School of Dentistry - University of Dundee

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Tannskolen ligger i hjertet av hoveduniversitetskampusen, og derfor er dental forskerstudenter i nærhet av forskere og forskningsmuligheter i andre deler av universitetet, samt til bibliotek, rekreasjons-, kulinariske og idrettsanlegg.

Dental forskerstudenter i Dundee dra nytte av eksponering for banebrytende forskning i et veletablert forskningsmiljø gjennom hele studietiden. Det er også gode kliniske fasiliteter for de studentene som gjennomfører undervist kliniske programmer. Poststudenter fra mange deler av verden arbeider i et nært, integrert miljø i skolen med en aktiv forskningskultur

I tillegg til våre studenter fra forskjellige deler av Skottland og Storbritannia, er det for tiden doktorgradsstudenter fra Saudi-Arabia, Egypt, Syria, Jordan, Irak, Bahrain, Nigeria, Singapore og New Zealand, og disse studentene jobber sammen med kolleger fra over hele verden på de populære lærte mastergrad i prostdodikk (MDSc) og kreftforskning.


Tannhelseskolen i Dundee tilbyr seks lærte utdanningsprogrammer for deg å bli med. Disse inkluderer MDSc i prostodontikk, MRes i oral kreft, MFOdont i rettsmedisinsk odontologi, MSc i ortodontikk, MSc i oral biologi og MDPH i tannhelsepersonell. MRes MFOdont, MDPH og leveres sammen med kolleger over skolen. Vi har et pulserende fellesskap av doktorgradsstudenter i Tannskolen på både lærte og forskningsprogrammer, og internasjonalt anerkjente forskere og klinikere som er involvert i studieprogrammene.

Studerende Studentforening

Den nylig dannede Dundee Dental Postgraduate Students Society (DDPSS) er et student-run postgraduate samfunn som har som mål å gi doktorgradsstudenter, studere innen tannlegen, med ekstracurricular akademiske og sosiale muligheter.

Medlemmene av DDPSS er alle doktorgradsstudenter i tannskolen ved Dundee Universitet, fulltids og deltid. Som en gruppe tar vi sikte på å:

  • støtte de poststudenter som er tilknyttet tannskolen
  • gi en post-student representativ kropp
  • gi et forum for interne og eksterne høyttalere
  • tilby sjansene for ferdighetsutvikling; overførbar og teknisk
  • skape en uformell atmosfære der poststudenter kan møte for å diskutere sine prosjekter og dele ideer og tilnærminger til vanlige problemer som gir mulighet for etterstudenter å formelt gi forskningsoppdateringer
  • Fremme en forskningskultur ved å la etterstudentstudenter mulighet til å blande sosialt og nettverk med andre forskerstudenter innen Tannskolen

Vi gjør alt ovenfor ved å holde seminarer, sosiale arrangementer, sportskonkurranser og mer.

Vi håper å se deg på neste arrangement!

Steder

Dundee

Address
Nethergate, Dundee DD1 4HN, United Kingdom
Dundee, Skottland, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss