University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The College of Medical and Dental Sciences ved University of Birmingham er et stort internasjonalt senter for forskning og utdanning i medisin, medisinske fag, odontologi, sykepleie og fysioterapi. Bringe sammen helserelatert forskning og utdanning, består College av følgende fem skoler: Cancer Sciences, klinisk og eksperimentell medisin, odontologi, helse- og Befolkning Sciences, og Immunitet og infeksjons.

Rektor bunnen av College ligger umiddelbart mellom hoved campus av universitetet og den nye Queen Elizabeth Hospital, universitetssykehusene Birmingham NHS Foundation Trust. Andre viktige NHS Trust bygninger er også på samme campus inkludert Birmingham Women Hospital og The berberis (Psychiatric) Hospital. Vi er den største av de fem høgskolene med over 1400 medarbeidere.

utdanning The College tilbyr en imponerende portefølje av undervisning og praktisk lært og forskningsprogrammer. Programmer på alle nivåer er levert av noen av Storbritannias mest respekterte leger og helsepersonell, og gir deg best mulig læring. Et bredt spekter av kontinuerlig faglig utvikling (CPD) trening er også tilgjengelig fra bare noen få timer til noen få uker å fylle opp dine ferdigheter og kunnskap og ligge i forkant av spillet. De fleste kurs tilbys fra våre på stedet konferansefasiliteter, Senter for faglig utvikling, som har en rekke møte, opplæring og mindre møterom, state of the art AV-utstyr og kontorfasiliteter for delegater.

The College har et nært forhold til National Health Service, veldedige organisasjoner, sportsorganisasjoner og privat sektor helsetjenester. Dette forenkler oversettelsen av forskning på reelle forbedringer i pasientbehandlingen. The College samarbeider tett med mange av de pedagogiske sykehus, primærhelsetjenesten stiftelser og opplæringspraksis på tvers av de engelske West Midlands. Studentene oppfordres til å utvide sin kunnskap og erfaring ved å jobbe på tvers av et bredt spekter av organisasjoner og oppleve variert kultur og demografi over West Midlands.

Steder

Birmingham

University of Birmingham, College of Medical and Dental Sciences

Address
College of Medical and Dental Sciences
University of Birmingham
Edgbaston


B15 2TT Birmingham, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Telefon
+44 121 414 3858

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss