Universal Caribbean University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen

UCU lover å bruke nye innovasjoner og høyteknologiske læringsverktøy for å utdanne og trene fremtidige unge leger, forskere og forskere på en bedre måte i det 21. århundre.

130651_130482_CoverUCUImage-2.jpg

© Universal Caribbean University

Hvorfor velge UCU?

 • Rimelig utdanning designet for deg.
 • Høyt kvalifiserte professorer med MD-grad / etterutdanning med erfaring i å undervise i medisinstudenter på respektive felt.
 • 1:10 Lærer til studentforhold. En til en veiledning av studenter for vellykket bestått av USMLE trinn 1 og trinn 2 eksamener.
 • Forskningsmuligheter i kliniske år på tilknyttede sykehus og andre forskningsanlegg.
 • UCU vil gi hjelp til å søke og sikre bosted i USA for kvalifiserte studenter.

Fakultetet og studentene vil samarbeide for å bygge et sterkt fundament som vil omfatte:

 1. Aktiv læring og kritisk tenking.
 2. Effektive kommunikasjonsevner.
 3. Undervisning rettet mot studenter som fullfører medisinsk utdanning og utmerker seg i de nødvendige lisenseksamenene i USA, Canada, India
 4. Studentene vil være forberedt tilstrekkelig både i grunnleggende vitenskap og klinisk utdanning.
 5. Engasjement for å fremme helse og velvære i samfunnet de tjener i.

Hvordan Universal Caribbean University har som mål å nå disse målene:

 1. Universitetet vil tilstrebe nasjonal og internasjonal fremtredelse gjennom profesjonalitet, mangfold, aktualitet, strategisk vekst
 2. Foruten vanlige klasseromsundervisninger og laboratorier av lærde professorer innen sine respektive medisinfelt, vil Institutt for utdanning være ansvarlig for:
  1. Didaktiske forelesninger, spesielt orientert for problemløsningsferdigheter
  2. Gruppediskusjoner og veiledning
  3. Ferdighetsstasjoner og aktive læringsprogrammer
  4. Datastyrt og virtuell praktisk læring

Photo captured during office hours of a company in Brazil.Lucas Vasques / Unsplash

Hvorfor St. Kitts?

 • I nærheten av det kontinentale USA.
 • paradis øya
 • Ekstremt trygt
 • Vennlige mennesker
 • 1 amerikansk dollar = 2,70 EC dollar (øst-karibiske dollar)

Vi så et behov for en bedre medisinskole, som faktisk bryr seg om studentenes fremtid.

Som en ny medisinsk skole vil UCU skaffe seg all nødvendig akkreditering for å gjøre universitetet vårt til en suksess, slik at studentene våre kan være stolte av å si: "Vi ble uteksaminert fra Universal Caribbean University ". UCUs program vil bruke nye innovasjoner og høyteknologiske læringsverktøy for å utdanne og trene fremtidige unge leger, forskere og forskere på en bedre måte for det 21. århundre.

Når vi vokser, vil også universitetet vårt.

Anlegget vårt er godt utstyrt med topp moderne klasserom for lærere og studenter som kan huse opptil 30 elever om gangen. Klasserommene våre er utstyrt med 60 "TV-er, slik at du ikke bare hører på forelesninger, men studentene også ser interaktive læringsvideoer. Vi mener utdanning bør være hyggelig.

Vi legger vekt på forebyggende medisinopplæring, så vel som andre spesialprogrammer som er utviklet for å utdanne studenter som til slutt vil bli kompetente medisinske leger i verdensklasse for pasienter i alle omgivelser, enten det er et sykehus på landsbygda, et fjerntliggende samfunn, privat praksis eller et stort medisinsk senter.

Vi tilbyr flere programmer på St. Kitts medisinske skole, med hovedkontoret vårt i Florida for kliniske funksjonærer. Våre programmer inkluderer fireårige MD-programmer

Hvis du leter etter medisinsk utdanning av høy kvalitet i utlandet med følelsen av å være hjemme, er Universal Caribbean University det rette stedet for deg.

Oppdrag

Vårt mål ved UCU School of Medicine er å forberede studentene våre til å være den neste generasjonen medisinske fagpersoner gjennom utdanning som fremmer lederskap, dyktighet og livslang læring.

Fakultetet og studentene vil samarbeide for å bygge et sterkt grunnlag ved aktiv læring og kritisk tenking, effektive kommunikasjonsevner, engasjement for å fremme helse og velvære i samfunnet de tjener.

Visste du

USA vil ha en mangel på opptil 120 000 leger innen 2030. Mangelen vil være i fire brede kategorier: primærpleie, medisinske spesialiteter, kirurgiske spesialiteter og andre spesialiteter. En mangel på mellom 14.800 og 49.300 leger i primærpleien og spesialiteter som ikke er primærpleie på mellom 34.000 og 70.000 leger.

130652_130484_CoverUCUImage.jpg

© Universal Caribbean University

Steder

Basseterre

Address
C.A Paul Southwell Industrial Park,
Caraibes Plaza unit # B2,
Bird rock

KN0101 Basseterre, Saint George Basseterre prestegjeld, Saint Kitts og Nevis

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss