Les den offisielle beskrivelsen

Den School of Engineering er aktiv i tradisjonelle felt av Engineering, samt i nye og unike områder på nasjonalt nivå. Det er preget av en sterk forskningsdelen, fortreffelighet av sin undervisningsprosjekter, internasjonalisering og samhandling med samfunnet. Den er støttet av et fakultet av mer enn 300 doktorgrads professorer, ca 400 forskere og en stab på mer enn 90 tekniske og administrative ansatte.

Det er elleve forskningssentre, 70% av disse har blitt klassifisert som svært god eller glimrende. Disse er internasjonalt anerkjent sentre takket være de ulike utmerkelser tilskrives professorer og forskere fra School of Engineering og viktige forsknings partnerskap med nasjonale og internasjonale universiteter. Samarbeidet med MIT, Carnegie Mellon University og University of Texas i Austin, under Portugal_MIT og Portugal_CMU / AT programmer, er også verdt å merke seg.

Takket være internasjonal mobilitet programmer som Erasmus Mundus, undervisningsprosjekter har en svært høy etterspørsel på nasjonalt og internasjonalt nivå. Det er om lag 6.000 studenter ved de ulike sykluser av studier, med rundt 700 tilhører den tredje syklus.

The School of Engineering er orientert mot Society, der relevansen av sin handling er tydelig i en rekke partnerskap med nasjonale og internasjonale selskaper.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Portuguese (Portugal)

Denne skolen tilbyr også:

PhD

University of Minho - School of Engineering

Hovedmålet med doktorgradsprogrammet i Biomedical Engineering (PDEBIOM), tilbys i fellesskap av Institutt for Industriell Elektronikk, Biological Engineering, Mechanical ... [+]

Hovedmålet med Doctoral Program i Biomedical Engineering (PDEBIOM), Tilbys i fellesskap av Institutt for Industriell Elektronikk, Biological Engineering, Mechanical Engineering, Polymer Engineering og informatikk, School of Engineering, University of Minho, er å gi et læringsmiljø som oppmuntrer elevene til å utvikle evnen til å bidra til utvikling av teknologi gjennom selvstendig og kreativ forskning på området Biomedical Engineering.

Den vitenskapelige domenet av dette doktorgradsutdanning er Biomedical Engineering, består Dette doktorgradsprogram av et faglige komponent, med 60 studiepoeng, og utarbeidelse av en doktorgradsavhandling. Konklusjonen av faglige komponenten vil gi en grad av Advanced Studies i Biomedical Engineering, med en samlet karakter hentet fra rangeringer av kursene som utgjør sin studieplan. ... [-]

Portugal Braga
Oktober 2019
Engelsk,Portuguese (Portugal)
Heltid studier
6 semestre
Campus
Les mer på norsk
University of Minho - School of Engineering

PhD-kurset tar sikte på å tilby studentene et læringsmiljø som gir dem mulighet til å utvikle evnen til å bidra til fremme av vitenskap og teknologi gjennom kreativ og se ... [+]

Doktorgradsutdanning i Tissue Engineering regenerativ medisin og stamceller

PhD-kurset tar sikte på å tilby studentene et læringsmiljø som gir dem mulighet til å utvikle evnen til å bidra til fremme av vitenskap og teknologi gjennom kreativ og selvstendig forskning i tverrfaglige områder, å ville ende med å finne terapeutiske løsninger innenfor rammen av Regenerative Medicine.

Kurset utgjør en innovativ virksomhet i form av faglige innholdet, drar nytte av unike kompetanse (vitenskapelig dyktighet, evne til å tiltrekke seg studenter, lab infrastruktur, relasjoner med internasjonale fagmiljøer og institusjoner) tilgjengelig ved Universitetet i Minho. Gjennomføringen av dette PhD innebærer en faglige komponent med 60 studiepoeng og en avhandling. Konklusjonen av læreplanen komponent gir studenten en Advanced Studies vitnemål på betegnelsen SC.... [-]

Portugal Guimaraes
Oktober 2019
Engelsk,Portuguese (Portugal)
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

EEUM Institutional