Escola Superior de Enfermagem de Coimbra

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Studer i den eldste og største barnehage i Portugal

Escola Superior de Enfermagem de Coimbra - ESEnfC

Escola Superior de Enfermagem de Coimbra (ESEnfC) er en offentlig høyere utdanningsinstitusjon og en nasjonal og internasjonal referanse i utvikling og bekreftelse av sykepleiedisiplinen.

Den største og eldste sykepleierskolen i Portugal driver opplæring i samarbeid med nasjonale og internasjonale helse- og høyere utdanningsinstitusjoner for referanse, tilpasset nye sosiodemografiske behov og multikulturalisme, til kravene til det globale arbeidsmarkedet og livslang læring, som er den første i å tiltrekke sykepleiere.

Det er anerkjent og søkt internasjonalt for kvalifisering av fakultetet, for forskning og innovasjon, for de forholdene det tilbyr på nivå med biblioteker, simuleringssentre, kvaliteten på sin utdannet og forskerutdanning og sykepleieforskning. Det er den første Norgeskole i Portugal i akademisk, vitenskapelig, teknisk og kulturell mobilitet av studenter, lærere og ikke-professorer som sikrer at mer enn 30% av kandidatene har en studieperiode i utlandet.

Alle kandidater har mulighet til å delta i utvidelsesprosjekter i samfunnet, i forskningsprosjekter, i innovasjons- og entreprenørskapsprosjekter, som en del av en institusjon anerkjent av Verdens helseorganisasjon som sitt samarbeidssenter.

De fagfolk som er utdannet av ESEnfC, er sosialt anerkjente for fremragende internasjonal utdanning, noe som bidrar til en kultur som er preget av personens sentralitet, respekt for kreativitet, innovasjon, engasjement for skoleprosjektet, jobb / studievilje og på alle områder av opplæring, innovasjon og forskning.

Treningstilbud i sykepleie

På yrkesfaglig utdanning gjennomfører ESEnfC formelle bachelor- og postkursuskurs i sykepleiere og opplæringskurs for sykepleiere, og på høyeste nivå fremmer menneskelig, kulturell, vitenskapelig og teknisk opplæring, og , yrkesopplæring for andre teknikere og helsepersonell i ditt felt.

Å være en institusjon som bare fremmer undervisningen i sykepleie, har en studentpopulasjon på mer enn 2000 studenter i sykepleie, med studenter som kommer fra mer enn 30 land.

Den har avtaler med 120 universiteter i mer enn 30 land, inkludert 26 med referanseuniversiteter i Brasil. Det tillater dobbelt diplom med Federal University of Santa Catarina.

plassering

Institusjonen ligger i Coimbra, også kjent som Studentbyen.

ESEnfC har tre bygninger: Polo A, som ligger i Santo António dos Olivais sogn, på høyre bredd av Mondego-elven, nær Universitetet i Coimbra, som er en del av CHUC - sykehus og universitetssenter i Coimbra. Polo B, som ligger i sogn Martin São Martinho do Bispo (venstre bredd av elva), rett ved siden av CHUC General Hospital (også kjent som Covões Hospital); og Polo C, også i Santo António dos Olivais sogn, på Rua Dr. José Alberto Reis.

Steder

Coimbra

Address
Avenida Bissaya Barreto | Apartado 7001
Coimbra, Coimbra District, Portugal

Coimbra

Address
Rua 5 de Outubro | Apartado 7001
Coimbra, Coimbra District, Portugal

Coimbra

Address
Rua Dr. José Alberto Reis | 3000 – 232
Coimbra, Coimbra District, Portugal

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss