Skoler i Nicaragua

Beste skoler Universiteter, skoler og høyskoler i Nicaragua 2018

På denne siden kan du søke etter Universiteter og handelshøyskoler i Nicaragua. Du vil lett finne all informasjon om den øverste rangerte universiteter i Nicaragua. Klikk på "Les mer " for en detaljert beskrivelse av universitetet og en oversikt over studier som tilbys.

Finn universiteter i Nicaragua og bla gjennom sine programmer for å finne de som passer deg best. Få all informasjon om de ulike studietilbud i Nicaragua og sammenligne skolepenger og lengden på studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Nicaragua direkte: fylle ut "Request gratis informasjon " form, som vil sette deg i kontakt med inntakskontoret.

Start søket for din fremtidige utdannelse med en gang!

1 Resultater i Nicaragua

Universidad Central de Nicaragua

PhD M.D. Nicaragua Managua

The Central University of Nicaragua inspirert av verdier og etikk er til for å danne en integrert fagfolk og gründere, i stand til å møte utfordringene i den globaliserte verden, gjennom prosesser av undervisning innovativ læring, student-sentrert så aktiv i sin egen trening gjenstand. visjon The Central University of Nicaragua er en institusjon for høyere utdanning anerkjent for å ha en konsolidert tverrfaglig utdanningsprosjekt, gjennom implementering av prosjekter som vil… [+] tillate for faglig konkurransedyktig og engasjert omfattende institusjonell utvikling med god utdanning som inkorporerer forskning og forlengelse prosesser trening. [-]