University of Rzeszów - 6 Year M.D. Program in English, Faculty of Medicine

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Rzeszów er en voksende, livlig by på rundt 192 000 innbyggere i sørøstlige Polen. Universitetet i Rzeszow, som ligger en 15-minutters spasertur fra sentrum av byen, er et stort offentlig universitet med over 18000 full- og deltidsstudenter, hvorav 2.800 er påmeldt i fakultetet.

Universitetet i Rzeszów fakultet for medisin engelsk divisjon tilbyr et 6-årig program som fører til graden av medisinsk doktor (MD). Det medisinske fakultetets engelskspråklige studieprogram er basert på standard 6 års europeisk MD-program bestående av 2 års preklinisk kurs og 4 år med klinisk kurs og praksis med undervisning av medisinsk fakultet på engelsk.

Søknadsinformasjon for 6-årige MD-programmet

Præklinisk og klinisk instruksjon i anatomi, histologi og embryologi holdes i den nye Morfological Science-bygningen utstyrt med moderne anatomi, histologi, rettsmedisin og patomorfologi laboratorier. Denne moderne bygningen er utstyrt for å imøtekomme 250 praktiserende studenter på en gitt dag, og klassene er delt inn i grupper på mellom 10 og 15 studenter. Klinisk trening leveres i grupper på 5 studenter. Anatomi-laboratoriet i Morfologisk Vitenskapsenhet er utstyrt med prosordbord med kirurgisk belysning , konfokal mikroskopi, datortomografi for rettsmedisinske behov, digitale tredimensjonale menneskelige modeller på et virtuelt anatomisk bord og et fullt utstyrt mikroskopi laboratorium. Hver student har tilgang til et databankbibliotek med histologiske lysbilder av menneskelige organer.

Studentene er også instruert på Clinical Provincial Hospital No. 1 og Clinical Provincial Hospital nr. 2 (Clinical Provincial Hospital nr. 2 ligger ved siden av Morfological Science-bygningen) i Rzeszów og i flere andre lokale sykehus tilknyttet Det medisinske fakultet. Over 6.000 medisinske fagfolk jobber i Provincial sykehusene i Rzeszów.

I de to første årene av preklinisk studie skal studentene ta kurs i anatomi, histologi, embryologi og cytofysiologi, biokjemi, biofysikk, medisinsk psykologi, fysiologi, molekylærbiologi, mikrobiologi med parasitologi, immunologi, genetikk, hygiene og epidemiologi, informasjonsteknologi og biostatistikk , Førstehjelp, Pasientpleie, folkehelse, medisinsk etikk, familiedoktor og nødhjelp.

Obligatoriske sommerintervaller i klinisk sykehusopplæring utføres ofte på våre lokale sykehus og i andre land i Europa som Italia og Tyskland.

Kliniske kurs tatt i årene 3-6 inkluderer patologi, patofysiologi, farmakologi, toksikologi, klinisk genetikk, imagingdiagnose, dermatologi og venerologi, smittsomme sykdommer, katastrofemedisin, otolaryngologi, mastisk organisk sykdom, indre sykdom, pediatri, intern sykdom, kirurgi, gynekologi , Laboratoriediagnostikk, Neurologi, Familiemedisin, Anestesiologi, Nødmedisin, Oftalmologi, Nukleærmedisin, Pulmonologi, Transplantologi, Psykiatri, Ortopedi, Neurokirurgi, Urologi, Onkologi, Klinisk Immunologi og Nødmedisin.

En kandidat som oppnår en profesjonell tittel av medisinsk doktor, har mulighet til å jobbe i offentlige og private helsestellinstitusjoner, forskningsinstitusjoner og forsknings- og utviklingssentre samt institusjoner som arbeider med rådgivning og formidling av kunnskap om helseforlæring.

Det fakultet for medisinske engelske divisjon følger i tradisjonen med vår etablerte medisinsk skole for polske innbyggere. Dette programmet tilbys til kvalifiserte videregående akademikere som har demonstrert fortreffelighet i biologiske og fysiske fag og er i stand til å gjennomgå preklinisk og klinisk medisinsk trening på muntlig og skriftlig engelsk. Kandidater vil bli vurdert for opptak basert på deres akademiske historie og et intervju som vil vurdere kunnskap innen biologi, kjemi, fysikk og engelsk.

Steder

Rzeszow

Address
aleja Tadeusza Rejtana,16C
35-001 Rzeszow, Podkarpackie Voivodeship, Polen

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss