Batterjee Medical College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Batterjee Medical College

Helt siden etableringen i 2005 har Batterjee Medical College vært dedikert til forpliktelsen til å levere en rungende beskjed med ende i tankene om fortreffelighet.

For å oppnå dette, anstrenger BMC alle anstrengelser for å oppfylle sitt oppdrag og oppnå sine mål, samtidig som de opprettholder et høyt kvalitetsnivå ved å overholde akkrediteringsstandardene som er satt av Kunnskapsdepartementet.

BMC har alltid vært interessert i å lære av andres vellykkede erfaringer og dra nytte av kunnskapen fra nasjonale og internasjonale anerkjente universiteter. Ved å lage avtaler og samarbeid med prestisjetunge universiteter rundt om i verden som avtalen mellom BMC og Maastricht University.

Til tross for sin relativt korte historie, ser det ut til at BMC går fremover med selvsikre trinn da den mottok prisen for beste utdanningsprosjekt i Midt-Østen og Nord-Afrika i 2010, ble anerkjent av Verdens helseorganisasjon (WHO) og ble plassert i katalogen over IMED - FAIMER.122522_pexels-photo-356040.jpeg Pixabay / Pexels

Batterjee Medical College for Science and Technology ble grunnlagt i 2005.

Campus ligger i Nord-Obhour, Jeddah, Saudi-Arabia og ble bygget for å huse opptil 5000 studenter. BMC regnes som en av de første private spesialiserte medisinske høgskolene som tilbyr en rekke hovedfag i Saudi-Arabia og en av de nyeste og største private medisinske høgskolene i Midt-Østen.

BMC har som mål å oppnå dyktighet innen medisinsk utdanning gjennom godt planlagte læreplaner i samsvar med internasjonale standarder. For å oppnå dette har den utviklet et høyteknologisk campus som er fullt utstyrt med den nyeste teknologien for å forbedre læring og undervisning.

Det inkluderer også et virtuelt sykehus for å gi studentene kliniske ferdigheter som er avgjørende for å takle pasienter ved å bruke de nyeste screeningsmetodene og behandlingssimuleringen på sofistikerte høysensitive (menneskelignende) dukker.

BMC inkluderer også tannklinikker utstyrt med det nyeste tannlegeutstyret og fasiliteter som naturtro manikiner. College tilbyr godt vedlikeholdt private innkvartering for kvinnelige studenter.

Oppdrag

Å bidra betydelig til samfunnet gjennom uovertruffen medisinsk utdanning, samfunnstjeneste og forskning, samtidig som de islamske verdiene opprettholdes.

Syn

Å bli et kjent målestokk for innovativ og utmerket medisinsk utdanning.

Steder

Jeddah

Address
Prince Abdullah Al-Faisal Street
21442 Jeddah, Makkah-provinsen, Saudi-Arabia