University of East Anglia

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

UEA - flott studie og livserfaringer

University of East Anglia er hjemsted for alt du trenger for å ha en god levende og studieopplevelse.

Og som INTO-student har du full tilgang til alt som UEA-studentene nyter.

Du kan dra nytte av UEAs fantastiske bibliotek, prisbelønte sports- og fritidsfasiliteter, og en av de beste studentkårene i Storbritannia.

Du kan også bestille studierom, delta i gjesteforelesninger, få tilgang til karriereforedrag, delta i Student Union-klubber og samfunn, og få tilgang til alle fasiliteter som er åpne for UEA-studenter.

I UEA - ditt hjem borte fra hjemmet

Ditt INTO UEA Study Center ligger i hjertet av universitetets campus. Det er hjemmet til vårt vennlige internasjonale studentstøtteteam, som vil støtte deg i din reise mot studie ved UEA.

De vil bidra til å gjøre tiden din så hyggelig som mulig. Uansett dine behov, er støtte tilgjengelig, inkludert språkrådgivere hvis engelsk ikke er ditt morsmål.

Studisenteret kobler også til vår fantastiske internasjonale studentbolig, så du vil aldri være langt fra alt du trenger.

På ingen tid vil du slappe av med venner i et av våre mange komfortable sosiale rom, prøve ut ny mat på INTO-restauranten, eller utforske byen Norwich.

Fremragende fasiliteter i hjertet av UEA-campus

Vårt spesialbygde Study Center er der de nyeste teknologiene støtter nyskapende læring. Det er et moderne miljø som ligger nær alle universitetets fremragende fasiliteter.

Du vil oppleve universitetsstilundervisning fra første dag, noe som betyr den beste forberedelsen til suksess i dine britiske studier.

Fleksible læringsplasser vil hjelpe deg å bli kjent med en rekke undervisningsstiler, blant annet forelesninger, praktisk laboratoriearbeid, seminarer, opplæringsprogrammer, privatstudier og e-læring.

Du vil føle deg som en del av familien INTO, takket være vår innbydende atmosfære og et vennlig supportteam. Hjelp er tilgjengelig for eventuelle utfordringer som du kan støte på, inkludert konfidensielt råd til studier eller ikke-akademiske problemer.

Vi er her for å gjøre det enkelt for deg å utvikle seg til et toppbritisk universitet, og øke dine muligheter for en inspirerende karriere.

Små klassestørrelser, høy studenttilfredshet

INTO-senteret har alt du trenger for å sikre deg ditt sted ved University of East Anglia .

Klasser holdes små for maksimal lærer-til-student interaksjon. Og 2015 i avslutningsundersøkelsen viste at 93% av elevene var fornøyd med sin erfaring.

£ 38 millioner investering i de siste fasilitetene

Du finner de beste lærerne og fasilitetene for å sikre suksess. INTO har investert £ 38 millioner i de siste fasilitetene, inkludert:

 • to IT-laboratorier
 • tre moderne vitenskapslaboratorier
 • state-of-the-art språklaboratorier
 • et multipurpose forelesningsteater
 • romslige undervisningsrom med interaktive whiteboards og touchscreen smart pads
 • komfortable sosiale rom å slappe av med venner
 • gratis høyhastighets trådløst internett overalt
 • Du har også tilgang til UEAs 800.000-volumsbibliotek.

Learning Resource Center

Læringssenteret er der du finner støttematerialer, for eksempel bøker, CDer, DVDer, tidsskrifter og aviser. Her kan du skrive ut studienotater og skanne i læringsmateriell. Og toppmoderne berøringsskjermdatamaskiner gir deg tilgang til universitetets elektroniske fasiliteter og e-tidsskrifter.

Kan du ikke finne det du leter etter? Vårt vennlige personale vil gi råd og trening for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av det som er tilgjengelig, inkludert:

 • datamaskiner for selvstudium
 • språkressurser
 • Nasjonale og lokale tidsskrifter fylles på hver uke
 • bærbare datamaskiner til å låne over natten

Du kan laste ned forelesningsnotater og annet nyttig kursinnhold fra UEAs virtuelle læringsmiljø, og delta i online-diskusjoner med lærere og klassekamerater. Learning Resource Center er åpent hver dag fra 7.30 til 11.00.

Verdensledende forskning

UEA er et banebrytende britisk forskningsuniversitet som fører vei på felt som er så forskjellige som klimaendringer, internasjonal utvikling, matvitenskap og mye mer.

Universitetet er rangert i topp 1% i verden for forskningspraksis (CWTS Leiden Ranking 2016) og 10. i Storbritannia for kvalitet på forskning (Research Excellence Framework 2014).

Under den siste forskningsvurderingsøvelsen ble over 50% av universitetets forskningsaktivitet ansett som "verdensledende" eller "internasjonalt utmerket", og nesten 90% ble ansett som "internasjonalt stående".

Du vil oppleve denne gjennombruddstanken i alle klassene dine, og gir deg best mulig forberedelse til din fremtidige karriere.

UEA er også en del av Norwich Research Park, som har en av Europas største enkeltkonsentrasjoner innen helse, mat og miljøvitenskap. Det er en av de mest kiterte forskningssentrene utenfor Oxbridge og London, og har vunnet to Nobelpriser.

Parken er også hjemsted for en rekke vitenskaps- og teknologibaserte bedrifter. Sammen gir de et vell av muligheter for forskning og sysselsetting for UEA studenter og kandidater.

Lære for den virkelige verden

UEAs faglige tenkning er kjent for sitt særegne "gjør forskjellige" fokus. Dette gjenspeiles i universitetets verdier av sosial bevissthet, global bevissthet og miljøvennlighet og bærekraft.

Når du studerer ved UEA, vil du bli undervist av aktive forskere i forkant av deres fagområder. Mange av lærerne gir råd om virkelige politikk og vil hjelpe deg med denne siste kunnskapen og tenkningen i klasserommet.

Resultatene av dette virkelige fokuset er klare - over 96% av UEA internasjonale studenter er ansatt i profesjonelt eller lederarbeid, eller i videre studier innen seks måneder etter oppgradering.

Din Studentforening

Studentkåren din organiserer regelmessige utstillinger av filmer, moteshow, og mer enn 60 musikalske arrangementer holdt på campus hvert år. Dette inkluderer den årlige "Go Global" -hendelsen som viser studenters forskjellige kulturer med en rekke matvarer, kjole og skikker.

Utforsk kommende konserter, klubbkvelder, spesielle arrangementer og mer på UEA Student Union nettsted, eller se på store navn band som allerede har spilt på campus på LCR.

Universitetet eier også et bysentrum, The Waterfront, en live musikklokale og nattklubb som inkluderer tre rom og en eklektisk blanding av DJs og live-band.

Du kan bli involvert med et bredt spekter av student klubber og samfunn ved Universitetet. Disse inkluderer alt fra kunst, ballroom dancing og debattering, til lov, språk og fotografering. Eller bidra til å produsere studentens avis, magasin, radioprogram eller fjernsynskanal?

Kunstnerisk inspirasjon, like utenfor døren din

UEAs campus er hjemsted for det internasjonalt anerkjente Sainsbury Center for Visual Arts.

Det tilbyr gratis inngang for inspirerende permanente samlinger som dekker over 5000 år med menneskelig kreativitet, og det fremtredende museet og kunstgalleriet er også vert for mange store kunstutstillinger hele året.

Pablo Picasso, Edgar Degas, Francis Bacon, Jacob Epstein, Henry Moore, Alberto Giacometti og Amedeo Modigliani er alle representert.

Og du kan også bli med et prisbelønt læringsprogram for galleriforedrag, forelesninger og workshops for ytterligere å brenne din kunstneriske inspirasjon.

En fantastisk studentopplevelse

University of East Anglia er et fantastisk universitet hvor studentene kan nyte en blomstrende samfunnsmessig atmosfære og et vell av fantastiske livserfaringer.

Studenter har vurdert UEA i "topp 5 for studentopplevelse" hvert år i Nasjonalt Studieundersøkelse siden 2005. Og i 2016 ble det rangert først i kategorien "Godt miljø på campus / rundt universitet" i Times Higher Education Student Experience Survey .

UEAs vakre parklandskap tilbyr mange sjanser til å slappe av mellom studier. Du kan se på kaniner på en naturtur, nyt en grill ved innsjøen, eller ta den rene, friske luften mens du leser på gresset.

På campusanlegget finnes et bibliotek som er åpent døgnet rundt, en mediesuite, en film- og TV-studio, det prisbelønte Sportspark-komplekset, tolv unike kafeer og restauranter, og et mini-supermarked, bank og postkontor.

Steder

Norwich

INTO University of East Anglia

Address
University Dr
NR4 7TJ Norwich, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland