Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Atlântica !

Vi har forberedt på ankomst og vi er veldig glade for at du har tatt beslutningen om å bli med oss.

Velkomstdager er laget for å gjøre overgangen til Atlântica og universitetets liv så glatt som mulig. Når du går på velkomstdager, finner du et bredt utvalg av økter, arrangementer og sosiale sammenkomster for å hjelpe deg med å bli bedre kjent med Atlântica og byen.

Finn svar på dine spørsmål og få nye venner. Vi vil at du skal ha det gøy og lære om ditt nye hjem. Få mest mulig ut av våre velkomstdager!

Velkommen Dager - 24. til 27. september 2018

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Portuguese (Portugal)

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Atlântica University

Helse er den eneste store industrien i verden, og nasjonale helsevesen er de største arbeidsgiverne i alle utviklede land. ... [+]

Beskrivelse

Helse er den eneste store industrien i verden, og nasjonale helsevesen er de største arbeidsgiverne i alle utviklede land.

Graden i helsestyring er den første Graduate kurset opprettet i Portugal og en av de første i Europa (i 2001) på dette området av ledelse spesialisering, er en av noen grunnskole kurs utviklet for å fremme ferdigheter for helsystemets organisatoriske behov, helseindustrien og alle undersektorer av helsesystemer, inkludert eldreomsorg, langtidspleie, hjemmepleje, helseforsikringstjenester, sykehus, diagnostikk, eHealth løsninger og tjenester og rådgivning for helsevesenet.

Utdanningen fremmes, utvikler et mangfold av ferdigheter rettet mot spesifikke helsestyringskontekster, blant annet strategisk analyse og internasjonale trender innen helsevesenet, helseinformasjonssystemer, diagnostikk, innovasjonsledelse, legemidler og yrkeshelsetjenester.... [-]

Portugal Barcarena
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 år
Campus
Les mer på norsk

Master

Atlântica University

The Atlântica skapte utdannet i kritisk sykdom, kurs rettet mot fagfolk spesialister på presserende og krisesituasjoner. Foreløpig Integrated Emergency Medical sammen med ... [+]

Kursbeskrivelse

The Atlântica skapte utdannet i kritisk sykdom, kurs rettet mot fagfolk spesialister på presserende og krisesituasjoner. Foreløpig Integrated Emergency Medical sammen med restruktureringen av sykehuset akuttmottak, med individuell innføring av legevakten og lungeredning, samt definisjonen av avdelinger med avansert livredning og Greenways, førte til et behov haster å trene leger og sykepleiere i den generelle delen av den kritiske pasient.

Medisin Kritisk Ill kommer godt støttet av viktige fellesnevnere: vitenskapelig, teknisk og pedagogisk og logistikk, gjenoppliving og støtte av vitale funksjoner av denne typen pasienten.

Dermed omfattende gjeldende klinisk informasjon er det nødvendig å velge og montere kursinnhold og spesifikke prosedyrer i en Postgraduate integrere de ulike fagområdene som gjelder innen medisin Kritisk Pasient: akutt fødsels og Neonatal, Pediatric Emergency, Resuscitation Voksen, traumer, Critical Care og unntakssituasjoner administrasjon og katastrofemedisin.... [-]

Portugal Barcarena
Kontakt skolen
Portuguese (Portugal)
Deltid
7 måneder
Campus
Les mer på norsk

Licenciatura Engenharia de Materiais da Universidade Atlântica

Licenciatura em Ciências Aeronáutica da Universidade Atlântica

Atlântica