Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy IASI

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

"Grigore T. Popa" Universitetet i medisin og apotek i Iasi er en av de eldste og mest prestisjetunge institusjoner i landet, som er klassifisert på nasjonalt nivå som et universitet for avansert forskning og utdanning. Over 9000 studenter i Romania og fra over 50 land rundt om i verden studerer medisin, tannlege, farmasi og medisinsk bioteknologi i universitetets fire fakulteter. Prioriteten i utdanningsprosessen er opplæring av eksepsjonelle eksperter med sterk teoretisk og praktisk bakgrunn, som kan takle konkurranse på nasjonalt og internasjonalt nivå.

Fakultetet for medisinsk bioteknologi tilpasser stadig sine utdanningsprogrammer til arbeidsmarkedets behov. Med tanke på den økende etterspørselen fra velutdannede spesialister innen biomedisinsk grensefelt, tilbyr fakultetet for medisinsk bioteknologi et partnerskap hvor sjansen er på siden av de som vet hvordan de skal bruke den. Vi vil at du skal ha motet til å ta livet ditt i hendene med en bioengineer, med en fysioterapeuts ferdigheter, tillit i tankene dine, og utdanningen og ånden gir deg muligheter til å løfte deg på de høyeste toppene av lykke til oppfylte drømmer.

Som utdannet innen fysioterapi vil du arbeide innen medisinsk tjenester direkte knyttet til rehabilitering og optimalisering av pasientfunksjonene, barn eller voksen, for å bidra til integrasjon i bestemte livsaktiviteter.

Fysiokinetoterapeuter setter faser av individuelle terapeutiske planer basert på statiske og dynamiske treningsprogrammer, i henhold til klinisk diagnose og anvendelse av fysioterapi teknikker, kinetisk, profylaktisk hjelp og motorrehabiliteringsteknikker.
Trinn inn i FASCINATIVE UNIVERSE OF PHYSIO-KINETO-THERAPY!

Ikke nøl med å KONTAKTE OSS:
bioinginerie@umfiasi.ro
anca.galaction@umfiasi.ro
anca.galaction@bioinginerie.ro
Mer informasjon: https://www.umfiasi.ro/academic/facultati/facultatea-de-bioinginerie-medicala/physiotherapy/

Kandidatene fra Bioengineering spesialiserer seg på sykehus, akademiske institutter, narkotikaforetak, proteser og statlige organer.

Bioengineering spesialister arbeider med komplekst medisinsk utstyr, designe, utvikle eller teste medisinske enheter, aktivt delta, sammen med det medisinske personalet, for å gjenopprette pasienter.

Medisinsk Bioengineers bruker kunnskap om biologi, fysikk, matematiske mønstre og datasimulering for å utvikle nye terapier og medisinske bioteknologier.

Se etter fremtiden med kraften til en BIOENGINEER!

Ikke nøl med å kontakte oss:
bioinginerie@umfiasi.ro
anca.galaction@umfiasi.ro
anca.galaction@bioinginerie.ro
Mer informasjon: https://www.umfiasi.ro/academic/facultati/facultatea-de-bioinginerie-medicala/biomedical-engineering/

Steder

Iaşi

Address
Strada Universității,nr. 16
700115 Iaşi, Iași County, Romania