Barcelona College of Chiropractic - BCC

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Chiropractic er den største naturlige helsevesenet yrke i verden. Nå etablert i over 70 landHar dette raskt voksende disiplin 90.000 fagfolk utdannet ved akkrediterte høyskoler / universiteter hovedsakelig i Nord-Amerika og angelsaksiske land.

Chiropractic er en primærkontakt helsevesenet yrke som er godt etablert i en rekke land rundt om i verden. Chiropractic fokuserer på forholdet mellom kroppens struktur - hovedsakelig ryggraden - og det fungerer, som reguleres av nervesystemet.

Kiropraktorer tilbyr en tilnærming, som bruker verken narkotika eller kirurgi, men i stedet fokuserer på å tilby justeringer av ryggraden med mål om å korrigere funksjonsproblemer og støtte kroppens naturlige evne til å helbrede seg selv.

Den Barcelona College of Chiropractic:

Lærer vitenskap, kunst og filosofi om kiropraktikk, Er verdens første tospråklige college of kiropraktikk, Er internasjonal, Er student sentrert, Foretar prosessen mot akkreditering, Ligger på universitetsområdet, og gir deg tilgang til en Master i Chiropractic fra, Spanias ledende universitet (Universitat Pompeu Fabra), Er basert i sentrum av en vakker middelhavsbyen. Barcelona og Chiropractic ...

Hva en vakker kombinasjon!

Steder

Barcelona

Fundación Privada Quiropractica

Address
Barcelona College of Chiropractic - BCC
C/ Balmes, 132, Barcelona, Spain
idEC Building, 4th floor

08008 Barcelona, Catalonia, Spania
Telefon
+34 935 42 28 22

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss