Queen Mary University of London

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Barts and The London har en lang og illustrerende historie. Medisinskolen har trent studenter siden det attende århundre og har alltid vært i forkant av medisinsk utdanning

129941_blue-and-silver-stetoscope-40568.jpg

Englands første medisinskole

The Medical College ved London Hospital, Englands første spesialbygde medisinskole, åpnet i 1785, og ble banebrytende for en ny type medisinsk utdanning som ga undervisning i teori og kliniske ferdigheter.

Et spesialbygget forelesningsteater ble bygget på St Bartholomews sykehus i 1791, og i 1822 godkjente guvernørene tilbudet om medisinsk utdanning på sykehuset. Begge høgskolene ved London og St. Bartholomew ble konstituerende organer under University of London i 1900.

Dental School åpnet i London i 1911, og skaffet seg det nye Dental Institute og utvidet studenttallet i løpet av 1960-tallet.

En nær tilknytning mellom de to medisinske høgskolene ble utviklet etter Royal Commission on Medical Education i 1968, og det ble samtidig opprettet nye forbindelser med daværende Queen Mary College. I 1989 ble den pre-kliniske undervisningen ved de to medisinske høyskolene slått sammen og lokalisert ved Basic Medical Sciences Building på Queen Mary.

Det var først i 1995 da de to høyskolene formelt fusjonerte under Queen Mary University of London .

130309_rsz_qm0156.jpg

Steder

London

Address
Mile End Rd, Bethnal Green
E1 4NS London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Victoria

Address
Triq l-Arċisqof Pietru Pace
VCT 2520 Victoria, Malta

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss