiseringer NZ Certificate in Pharmacy Technician Nivå 5 - NZ Certificate in Pharmacy Technician Nivå 4 - NZ Certificate i farmasi (Introduksjon til Pharmacy Practice) Nivå 3 Entry Kriterier ... [-]
New Zealand Auckland
July 2019
Heltid studier
54 uker
Campus
Les mer på norsk