The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Høgskolen for medisin og veterinærmedisin består av to skoler. Dette er Edinburgh Medical School og Royal (Dick) School of Veterinary Studies.

Sammen danner vi en unik gruppering i Storbritannia hvor veterinærer, medikere og biomedisinske forskere jobber sammen og studerer de vanlige årsakene til sykdom som påvirker våre befolkninger. Våre campuser, vår struktur og organisering av våre grader sikrer at vi har folk fra Royal (Dick) Veterinærstudiet og Edinburgh Medical School puster den samme luften, utformer prosjekter sammen og underviser i sine spesialiserte områder.

Vet

Royal (Dick) School of Veterinary Studies

Den høyest rangerte veterinærskolen i Storbritannia i Research Excellence Framework 2014, The Royal (Dick) School of Veterinary Studies er verdensledende innen veterinærutdanning, forskning og praksis. Vi tilbyr fremragende veterinærutdanning ved hjelp av en prisbelønt pensum, innovative læringsmetoder og et tverrfaglig miljø. Vi ble plassert først blant de syv britiske veterinærskolene for forskningens kvalitet i 2008-forskningsvurderingsøvelsene, som bekrefter skolens fremragende internasjonale rykte. Våre kliniske tjenester - Sykehus for små dyr og stor dyrepraksis - er blant de mest innflytelsesrike sentrene for klinisk omsorg i Storbritannia.

Edinburgh Medical School

Edinburgh Medical School er vert for tre deaneries. Disse er Biomedical Sciences, Clinical Sciences, og Molecular, Genetic and Population Health Sciences.

Undervisning for MBChB-programmet og andre biomedisinske bachelor- og postgraduate-programmer foregår over de tre dekanene. Ved å bringe de rette individene sammen, både klinisk og ikke-klinisk, katalyserer vi og skaper mulighetene for å utvikle spennende arbeid som gjør en forskjell i folks liv. Edinburgh Medical School leverer førsteklasses utdanning i førsteklasses fasiliteter av spente mennesker som er på forkant.

Vi tilbyr en utmerket opplevelse i et miljø der forskning er verdsatt og påtalt. Forskning er en viktig del av hver elevs liv som et middel til å forstå en måte å tenke på som vil utstyre dem til å levere positive forandringer for menneskeheten.

Edinburgh Medical School: Biomedical Sciences

Gjennom å utføre banebrytende forskning, er biomedisinsk vitenskap vert for Senter for kognitive og neurale systemer, Senter for integrativ fysiologi, Senter for nevrogenerasjon og Divisjon for infeksjon og bane medisin.

Vi bidrar også til tverrfaglig forskning med disse tilknyttede sentrene: Infectious Diseases, Edinburgh Neuroscience, Muir Maxwell Epilepsy Center, Patrick Wild Center, og Farmakologi, Toksikologi og Terapeutikk.

Forskningstemaer innen dekanen inkluderer:

  • Gener og utvikling
  • Membranbiologi
  • Nevrale kontrollsystemer
  • Kognisjon, læring og synaptisk plastisitet
  • Neuropharmacology
  • Grunnleggende og klinisk virologi
  • Bakteriell patogenese og kjemoterapi

Også innenfor dekanen er Biomedical Teaching Organization (BMTO) som spiller en viktig rolle i administrasjon, koordinering og gjennomføring av undervisning.

BMTO er ansvarlig for BSc Medical Sciences programmet, sammen med en rekke Honours programmer i biologiske vitenskap, medisinske vitenskap, og veterinærvitenskap, samt fjorten biomedisinske kurs for videregående studenter.

Vet

Edinburgh Medical School: klinisk vitenskap

Med en langvarig internasjonal forskningsprofil, er Klinisk Vitenskap senter for kardiovaskulærvitenskap, Senter for klinisk hjerneforskning, Senter for infeksjonsforskning, Senter for regenerativ medisin, Senter for reproduktiv helse, Edinburgh Postgraduate Dental Institute og divisjonen av helsefag.

I den siste britiske forskningsvurderingsøvelsen ble klinisk medisin vurdert ut av 28 innlegg i hele Storbritannia.

Deanery er hovedsakelig basert på Little France.

På Little France har Kanslerens bygning, Dronningens medisinske forskningsinstitutt og Senter for regenerativ medisin toppmoderne undervisnings- og forskningsanlegg ved siden av Edinburgh Royal Infirmary og den biomedisinske forskerparken, Edinburgh BioQuarter.

Andre Deanery-områder er Edinburgh Sick Children's Hospital, Western General Hospital, Royal Edinburgh Hospital og Lauriston Place.

Edinburgh Medical School: Molekylær, Genetisk og Befolkning Helsefag

Molekylær, genetisk og populasjon Helsefag består av MRC Institute of Genetics and Molecular Medicine, Usher Institute of Population Health Sciences og Informatics, Edinburgh Clinical Trials Unit og Division of Pathology.

MRC Institute of Genetics and Molecular Medicine består av MRC Human Genetics Unit, Edinburgh Cancer Research Center og Center for Genomics and Experimental Medicine.

Usher Institutt for befolkning Helsefag og informatikk omfatter Senter for populasjonshelsefag, Senter for medisinsk informatikk og Senter for global helseforskning.

Dekanen er også vert for Edinburgh Clinical Trials Unit (ECTU), som nylig var fullstendig registrert hos UK Clinical Research Consortium, og ble tildelt MRC Clinical Trials Methodology Hub status, og Division of Pathology.

Steder

Edinburgh

Address
Edinburgh Dental Institute
Lauriston Building,
Lauriston Place
Edinburgh

EH3 9HA Edinburgh, Skottland, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Programmer