Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

En ideell institusjon, med historie og prestisje.

RCU Escorial-Mª Cristina ble grunnlagt av regentdronningen María Cristina de Hasburgo og Lorena, i 1892, drevet av den augustinske religiøse orden siden grunnleggelsen. Det er et øvre utdanningssenter tilknyttet Complutense University of Madrid.

Vi underviser i de offisielle studiene på Bachelor of Laws og Bachelor i Bedriftsøkonomi, Master i juridikk og en privat grad i Kiropraktikk.

Escorial - María Cristina Royal University Center ligger i en ekstraordinær setting og i fantastiske omgivelser. Universitetskampusen er en del av det forbløffende monumentale arkitektoniske komplekset i Det kongelige klosteret El Escorial grunnlagt av kong Phillip II på 1500-tallet. Alt dette gir en spesielt gunstig atmosfære for å studere og inter / personlige relasjoner.

Bygningene er ekte perler av arkitektur, med fullstendig moderniserte fasiliteter: Studentbolig, Bibliotek, idrettsområde, foredragshaller utstyrt med projeksjonsanlegg, databaser, etc.

Samlet opplæring av individer er det primære målet for utdanningsprogrammet som tilbys av Escorial - María Cristina Royal University Center, gjennom utviklingen av deres kognitive, fysiske, sosiokulturelle potensiale som tar dem til grensene for deres mulige kunnskaper. Vi stimulerer kreativitet og vitenskapelig forskning gjennom akademisk utdanning, formidling av kunnskap og kultur.

Senterforvaltningen overvåker kvalitet og pedagogisk fortreffelighet, i en pågående og flytende dialog mellom forelesere og studenter, langt fra steril byråkratisk formell utdanning.

Foredragsholderen, hovedsakelig hentet fra Complutense Universitetet i Madrid og næringslivet, er personlig og profesjonelt involvert i opplærings- og utdanningsaktiviteter i sine fagområder.

Du er fokus på interesse og målet for vårt fulle institusjonelle faglige arbeid. Av denne grunn har hver student en veileder / foreleser som veileder og følger med ham i sin faglige og akademiske opplæring.

Gå med meg hvis du holder de samme sannhetene. Undersøk med meg hvis du holder den samme tvil. Hvor du gjenkjenner din feil, kom med meg. Hvor du kjenner igjen min, ta meg med deg '(St. Augustine).

Fra sammenhenget med denne uforlignelige arkitektoniske innstillingen, et symbol på universalitet og brorskap, ber vi om at våre studenter / i tillegg til å være dyktige fagfolk, blir menn og kvinner med samfunnsverdier, følsomme og engasjert i utvikling og respekt for menneskelig verdighet.

Vi åpner våre dører for alle, uten å skille mellom løp, tro eller stilling, og tilrettelegge for en gjensidig form for opplæring og informasjon med andre universitetssentre.

Programmer gitt i:
Engelsk
Spanish (Spain)

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Royal University Center Maria Cristina

Kiropraktikk er et raskt voksende yrke i Europa. I de landene hvor kiropraktikk er regulert, er det fortsatt behov for flere fagfolk. ... [+]

Hvorfor skal jeg studere kiropraktikk?Kiropraktikk er et raskt voksende yrke i Europa. I de landene hvor kiropraktikk er regulert, er det fortsatt behov for flere fagfolk.Muskuloskeletale smerter er en viktig årsak til funksjonshemming med enorme sosioøkonomiske konsekvenser, og kiropraktikk er et ledende yrke i å håndtere dette problemet.Det er et yrke som omhandler pasienter og gir midler til konservativ omsorg.Hvorfor studere ved Madrid College of Chiropractic?Madrid College of Chiropractic ligger innenfor Real Centro Universitario Escorial Maria Cristina, et prestisjefylt senter som ble etablert i 1892Modellen av utdanning er basert på små kohorter og gir dermed en personlig utdanningLæreplanen er fullt akkreditert av Det europeiske råd på kiropraktisk utdanningDet var den første institusjonen som tilbyr utdanning og opplæring i kiropraktikk i Spania, og den har blitt akkreditert siden den aller første oppgraderingenFakultetet består av akademikere fra offentlige og private universiteter, med omfattende og mangfoldig faglig og klinisk bakgrunn.Internasjonale utvekslingsmuligheter er tilgjengelige med institusjoner i Japan, Canada, Mexico, Brasil og USALær en bevisbasert og pasient-sentrert læreplanHva må jeg gjøre for å bli student?... [-]
Spania Madrid
September 2019
Spanish (Spain),Engelsk
4 år
Campus
Les mer på norsk

Master

Royal University Center Maria Cristina

Master i kiropraktikk ved Madrid College of Chiropractic - RCUEMC har som mål å trene kandidater i kiropraktikk, slik at de kan utdype sin kunnskap om kiropraktikk og det ... [+]

presentasjon

Master i kiropraktikk ved Madrid College of Chiropractic - RCUEMC har som mål å trene kandidater i kiropraktikk, slik at de kan utdype sin kunnskap om kiropraktikk og dets grener av mer representative spesialiteter og praktisere yrket i land som krever dette treningsnivået. Mastergraden består av 60 studiepoeng som samsvarer med teoretiske fag, praksis i eksterne sentre og sluttarbeid.

målsettinger

Hovedmålet med Master i kiropraktikk er å forberede studentene som profesjonelle, slik at de kan praktisere kiropraktikk på en helt kompetent måte.

Studiepoeng: Ekvivalent til 60 studiepoengUndervisningsspråk: 70% spansk og 30% engelskSteder: 5Omtrentlig pris: 5.864 euroAdministrasjonssenter: Madrid College of ChiropracticTilgangsprofil... [-]
Spania Madrid
September 2019
Spanish (Spain),Engelsk
Campus
Les mer på norsk