Brunel Medical School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Fra september 2021 er vi glade for å introdusere en 5-årig grad i medisin som fører til tildeling av Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery (MBBS). Den nye Brunel Medical School er en del av College of Health and Life Sciences. Den 5-årige MBBS i medisin er åpen for studenter utenfor Storbritannia og EU. Så tidlig som mulig vil vi diskutere med Health Education England og Office for Students, for å gjøre det mulig for oss å tilby medisingraden til studenter fra Storbritannia og EU (som skal bekreftes) i løpet av en nær fremtid.

Hvorfor studere medisin hos Brunel?

Kliniske plasseringer som spenner over London og Sørøst-England

 • I løpet av dine medisinske studier på Brunel vil du gjennomføre et bredt spekter av kliniske plasseringer. Her vil du ikke bare observere at du vil ha muligheten til å anvende din kliniske kunnskap i kliniske situasjoner.

stipend

 • Brunel Medical School vil tildele 10 stipend spesielt for MBBS medisin for 2021/22 oppføring. For informasjon kan du gå til stipendets webside.

Et fokus på samfunnsmedisin

 • Et spennende element i MBBS i medisin er hvordan du bruker din kliniske kunnskap i lokalsamfunnene våre. Du vil se på det "større bildet" ved å lære å sikre god helse for alle, ikke bare helsen til en pasient. Denne verdifulle erfaringen som er oppnådd lokalt, kan brukes til fordel for lokalsamfunn rundt om i verden.

Lær medisinens vitenskap og 'kunst'

 • Her hos Brunel lærer vi ikke vitenskap isolert, du må vite hvorfor du lærer. Du lærer alt om vitenskapen om medisin - hvordan leger bruker oppdatert vitenskapelig forskning for å hjelpe beslutningen. Du lærer også medisinens kunst - hvordan evidensbasert medisin brukes til hver pasient du vil se.

Forbered deg på 'verdens' medisin

 • Vi vil tilby spesialist råd, støtte og veiledning for de som ønsker å ta USMLE eller MCCEE .
 • Du lærer om utfordringene fra det 21. århundre vi står overfor, dets innvirkning på helsen og hvordan dette har å gjøre med å ta vare på pasienter. Du vil oppdage betydningen av forebygging, folkehelse, rehabilitering og andre aspekter ved klinisk medisin på global skala. Vi vil forberede deg til å praktisere medisin ikke bare i Storbritannia og hjemlandet, men også på verdensbasis.
 • Den utviklede 'digitale' verdenen - Gjennom vår innovative læreplan vil du oppleve en rekke teknologier som kunstig intelligens, robotikk, virtual reality og levere virtuelle konsultasjoner.
 • Utviklingsverdenen - Du vil bli opplært til å praktisere medisin ved å ta hensyn til pasientens tegn og symptomer uten mange aspekter ved moderne teknologi. I noen tilfeller uten strøm!

En primær medisinsk kvalifikasjon

 • En britisk medisinsk grad er anerkjent over hele verden. Du vil oppgradere med en grunnleggende medisinsk kvalifisering, som gir deg foreløpig registrering hos GMC og lisens til å praktisere i Foundation Year 1 / Residency Year 1 stillinger.

Bli en del av vårt internasjonale samfunn

 • Verdens studenter kaller Brunel hjem, noe vi er ekstremt stolte av. Faktisk er det 150 av verdens land som er representert på Brunel, noe som gir deg muligheten til å leve og studere som en del av et mangfoldig, globalt samfunn.

Garantert studentovernatting på vårt campus i Vest-London

 • Vi har over 4500 moderne, komfortable og trygge rom med en rekke overnattingsmuligheter på campus.

130580_Box-image-x700.jpg

"Vi er stolte av vår medisinske skole i verdensklasse på Brunel, som har som mål å forberede deg på medisin fra det 21. århundre i en rekke kliniske og samfunnsmessige omgivelser. Spesielt vil vi legge inn kunnskap og forståelse for integrerte omsorgssystemer der både fysiske og mentale helsevesen leveres i økende grad i samfunnet, støttet av fremskritt innen levering av digital teknologi. Vi vil produsere leger med kunnskap, ferdigheter, fleksibilitet og pasientsentrert fokus for å praktisere medisin rundt om i verden. "

Professor Paul Hellewell

Viseprovinser og dekan, College of Health and Life Sciences

Steder

Uxbridge

Address
Brunel University London,
Kingston Lane

UB8 3PH Uxbridge, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss