Les den offisielle beskrivelsen

Vår University er et dynamisk og tradisjonell institusjon med dype røtter i Sentral-Europa og sterke internasjonale akademiske båndene. Dens opprinnelse går tilbake til 1581, noe som gjør den til den eldste institusjon for høyere utdanning i Romania. Det er også største rumensk universitet (Ca. 40.000 studenter og 1.700 vitenskaplig ansatte), som ligger ved samløpet av østlige og vestlige kulturer. Som en akademisk offentlig institusjon, er dens formål å fremme og opprettholde utviklingen av spesifikke kulturelle komponenter innenfor det lokale, regionale, nasjonale og internasjonale samfunnet.

Beliggende i et geografisk område preget av tilstedeværelsen av ulike etniske og religiøse grupper, universitetet fordeler fra en flerkulturell og flerspråklig miljø som gir sin unike karakter, og det tilbyr komplette studier i Rumensk, Hungarian, Og Tyske.

I tillegg legger Universitetet betydelig stress på fremmedspråk og på utdanningsprogrammer i utbredte språket språk, derfor det gir et bredt spekter av internasjonalt konkurransedyktig BA, MA og Ph.D. programmer Norsk, french eller Italiensk. Også for å tillate alle studenter til å studere minst ett fremmedspråk, gir Universitetet for språksentre (Lingua Language Centre og Alpha Språk Centre) og 21 kulturelle sentre.

Moderne Bygninger og High-Tech Laboratories

Universitetets eiendeler består av moderne bygninger, utstyrt med laboratorier på høy teknisk standard, biblioteker, sport og fritidsaktiviteter. Hvert fakultet, kulturhus, og forskningsinstitutt har sitt eget bibliotek, alle blir koordinert av Central Library. Vi tilbyr også høy kvalitet støttetjenester, 15 sovesaler (med en total kapasitet på 5.000 steder), spisesteder (2 restauranter og 4 kafeteriaer), museer (Academic Museum, Mineralogisk museum, Zoologisk Museum, Universitetet Memorial Park, Museum of Paleontology og stratigrafi) , kulturelle sentre, språksentre og andre fasiliteter, som den botaniske hagen, eller Sports Park.

Fremragende utdannings- og forskningsfasiliteter

Våre studenter nytte av fremragende utdannings- og forskningsmuligheter under veiledning av en godt etablert vitenskapelig ansatte. Forskning har kontinuerlig og grundig blitt forfremmet langs vår universitetets eksistens, og derfor har laboratorier og forskningssentre i internasjonalt vitenskapelig relevans blitt opprettet. I denne forbindelse har Universitatea Babes-Bolyai gjort betydelige investeringer i forskningsområdet, for å øke ytelsen og internasjonal synlighet.

Vivid & Colourful Studentliv

Cluj-Napoca er genuint en universitetsby besjelet av en levende og fargerike kulturliv og underholdningsmuligheter. Det gir både studenter og dens lang levetid stående beboere ulike museer (historie, kunst, etnografi, apotek, lingvistikk Romanian National Opera House og ungarske Opera House, Puppet Theater), fritidsparker, kinoer og film komplekser, kjøpesentre (Iulius Mall og Polus Mall) og kjøpesentre (Central, Sora). Årlig, vår by verter internasjonale og europeiske filmfestivaler (Transylvania Film Festival, Night of Ad Eaters) og ulike musikkfestivaler (Musical Høst i Cluj), og dermed forene folk fra ulike deler av verden i ett eneste fleretnisk og flerkulturelt sammenkomst.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Tysk
  • Fransk
  • Italiensk
  • Ungarsk
  • Rumensk

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

UNIVERSITATEA BABEȘ-BOLYAI

Cluj School of Public Health er den eneste Public Health programmet undervises på engelsk i hele Sentral-og Øst-Europa. Programmet er designet for å forberede uavhengige ... [+]

Cluj School of Public Health er den eneste Public Health programmet undervises på engelsk i hele Sentral-og Øst-Europa.

Programmet er designet for å forberede uavhengige fagfolk innen folkehelse på de høyeste standarder. Programmet er tilpasset for å dekke alle aspekter av Public Health felt, men er også slik at studentene til å fokusere på deres område av interesse.

Dessuten er programmet svært konkurransedyktig og utfordrende, men støttende og student-orientert, med erfarne professorer og mentorer som tilbyr en verdensklasse utdanning fører til vellykkede akademikere. Det er et program utviklet for å knytte læring, undervisning og forskning, på en måte som teoretisk kunnskap kan brukes.... [-]

Romania Cluj-Napoca
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk

Video