Les den offisielle beskrivelsen

Høgskolen for medisin og veterinærmedisin består av to skoler. Dette er Edinburgh Medical School og Royal (Dick) School of Veterinary Studies.

Sammen danner vi en unik gruppering i Storbritannia hvor veterinærer, medikere og biomedisinske forskere jobber sammen og studerer de vanlige årsakene til sykdom som påvirker våre befolkninger. Våre campuser, vår struktur og organisering av våre grader sikrer at vi har folk fra Royal (Dick) Veterinærstudiet og Edinburgh Medical School puster den samme luften, utformer prosjekter sammen og underviser i sine spesialiserte områder.

Vet

Royal (Dick) School of Veterinary Studies

Den høyest rangerte veterinærskolen i Storbritannia i Research Excellence Framework 2014, The Royal (Dick) School of Veterinary Studies er verdensledende innen veterinærutdanning, forskning og praksis. Vi tilbyr fremragende veterinærutdanning ved hjelp av en prisbelønt pensum, innovative læringsmetoder og et tverrfaglig miljø. Vi ble plassert først blant de syv britiske veterinærskolene for forskningens kvalitet i 2008-forskningsvurderingsøvelsene, som bekrefter skolens fremragende internasjonale rykte. Våre kliniske tjenester - Sykehus for små dyr og stor dyrepraksis - er blant de mest innflytelsesrike sentrene for klinisk omsorg i Storbritannia.

Edinburgh Medical School

Edinburgh Medical School er vert for tre deaneries. Disse er Biomedical Sciences, Clinical Sciences, og Molecular, Genetic and Population Health Sciences.

Undervisning for MBChB-programmet og andre biomedisinske bachelor- og postgraduate-programmer foregår over de tre dekanene. Ved å bringe de rette individene sammen, både klinisk og ikke-klinisk, katalyserer vi og skaper mulighetene for å utvikle spennende arbeid som gjør en forskjell i folks liv. Edinburgh Medical School leverer førsteklasses utdanning i førsteklasses fasiliteter av spente mennesker som er på forkant.

Vi tilbyr en utmerket opplevelse i et miljø der forskning er verdsatt og påtalt. Forskning er en viktig del av hver elevs liv som et middel til å forstå en måte å tenke på som vil utstyre dem til å levere positive forandringer for menneskeheten.

Edinburgh Medical School: Biomedical Sciences

Gjennom å utføre banebrytende forskning, er biomedisinsk vitenskap vert for Senter for kognitive og neurale systemer, Senter for integrativ fysiologi, Senter for nevrogenerasjon og Divisjon for infeksjon og bane medisin.

Vi bidrar også til tverrfaglig forskning med disse tilknyttede sentrene: Infectious Diseases, Edinburgh Neuroscience, Muir Maxwell Epilepsy Center, Patrick Wild Center, og Farmakologi, Toksikologi og Terapeutikk.

Forskningstemaer innen dekanen inkluderer:

  • Gener og utvikling
  • Membranbiologi
  • Nevrale kontrollsystemer
  • Kognisjon, læring og synaptisk plastisitet
  • Neuropharmacology
  • Grunnleggende og klinisk virologi
  • Bakteriell patogenese og kjemoterapi

Også innenfor dekanen er Biomedical Teaching Organization (BMTO) som spiller en viktig rolle i administrasjon, koordinering og gjennomføring av undervisning.

BMTO er ansvarlig for BSc Medical Sciences programmet, sammen med en rekke Honours programmer i biologiske vitenskap, medisinske vitenskap, og veterinærvitenskap, samt fjorten biomedisinske kurs for videregående studenter.

Vet

Edinburgh Medical School: klinisk vitenskap

Med en langvarig internasjonal forskningsprofil, er Klinisk Vitenskap senter for kardiovaskulærvitenskap, Senter for klinisk hjerneforskning, Senter for infeksjonsforskning, Senter for regenerativ medisin, Senter for reproduktiv helse, Edinburgh Postgraduate Dental Institute og divisjonen av helsefag.

I den siste britiske forskningsvurderingsøvelsen ble klinisk medisin vurdert ut av 28 innlegg i hele Storbritannia.

Deanery er hovedsakelig basert på Little France.

På Little France har Kanslerens bygning, Dronningens medisinske forskningsinstitutt og Senter for regenerativ medisin toppmoderne undervisnings- og forskningsanlegg ved siden av Edinburgh Royal Infirmary og den biomedisinske forskerparken, Edinburgh BioQuarter.

Andre Deanery-områder er Edinburgh Sick Children's Hospital, Western General Hospital, Royal Edinburgh Hospital og Lauriston Place.

Edinburgh Medical School: Molekylær, Genetisk og Befolkning Helsefag

Molekylær, genetisk og populasjon Helsefag består av MRC Institute of Genetics and Molecular Medicine, Usher Institute of Population Health Sciences og Informatics, Edinburgh Clinical Trials Unit og Division of Pathology.

MRC Institute of Genetics and Molecular Medicine består av MRC Human Genetics Unit, Edinburgh Cancer Research Center og Center for Genomics and Experimental Medicine.

Usher Institutt for befolkning Helsefag og informatikk omfatter Senter for populasjonshelsefag, Senter for medisinsk informatikk og Senter for global helseforskning.

Dekanen er også vert for Edinburgh Clinical Trials Unit (ECTU), som nylig var fullstendig registrert hos UK Clinical Research Consortium, og ble tildelt MRC Clinical Trials Methodology Hub status, og Division of Pathology.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:


The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dette programmet tar sikte på å spre medisinsk bildeanalyse kunnskap, ferdigheter og forståelse, slik at effektiv og effektiv medisinsk bildeanalyse kan brukes både klini ... [+]

Programbeskrivelse

Dette programmet tar sikte på å spre medisinsk bildeanalyse kunnskap, ferdigheter og forståelse, slik at effektiv og effektiv medisinsk bildeanalyse kan brukes både klinisk og kommersielt.

Dekker fysikk av bildebehandling og tilhørende teknikker, det er også fokus på spesialisert innhold som dekker bildebehandling og analyse.

Studentene vil også kunne benytte seg av MATLAB-databehandlingsmiljøet og programmeringsspråket.

Dette programmet utnytter vår kompetanse innen bildebehandling og analyse, noe som gjør at elevene kan trene på dette feltet via et nettbasert læringsmiljø.

Online læring

Få tilgang til undervisning i verdensklasse ved University of Edinburgh, samtidig som du opprettholder dine lokale faglige og personlige forpliktelser der du bor.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Forbedre din bildekompetanse og få en høyt ansett masterkvalifisering på nettet ved fjernundervisning, mens du fortsatt er på jobb i ditt felt og på din egen plassering. ... [+]

Programbeskrivelse

Å formidle billedkunnskap, ferdigheter

Målet med vårt fleksible, intermitterende, deltidsstudier, online-læring (OL):

å gi en forståelse av bildebehandlingsteori, teknikker, analyseå utvikle forskningsplanleggingfor å aktivere tolkningå forholde seg imaging forskning til kliniske applikasjonerOnline læring

Få tilgang til undervisning i verdensklasse ved University of Edinburgh, samtidig som du opprettholder din lokale profesjonelle

Våre nettstudenter har ikke bare tilgang til Edinburghs utmerkede ressurser, men blir også en del av et støttende nettbasert samfunn, som samler studenter og veiledere fra hele verden.

Programstruktur

Du kan velge å studere på sertifikat, diplom eller masternivå.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Kombinert Positron Emisjon Tomografi (PET) og Magnetisk Resonans (MR) er en avbildningsteknologi som gjør det mulig å samle informasjon om metabolisk funksjon, fysiologi ... [+]

Programbeskrivelse

Kombinert Positron Emisjon Tomografi (PET) og Magnetisk Resonans (MR) er en avbildningsteknologi som gjør det mulig å samle informasjon om metabolisk funksjon, fysiologi og anatomi i en enkelt skanningssession for diagnostiske og forskningsformål (f.eks. Undersøkelse av demens

PET-MR-skannere blir i økende grad installert i kliniske og forskningsinnstillinger, men for tiden trener i å kjøre og bruke slike anlegg er best mulig, og krever ofte lange oppholdsperioder, borte fra jobb og personlige forpliktelser hjemme.

Universitetet i Edinburgh er blant de få britiske sentrene med en PET-MR-skanner og personell med ekspertisen i å kjøre og bruke den. Dette programmet utnytter vår kompetanse innen billedteknologi, som gjør at elevene kan trene på dette feltet via et nettbasert læringsmiljø.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Programmet formidler kunnskap, ferdigheter og forståelse, for å muliggjøre effektiv og effektiv bruk av bildebehandling, klinisk, i forskning og i industrien. ... [+]

Programbeskrivelse

Å formidle neuroimaging kunnskap, ferdigheter og forståelse, for å muliggjøre effektiv og effektiv bruk av neuroimaging i forskning.

Målet med vårt fleksible, intermitterende, deltidsstudier, online-læring (OL):

å gi en forståelse av forskning, som bruker neuroimaging teknikkerå utvikle forskningsplanleggingfor å aktivere tolkningå forholde seg til neuroimaging forskning til kliniske applikasjonerOnline læring

Få tilgang til undervisning i verdensklasse ved University of Edinburgh, samtidig som du opprettholder din lokale profesjonelle

Våre nettstudenter har ikke bare tilgang til Edinburghs utmerkede ressurser, men blir også en del av et støttende nettbasert samfunn, som samler studenter og veiledere fra hele verden.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Denne postgraduate sertifikat og diplom er en unik mulighet for studenter som ønsker å utforske aspekter av menneskelig anatomi gjennom fleksibiliteten til et online fjer ... [+]

Programbeskrivelse

Denne postgraduate sertifikat og diplom er en unik mulighet for studenter som ønsker å utforske aspekter av menneskelig anatomi gjennom fleksibiliteten til et online fjernundervisningsprogram.

Alle kurs som utgjør programmet, bruker innovative læringsmetoder for å gi studentene viktige overførbare ferdigheter i tillegg til et solid grunnlag for anatomisk kunnskap.

Vårt program i de anatomiske fagene leveres helt online og er derfor avhengig av bruken av IT, for eksempel gjennom bruk av e-post, audiovisuelt materiale, diskusjonsfora og ulike andre interaktive ressurser.

Dette er en doktorgradskvalifikasjon for medisinske, biomedisinske, allierte helsepersonell og dem i holistisk praksis med interesse for menneskelig anatomi. Programmet bygger på høyt ansett undervisning og forskerpersonell innen universitetet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
12 - 48 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Vårt program gir nyutdannede den vitenskapelige kunnskaper og praktiske ferdigheter for å utføre forskning i det fremvoksende området dyreforskning og "One Health", ved å ... [+]

Programbeskrivelse

Vårt program gir nyutdannede den vitenskapelige kunnskaper og praktiske ferdigheter for å utføre forskning i det fremvoksende området dyreforskning og "One Health", ved å gi grunnleggende kunnskap om dyrekroppen. Vi undersøker anvendelser av grunnleggende dyrfag til veterinærmedisin og humanmedisin, husdyrhold og matvaresikkerhet.

Programmet holdes i det verdensberømte Roslin-instituttet, som ligger i en toppmoderne forskningsbygning på Påsk Bush campus, ved siden av Royal Dick School of Veterinary Studies. Som medarbeider ved Instituttet vil du dra nytte av vårt verdensomspennende rykte for forskning i et levende, vellykket akademisk samfunn.

Du vil skaffe ekspertvitenskapelig kunnskap og praktiske ferdigheter innen dyrfag, veterinær og humanmedisin, dyreindustrien og matvaresikkerhet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dette programmet har populær internasjonal appell og støttes av mange internasjonale organisasjoner for sin oppdaterte forståelse og anvendelse av de nyeste dyrevelferdsm ... [+]

Programbeskrivelse

Dette programmet har populær internasjonal appell og støttes av mange internasjonale organisasjoner for sin oppdaterte forståelse og anvendelse av de nyeste dyrevelferdsmetoder og praksis.

Vi gir studentene en forståelse av dyrevelferd som kan brukes i dyreforskning, ledelse, omsorg, produksjon, inspeksjon, vurdering og forberedelse av lovgivning.

I tillegg til kjerneundervisningsteamet har vi mange gjesteforelesere reise til Edinburgh hvert år for å lære om programmet, slik at du kan dra nytte av opplevelsen og kunnskapen til fagfolk som arbeider gjennom dyreadferd og velferdssamfunn.

Hvorfor studere Applied Animal Behavior and Animal Welfare?Programstruktur... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Denne master er utformet for å gi studentene de ferdigheter og kunnskaper som kreves for å være svært effektive utøvere, og for å gjøre dem i stand til å opptre som leder ... [+]

Programbeskrivelse

Veterinærmedisin er en raskt utviklende disiplin, som omfatter et bredt spekter av fagområder. Forskning innen veterinærmedisin er direkte relevant for forbedring av helsetjenester og velferd hos husdyrarter og beskyttelse av folkehelsen.

R (D) SVS har et internasjonalt rykte, og dets kliniske tjenester - Sykehus for små dyr (hund og katt og eksotics, dyrepark og dyreliv) og stordyrssykehus (hest og husdyr) - er blant de mest innflytelsesrike sentrene for klinisk omsorg i Storbritannia og Europa. Det er best egnet til å fremme ferdighetene i sektoren på grunn av ferdighetene i primær, sekundær og tertiær pleie medisin og kirurgi, og dens omfattende forskningsaktiviteter i alle aspekter av veterinærmedisin.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Bevaringsmedisin er en fremvoksende disiplin som studerer de komplekse forholdene og samspillet mellom dyres helse, menneskers helse og økosystemhelsen. Dette programmet ... [+]

Programbeskrivelse

Bevaringsmedisin er et etablert felt som fortsetter å utvikle seg når vi utvikler vår evne til å studere komplekse forhold og samspill mellom dyres helse, helse og økosystem helse. Det oppsto på 1990-tallet som et svar på behovet for en mer holistisk og tverrfaglig tilnærming til bevaring av biologisk mangfold. Spesielt var betydningen av helse i mange bevaringsproblemer allment anerkjent. Med grunnlag i prinsippene for bevaringsbiologi, inneholder konserveringsmedisin bidrag fra helsevitenskap, økologi og samfunnsvitenskap. Det kan betraktes som anvendelse av One Health til bevaring av biologisk mangfold.

Dette programmet gir veterinærer med ferdigheter, kunnskap og globale nettverk som kreves for å bli effektive utøvere av Conservation Medicine. Det er et nettbasert program, og det fleksible og deltidsformatet gjør det mulig for deltakerne å oppnå en verdensklasse-pris mens de opprettholder travle faglige og personlige forpliktelser.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dette ettårige heltidsprogram gir en utmerket grunn for PhD eller andre akademiske studier i biomedisinsk vitenskap. Du vil lære verdifulle forskningsmessige ferdigheter, ... [+]

Forskningsprofil

Dette ettårige heltidsprogram gir en utmerket grunn for PhD eller andre akademiske studier i biomedisinsk vitenskap. Du vil lære verdifulle forskningsmessige ferdigheter, biomedisinske laboratorieteknikker og et bredt spekter av andre overførbare ferdigheter som vil gi deg en fordel for resten av karrieren din. Du kan også velge to temaer som passer best for dine interesser og karrieremål.

Programmet inneholder seminarer, lærte moduler og to forskningsprosjekter i våre verdens anerkjente forskningslaboratorier. Vi vil også dekke en rekke verdifulle overførbare ferdigheter, inkludert kritisk analyse av forskningspapirer, læring hvordan man skriver en prosjektgodkjennelse og litteraturvurdering, og datapresentasjon og statistisk analyse.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dette deltidsprogrammet er overveiende nettbasert fjernundervisning, men potensielle søkere bør merke seg at det er en forventet klinisk innsats på en dag i måneden som e ... [+]

Programbeskrivelse

Dette deltidsprogrammet er overveiende nettbasert fjernundervisning, men potensielle søkere bør merke seg at det er en forventet klinisk innsats på en dag i måneden som er vert for Edinburgh Dental Institute, hvor de vil få klinisk erfaring med å gi bevisst beroligelse til pasienter.

Det er rettet mot tannleger enten i primær- eller sekundæromsorg som ønsker å introdusere denne uvurderlige ferdigheten i sin praksis eller formalisere sin eksisterende trening og erfaring. Det er det eneste universitetsbaserte programmet innen sedasjonssedasjon i Skottland.

Online læring

Den elektroniske komponenten er basert på et virtuelt læringsmiljø eller VLE og er fullt interaktiv, lett å navigere og lar deg fullføre det faglige aspektet av kurset fra komforten til ditt eget hjem eller arbeidsplass.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
September 2020
Engelsk
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Universitetet i Edinburgh tilbyr høykvalitets utdannet medisinsk utdanning gjennom et online fjernundervisning format. Studentene kommer fra en rekke land over hele verde ... [+]

Programbeskrivelse

Generaldirektøren for Verdens helseorganisasjon (WHO) kaller familiedoktorer "våre fremtidsstjerner i fremtiden". Dette gjenspeiler WHOs fornyede forpliktelse til å bygge familiemedisin som spesialitet i alle regioner. Styrket familiemedisin har blitt anerkjent som en sentral komponent for å oppnå universell helsedekning som en del av de bærekraftige utviklingsmålene som hvert land begikk ved den forente FNs generalforsamling. Denne graden tar sikte på å bygge videre på dette momentet for å styrke primærvitenskapen ved å utvikle kompetente familielærer som er bemyndiget til å bli ledere og talsmenn for fremtiden for yrket.

Universitetet i Edinburgh tilbyr høykvalitets forskerutdanning ved hjelp av et online fjernundervisningsmodell. Studentene kommer fra en rekke land over hele verden, hver med sine unike opplevelser for å skape et levende globalt læringssamfunn. Programmet vil gi leger de viktigste medisinske kunnskaper og ledelseskompetanse for felles presentasjon av helseproblemer og undersøkelse av ledelsen innenfor rammen av prinsippene, prosessene og praksisene for familiemedisin. Programmet vil utstyre studentene med ferdighetene til å bli ekspertfamilier, hvis tilnærming vil gi kontinuerlig, koordinert, omfattende og kostnadseffektiv omsorg, bygge opp en forståelse av pasienten i sammenheng med familien og samfunnet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Denne toårige deltid masterstudiet tilbys i fellesskap av Royal College of Surgeons i Edinburgh og Edinburghs universitet, og undervises helt på nettet. Begge institusjon ... [+]

Programbeskrivelse

Denne toårige deltid masterstudiet tilbys i fellesskap av Royal College of Surgeons i Edinburgh og Edinburghs universitet, og undervises helt på nettet. Begge institusjonene har tidligere kombinert godt med å levere et prisbelønt masterprogram for å støtte tidlig kirurgisk trening og fortsette å tjene som et kraftig merke i kirurgi.

Du vil bli undervist av erfarne veiledere - alle ledende klinikere på deres felt - og du vil få tilgang til veldefinerte og administrerte læringsressurser og utdanningsmateriale, inkludert en enestående nettbasert biblioteksfasilitet.

Illustrative tilfeller vil dekke tekniske ferdigheter og prosedyrer, samt kjernekunnskap og kliniske ferdigheter.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

The Postgraduate Certificate i Global Health Challenges er en deltid, online program som tar en tverrfaglig tilnærming til å forstå disse endringsproblemene og å utvikle ... [+]

Programbeskrivelse

Programmet er utformet for å utstyre de som allerede jobber med global helse og utvikling, eller de som planlegger å jobbe med internasjonale og nasjonale helseorganer, med verktøy, kunnskaper og ferdigheter til å engasjere seg med komplekse problemer knyttet til rettferdig og bare helse og velvære.

Det vil også være av stor verdi for de som er interessert i global utvikling og bistand, og for de som er interessert i karriere i helsejournalistikk, eller arbeider i internasjonal virksomhet innen helse og sosial omsorg, og i samfunnsansvar og bærekraft.

Programmet vil benytte den spesifikke kompetansen som Universitetet i Edinburgh og dets globale partnere tilbyr innen global helse, inkludert medisinsk, sykepleie og biomedisinsk fortreffelighet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Programmet bygger på parallellene som eksisterer mellom disse sykdommene, lærer fra utfordringene som eksisterer og tar sikte på å koble personer til å legge grunnlaget f ... [+]

Programbeskrivelse

I løpet av de siste tiårene har det oppstått nesten en ny sykdom hvert år, og mer enn 75 prosent av disse sykdommene stammer fra zoonotisk opprinnelse. Det er nå mer etterspørsel etter investeringer og forskning som hjelper oss med å håndtere disse sykdommene bedre.

Dette programmet tar sikte på å takle utfordringene fra smittsomme sykdommer i det 21. århundre ved å tilby deg kurs i overvåking, forebygging og bekjempelse av smittsomme sykdommer, samt evaluering av hvordan de påvirker folkehelsen.

Dette er en profesjonell forskerutdanning for biomedisinsk, medisinsk, folkehelse og veterinærpersonell med interesse for global helse og smittsomme sykdommer.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Vårt program har til formål å forbedre teoretisk og praktisk kunnskap om menneskelig anatomi gjennom et intensivt disseksjonskurs på campus, samt utvikling og læring av t ... [+]

Programbeskrivelse

I dette programmet vil du:

Lær anatomi gjennom disseksjonFå kunnskap og erfaring med anatomisk undervisningTa ytterligere moduler på nevroanatomi, embryologi, anatomi lov og etikk og medisinsk bildebehandling.Bidra til verdensledende anatomisk og / eller biomedisinsk forskning

Vårt program har til formål å forbedre teoretisk og praktisk kunnskap om menneskelig anatomi gjennom et intensivt disseksjonskurs på campus, samt utvikling og læring av teoretiske og praktiske aspekter ved undervisning av anatomi på grunn- og høyere nivå.

Dette programmet har to hovedstrenger. Den ene er den grundige studien av menneskets anatomi. Anatomisk kunnskap vil bli lært til et nivå for å undervise bachelor- og poststudenter og yrker alliert med medisin. Denne strengen vil innebære disseksjon av en kropp i grupper på tre til fem studenter over to semestre. Denne delen av kurset er i stor grad selvstyrt, med regelmessige "operasjoner" når lærerpersonalet er til stede for å svare på spørsmål og hjelpe studentene med disseksjonene.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dette programmet er organisert av Edinburgh Infectious Diseases (EID), som arrangeres av College of Medicine and Veterinary Medicine og College of Science and Engineering ... [+]

Forskningsprofil

Dette programmet er organisert av Edinburgh Infectious Diseases (EID), som arrangeres av College of Medicine and Veterinary Medicine og College of Science and Engineering.

Det gir en innføring i forskningsmetodikk for biologer, medisiner og veterinærer. Opplæringen gir også inngang til ph.d.-studier. Tidligere studenter har gjennomført prosjekter på følgende områder:

antibiotikaresistens og sykehuskjøpte infeksjonerleddyr vektorbiologi og vektorbårne sykdommerepidemiologi og matematisk modellering av infeksjoner fra dyr og menneskermolekylær diagnose og påvisning av smittsomme sykdommerimmunologien mot bakterielle og parasittiske infeksjoner (inkludert store tropiske sykdommer som malaria, trypanosomiasis og schistosomiasis)immunologien mot drøvtyggerinfeksjoner (for eksempel Johnes sykdom)patogenesen av virussykdommer (dyr og mennesker, inkludert herpes og HIV)Programstruktur... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

MSc fra Research in Integrative Neuroscience er et ettårig, fulltids forskningsprogram som dekker alle nivåer av moderne nevrovitenskap, noe som gjør det til et ideelt pr ... [+]

Forskningsprofil

MSc ved forskning i integrativ nevrovitenskap er et ettårig, heltid forskningsprogram som dekker alle nivåer av moderne nevrovitenskap, noe som gjør det til et ideelt program for å forberede deg på en doktorgrad.

Vi inkluderer molekylære, cellulære, systemer, regenerative, kognitive, kliniske og beregningsmessige nevrovitenskap. Vi lar deg også velge din spesialitet helt fra starten, slik at du kan forme din læring rundt dine interesser og karrieremål.

Programstruktur

Du starter med en undervist komponent de første 12 ukene og deltar på 'temauker' som går parallelt med valgfag.

Valgfagene går de første 12 ukene på to halve dager per uke. Disse vil gi deg en dypere innsikt i konseptene og metodikken til et bestemt interessefelt.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
September 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Bygg på et solidt grunnlag av biologiske, immunologiske, patologiske og epidemiologiske prinsipper, vil denne online-MSc gi deg de ferdighetene som trengs for å identifis ... [+]

Programbeskrivelse

Husdyr er avgjørende for livet til millioner av mennesker, men endemiske og epidemiske sykdommer som påvirker husdyr begrenser produktiviteten og forverrer fattigdom.

Sykdommene som kan overføres mellom dyr og mennesker, truer også helsen til husdyrhold, deres familier og deres lokalsamfunn. I mange utviklingsområder er bønder og dyrehelsearbeidere ofte dårlig rustet til å håndtere denne risikoen.

Dette programmet samler kompetanse fra hele Universitetet for å levere førsteklasses undervisning og forskning for å takle disse problemene.

Bygg på et solidt grunnlag av biologiske, immunologiske, patologiske og epidemiologiske prinsipper, vil denne online-MSc gi deg de ferdighetene som trengs for å identifisere, kontrollere og administrere dyresykdommer og ekspertisen til å takle de internasjonale dyrehelseutfordringene i det 21. århundre.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dette nettbaserte programmet gir deg en omfattende forståelse av prosessene, undersøkelsesprosedyrene og behandlingsmulighetene for vanlige sykdommer du møter i generell ... [+]

Programbeskrivelse

Dette nettbaserte programmet gir deg en omfattende forståelse av prosessene, undersøkelsesprosedyrene og behandlingsmulighetene for vanlige sykdommer du møter i generell medisinsk praksis.

Programmet er for det meste for tidlig doktorgradslærere. Den utfyller læringen du trenger for å oppnå medlemskap i Royal College of Physicians, og det kan også være egnet for leger i andre spesialiteter, eller sykepleierkonsulenter og andre paramedisinske spesialister med omfattende klinisk erfaring.

Vi dekker grunnleggende fysiologi, patofysiologi, terapi og klinisk ledelse, samt kliniske ferdigheter, generiske ferdigheter (inkludert skriftlig og forskningsmetode) lov, etikk og forskriftsevne.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 - 3 år
Nettstudier
Les mer på norsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Målet med dette programmet er å gi deg en bred opplæring i biomedisinsk forskning, med fokus på hjerte- og karvitenskap. Dette inkluderer en introduksjon til hjerte- og k ... [+]

Forskningsprofil

Målet med dette programmet er å gi deg en bred opplæring i biomedisinsk forskning, med fokus på hjerte- og karvitenskap. Dette inkluderer en introduksjon til hjerte- og karsykdommer, utvikling av hjerte- og karsykdommer, organfunksjon og dysfunksjon, og det kardiovaskulære systemet i reproduksjon og betennelse.

Du vil få et integrert syn på fysiologi og patologi i det kardiovaskulære systemet fra både grunnleggende og kliniske forskere.

Programstruktur

Du vil delta på forskningsseminarer og tutorials av seniorklinikere og grunnleggende forskere, og gjennomføre tre forskningsprosjekter i de internasjonalt anerkjente laboratoriene ved Center for Cardiovascular Science.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
September 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dette nettbaserte programmet tilbys i fellesskap av University of Edinburgh og Royal College of Surgeons of Edinburgh. Den dekker UK Intercollegiate Surgical Curriculum. ... [+]

Programbeskrivelse

Dette nettbaserte programmet tilbys i fellesskap av University of Edinburgh og Royal College of Surgeons of Edinburgh . Den dekker UK Intercollegiate Surgical Curriculum.

Dette programmet gir deg førsteklasses forberedelser for medlemskapet i Royal College of Surgeons (MRCS) eksamen, med ytterligere vekt på kunnskap og bruk.

Det tredje året MSc forskningsprosjektet tjener også som en mulighet til å utvikle en akademisk karriere i kirurgi.

Online læring

Vår online læringsteknologi er fullt interaktiv, prisvinnende og lar deg kommunisere med våre høyt kvalifiserte undervisere fra ditt eget hjem eller din egen arbeidsplass.

Våre nettstudenter har ikke bare tilgang til Edinburghs utmerkede ressurser, men blir også en del av et støttende nettbasert samfunn, som samler studenter og veiledere fra hele verden.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
3 år
Nettstudier
Les mer på norsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dette deltidsprogrammet, som er helt online, tiltrekker seg en internasjonal og multi-profesjonell studentkohorte og tilbyr en unik mulighet til å ha direkte kontakt med ... [+]

Programbeskrivelse

Universitetet i Edinburgh er anerkjent globalt for forskning, utvikling og innovasjon, og har gitt studenter en verdensklasse utdanning i mer enn 425 år. Suiten av smertehåndteringsprogrammer tilbys av Institutt for anestesi, Kritisk pleie og smertemedisin, fortsetter denne tradisjonen ved å integrere dagens klinisk forskning med høyt faglig og faglig innsats.

Som et flerdimensjonalt fenomen er det viktig at smerte styres gjennom planlagte tverrfaglige tiltak og innganger som tar sikte på å lette pasientens lidelse og forbedre livskvaliteten. Gjennom en solid, teoretisk forståelse av de biologiske, psykologiske og sosiale konseptene som driver, utvikler og vedlikeholder smerte, vil studentene utforske den mangesidede naturen av smerte og dens effekter. Studentene vil få en avansert forståelse av spesialistområdet for smertebehandling og vil utvikle kjerneferdigheter og kunnskaper som kreves av en avansert smerteutøver.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dette nettbaserte programmet vil gi kunnskap og forståelse av de sentrale elementene og prinsippene i klinisk prøveutforming, levering og analyse. I tillegg til kunnskap ... [+]

Programbeskrivelse

Det elektroniske programmet vil gi kunnskap og forståelse av hovedelementene og prinsippene i klinisk prøveutforming, levering og analyse. I tillegg til kunnskap og forståelse av prinsippene for GCP og deres praktiske gjennomføring i kliniske studier.

Dette programmet er egnet for kandidater i medisin, sykepleie, apotek, biovitenskap og andre allierte disipliner involvert i kliniske forsøk.

Dette programmet vil støtte etterspørselen etter passende kvalifiserte etterforskere for å lede kliniske studier i alle faser. Hvert kurs er delt inn i et sett av tema-seksjoner der materialet presenteres i en blanding av korte online forelesninger, praktiske case-studier, rettede lesninger, podcaster og arkiverte webinarer. Diskusjonsoppgavens oppgaver og levende ekspertgassforelesninger gir en mulighet for samarbeidende kritisk diskurs og debatt om aktuelle problemstillinger under veiledning av faglærer.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 - 3 år
Nettstudier
Les mer på norsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

ChM er designet for å støtte avanserte oftalmologistudenter i Storbritannia og internasjonalt gjennom en læreplan som gjenkjenner deres subspecialist oftalmiske interesse ... [+]

Programbeskrivelse

Denne nye toårige deltid Masters programmet undervist helt online, er samlet tilbys av University of Edinburgh og Royal College of Surgeons of Edinburgh, og fører til graden av Master of Surgery (ChM). Den er utviklet med støtte fra NHS Education for Scotland (NES).

ChM er designet for å støtte avanserte oftalmologistudenter i Storbritannia og internasjonalt gjennom en læreplan som gjenkjenner deres subspecialist oftalmiske interesser som forberedelse til avslutningsundersøkelse og sykehusbasert praksis.

Våre programmer er tilpasset pensumene til både FRCSEd og FRCOphth-eksamenene i Storbritannia og Irland, noe som gjør disse graden svært attraktiv for innenlandske og internasjonale studenter.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 - 4 år
Nettstudier
Les mer på norsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

MSc Critical Care-programmet er rettet mot helsepersonell som møter kritisk syke voksne i deres daglige praksis (sykepleiere, leger i trening, fysioterapeuter, eldre lege ... [+]

Universitetet i Edinburgh er anerkjent globalt for sin forskning, utvikling og innovasjon, og har gitt studenter en verdensklasse utdanning i mer enn 425 år.

Bygget på denne tradisjonen, har MSc i Critical Care blitt utviklet i samarbeid med Royal College of Physicians of Edinburgh og er basert på universitetets Deanery of Clinical Sciences og College of Medicine and Veterinary Medicine. MSc er et spennende nytt nettbasert program som blander en bevisbasert utforskning av den kliniske spesialiteten til kritisk omsorg med klinisk forskning og faglig praksis.

Uavhengig av din kliniske bakgrunn, lærer du deg direkte fra en entusiastisk og erfaren lærerfag valgt for sin ekspertise i det kliniske eller faglige fagområdet som blir undervist.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Nettstudier
Les mer på norsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dette er det ideelle programmet hvis du er profesjonell eller ny i faget, og du ønsker å ta opp dagens problemer i folkehelsen. ... [+]

Programbeskrivelse

Folkhelse handler om å forebygge sykdom, forlenge livet og fremme helse gjennom samfunnets innsats.

Dette er det ideelle programmet hvis du er profesjonell eller ny i faget, og du ønsker å ta opp dagens problemer i folkehelsen.

Dette programmet er undervist på campus, men vi tilbyr også en deltids-MPH ved online fjernundervisning som kan passe de som ønsker å fortsette å jobbe mens de studerer, eller som ikke kan komme til Edinburgh.

Du vil få en forståelse for hvordan ulike vitenskapelige disipliner kan brukes til å undersøke og deretter utvikle den beste faglige praksisen innen epidemiologi, folkehelse og samfunnsvitenskap, etikk og helse.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Vårt MPH-program gir studentene en forståelse for hvordan ulike vitenskapelige disipliner kan brukes til å undersøke og deretter utvikle den beste faglige praksisen innen ... [+]

Programbeskrivelse

Master of Public Health (MPH) online program er basert på en langvarig tradisjon av akademisk undervisning og forskning i folkehelsen ved University of Edinburgh.

Folkhelsen handler om å forebygge sykdom, forlenge livet og fremme helse gjennom samfunnets innsats. Enten du allerede er en profesjonell i dette området, eller ny i emnet, er denne mastergrad for folkhelse (MPH) det ideelle programmet for de som ønsker å løse dagens problemer i folkehelsen.

Vårt MPH-program gir studentene en forståelse for hvordan ulike vitenskapelige disipliner kan brukes til å undersøke og deretter utvikle den beste faglige praksisen innen epidemiologi, folkehelse og samfunnsvitenskap for helse.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
September 2020
Engelsk
Deltid
1 - 3 år
Nettstudier
Les mer på norsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Masters in Medical Sciences-programmet er det eneste i sitt slag i Storbritannia og er bevist å gi nyutdannede konkurransefortrinn i arbeidsmarkedet. Den er designet for ... [+]

Forskningsprofil

Masters in Medical Sciences-programmet er det eneste i sitt slag i Storbritannia og er bevist å gi nyutdannede konkurransefortrinn i arbeidsmarkedet. Den er designet for kandidater med høy kvalitet på medisin som ønsker å utforske og dra nytte av medisinsk forskning, kanskje med tanke på å satse på en doktorgrad eller en karriere innen forskning.

Vi tilbyr deg muligheten til å gjennomføre et forskningsprosjekt i et laboratorium eller avdeling som er relevant for din spesialitet. Valget av forskningsprosjekter som er utført er stort og spenner fra benkeforskning til klinisk forskning.

Eksempler på gjennomførte prosjekter er:

Terapeutisk hypotermi reduserer det intrakranielle trykket ved alvorlig traumatisk hjerneskadeNyrefunksjon i 11β-hydroksysteroiddehydrogenase Type 1 null musImmuncellepopulasjoner i muselungen under RSV-infeksjonSaltappetitt i stabil hjertesykdom og sunne frivillige... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Utøvelse av medisin, spesielt innenfor fagområdene patologi og genetikk, er i økende grad avhengig av genomisk teknologi. Målet med dette programmet er å øke kunnskapen o ... [+]

Programbeskrivelse

Utøvelse av medisin, spesielt innenfor fagområdene patologi og genetikk, er i økende grad avhengig av genomisk teknologi. Målet med dette programmet er å øke kunnskapen og evnen til vitenskapelig og klinisk personell som bruker genetiske data i det daglige arbeidet. Dette vil gjøre det mulig for nyutdannede å jobbe trygt med de vitenskapelige konseptene Molecular Pathology and Genomic Medicine og bruke sine ferdigheter for å forbedre pasientbehandlingen. Studiet kan også gi et grunnlag for de studentene som er interessert i å utvikle en klinisk akademisk karriere.

University of Edinburgh er i forkant av Genomic Technology. Dette programmet vil dekke den vitenskapelige underbygningen og kliniske anvendelsen av genomisk teknologi for å gjøre det mulig for klinikere og forskere å gi pasienter maksimal fordel.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
September 2020
Engelsk
Deltid
1 år
Nettstudier
Les mer på norsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dette programmet er rettet mot høykaliberutdannede i medisin som er involvert i behandling av kliniske krisesituasjoner hos barn. Det er ideelt for praktikere i pediatris ... [+]

Programbeskrivelse

Dette programmet er rettet mot høykaliberutdannede i medisin som er involvert i behandling av kliniske krisesituasjoner hos barn.

Det er ideelt for praktikere i pediatrisk og akuttmedisin, og også svært relevant for anestesiologer som ønsker å utvikle ferdigheter i pediatrisk anestesi eller pediatrisk intensivbehandling.

Det vil også hjelpe primærpleieutøvere som jobber i fjerntliggende og landlige områder uten pediatrisk støtte.

I diplomåret har studentene også mulighet til å velge kurs i Pediatrisk Critical Care Medicine, designet for å bygge bro over gapet mellom gjenopplivning i beredskapsavdelingen og opptak til Pediatric Critical Care Unit (inkludert høy avhengighet og intensiv omsorg).... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 - 3 år
Nettstudier
Les mer på norsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Denne treårs deltid Masters programmet undervist helt online, er i fellesskap tilbudt av University of Edinburgh og Royal College of Surgeons of Edinburgh. Målrettet prim ... [+]

Programbeskrivelse

Denne nye tre års deltid Masters program undervist helt online, er samlet tilbys av University of Edinburgh og Royal College of Surgeons of Edinburgh og fører til graden av Master of Science. Det er utviklet i samarbeid med NHS Education for Scotland (NES).

Målrettet primært på optometriste som søker formell trening i fellesskapsbasert klinisk omsorg, er dette programmet også svært relevant for medisinske og kirurgiske praktikanter som trer i spesialtrening i oftalmologi.

Denne graden er i samsvar med læreplanene for både FRCSEd og FRCOphth eksamenene i Storbritannia og Irland, noe som gjør det svært attraktivt for innenlandske og internasjonale studenter.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Vårt program er et ettårig, fulltidsstudium på campus, MSc ved forskningsprogrammet (180 studiepoeng), strukturert rundt to laboratoriebaserte forskningsprosjekter. Progr ... [+]

Programbeskrivelse

Hva du vil få fra MSc ved forskning i Regenerative Medicine and Tissue Repair program

Vårt program er et ettårig, fulltidsstudium på campus, MSc ved forskningsprogrammet (180 studiepoeng), strukturert rundt to laboratoriebaserte forskningsprosjekter. Programmet er utviklet for studenter som følger ferdigstillelsen av en lavere grad og / eller fagfolk som ønsker å forfølge en karriere innen forskning, enten i akademia eller i en profesjonell rolle innen bioteknologi. Programmet tar sikte på å utvide din kunnskap om stamceller, regenerativ medisin og vevreparasjonskonsepter, med sterk vekt på tverrfaglig og translationell forskning som ligger til grunn for dette området av biomedisin.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
September 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dette ettårige, heltidsstudiet med MSc by Research-programmet tar sikte på å introdusere studenter for moderne oppdatert molekylær og cellulær biologisk forskning innen r ... [+]

Forskningsprofil

Dette ettårige, heltidsstudiet med MSc by Research-programmet tar sikte på å introdusere studenter for moderne oppdatert molekylær og cellulær biologisk forskning innen reproduktiv vitenskap, reproduktiv helse og reproduktiv medisin i en stimulerende, utfordrende og levende forskningsatmosfære, på grensesnittet mellom grunnleggende vitenskap og klinisk pasientbehandling.

Programmet er beregnet på studenter med høy kaliber med biologisk vitenskap, medisinsk eller veterinær bakgrunn.

Det anbefales at du kontakter programdirektør Dr Richard Smith før du søker inn for å sikre at dette programmet oppfyller dine faglige mål.

Hovedkomponentene i programmet er to 20-ukers forskningsprosjekter, utført på et veldig bredt spekter av forskningsfelt innen reproduktive vitenskaper.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
September 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dette deltidsmodulære modulbaserte programmet gir masternivåutdanning for generelle tannleger, med særlig vekt på gjenopprettende tannlegen. Gradets struktur er utformet ... [+]

Programbeskrivelse

Vær oppmerksom på at dette programmet tidligere ble annonsert som primær tannpleie

Dette deltidsmodulære modulbaserte programmet gir masternivåutdanning for generelle tannleger, med særlig vekt på gjenopprettende tannlegen.

Gradets struktur er utformet for å møte behovene til tannleger fra hele verden.

Programmet utvikler evnen til å ta en bevisbasert tilnærming til klinisk praksis og å vurdere og gi kvalitet til primær tannpleie.

* (Revidert 20. februar for å gjenspeile programnavnendring)

Online læring

Vår online læringsteknologi er fullt interaktiv, prisvinnende og lar deg kommunisere med våre høyt kvalifiserte undervisere fra ditt eget hjem eller din egen arbeidsplass.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 - 3 år
Nettstudier
Les mer på norsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dette programmet tilbyr banebrytende translasjonell nevrovitenskap fokusert på stamceller, neurodegenerative sykdommer, regenerering og modeller (både dyr og celle). Vide ... [+]

Programbeskrivelse

Demens (inkludert en rekke neurodegenerative sykdommer som Alzheimers sykdom) har nylig blitt den ledende dødsårsaken i Storbritannia. Stamceller er en roman og relativt ung gren av vitenskapelig forskning som holder potensialet for ikke bare terapier, men for å kunne nøyaktig modellere disse tydelige menneskelige sykdommene.

Dette unike programmet vil tilby studentene virkelige perspektiver fra pasienter, omsorgspersoner, forskere og en rekke helsepersonell, inkludert verdensledende eksperter på virkningen av nevrologiske sykdommer.

Dette programmet tilbyr banebrytende translasjonell nevrovitenskap fokusert på stamceller, neurodegenerative sykdommer, regenerering og modeller (både dyr og celle). Videre vil inkludering av pasienter og viktigere deres omsorgspersoner og virkelige virkninger av disse sykdommene på individer være en felles tråd som går gjennom hele dette programmet, noe som gjør det virkelig unikt og eksepsjonelt romanen.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Denne toårige deltid masterstudiet, undervist helt online, tilbys av Royal College of Surgeons i Edinburgh og Edinburghs universitet, og fører til graden av Master of Sur ... [+]

Programbeskrivelse

Denne toårige deltid masterstudiet, undervist helt online, tilbys av Royal College of Surgeons i Edinburgh og Edinburghs universitet , og fører til graden av Master of Surgery (ChM).

Basert på den britiske interkulturelle kirurgiske læreplanen, gir ChM i traumer og ortopediske muligheter for praktikantene å velge de avanserte modulene som er relevante for deres deklarerte spesialitet og støtter læring for stipendiat fra kongelige kirurger (FRCS) undersøkelser.

Programmet er utformet for å løpe sammen med klinisk trening og komplementering på arbeidsplassen.

Online læring

Vår online læringsteknologi er fullt interaktiv, prisvinnende og lar deg kommunisere med våre høyt kvalifiserte undervisere fra ditt eget hjem eller din egen arbeidsplass.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Denne toårige deltid masterstudiet, undervist helt online, tilbys av Royal College of Surgeons i Edinburgh og University of Edinburgh, og fører til graden av Master of Su ... [+]

Programbeskrivelse

Dette programmet er levert av Universitetet i samarbeid med Royal College of Surgeons of Edinburgh og fører til tildeling av Master of Surgery (ChM). Den går sammen med klinisk trening og utfyller trening på arbeidsplassen.

Basert på UK Intercollegiate Surgical Curriculum, tilbyr det praktikanter i vaskulær og endovaskulær kirurgi muligheten til å studere emner som er relevante for spesialitet og støtter forberedelse til slutteksamen, som FRCS og FEBU. Studien din vil tillate deg å forbedre din bevisbaserte kunnskap og forbedre din kliniske praksis.

Etter ferdigstillelse av dette programmet vil trainees kunne:

demonstrere grundig kunnskap om sin valgte kirurgiske delspesialitet og kunne anvende denne kunnskapen til systematisk vurdering og styring av kirurgiske pasienter i valgfri, akutt og akutt klinisk settinggjenkjenne lederens bidrag og ansvar fra kirurgen i tverrfaglig styring av komplekse kirurgiske sykdommerkritisk reflektere over den daglige kirurgiske praksis i sammenheng med de siste fremskrittene, og engasjere seg i kritisk dialog med jevnaldrende og eksperter i andre underspesialiteteranvende de generelle prinsippene for klinisk studieteknikk, etikk og statistikk for å kritisk evaluere den vitenskapelige litteraturen i kirurgisk forskning, og ta informerte vurderinger om nye og nye problemer i kirurgiutøve et høyt nivå av autonomi og initiativ i faglige aktiviteter på et nivå av uavhengig kirurgisk praksis... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dette programmet er levert av Universitetet i samarbeid med Royal College of Surgeons of Edinburgh og fører til tildeling av Master of Surgery (ChM). Den går sammen med k ... [+]

Programbeskrivelse

Dette programmet er levert av Universitetet i samarbeid med Royal College of Surgeons of Edinburgh og fører til tildeling av Master of Surgery (ChM). Den går sammen med klinisk trening og utfyller trening på arbeidsplassen.

Basert på UK Intercollegiate Surgical Curriculum, tilbyr det praktikanter i vaskulær og endovaskulær kirurgi muligheten til å studere emner som er relevante for spesialiteten, og støtter forberedelse til siste faglige utgang eksamener som FRCS og FEBVS. Studien din vil tillate deg å forbedre din bevisbaserte kunnskap og forbedre din kliniske praksis.

Etter gjennomføring av dette programmet skal studentene kunne:

demonstrere grundig kunnskap om sin valgte kirurgiske delspesialitet og kunne anvende denne kunnskapen til systematisk vurdering og styring av kirurgiske pasienter i valgfri, akutt og akutt klinisk settinggjenkjenne lederens bidrag og ansvar fra kirurgen i tverrfaglig styring av komplekse kirurgiske sykdommerkritisk reflektere over den daglige kirurgiske praksis i sammenheng med de siste fremskrittene, og engasjere seg i kritisk dialog med jevnaldrende og eksperter i andre spesialiteteranvende de generelle prinsippene for klinisk studieteknikk, etikk og statistikk for å kritisk evaluere den vitenskapelige litteraturen i kirurgisk forskning, og ta informerte vurderinger om nye og nye problemer i kirurgiutøve et høyt nivå av autonomi og initiativ i faglige aktiviteter på et nivå av uavhengig kirurgisk praksis... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 - 4 år
Nettstudier
Les mer på norsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Ved dyrs veterinærbehandling, anestesi (gjengivelse av dyr ubevisst for å tillate prosedyrer) og analgesi (reduserer smerten et dyr lider) har viktig betydning for å bedr ... [+]

Programbeskrivelse

Ved dyrs veterinærbehandling, anestesi (gjengivelse av dyr ubevisst for å tillate prosedyrer) og analgesi (reduserer smerten et dyr lider) har viktig betydning for å bedre dyrevelferd, samt tillater den pågående utviklingen av medisinske og kirurgiske fremskritt.

Kunnskap og fremskritt i anestesi de siste 20 årene har vært betydelig. Vi kan bruke teknikker for å blokkere sensasjon lokalt eller over en region av kroppen, ikke bare total bevisstløshet. Vi har en rekke medikamenter og metoder for legemiddeladministrasjon tilgjengelig for oss i kampen mot smerte. Anestesi har alltid hatt risiko, og vi har økt tilgjengelighet av overvåkingsutstyr for å hjelpe oss med å overvåke kroppens fysiologiske funksjon under anestesi med sikte på å redusere sykelighet og dødelighet hos dyrene våre.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Veterinær epidemiologi er en sentral komponent i en rekke globale utfordringer knyttet til sykdomsbekjempelse, mattrygghet og klimaendringer. Det er derfor et behov for å ... [+]

Programbeskrivelse

Veterinær epidemiologi er en viktig komponent i en rekke globale store utfordringer knyttet til sykdomskontroll, matssikkerhet og klimaendringer. Følgelig er det behov for å forbedre vår evne til å forstå, forutsi og svare på mønstre og dynamikk av sykdommen og for å kontrollere utbrudd.

R (D) SVS og SRUC-partnerskapet skaper størst konsentrasjon av forskningskraft i veterinær- og landbruksvitenskap i Storbritannia. MSc trekker på denne vell av erfaring og forskningsaktivitet for å gi vitenskapelig kunnskap om de grunnleggende biologiske prosessene (f. Eks. Oppførsel, fysiologi, immunologi, økologi) og miljø- og landbruksadministrasjonspraksis (f.eks. Husdyrhold, næring, husdyrhandel) , utbredelse og spredning i husdyrproduksjonssystemer. Dette muliggjør en grundig forståelse av komplekse miljømønstre av sykdom, noe som letter prediksjonen av sykdomsrisiko og kontroll. Denne tverrfaglige systemtilnærmingen vil gi deg ferdighetene til å gi betydelige bidrag til å takle matvaresikkerhet, klimaendringer og sykdomsbekjempelse i din rolle som dyrehelsepersonell.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk
Location address
Edinburgh Dental Institute
Lauriston Building,
Lauriston Place
Edinburgh

Edinburgh, Skottland, EH3 9HA GB
Social Media