Les den offisielle beskrivelsen

BCNH er etablert for over 17 år siden, og er kjent for sin faglige og kliniske ekspertise, med en bevisbasert læreplan levert av høyt respekterte forelesere, eksperter på deres felt.

Fleksibel læring

Alle BCNH kurs er designet med fleksibilitet i tankene. De fleste av våre studenter fullfører sine studier sammen med arbeids- eller familieforpliktelser. Derfor bruker vi den nyeste teknologien for å sikre at elevene våre kan studere i en tid som passer dem. Studentene kan velge å delta på klasser personlig, delta live online eller se på opptak i sin egen tid.

three people sitting in front of table laughing togetherBrooke Cagle / Unsplash

akkrediteringer

Som både Diploma i Ernæringsbehandling og BSc (Hons) i Ernærings Terapi er akkreditert av NTEC, kan våre kandidater søke om rask oppføring til det profesjonelle registret som holdes av Complementary and Natural Healthcare Council (CNHC) som støttes av avdelingen av helse.

Akademisk fortreffelighet

På BCNH er vi opptatt av å gi våre studenter den mest grundige trening for å bli gode Ernæringsutøvere.

Vi underviser i evidensbasert funksjonell medisin, slik at våre kandidater er bedre rustet til å evaluere publiserte forskningsblanketter. Vi vil bygge dine ferdigheter fra år 1, og begynne med hvordan du finner og leser forskning og kulminerer i senere år med evnen til å kritisk evaluere studier.

Våre forelesere er eksperter på deres felt, og du vil bli lært om den nyeste forskningen og utviklingen i næringsbehandling.

"Mekanismer" - alle våre studenter og kandidater forbinder BCNH med mekanismer!

I hovedsak handler det om å forstå hvorfor, eller hvordan et mat eller næringsstoff, for eksempel, kan være gunstig eller skadelig for kunden din ved å forstå de fysiologiske prosessene det kan påvirke i kroppen. Å vite mekanismene dine er veldig viktig for å bli tatt seriøst av både dine kunder og andre helsepersonell.

Omfattende opplæring - våre kurs gir omfattende dekning av dagens ernæringsterapiforskning, og læreplanen oppdateres hvert år (for eksempel har nyere tilskudd inkludert en grundig undersøkelse av tarmmikrofloraen og dens innflytelse på helse og fordelene / begrensningene av genetisk testing for ernæringsmessig terapi )

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

BCNH College of Nutrition & Health

BCNH Nivå 6 Diplom kurs er designet for kandidater som ønsker en høy kvalitet utdanning, men ikke nødvendigvis har tid eller økonomiske ressurser til å forplikte seg til ... [+]

BCNH Nivå 6 Diplom kurs er designet for kandidater som ønsker en høy kvalitet utdanning, men ikke nødvendigvis har tid eller økonomiske ressurser til å forplikte seg til et fullt bachelorprogram (Hons).

Hos BCNH, Diplom og BSc (Hons) studenter jobber sammen og fullfører de samme næringsrelaterte modulene. Derfor er alle BCNH modulene som er studert på Diploma kursene vurdert av University of Greenwich på nivå 4, 5 eller 6.

Universitetet overvåker alle aspekter av BCNH-moduler fra innhold til vurderingsmetoder, merking og kvalitetskontroll.

Dette innebærer at du kan være trygg på at du, selv som diplomstudent, får en utdannelse levert på gradnivå. Den eneste forskjellen er at BSc (Hons) studentene også er registrert ved universitetet og kompletterer flere universitetsmoduler sammen med BCNH-modulene.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
August 2020
Engelsk
Deltid
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk