Les den offisielle beskrivelsen

Glasgow Caledonian University er et karakteristisk, inkluderende og fremtidsrettet universitet som er forpliktet til sin sosiale oppgave for å fremme det felles gode. Vi har blitt et internasjonalt kompetansesenter for høyere utdanning, som fremmer arbeidskraft og global medborgerskap i våre kandidater. Vi vinner priser for vår støtte og forpliktelse til studentopplevelsen, samtidig som vi leverer innovasjon gjennom vår førsteklasses forskning på viktige områder av styrke. Vi har en tradisjon for å utvide tilgangen til høyere utdanning for dyktige individer uavhengig av deres bakgrunn, og vi utnytter vår intellektuelle og sosiale kapital til fordel for samfunnene vi serverer i Skottland og internasjonalt.

Glasgow Caledonian University (GCU) er et levende, innovativt og multi-prisbelønt universitet for det felles gode.

Vi tar sikte på å bidra til samfunnet på en måte som omfatter, men går utover det tradisjonelle rollen som et universitet. GCUs For The Common Good Forpliktelse er brakt til liv og levert av studenter og ansatte over akademiske skoler og avdelinger.

Velkommen til Høgskolen

Høgskolen, en av tre akademiske skoler i GCU, samler avdelingene for biovitenskap, psykologi, sosialt arbeid og alliert helsevitenskap og sykepleie og samfunnshelse.

Helse og livsvitenskap har i samarbeid med våre ansatte, studenter og eksterne interessenter skapt en samlende visjon som er utformet for å møte 2020-universitetsstrategien, og legger inn ekspertise, engasjement og energi i alle aspekter av skolelivet.

Vår skole samler avdelingene for biovitenskap, psykologi, sosialt arbeid og alliert helsevitenskap og sykepleie og samfunnshelse. Interdepartementalt samarbeid gir skolen mulighet til å tilby et uovertruffen utvalg av undervisningsprogrammer og fleksible leveringsalternativer, forskning, skreddersydd opplæring og konsulenttjenester på tvers av helse-, sosial- og biovitenskapssektoren.

Skolen har over 280 akademikere, blant annet professorer, lesere, postdoktorale stipendiater og forskningsassistenter. Vi mottok en fremragende 93% studenttilfredshet i den nyeste Nasjonale Studentundersøkelsen. Vi har over 4000 studenter fra hele verden, inkludert Storbritannia, Canada, Myanmar, Indonesia, Kuwait, Saudi Arabia og Bangladesh. De er en høyverdig og integrert del av vårt faglige samfunn.

Vi er forpliktet til nyskapende, engasjerende og inter-profesjonell utdanning for alle våre studenter. Dette er underbygget av våre førsteklasses fasiliteter og banebrytende forskning. Suksessen til vår metodikk er demonstrert av våre fremragende Nasjonale Studentundersøkelsesresultater.

Forskning Excellence

Excellence i undervisning og forskning, topp akademikere, støttende og stimulerende læringsmiljø på et bredt spekter av områder - fra matbiosvitenskap til sykepleie.

Vår forskning

I REF 2014, rangert vi i topp 20 i Storbritannia for helseforskning på verdensledende og internasjonalt gode standarder. Finn ut om våre prisbelønte akademikere og levende forskningsmiljø.

Våre fasiliteter

Vi tilbyr studenter og bedrifter tilgang til toppmoderne lærings- og forskningsfasiliteter i alle våre avdelinger.

Våre avdelinger

Styrken i Helse- og biovitenskapsskolen og tilhørende institutt for anvendt helseforskning ligger i vår faglige kompetanse, tverrfaglig teambasert tjenesteleveranse og streng overholdelse av regelverksstandarder som krever partnerskap med publikum, og kommersielle og ikke-statlige organisasjoner.

Vår skoles satsing på excellence og samarbeid sikrer at vi står i forkant av grunn-, forskerutdanningen og forskningspraksis og kunnskap, inspirert av et individuelt og kollektivt ønske om å bidra til forbedring av helse og velvære.

Vår skole tilbyr et bredt spekter av teoretisk kunnskap, praksisferdigheter og pedagogisk engasjement som spenner over samfunnet til benk til næringsliv og sengetøy, og tilbake til samfunnet, og støttes av løpende investeringer i våre mennesker og anlegg.

Skolen består av tre avdelinger delt inn i faglige faggrupper:

 • Institutt for sykepleie og fellesskapshelse
 • Institutt for psykologi, sosialt arbeid og alliert helsevitenskap
 • Institutt for biovitenskap

Øv akademisk karriere

Vår policy for å støtte praksis / klinisk faglig karriere i alle fagområder er grunnleggende for Helse- og biovitenskapsskolen. Disse er innebygd i vårt oppdrag mot Common Weal og underbygger vår forpliktelse til å sikre at praksis, både klinisk og akademisk, driver vår læring og vår forskning.

Vårt løpende mål er å etablere vår skole som et nasjonalt og internasjonalt anerkjent kompetansesenter, med klinisk faglig karriere og praksisutdanning akademisk karriere danner et nøkkelelement i denne visjonen.

Skolens kliniske akademiske utøvere integrerer med vellykket klinisk kunnskap, ferdigheter, forskning og utdanning i sitt fagområde for å gi fordeler til pasienter / klienter og elever, og for å forbedre tjenesteleveransen.

Gjennom våre kliniske faglige karrierer og praktiserende utdannelse akademiske karrierer, høgskolen for helse og livsvitenskap engasjere seg i real-world forskning og utdanning for å svare på ekte dilemmaer i praksis og spørsmål oppstått av de i forkant av service og omsorg levering. Praksis driver vår læring og forskning, og vår forskning gir bevis som er implementert for å praktisere til fordel for pasienter / klienter, samfunn, helse og sosialhjelpstjenester.

Støttende praksis akademiske karrierer

Klinisk faglig forskerutdanning og praksisutdanning Faglig utøvere representerer alle disipliner i Helse- og biovitenskapsskolen, og er medlemmer av etablerte forskergrupper i Institutt for anvendt helseforskning, med tilhørende infrastruktur og forskningsvirkning. De oppfyller viktige roller i å generere viktige forskningsspørsmål fra praksis og i arbeid for å sikre de nye bevisformene og påvirke tjenesteleveransen, samt helse- og sosialspørsmålspolitikken. Skolen har praksis / klinisk akademisk forskerutøvere og praksis utdannelse akademiske utøvere innen:

 • Sykepleie
 • Sosialt arbeid
 • psykologi
 • fysioterapi
 • Arbeidsterapi
 • Podiatry
 • radiologi
 • Vision Sciences - Optometri, Ortopoptikk
 • Operasjonsavdeling Øvelse

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

BSc

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Vi tilbyr det eneste Biomedical Science-programmet med plassering i Glasgow som er godkjent av Helse- og omsorgsrådet (HCPC) og akkreditert av Institutt for biomedisinsk ... [+]

Akkreditert av: HCPC IBMS RSB

Biomedisinske forskere utfører laboratorietester på prøver sendt til analyse av lege og andre helsepersonell.

Biomedisinsk vitenskap er avgjørende for den kliniske diagnosen av sykdom og nøyaktig behandling av pasienter og drift av NHS og andre helse-relaterte næringer.

Vi tilbyr det eneste Biomedical Science-programmet med plassering i Glasgow som er godkjent av Helse- og omsorgsrådet (HCPC) og akkreditert av Institutt for biomedisinsk vitenskap (IBMS).

Du vil få kunnskap og ferdigheter som trengs for å bli en biomedisinsk forsker, inkludert cellulær patologi, klinisk biokjemi, hematologi og klinisk mikrobiologi. En sentral styrke i programmet er en arbeidsbasert plassering på et skotsk sykehus.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

GCUs Diagnostic Imaging-kvalifikasjon er anerkjent over hele verden og gir deg mulighet til å registrere deg hos Helse- og omsorgsrådsrådet (HCPC) og Samfunnet og Kollegi ... [+]

Diagnostiske radiografer produserer og tolker bilder av menneskekroppen. Diagnostisk bildebehandling er sentral i helsevesenet og er avgjørende for diagnostisering og behandling av traumer og sykdommer.

GCUs Diagnostic Imaging-kvalifikasjon er anerkjent over hele verden og gir deg mulighet til å registrere deg hos Helse- og omsorgsrådsrådet (HCPC) og Samfunnet og Kollegiet for radiografer.

De fleste av Skottlands diagnostiske radiografer har uteksaminert seg fra GCU, utstyrt med kunnskap, kompetanse og egenskaper som trengs for å trene i moderne helse- og sosialhjelpstjenester. Du vil få tilgang til en dedikert røntgenpakke som simulerer praksis.

En valgfri plassering ved utgangen av år 3 gir mulighet til å studere i utlandet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Nyutdannede er kvalifisert til å søke om medlemskap i College of Occupational Therapists og registrering med Health ... [+]

Arbeidsterapeuter arbeider med et bredt spekter av mennesker for å hjelpe dem med å nå sitt potensiale og få så mye uavhengighet som de kan.

For personer med fysisk eller psykisk helsebegrensning kan hverdagsoppgaver være vanskelig. Men gjennom arbeidstiltak gir arbeidsterapi folk muligheten til å leve mer produktive og hyggelige liv.

For å oppfylle standarden til Verdensorganisasjonen for ergoterapeuter, er det nødvendig med minst 1000 timers praksisplassering. Som en av de største leverandørene av kvalifiserte ergoterapeuter i Skottland, er GCU innovativ i praksis plasseringserfaring, noe som resulterer i jobbsøking på nye områder av praksis.

Arbeidsterapeuter jobber som en del av et lag og en tredjedel av dette programmet er dedikert til den inter profesjonelle studien, hvor studenter fra en rekke helse- og sosialfaglige yrker lærer sammen.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Farmakologer spiller en viktig rolle i oppdagelsen og utviklingen av nye medisiner som er til gavn for menneskers og dyrs helse. ... [+]

Farmakologer spiller en viktig rolle i oppdagelsen og utviklingen av nye medisiner som er til gavn for menneskers og dyrs helse.

Dette programmet innebærer en høy andel praktisk arbeid, inkludert en fem-dagers praktisk molekylærbiologi workshop som bringer sammen teori og praksis, for å utstyre deg med laboratoriekompetanse arbeidsgivere trenger. Du vil få en forståelse av hvordan kroppen virker, hva som går galt i sykdom og hvordan narkotika kan brukes til å håndtere disse syke tilstandene.

Den vellykkede britiske narkotikaindustrien sysselsetter 70.000 mennesker og genererer ytterligere 250.000 arbeidsplasser i nærstående næringer. I Skottland betyr utvidelsen av helsemessige næringer og bioteknologisektoren at etterspørselen etter kandidater i dette området for tiden overgår til forsyningen.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Etter at du har fullført programmet, vil du kunne søke om registrering hos Helse- og omsorgsrådet (HCPC). ... [+]

Enten å jobbe på sykehus, samfunn, industri, skoler, sport, offentlige eller private helseinnstillinger, hjelper fysioterapeuter folk med å overvinne fysiske vanskeligheter ved å gjenopprette bevegelse og funksjon til så nær normalt som mulig. Fysioterapeuter er nøkkelmedlemmer i helsepersonellet som arbeider i et utfordrende og givende yrke.

Vårt mål er å utvikle kandidater med verdiene og ferdighetene til å bli innovative og problemløsende utøvere. Du vil utvikle et vitenskapelig perspektiv og håndtere pasienter i en rekke innstillinger; fra neurorehabilitering til muskuloskeletale til åndedrettsvern og industri.

For å utvikle ferdighetene som kreves i fysioterapi, vil du øve på andre studenter i klassen din. Din læring støttes også ved å besøke klinisk simuleringslaboratorium, utflukter, praktisere utdannelsesplasseringer og e-læring. Du vil også få erfaring med en valgfri plassering i Storbritannia eller i utlandet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Det lengste løpende Dietetics-programmet i Skottland, akkreditert av British Dietetic Association og Health and Care Professions Council (HCPC). ... [+]

Human Nutrition and Dietetics er anvendelsen av næringsvitenskapens tilnærming til forebygging og behandling av sykdom og fremme av helse.

GCU har det lengste løpende Dietetics-programmet i Skottland. Den gir en grundig forståelse av ernæring og metabolisme, hentet fra studiet av fysiologi, biokjemi, farmakologi og matvitenskap, med anerkjennelse av de påvirkende aspektene i psykologi og sosiologi.

Programmets sterke praktiske fokus senterer problembasert læring i klasserommet, ernæringslaboratorium og klinisk simuleringslaboratorium, samt på plassering.

Programmet er akkreditert av British Dietetic Association og Health and Care Professions Council (HCPC). Det fører til kvalifisering til å søke om HCPC-registrering (studentene må fullføre 1000 timers klinisk plassering for å være kvalifisert) og følger kjerneplanen fastsatt av British Dietetics Association.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Ta den 4 år BSc (Hons) Child Nursing grad og delta i praksis plasseringer i et bredt utvalg av innstillinger, selv internasjonale plasseringer er tilgjengelige. Etter fer ... [+]

Akkreditert av: NMC

Arbeidet som en integrert del av helsepersonellet leverer barnepleiere spesialisert pleie omsorg til barn og deres familier fra fødsel til ung voksenliv. Barnas sykepleiere praktiserer i et bredt spekter av innstillinger som spenner fra intensivavdelinger og familiens hjem til å levere omsorg i globale krisesituasjoner.

Inter-profesjonell læring med studenter fra en rekke helsetjenester profesjonelle kurs vil oppmuntre din bevissthet om rollene og ansvaret til det bredere tverrfaglige team og foster team arbeid ferdigheter.

Som student sykepleier, vil du gjennomføre praksisplassering i en rekke innstillinger, inkludert det nye Glasgow Barnas sykehus, samfunnsomsorg og skolepleie. Disse erfaringene vil bli støttet av teoretisk omsorgskunnskap og praktiske erfaringer utviklet i GCUs toppmoderne inter-profesjonelle kliniske simuleringssenter.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Den svært konkurransedyktige BSc Hons Learning Disability Nursing lar deg bli registrert sykepleier og jobbe med enkeltpersoner og familier for å forbedre deres livsstil ... [+]

Læring Disability nursing innebærer å jobbe i partnerskap med enkeltpersoner og familier for å forbedre autonomi, fremme helse og støtte inkludering. Dette inkluderer å gi et reelt bidrag til å forbedre atferd og livsstil som bidrar til å oppnå de beste helsemessige resultatene.

Dette programmet fokuserer på å møte de holistiske behovene til mennesker med læringstrening. Du vil utforske sentrale temaer innen moderne læringshemming praksis, inkludert møte helse behov, samfunn engasjement, person-sentrert planlegging, inkludering og integrering, håndtere helse ulikhet, lovgivning, rettsmedisinske praksis, omsorg planlegging og vurdering, bevisbasert praksis, forskningsmetoder og vurdering.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

GCUs Optometry-program er utformet for å gi den teoretiske og praktiske trening for å utstyre nyutdannede med avanserte kliniske ferdigheter som de vil bruke til å jobbe ... [+]

GCUs Optometry-program er utformet for å gi den teoretiske og praktiske trening for å utstyre nyutdannede med avanserte kliniske ferdigheter som de vil bruke til å jobbe som uavhengige eyecare-fagfolk.

Optometriste er øyehelsepersonell som oppdager synproblemer og foreskriver og passer til briller, samt kontaktlinser og andre visuelle hjelpemidler. Optometriste oppdager og styrer også ulike øyeforhold som Glaukom og aldersrelatert makuladegenerasjon.

Optometristene i Skottland har en utvidet helsetjenester rolle i forhold til andre steder i Storbritannia. Den avanserte kunnskap og kliniske ferdigheter som optometristene trenger for å oppfylle denne rollen er i sentrum av vårt fireårige Optometry-program.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Å studere ortoptikk er interessant og utfordrende, og arbeidsmuligheter er gode. Kvalifikasjonen er anerkjent over hele verden. ... [+]

Ortopoptører er allierte helsepersonell som spesialiserer seg på diagnose og behandling av et bredt spekter av øyeforhold.

Å forstå øyet og hjernens rolle i visuell opplevelse er nøkkelen til ortopedisk arbeid. Ortopoptikere arbeider i omsorg og behandling av pasienter med dårlig utvikling av syn og forhold som inkluderer hjerneskade, diabetes, hjerneslag, nedsatt syn og glaukom.

Ortopoptører jobber tett med Oftalmologer og Optometriste, samt barneleger, nevrologer, barnehage lærere, helsebesøkere, endokrinologer og andre allierte helsepersonell innen tverrfaglig omsorg.

Programmet på GCU innebærer læring sammen med andre helsepersonell som gir studentene en tverrfaglig opplevelse gjennom hele fire års studier. Ortopedi er egnet for enkeltpersoner interessert i helsevesenet som liker å jobbe med mennesker, spesielt barn og eldre.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Dette programmet er godkjent av UK Society of Chiropodists and Podiatrists og UK Health ... [+]

Pasienter som har problemer med føttene eller nedre lemmer, trenger spesialpleie og oppmerksomhet. Podiatriste er uavhengige høyt kvalifiserte fagfolk, som er i stand til både å diagnostisere og behandle problemer som påvirker føttene og nedre lemmer.

Vi tar sikte på å utvikle kreative, innovative og dyktige podiatriske utøvere med en kommunikativ og omsorgsfull holdning til pasienter. Du vil få praktisk erfaring i det kliniske miljøet, observere og arbeide sammen med dyktige og erfarne og verdenskjente forskere.

Dette programmet er godkjent av UK Society of Chiropodists and Podiatrists og UK Health

Det er det eneste Podiatry-programmet i Storbritannia som tilbyr en HCPC-godkjent internasjonal faglig utveksling. Dette er med La Trobe University, Melbourne, Australia.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Et fleksibelt program rettet mot sykepleiere som ønsker en avansert kvalifikasjon. ... [+]

Et faglig utviklingsprogram for kvalifiserte sykepleiere, for å fremme sine faglige kvalifikasjoner til gradenivå eller æresgrad nivå; eller å få et uteksaminert sertifikat. Flere leveringsmetoder og et bredt spekter av modulalternativer gir fleksibilitet for å passe til en rekke hjemmemarkeder og internasjonale markeder. Ruter til utmerkelser kan skreddersys for å møte individuelle utøverees personlige utviklingsbehov og operasjonelle krav og strategiske behov for tjenesteutvikling.

Hvorfor velge dette programmet?

Vi er eksperter på alle fire felt av sykepleie (Voksen, Barn, Læringshemming og Mental helse), samt helsebesøk, jordmor og folkehelse.

GCU leder vei i inter-profesjonell utdanning for helsepersonell.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 6 år
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

GCU er den største leverandøren av terapeutisk radiografisk utdanning i Skottland. Læringsgruppen arbeider tett med å praktisere kolleger i NHS. ... [+]

Terapeutiske radiografer er dyktige omsorgspersoner som har en viktig rolle i behandlingen av pasienter med kreft. De leverer strålebehandling med bruk av toppmoderne utstyr.

Radioterapi-radiografer arbeider som en del av helsepersonellet og er involvert i beslutninger om behandling av radioterapi. De gir omsorg og støtte til pasienter og deres familier gjennom kreftreisen.

GCU er den største leverandøren av terapeutisk radiografisk utdanning i Skottland. Læringsgruppen jobber tett med å praktisere kolleger i NHS og med sin faglige kropp for å sikre at programmet er relevant og oppdatert.

Du vil ha bruk av et dedikert radioterapi behandling planlegging laboratorium og digitalt bilde visning utstyr. Praktiske plasseringer vil gi deg erfaring i både store og mindre kreftsentre.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Dette programmet gir en unik mulighet for studentene til å studere omsorgsleveranser innen to fagområder, læringshemming og barn. ... [+]

Sykepleie er levert i en rekke moderne helsetjenester. Registrerte sykepleiere i ethvert fagområde må være forberedt på å møte pasienters, tjenestebrukere og omsorgspersoners behov til et nivå som forventes av publikum, for å kunne svare på utfordringer og møte etterspørselen etter omsorgsfull levering i en moderne og komplekse helsevesenet.

Dette programmet gir en unik mulighet for studentene til å studere omsorgsleveranser innen to fagområder, Læringshemming og barn, og er strukturert for å gi deg en rekke teori og praksis moduler på begge felt.

Dette er en ny og nyskapende Pathway og som student sykepleier, vil du lære gjennom en rekke metoder. 50% av din erfaring vil være klinisk praksis; sterke lenker og integrert praksislæring med lokale helse- og sosialhjelpsleverandører vil gi deg mulighet til å sette teori i praksis og utvikle et bredt spekter av ferdigheter.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Denne ærespleie sykepleie grad tar 4 år og gir deg et vell av praktisk erfaring og ferdigheter og kunnskaper du trenger for å bli en mental helse sykepleier ved ferdigsti ... [+]

Ved å fremme individuelle styrker, mental velvære og uavhengighet, støtter de psykiske sykepleiere mennesker som har det vanskelig å håndtere aspekter av deres liv på grunn av psykiske helseproblemer.

Dette programmet fokuserer på moderne tilnærminger i støtte og behandling tilgjengelig for personer med psykiske helseproblemer. Studentene forplikter seg til å lære opplæringserfaring for 50% av kurset i et bredt spekter av plasseringer innenfor NHS Greater Glasgow og Clyde. Disse inkluderer NHS-fellesskap og sykehusplasseringer, samt uavhengig og frivillig sektoropplevelse.

Under disse øvelsene lærer opplevelser, er studentene involvert i psykisk sykepleie, inkludert vurdering og omsorg for en rekke pasienter som er relevante for deres valgte Pathway . Det er muligheter for internasjonale plasseringer eller erfaringer på ulike punkter i programmet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Den BSc (Hons) Voksne sykepleie grad fra GCU. Er svært konkurransedyktig og våre kandidater fortsetter å nyte et bredt spekter av karriere i NHS. Denne 4-årige graden gir ... [+]

Voksenpleie er en dynamisk, givende og dyktig omsorgsfull og medfølende karriere. Du vil utvikle ulike ferdigheter som spenner fra levering av helseopplæring for personer fra et bredt spekter av bakgrunn for å levere kompleks omsorg for personer med flere akutte eller langsiktige forhold.

Dette programmet tar sikte på å utvikle sykepleiere som er i stand til å levere person-sentrert, trygg og effektiv omsorg, jobber med andre yrker og byråer i et stadig skiftende og komplekst helsemiljø.

Du vil oppleve en rekke kliniske plasseringer og vil lære å bruke et mangfoldig utvalg av teknikker og tilnærminger. Du vil gjennomføre klinisk praksis for 50% av kurset, i fellesskap og sykehusplasseringer, samt uavhengig og frivillig sektoropplevelse.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

GCU er det eneste universitetet i Skottland for å tilby et heltids Ophthalmic Dispensing Management-program i det anerkjente GCU Vision Center, som ligger på campus. ... [+]

Dispensing optikere er øyehelsepersonell som passer og leverer briller og styrer optisk praksis. Dispensing optikere kan utvides til kontaktlinser og tilførsel av spesialiserte optiske apparater.

GCU er det eneste universitetet i Skottland for å tilby et heltids Ophthalmic Dispensing Management-program i det anerkjente GCU Vision Center, som ligger på campus. En moderne spesialbygd dispenseringsklinikk, Visionsenteret, er det ideelle miljøet for trening mot kommersiell praksis.

Med en utmerket, integrert profesjonell utdanning åpner BSc i Ophthalmic Dispensing Management fra GCU dører til profesjonelle plasseringer, og gir lenker til fremtidige arbeidsgivere over hele Storbritannia. Noen samarbeidsprogrammer eksisterer også med internasjonale partnere. BSc Ophthalmic Dispensing Management er akkreditert av General Optical Council.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Dette spennende og utfordrende programmet er undervist i Glasgow Dental Hospital, Glasgow Caledonian University og en rekke oppsøkingssentre. ... [+]

Tannhygienister / terapeuter er dyktige fagfolk som arbeider som en del av tannlegen som gir omsorg for å hjelpe pasientene med god tannhelse.

De spiller en viktig rolle i å forebygge muntlige sykdommer som tannkjøttsykdom, tannråte og munnkreft. Deres ferdigheter inkluderer å gi forebyggende, periodontale og restorative terapier i voksne og barns tenner gjennom klinisk behandling og utdanning.

Dette spennende og utfordrende programmet er undervist i Glasgow Dental Hospital, Glasgow Caledonian University og en rekke oppsøkingssentre. Dentalskoleets kliniske ferdighetslaboratorier har flotte fasiliteter og toppmoderne undervisningsteknologi.

Gode ​​kommunikasjonsevner er avgjørende for å kunne håndtere pasienter og foreldre eller omsorgspersoner. Studentene forventes å følge den strenge adferdskodeksen som er fastlagt av Tannhelsetjenesten, og en høy standard på modenhet, konfidensialitet og profesjonalitet forventes opprettholdt gjennom hele kurset.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

BSc Paramedic Science er den første heltid lavere grad av sitt slag i Skottland. ... [+]

Den moderne paramediceren behandler og bryr seg om mennesker lokalt, eller i hjemmet, for å bidra til å redusere unødvendige sykehusopptak, samt til nødssituasjoner. Gjennom dette utfordrende og spennende programmet lærer du sammen med andre helsepersonell som reflekterer samarbeidsegenskapen til å jobbe i et moderne helsesystem.

BSc Paramedic Science er den første heltid lavere grad av sitt slag i Skottland. Vårt toppmoderne simuleringslaboratorium, inkludert high fidelity mannequins og teknologi, gir deg en autentisk læringsopplevelse levert av gode forelesere fra en rekke kliniske bakgrunner.

Øvelsesbasert opplæring innen skotsk ambulansetjeneste i tillegg til en rekke plasseringer innen helse og sosial omsorg vil gi deg mulighet til å knytte og forbedre teorien og praktisk kunnskap og ferdigheter som er oppnådd i undervisningstiden.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Et fleksibelt program rettet mot sykepleiere som ønsker en avansert kvalifikasjon. ... [+]

Et faglig utviklingsprogram for kvalifiserte sykepleiere, for å fremme sine faglige kvalifikasjoner til gradenivå eller æresgrad nivå; eller å få et uteksaminert sertifikat. Flere leveringsmetoder og et bredt spekter av modulalternativer gir fleksibilitet for å passe til en rekke hjemmemarkeder og internasjonale markeder. Ruter til utmerkelser kan skreddersys for å møte individuelle utøverees personlige utviklingsbehov og operasjonelle krav og strategiske behov for tjenesteutvikling.

Hvorfor velge dette programmet?

Vi er eksperter på alle fire felt av sykepleie (Voksen, Barn, Læringshemming og Mental helse), samt helsebesøk, jordmor og folkehelse.

GCU leder vei i inter-profesjonell utdanning for helsepersonell.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Etter eksamen vil du få adgang til sykepleierens sykepleier for sykepleier og barnehage. ... [+]

Akkreditert av: NMC

Arbeidet som en integrert del av helsepersonellet leverer barnepleiere spesialisert pleie omsorg til barn og deres familier fra fødsel til ung voksenliv. Barnas sykepleiere praktiserer i et bredt spekter av innstillinger som spenner fra intensivavdelinger og familiens hjem til å levere omsorg i globale krisesituasjoner.

Inter-profesjonell læring med studenter fra en rekke helsetjenester profesjonelle kurs vil oppmuntre din bevissthet om rollene og ansvaret til det bredere tverrfaglige team og foster team arbeid ferdigheter.

Som student sykepleier, vil du gjennomføre treningsplassering i en rekke innstillinger, inkludert det nye Glasgow Barnas sykehus, samfunnsomsorg og skolepleie. Disse erfaringene vil bli støttet av teoretisk omsorgskunnskap og praktiske erfaringer utviklet i GCUs toppmoderne inter-profesjonelle kliniske simuleringssenter.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
August 2020
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Læring Disability nursing innebærer å jobbe i partnerskap med enkeltpersoner og familier for å forbedre autonomi, fremme helse og støtte inkludering. ... [+]

Læring Disability nursing innebærer å jobbe i partnerskap med enkeltpersoner og familier for å forbedre autonomi, fremme helse og støtte inkludering. Dette inkluderer å gi et reelt bidrag til å forbedre atferd og livsstil som bidrar til å oppnå de beste helsemessige resultatene.

Dette programmet fokuserer på å møte de holistiske behovene til mennesker med læringstrening. Du vil utforske sentrale temaer innen moderne læringshemming praksis, inkludert møte helsebehov, samfunn engasjement, person-sentrert planlegging, inkludering og integrasjon, håndtere helse ulikhet, lovgivning, rettsmedisinske praksis, omsorg planlegging og vurdering, bevisbasert praksis, forskningsmetoder og vurdering.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
August 2020
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Dette programmet fokuserer på moderne tilnærminger i støtte og behandling tilgjengelig for personer med psykiske helseproblemer. ... [+]

Ved å fremme individuelle styrker, mental velvære og uavhengighet, støtter psykisk sykepleiere mennesker som har det vanskelig å håndtere aspekter av deres liv på grunn av psykiske helseproblemer.

Dette programmet fokuserer på moderne tilnærminger i støtte og behandling tilgjengelig for personer med psykiske helseproblemer. Studentene forplikter seg til å lære opplæringserfaring for 50% av kurset i et bredt spekter av plasseringer innenfor NHS Greater Glasgow og Clyde. Disse inkluderer NHS-fellesskap og sykehusplasseringer, samt uavhengig og frivillig sektoropplevelse.

Under disse øvelsene lærer opplevelser, er studentene involvert i psykisk sykepleie, inkludert vurdering og omsorg for en rekke pasienter som er relevante for deres valgte Pathway . Det er muligheter for internasjonale plasseringer eller erfaringer på ulike punkter i programmet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Bli en registrert sykepleier med 3-årig voksen sykepleie BSc fra GCU. Når du er ferdig, er du kvalifisert til å registrere deg som sykepleier ved Nursing and Midwifery Co ... [+]

Voksenpleie er en dynamisk, givende og dyktig omsorgsfull og medfølende karriere. Du vil utvikle ulike ferdigheter som spenner fra levering av helseopplæring for personer fra et bredt spekter av bakgrunn for å levere kompleks omsorg for personer med flere akutte eller langsiktige forhold.

Dette programmet tar sikte på å utvikle sykepleiere som er i stand til å levere person-sentrert, trygg og effektiv omsorg, jobber med andre yrker og byråer i et stadig skiftende og komplekst helsemiljø.

Du vil oppleve en rekke kliniske plasseringer og vil lære å bruke et mangfoldig utvalg av teknikker og tilnærminger. Du vil gjennomføre klinisk praksis for 50% av kurset, i fellesskap og sykehusplasseringer, samt uavhengig og frivillig sektoropplevelse.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk

Diplom

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Gjør en forskjell i liv og velvære for barn og familier mens du fremmer din karriere med vår PgD Specialist Community Public Health Nurse (Helsebesøk). ... [+]

Gjør en forskjell i liv og velvære for barn og familier mens du fremmer din karriere med vår PgD Specialist Community Public Health Nursing (SCPHN). Samfunn har ulike behov og utfordringer - og vi har designet et program som vil forberede deg til å møte dem.

Som helsepersonell vil du ha muligheten til å tjene det felles gode daglig, og fremme bedre helse på individ-, gruppe- og fellesskapsnivå. Og på GCU får du en verdensklasse utdanning fra en institusjon med en lang historie med trening i feltet.

Vi hjelper deg med å utvikle ferdighetene du trenger for effektiv og effektiv omsorg, med en barn- og familie-sentrert tilnærming som gir både leverandører og pasienter. Med fokus på forebyggende og forebyggende omsorg, tar du en unik rolle i helsetjenesten, samarbeider med og oppfordrer nye foreldre og deres familier.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk

MSc

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Utvikle din kunnskap ... [+]

Skift folkhelse teori til sosial handling og skape meningsfylt forandring på lokalt, nasjonalt og internasjonalt nivå med vår MPH Public Health. Du vil bli med utøvere fra et bredt spekter av bakgrunner i dette unike og svært relevante programmet. Utvikle kunnskapen og ferdighetene du trenger for å fremme din karriere og forbedre livene til mennesker rundt om i verden.

Gjennom en blandet tilnærming til tradisjonell opplæring støttet av nettstudien, forbereder programmet deg på å gjøre en positiv innvirkning på et bredt spekter av problemer i folkehelsen - fra å forebygge sykdom og minimere konsekvensene for å forlenge livet og forbedre helseverdien. Vi har utformet en rekke vurderinger - inkludert skriftlige oppgaver, prosjektforslag, småskala forskning og systematiske vurderinger - for å sikre at du får mest mulig ut av studiene.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 5 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Med fleksible studiealternativer skreddersydd til ditt treningsområde, gir GCUs MSc Medical Ultrasound deg det teoretiske fundamentet og den virkelige verdenserfaringen d ... [+]

Med fleksible studiealternativer skreddersydd til ditt treningsområde, gir GCUs MSc Medical Ultrasound deg det teoretiske grunnlaget og den virkelige verdenserfaringen du trenger for å forbedre ikke bare ditt eget arbeid - men ditt felt generelt.

Ved hjelp av toppmoderne simuleringsanlegg (MedaPhor ScanTrainer) og sonografisk utstyr (GES8), trener vårt tverrfaglige team av akademiske eksperter og kliniske spesialister deg i sikker og effektiv medisinsk ultralydspraksis. Du vil øve dine ferdigheter i en innstilling som forbereder deg for praksis i praksis og få øyeblikkelig tilbakemelding som er spesifikk for ditt felt.

Akkreditert av Consortium for Akkreditering av Sonografisk Utdanning (CASE), vil programmet trekke på beste praksis i bransjen for en læreplan som er både bevisbasert og variert - med forelesninger, workshops, simuleringer, seminarer og case studies for å hjelpe deg med å lære. Og på GCU får du en utdanning i verdensklasse som også bidrar til det felles gode - gjennom kritisk evaluering av forskning, faglig diskusjon og debatt utformet for å bidra til å fremme innovasjon på området.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 - 6 år
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Dette programmet er designet for registrerte sykepleiere som ønsker å bygge videre på sin eksisterende kunnskap og utvikle nye ferdigheter. ... [+]

Skarpe beslutningsprosessen og problemløsningsevnen og lær å møte utfordringene i komplekse kliniske situasjoner i vår PgD Advanced Practice i Distriktsopplæring med spesialistkvalifikasjon. Dette programmet er designet for registrerte sykepleiere som ønsker å bygge videre på sin eksisterende kunnskap og utvikle nye ferdigheter.

Få opplæring for å bedre imøtekomme de politiske og organisatoriske kravene til å levere omsorg - og fremme beste praksis på ditt felt. Bruk din forpliktelse til det felles gode å gjøre en meningsfylt forskjell på lokalt, nasjonalt eller globalt nivå. Forbered deg på en utfordrende og givende karriere som spesialistutøver i et program som bruker en rekke dynamiske læringsmuligheter.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

MSc Biomedical Science er utviklet for arbeidsforskere, og er den eneste i sitt slag i Glasgow. ... [+]

Som forsker fra NHS bidrar du allerede til det felles gode - som har en positiv innvirkning på meningsfylt arbeid. Nå er du klar for neste trinn: du er klar til å lede.

MSc Biomedical Science er utviklet for arbeidsforskere, og er den eneste i sitt slag i Glasgow. Dette deltidsprogrammet gjør det mulig for biomedisinske forskere som for tiden er ansatt i NHS-patologi service laboratorier for å oppnå større kompetanse og videre til neste fase av deres karriere.

GCUs MSc Biomedical Science er akkreditert av Institute of Biomedical Science (IBMS). Med deltidsstudie tar programmet to til tre år å fullføre.

Gjennom dette programmet kan sykehuslaboratoriearbeidere utvikle seg gjennom Agenda for Change bandings og oppfylle de nødvendige kvalifikasjonene for å bli en Chartered Scientist (CSci).... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Vårt høyt ansette MSc Biomolekylære og Biomedical Sciences program vil forberede deg med praktiske ferdigheter i vitenskapelig etterforskning og en verdifull faglig kunns ... [+]

De biomolekylære og biomedisiske vitenskapene er utfordrende, krevende entusiastiske, drevne studenter. Selvfølgelig tilbyr disse banebrytende feltene også utrolig potensial for positiv påvirkning - og meningsfylte karrierer.

De biomedisinske vitenskapene tilbyr håp om å kurere sykdommer og bedre helse og velvære for mennesker over hele verden. Hver oppdagelse danner fremtiden. Hvert bidrag fremmer det felles gode.

GCU er rangert i topp 20 i Storbritannia for alliert helseforskning utført på verdensledende standarder (Research Excellence Framework). Vårt høyt ansette MSc Biomolekylære og Biomedical Sciences program vil forberede deg med praktiske ferdigheter i vitenskapelig etterforskning og en verdifull faglig kunnskap informert av den nyeste forskningen på feltet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

GCUs MSc Diabetes Care and Management vil forberede deg til å fremme din karriere med tillit og hjelpe folk i samfunnet ditt til å nyte sunnere, mer oppfylle liv. ... [+]

Diabetes er på vei oppover verden over. Helsepersonell med kompetanse innen diabetesbehandling er i stor etterspørsel. Arbeidet er utfordrende, men givende, og feltet trenger talentfulle fagfolk med en reell forpliktelse til det felles gode.

GCUs MSc Diabetes Care and Management vil forberede deg til å forfølge din karriere med tillit - og hjelpe folk i samfunnet ditt til å nyte sunnere og mer tilfredsstillende liv.

MSc Diabetes Care and Management er tverrfaglig, og samler viktige innsikt fra flere felt. Du lærer om beste praksis innen diabetesbehandling og ledelse fra et bredt spekter av perspektiver.

Forstå sykdommens biologiLær om forebygging, diagnostisering og behandling av diabetesKjenne til diabetes komplikasjonerUtforsk den nyeste forskningen i feltetUndersøkelse oppdatert fremskritt i ledelse og omsorgFå ferdigheter til å samarbeide med aktiv forskning... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
16 - 36 måneder
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Designet for å trene en ny generasjon ledere i feltet, vil vårt MSc Diagnostic Imaging-program gi deg ny innsikt i nåværende og beste praksis og trene deg for å skape ree ... [+]

Utviklet for å trene en ny generasjon ledere i feltet, vil vårt MSc Diagnostic Imaging-program gi deg ny innsikt i dagens og beste praksis - og trene deg for å skape reell og meningsfylt forandring. Du vil utvikle avanserte kritiske tenkning ferdigheter, syntetisere bevis fra en rekke forskning og andre kilder og bygge på industriens kunnskaper og klinisk erfaring for å informere faglig diskusjon og debatt.

Som en del av GCUs blomstrende og mangfoldige akademiske fellesskap, vil du ikke bare forberede deg til en vellykket karriere, men bruk det du lærer å fremme feltet og bidra til det felles gode.

Du kan velge mellom å studere det brede MSc Diagnostic Imaging-programmet eller en valgfri Pathway spesifikk for ditt treningsområde.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Godkjent av Helse- og omsorgsrådet og akkreditert av Arbeidsterapeutskolen og Verdensorganisasjonen for ergoterapeuter. ... [+]

Akkreditert av: HCPC

Tenk deg at du er tilfreds med å hjelpe folk med å nå sitt virkelige potensial, ta kontroll over deres liv og delta fullt ut i verden rundt dem. Med en MSc Arbeidsterapi fra GCU, er det akkurat hva du skal gjøre. Arbeidsterapeuter er dyktige fagfolk som hjelper folk i alle aldre til å utføre aktiviteter som er vanskeliggjort av fysisk eller psykisk sykdom, funksjonshemning eller aldring.

Godkjent av Helse- og omsorgsrådet og akkreditert av både Arbeidsterapeutskollegiet og Arbeidsgruppen for Arbeidsterapeuter, vil vårt program utvide din erfaring og gi deg ny innsikt i omsorg for pasienter.

Som utdannet av en hvilken som helst disiplin, kan du få en førsteklasses utdanning i ergoterapi med en internasjonalt anerkjent læreplan. Tren i både teori og praksis, og forberede seg på å bidra til det felles gode, samtidig som det også påvirker din fremtidige karriere positivt.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Som en del av vårt blomstrende, forskelligartede og globalt nettbaserte forskningsmiljø, vil du undersøke hvordan kroppen fungerer og hva som går galt når en sykdom ramme ... [+]

Fra inhalatorer som lindrer pusten til piller og injeksjoner som ødelegger kreft, påvirker farmakologien milliarder mennesker rundt om i verden som en kraftig kraft for godt. I vårt MSc Farmakologi program, vil du finne ut hvordan du kan utnytte den kraften til å redde og forbedre utallige liv.

På GCU vil du utvikle en omfattende forståelse av vitenskapen bak medikamenter og deres effekter på menneskekroppen - og mestre banebrytende teknikker, laboratoriebenkevner og kritiske tenkningstilnærminger du trenger for å lykkes.

Som en del av vårt blomstrende, forskelligartede og globalt nettverksbaserte forskningsmiljø, vil du undersøke hvordan kroppen fungerer og hva som går galt når en sykdom treffer - og lære hvordan legemidler er konstruert for å reversere og til og med forhindre et bredt spekter av medisinske forhold.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Lær i state-of-the-art fasiliteter, studere det siste innen klinisk forskning og få ledende trening i vårt MSc Fysioterapi-program. ... [+]

Lær i state-of-the-art fasiliteter, studere det siste innen klinisk forskning og få ledende trening i vårt MSc Fysioterapi-program. GCU samarbeider med industrien for å få en banebrytende studie til fysioterapeuter som ønsker å fremme karrieren deres. Programmet er levert av praktiserende eksperter, spesialister og akademikere - og informert av de siste utviklingene i feltet.

Du vil finpusse dine ferdigheter i et vennlig, åpent og variert miljø - der vi er fokusert på å fremme din karriere og forpliktet til globalt engasjement, samfunnsansvar og tjene det felles gode. Få en verdensklasse utdanning som tar en tverrfunksjonell tilnærming, med bidrag fra sykepleie-, podiatriske, ergoterapi- og radiografiske områder, samt fysioterapi og moduler undervist av gjesteksperter og erfarne akademiske ansatte på tvers av GCUs skole for helse og liv Sciences.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Få den kunnskapen og kunnskapen du trenger for å søke om medlemskap i Chartered Society of Physiotherapy (CSP), registrere deg hos Helse- og omsorgsrådet (HCPC) og bli en ... [+]

Du vil problemløses i en klinisk kapasitet, tenk selvstendig og praktiser som en chartret fysioterapeut - og du er klar til å komme deg raskt. Vår akselererte MSc Fysioterapi er programmet for deg.

På GCU er programmene både svært relevante for karrieren din - og fokusert på å skape meningsfylt forandring som bidrar til det felles gode. Du får den kompetansen og kunnskapen du trenger for å søke om medlemskap i Fondet for Fysioterapi (CSP), registrere deg hos Helse- og omsorgsrådet (HCPC) og bli en praktiserende fysioterapeut.

Du vil utvikle ny innsikt innen neuromuskuloskeletale, kardiovaskulære og respiratoriske terapi og neurorehabilitering - kombinere tradisjonell studie med omfattende praktisk erfaring i kliniske plasseringer. Og du får støtte fra et blomstrende, vennlig og mangfoldig GCU-fellesskap som du lærer.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Gjennom GCUs MSc Clinical Microbiology, vil du skaffe de ferdighetene som er nødvendige for å lykkes i dette svært konkurransedyktige og viktige feltet. ... [+]

Til tross for utrolige fremskritt innen medisin, er det fortsatt mye arbeid som skal gjøres i det 21. århundre for å skape sunne samfunn over hele verden - og mikrobiologene leder veien.

Tuberkulose og kolera ødelegger stadig befolkninger rundt om i verden. Nye og dødelige influensastammer forekommer. Zika virus sprer seg raskt med varmere globale temperaturer - som det er andre parasittiske sykdommer.

I nesten et århundre har vi avhengig av vaksiner og antibiotika for å forebygge og behandle smittsomme sykdommer. Men når nye patogener oppstår, og antimikrobielle stoffresistensspredninger, er det nødvendig med innovative tilnærminger. Innsatsen for mikrobiologer er høyere enn noensinne.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

MSc Nursing Studies (Pre-registrering) tilbyr kandidater fra hvilken som helst bakgrunn muligheten til å overføre sine ferdigheter til sykepleie. ... [+]

Denne nye og spennende MSc-ruten tilbyr kandidater fra hvilken som helst bakgrunn muligheten til å overføre sine ferdigheter og utnytte dem til å bli sykepleier.

Ved å erkjenne den endrede sammenhengen mellom helsevesenet og sykepleiers profil er det nødvendig å utstyre studentene med avanserte kritiske tenkemåter, samt praktiske ferdigheter og kompetanse for å levere medfølende, kompetent, person-sentrert, effektiv, sikker og helsevesen av høy kvalitet.

MSc kandidater vil bli forventet bidra til å "forbedre liv" på individ, samfunn og globalt nivå. Mens de arbeider i samarbeid med helsepersonell og sosialpersonell for å møte behovene hos pasienter, klienter og tjenestebrukere, vil de også bidra til helsemessige resultater gjennom utdanning og helseforbedringsintervensjoner.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
28 måneder
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Vår MSc Nursing: Advancing Professional Practice Program forbereder deg til å lede og innovere innen avansert sykepleie om du jobber i Storbritannia eller i utlandet. ... [+]

Å fremme sykepleie kunnskaper, ferdigheter og attributter er avgjørende for å understøtte profesjonell praksis. MSc Nursing: Advancing Professional Practice gir registrerte sykepleiere en pedagogisk plattform for karriereutvikling ved å foreta en fokusert studie på å fremme deres kliniske kunnskaper, ferdigheter og attributter innenfor bestemte områder av praksis.

Dette programmet gjenkjenner den stadig skiftende kompleksiteten i omsorg og tilbyr en rekke fleksible og valgfrie studiealternativer, som er pedagogisk lydhøre over for å endre retningen av Storbritannias politikk.

Bidragende ansatte på MSc Nursing: Advancing Professional Practice-programmet er aktivt i ledende forskning og policyutvikling i samarbeid med grupper som; Helsevern Skottland; The Scottish Healthcare Associated Infection Institute; UK Stroke Self Management Network, Association of Advanced Practice Educators (AAPEUK).... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Akkreditert av College of Podiatry i London og tilbys i samarbeid med Queen Margaret University i Edinburgh, forbereder dette deltidsprogrammet deg på å forfølge en velly ... [+]

Utvikle et solid faglig grunnlag i et raskt skiftende felt med vår MSc teori for podiatrisk kirurgi. Akkreditert av College of Podiatry i London og tilbys i samarbeid med Queen Margaret University i Edinburgh, forbereder dette deltidsprogrammet deg på å forfølge en vellykket karriere innen avansert eller podiatrisk kirurgi.

Vi trekker på et bredt spekter av gjeldende undervisningsmetoder og kombinerer uavhengig arbeid med et team tilnærming til omsorg, noe som gir deg et nytt perspektiv på kritisk tenking, problemløsing og refleksiv praksis i feltet. Programmet vil hjelpe deg med de ferdighetene og verktøyene du trenger for å forbedre kvaliteten og utvide omfanget av din praksis - fremme din egen karriere mens du bidrar til det felles gode.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
3 år
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Vår MSc Investigative Ophthalmology and Vision Research gir øyehelsepersonell som deg den faglige kunnskapen og de praktiske ferdighetene de trenger for å effektivt diagn ... [+]

Vår MSc Investigative Ophthalmology and Vision Research gir øyehelsepersonell som deg den faglige kunnskapen og de praktiske ferdighetene de trenger for å bidra til banebrytende medisinske fremskritt og effektivt diagnostisere og behandle et bredt spekter av okulære forhold.

Enten du ønsker å forfølge videre akademiske studier eller ta på seg nye oppgaver som primær omsorgsperson - vårt program gir deg den kliniske kompetansen og forskningsopplevelsen du trenger. Forbedre karrieren din og få en meningsfylt innflytelse på fremtiden til feltet.

En kombinasjon av kjerne- og valgfagsmoduler og forskningsmuligheter - med et forskningsprosjekt som utgjør en tredjedel av programmet - lar deg tilpasse dine studier basert på dine personlige interesser og faglige krav. Dette inkluderer muligheten til å velge en spesialisering som fører til en navngitt grad etter ferdigstillelse av avhandlingen din:... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk

PhD

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Doktor i fysioterapi (DPT) er et heltidsprogram levert ved hjelp av innovative læringsmetoder for å hjelpe og kontekstualisere læring. ... [+]

Doktor i fysioterapi (DPT) er et heltidsprogram levert ved hjelp av innovative læringsmetoder for å hjelpe og kontekstualisere læring. Dette programmet fører til kvalifikasjon som fysioterapeut, kvalifisert til å søke om HCPC-registrering som praktiserende fysioterapeut. Modulene leveres av erfarne veiledere, forskere og inviterte akademiske og kliniske forelesere som er spesialister innen sitt kompetanseområde.

Våre nære forbindelser med kliniske / praktiske spesialister gir våre studenter tilgang til det nyeste kliniske materialet, forskning og faglig kompetanse innen universitet og praksis.

DPT er praksis og forskning ledet og programmet er utformet for å produsere nyutdannede som er utstyrt for å møte dagens og fremtidige behov og utfordringer i helse... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
42 måneder
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Det eneste programmet i sitt slag i Skottland, tilbyr DPsych på GCU den omfattende kliniske utviklingen og opplæringen som tar deg til Registrert Counseling Psychologist- ... [+]

Akkreditert av: HCPC BPS

Få integrert klinisk trening og omfattende faglig utvikling gjennom GCUs DPsych Counseling Psychology - det eneste programmet av sitt slag i Skottland. Rådgivende psykologi er et raskt voksende område med anvendt psykologi, og et bredt spekter av ulike innstillinger har behov for høyt kvalifiserte HCPC Registrerte Counseling Psychologists.

I dette doktorgradsprogrammet vil du utvide din evne til å jobbe med komplekse klientgrupper og bidra med effektive undersøkelser innen psykologisk helse.

Vi bygger på våre relasjoner med aktive utøvere for å gi deg en verdensklasse og svært relevant utdanning, med klinisk trening i både humanistiske (person-sentrerte) og kognitive atferdsmessige tilnærminger. Vi tar en helhetlig og omfattende tilnærming til instruksjon, og du skal utvikle dine ferdigheter i anvendt psykologisk teori og forskning samt fullføre arbeid i pågående kliniske plasseringer.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 7 år
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Det eneste programmet i sitt slag i Skottland, utvikler DPsych i Health at GCU den vitale kunnskapen og ferdighetene for å nå BPS Practitioner Psychologist status og bli ... [+]

Ifølge Det britiske psykologiske samfunn er målet med helsepsykologi å studere vitenskapelig de psykologiske prosessene helse, sykdom og helsevesen.

Målet er å søke helsepsykologi til fremme og vedlikehold av helse, analyse og forbedring av helsevesenet og helsepolitisk formasjon, forebygging av sykdom og funksjonshemning og forbedring av utfallet av de som er syke eller funksjonshemmede.

Helsepsykologi som disiplin er det raskest voksende feltet for psykologi i Storbritannia. Men for tiden er det ingen helsepsykologi doktorgrader som tilbys i Skottland. Gitt en aldrende og obesogen populasjon, med tilknyttede langsiktige helseforhold, er etterspørselen etter atferdsmessige helse- og velværeintervensjoner (og derfor helsesykologer), bare satt til å øke.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Det eneste programmet i sitt slag i Skottland, utvikler DPsych i sport og trening avanserte terapeutiske ferdigheter gjennom tverrfaglig læring, undervisning og forskning ... [+]

Sport og trening psykologi er et relativt nytt og stadig mer populært område innen anvendt psykologi i Storbritannia.

DPsych Sport and Exercise Psychology er det eneste programmet av sitt slag i Skottland, med sterkt fokus på å utvikle fremragende terapeutiske ferdigheter, tverrfaglig læring, undervisning og forskning.

Idretts- og mosjonspsykologer jobber på alle områder av idrett og trening, spesielt profesjonell og olympisk sport og økende fysisk aktivitet og trening deltakelse blant befolkningen generelt.

De representerer en klarert og pålitelig struktur innen idrettsforskning på lokal, nasjonal og olympisk nivå og på tvers av strukturer i profesjonell fotball, rugby, golf og nasjonale idrettsinstitusjoner (Skottland, Nord-Irland, Wales og England).... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk

Learning support from the School of Health and Life Sciences

Address
Cowcaddens Road
G4 0BA Glasgow, Scotland, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland