Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Universitetet i medisin og helsefag

En state-of-the-art Caribbean medisinsk skole catering til de individuelle behovene til sine studenter. UMHS strever for excellence, med fokus på små klasse størrelser, høy student retention og enorm utfall som hjelper elevene å nå sine drømmer.

UMHS studiesteder

Universitetet i medisin og helsefag (UMHS) campus har en livlig atmosfære, fremkaller et kollegialt miljø. De studenter, lærere og ansatte er alle dedikert til medisinsk utdanning. En eksotisk paradis, St. Kitts er preget av fantastisk natur. Skilte krystallklart vann, sand myke strender, urørte økosystemer, tropiske regnskoger, og en spektakulær sovende vulkan. St. Kitts tilbyr noe for alle.

St. Kitts Campus

Studentene fullføre sin Basic Science Program ved UMHS campus på den karibiske øya St. Kitts. I løpet av de fire første semestrene på St. Kitts, studenter finner seg selv i en modell læringsmiljø som setter standarden for moderne medisinsk utdanning.

Teknologi-basert Campus

UMHS driver et av de nyeste og mest teknologiske avanserte studiesteder. Universitetsområdet kan skilte med teknologiske fremskritt på cutting-edge av helsetjenester instruksjon. Den trådløse og nettverk campus er en viktig komponent for å sikre at studentene er godt forberedt til å fullføre utdanningen. Utnyttelse og forståelse av pedagogisk programvare og auto-opplæringen læring er vektlagt gjennom hele læringsprosessen.

Alle klasserom og laboratorier er utstyrt med state of the art audiovisuelt utstyr og har trådløs tilkobling for studenter å få tilgang til fakultetet PowerPoint-presentasjoner og forelesningsnotater. For å maksimere læring, er studentene pålagt å bringe laptop / tablet-datamaskiner til klassen.

Akkrediteringer og godkjenninger

UMHS studentene er kvalifisert til å sitte for USA Medical lisensiering eksamen som følge av IMED og WHO Avicenna oppføringer.

I tillegg til å ha St. Kitts akkreditering, Universitetet i medisin og helsefag (UMHS) har også en full seks år akkreditering fra Accreditation Commission på Colleges of Medicine (ACCM). En internasjonalt anerkjent akkrediteringsorgan, ACCM (accredmed.org) følger Liaison Committee of Medical Education (LCME) Standarder for akkreditering. Den LCME er bemyndiget av US Department of Education som accreditor av amerikanske og kanadiske medisinske skoler.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

M.D.

University of Medicine and Health Sciences

For å oppgradere med en Doctor of Medicine Degree (MD), må studentene fullføre de grunnleggende og kliniske vitenskap programmer og passere USA Medical Licensing eksamen ... [+]

Vår visjon er å ha et boutique medisinsk skole for elever som fortjener og krever en god utdanning i et lite skolemiljø. Vårt fakultet er sterkt credentialed og rekruttert hovedsakelig fra USA. De elsker å undervise og vie nesten 100% av sin tid til elevene.

Basic Science Program, semestre 1-4, ligger i vår state-of-the-art campus på den vakre karibiske øya St. Kitts. Vår tradisjonelle medisinske skolepensum kan sammenlignes med de fleste amerikanske medisinske skoler. Studentene blir testet i blokk format gjennom hele semesteret. Hylle undersøkelser, som simulerer mini USMLE-stil undersøkelser, er også integrert i det faglige programmet. Pre-kliniske eksponeringen starter i første semester og fortsetter gjennom Basic Science Program.... [-]

Saint Kitts og Nevis Basseterre USA New York
September 2019
Heltid studier
10 semestre
Campus
Les mer på norsk