Ponce Health Sciences University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

PonceBanner

Ponce Health Sciences Universitet er opptatt av å gi den høyeste kvalitet graduate medisinsk utdanning programmer tilgjengelig. Dette målet, i tillegg til universitetets forskning og helsetjenester programmer, fortsetter en 40 år lang tradisjon med å styrke vårt yrke og bidra til samfunnet vårt.

Anerkjent både i Puerto Rico og utland for pedagogiske tjenester og forskning prestasjoner, fortsetter universitetet sitt fokus på fagområdene medisin, klinisk psykologi, Biomedical Sciences og folkehelse. For å møte fremtidige utfordringer i helsevesenet, er universitetet lansere en innovativ utvalg av mestere og sertifikat programmer som er spesielt utviklet for å fylle utelatt service innen yrket og forbedre helsetjenester samfunn med høyt kvalifiserte utøvere.

Vår forpliktelse til pedagogisk fortreffelighet er en underliggende verdi som fører universitetet til å søke og rekruttere ikke bare fremragende fakultetet, men også fremragende studenter. Ved å kombinere ekspanderte akademiske og profesjonelle pedagogiske tilbud i en samarbeidende og intimt læringsmiljø, fortsetter Ponce Health Sciences University for å oppgradere høyt kompetente helsepersonell dedikert til deres samfunn og de voksende fremtidige behov sitt yrke.

Steder

Ponce

Address
Ponce Health Sciences University P.O. Box 7004
00732-7004 Ponce, Ponce, Puerto Rico
Telefon
undefined

Ponce

Address
Ponce Health Sciences University 388 Zona Ind. Reparada 2
00716-2347 Ponce, Ponce, Puerto Rico
Telefon
undefined