Les den offisielle beskrivelsen

Den Agrar School of Viseu (ESAV), Offisielt etablert i 19 desember 1994 (resolusjon nr 304/94), er det en av de organisatoriske enheter av Polytechnic Institute of Viseu, integrere nettverket av topp portugisisk offentlig utdanning på nivå med polyteknisk utdanning. Så det ble videreført tradisjonen, fordi Viseu byen hadde det privilegium å være en pioner innen landbruksutdanning i Portugal ved å skape Agricultural Training School of Viseu, ved dekret av 16 desember 1852.

Den ESAV ønsker å formidle og spre kunnskap med sikte på å trene studentene med avanserte ferdigheter i de områdene av landbruksvitenskap, mat og veterinær; fremme anvendt forskning og formidling, kulturelle, vitenskapelige og teknologiske utveksling med liknende nasjonale og internasjonale institusjoner og forholdet med næringslivet for å bidra til utvikling av regionen og landet.

Dermed målene i ESAV basert på tre aspekter: - Quality Education, gjennom overføring av teknisk og vitenskapelig kunnskap kontinuerlig oppdatert og korrekt, fokusert på bruk av sentrale teknologier for å trene studenter innen landbruksproduksjon og dyretekniske, økologi og landskaps, skogbruk, biosystemer, næringsmiddelindustrien og til og med veterinær sykepleie.

  • Bygging av bruer med samfunnet gjennom teknisk og vitenskapelig støtte, prosjekter, tjenester, konsulentselskaper, institusjonelle organisasjoner både regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Dermed er i stand til å gi informasjon, overføre kunnskap, mobilisere støtte og testamenter, fakta ingen tvil fundamental for integrering av skolen i midten. Kvaliteten på utdanningsministeren, ansporet av suksessen av anvendelsen av prinsippene i Bologna-erklæringen, viser klart dette faktum.
  • Utvikling av forskning, eksperimentering og formidling av kunnskap innen landbruksvitenskap, mat og veterinær, slik at fremme av deres produksjonssektorene. Disse aktivitetene er strømlinjeformet ved fakultetet stadig kvalifisert og er permanent opptatt av å bidra til det pedagogiske suksess for studenter, som bevis derav høy andel av leger.

Den ESAV ligger i et førsteklasses område av byen Viseu, i Quinta da Alagoa, med ca 23 dekar. Besitter mange kulturer, fremhever vingård, frukthage og olivenlund. Telle selv med husdyrproduksjon strukturer av sauer, geiter, storfe, fjørfe og kaniner, samt en Veterinary Nursing Center og laboratorier med teknologier som muliggjør oppkjøpet av ferdigheter i ulike tekniske og vitenskapelige felt.

Sikte på en dedikert trening for full integrering i arbeidslivet av sine studenter, ESAV har en kropp av personalet, undervisning og ikke-pedagogisk personale, kvalifisert og motivert. De bidrar også til suksess for ESAV sine studenter med deres vilje, tilgjengelighet og arbeidskapasitet gir utmerket samarbeid i overføring og oppkjøpet av ferdigheter.

Programmer gitt i:
  • Portugisisk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)

Kjenne mat fra produksjon, gjennom sin industriell foredling, vurdere den kvalitative og ernæringsmessig under kvalitets synspunkt, matsikkerhet og ernæringsmessig verdi ... [+]

Mål og kompetanse Kjenne mat fra produksjon, gjennom sin industriell foredling, vurdere den kvalitative og ernæringsmessig under kvalitets synspunkt, matsikkerhet og ernæringsmessig verdi i forhold til ulike brukerbehov; Etablere toveis forhold mellom matproduksjon og forbruk i et perspektiv av forbedring / spredning av matproduksjonen og næringsforhold i befolkningen. Karriere Mat og Nærings utdanning; Superior Quality Control tekniker; Mat ledelse (barnehager, kantiner, 3dje alder boliger, restauranter, etc.); Utdanning for mat forbruk; Agro-industri produksjon; Bransjer Mat Bioteknologi; Laboratorieanalyse; Bedrifter / virksomheter Mat Høy kvalitet; ... [-]
Portugal Viseu
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk

Master

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)

The Master i sykepleie Small Animal Veterinary mål å forberede studentene med forskningskapasitet, selvstendighet og kritisk tenkning innen veterinær sykepleie og i stand ... [+]

Mål og kompetanse The Master i sykepleie Small Animal Veterinary mål å forberede studentene med forskningskapasitet, selvstendighet og kritisk tenkning innen veterinær sykepleie og i stand til å anvende moderne og effektive sykehus teknikker. Målet er oppkjøpet av ferdigheter av studenter som tillater fører til økt kvalitet i mange industrielle, medisinske og sykehussektoren, særlig i immunologi områder, anestesiologi, ernæring og dietetics i små dyr, fysisk rehabilitering teknikker og ferdigheter i eksotiske dyr, en innovativ og utvikle området veterinærhøgskole. Intervensjonen vil være effektivt supplert med de ferdighetene som har utviklet seg over opplæring: å komm... [-]
Portugal Viseu
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

Polytechnic Institute of Viseu

Instituto Politécnico de Viseu