Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy IASI

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

"Grigore T. Popa" University of Medicine and Pharmacy fra Iasi, Romania, er en av de eldste og mest prestisjefylte institusjonene i landet, og blir klassifisert som et universitet for avansert forskning og utdanning. Universitetet er medlem av Agence Universitaire de la Francophonie og høyt rangert i Top Shanghai 500, Times Higher Education, Top 25 U-Multirank. Over 9000 studenter i Romania og fra over 80 land rundt om i verden studerer på de fire fakultetene ved universitetet. Prioriteten i utdanningsprosessen er opplæring av eksepsjonelle eksperter med sterk teoretisk og praktisk bakgrunn, som er i stand til å takle enhver konkurranse på nasjonalt og internasjonalt nivå.

Fakultet for medisinsk bioingeniør tilpasser kontinuerlig sine utdanningsprogrammer til arbeidsmarkedets behov. Tatt i betraktning den økende etterspørselen fra veltrente spesialister i biomedisinsk naturvitenskapelig grensefelt, tilbyr Fakultet for medisinsk bioingeniørarbeid et partnerskap der sjansen er på siden av de som vet hvordan de skal bruke det. Vi vil at du skal ha mot til å ta livet ditt i hendene med kraften fra en bioingeniør, med fysioterapeutens ferdigheter, tilliten i tankene dine, og utdannelse og ånd til å bringe muligheter til å løfte deg på de høyeste toppene i lykke til oppfylte drømmer.


Som utdannet innen fysioterapi vil du arbeide innen medisinsk tjenester direkte knyttet til rehabilitering og optimalisering av pasientfunksjonene, barn eller voksen, for å bidra til integrasjon i bestemte livsaktiviteter.

Fysioterapeuter setter stadiene i individuelle terapeutiske planer basert på statiske og dynamiske treningsprogrammer, i henhold til klinisk diagnose og anvender fysioterapiteknikker, kinetisk, profylaktisk hjelp og motorrehabiliteringsteknikker.
Gå inn i FASCINATING UNIVERSE of PHYSIOTHERAPY!

Ikke nøl med å kontakte oss:
bioinginerie@umfiasi.ro
anca.galaction@umfiasi.ro


Mer informasjon: https://www.umfiasi.ro/academic/facultati/facultatea-de-bioinginerie-medicala/physiotherapy/

Kandidatene fra Bioengineering spesialiserer seg på sykehus, akademiske institutter, narkotikaforetak, proteser og statlige organer.

Medisinske bioingeniørspesialister jobber med komplekst medisinsk utstyr, designer, utvikler eller tester medisinsk utstyr, og deltar aktivt sammen med det medisinske personalet i å gjenopprette pasienter.

Medisinsk Bioengineers bruker kunnskap om biologi, fysikk, matematiske mønstre og datasimulering for å utvikle nye terapier og medisinske bioteknologier.

Se etter fremtiden med kraften til en BIOENGINEER!

Ikke nøl med å kontakte oss:
bioinginerie@umfiasi.ro
anca.galaction@umfiasi.ro
ancagalaction@yahoo.com
Mer informasjon: https://www.umfiasi.ro/academic/facultati/facultatea-de-bioinginerie-medicala/biomedical-engineering/

Steder

Iaşi

Address
Strada Universității,nr. 16
700115 Iaşi, Iași County, Romania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss