Les den offisielle beskrivelsen

Charles University i Praha, første medisinske fakultet: Academic Forskning handler om å endre

Først medisinske fakultet med nesten 1 200 ansatte og 3 400 studenter representerer den største medisinske fakultetet i Tsjekkia. Det er en integrert del av Charles University i Praha fra starten av kongen av Böhmen og keiser av det hellige romerske riket Charles den fjerde i 1348. Som sådan, er det også den eldste medisinske fakultet i Sentral-Europa.

Men det er ikke bare den majestetiske historie og imponerende kvantitative tiltak som ville være nok til å gjøre institusjonen vellykket og konkurransedyktig. Det må være ideer, mennesker, kapasiteter og ledelse, som til slutt vil være ansvarlig for fremtiden, overskudd og service av enhver institusjon. For å oppnå våre mål, og for å reflektere ikke bare styrke og vitalitet av fakultetets forskningsprogrammene, men også vår nasjonale posisjon og internasjonale ambisjoner, bekrefter vi følgende mål:

For å være en dynamisk del av det europeiske medisinske utdanningssystemet Hvis du vil kjøre ledende biomedisinsk forskning innenfor den bredere rammen av det europeiske forskningsområdet Å bli anerkjent som et verdifullt medlem av lokalsamfunnet.

I denne sammenhengen:

Vi er her for å lære medisinske fagfolk i fremtiden: Vi tilbyr lavere, høyere og profesjonelle programmer av høyeste faglige kvalitet, undervist enten på tsjekkisk eller engelsk språk, forfølger internasjonalt betydelig stipend. Faglig dyktighet, stimulering av kreativitet og intellektuell nysgjerrighet er høyt rangerte verdiene i periodisk intern evaluering av våre lærere. Fakultetet oppmuntrer og støtter fremragende forskerkandidater og forskningsopplæringsprogrammer.

Vi søker etter talenter: Våre studenter rekrutteres fra hele Europa, Amerika, Asia og Afrika, og våre studieprogrammer jevnlig akkreditert i Europa og USA.

Vitenskap er fremtiden for oss alle: Fakultetet er tungt å investere i forskningsinfrastruktur. Våre laboratorier dra nytte av nesten alle state-of-the-art teknologi som er i hendene på entusiastiske medarbeidere med internasjonal erfaring og omdømme. Finansiering generert av vitenskapelige aktiviteter nylig representerer flertallet av fakultetets budsjett.

Endre bilde av vår felles Europa: Fakultetet selv drar nytte av "on-the-spot" dialog med forskere og leger. Våre forskergrupper er involvert i flere nasjonale forskningsprosjekter med vekt på samarbeid mellom grunnleggende og kliniske fag, sammen med forskere i andre fag fra ekstramural institusjoner. Viktigere, vårt engasjement i internasjonale team og EU-prosjekter øker kraftig.

Slå forskere til gründere: Våre resultater viser enestående engasjement for grunnleggende, klinisk og anvendt forskning. Fakultetet ledelse sammen med Universitetet forvaltning bygger standard prosedyrer for overføring av teknologi og vinn-vinn akademia-bransjen er kontaktperson i samsvar med gjeldende europeiske regler.

Utover det FoU-samfunnet grenser: Fakultetet eksperter er jevnlig involvert i popularisering av blant samfunnet og fra deres side vitenskap de fremmer folkehelse bevissthet. I samarbeid med journalister og media, våre leger og forskere fokusere på de store offentlige medisinske problemer, men også bidra til å spre grunnleggende vitenskapelige fakta, forklare hvordan vitenskapen fungerer og utvikler seg. Vår visjon er å bidra til å bygge den kunnskapsbaserte samfunn i videre forstand.

Fakultetet

Den Først medisinske fakultet er en av grunnleggerne fire fakultetene ved Karlsuniversitetet. Den første medisinske fakultet grunnlagt i 1348 rangerer blant de femten eldste medisinske skoler i verden.

Undervisning og forskning ved fakultetet vårt dekker nesten hele spekteret av medisin og helse yrker fra hele spekteret av grunnleggende vitenskaper gjennom kliniske spesialiteter. Noen fag er unike for vår skole på nasjonalt nivå. Vi forberede fremtidige leger, forskere og helsepersonell i et moderne og vennlig måte. Siden vi er ikke bare et pedagogisk, men også en forskningsinstitusjon, bringer vi til utdanning de mest moderne funn og teknologi.

Universitetsutdanning på First medisinske fakultet tilbyr flere ulike studieprogrammene. Det største antall studenter forfølger en seks-årig program for allmennmedisin (som fører til en MD grad), eller et femårig program for Dental Medicine (som fører til DMD grad).

Disse to kliniske programmene tilbys både på engelsk og tsjekkisk språk. Det er andre tre til fire års bachelorstudiene i helse yrker (f.eks sykehjem og andre spesialiteter), noen med en mastergrad alternativ, tilbød seg å date bare i den tsjekkiske språket. Det er også en levende PhD-program med de fleste spesialiteter tilbys på engelsk. Vi har også forberede leger seg til eksamen. Det er også viktig å merke seg at det er ulike gebyr-baserte programmer for post-graduate studenter. Våre undervisningsutstyr er moderne og komfortable, fra auditorier og seminarrom gjennom laboratorier, lesesaler og datarom. De fleste undervisningsfasiliteter ligger i historiske bygninger i sentrum av Praha, nær Karlovo náměstí, IP Pavlova og Albertov. Klinisk (praktisk) undervisning forekommer oftest i Generelt universitetssykehus, med noen kliniske rotasjoner i Motol Hospital, Thomayer Hospital, Hospital Na Bulovce og General Military Hospital.

Våre kandidater lett finne arbeid i Tsjekkia og resten av verden. 99,7% av de 640 nyutdannede (mellom 1997 og 2015) fant plassering innen 6 måneder etter eksamen.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Czech

Denne skolen tilbyr også:

Master

Charles University First Faculty of Medicine

6-årig pensum fører til mastergrad MUDr. - "Medicinae Universae Doctor" = doktor i generell medisin. I henhold til annen setning i artikkel 3 underavdeling 1 i Adgangskod ... [+]

6-årig pensum fører til mastergrad MUDr. - "Medicinae Universae Doctor" = doktor i generell medisin.

I henhold til annen setning i artikkel 3 underavdeling 1 i Adgangskodeks for søkere til studier ved Karlsuniversitetet er dette et studieprogram uten spesialisering.

Beskrivelse av verifikasjon og evalueringskriterier

Studentene aksepteres på grunnlag av skriftlig opptaksprøve tatt på engelsk fra følgende fag: standard høyskolebiologi, kjemi og fysikk og fra et intervju både tatt på engelsk. Vellykkede kandidater må oppnå minst 244 poeng ut av 330. Begge delene tas samme dag, så du bør umiddelbart vite om du har nådd det nødvendige antall poeng for opptak. Eksamen er under tilsyn av fakultetets eksaminatorer. Det maksimale antall innmeldte studenter i studieåret 2019/20 vil være 150 for generell medisin. Kalkulatorer og periodiske tabeller er ikke tillatt.... [-]

Tsjekkia Praha
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
6 år
Campus
Les mer på norsk
Charles University First Faculty of Medicine

Tannlege 5-årig programmet fører til master grad MDDr. - "Medicinae Dentium Doctor" = Doktor i Dental Medicine. I henhold til annen setning i artikkel 3 underavdeling 1 i ... [+]

Tannlege 5-årig programmet fører til master grad MDDr. - "Medicinae Dentium Doctor" = Doktor i Dental Medicine.

I henhold til annen setning i artikkel 3 underavdeling 1 i Adgangskodeks for søkere til studier ved Karlsuniversitetet er dette et studieprogram uten spesialisering.

Beskrivelse av verifikasjon og evalueringskriterier

Studentene aksepteres på grunnlag av skriftlig opptaksprøve tatt på engelsk fra følgende fag: standard høyskolebiologi, kjemi og fysikk og fra et intervju, både tatt på engelsk. Vellykkede kandidater må oppnå minst 244 poeng ut av 330. Begge delene tas samme dag, så du bør umiddelbart vite om du har nådd det nødvendige antall poeng for opptak. Eksamen er under tilsyn av fakultetets eksaminatorer. Det maksimale antall innmeldte studenter i studieåret 2019/20 vil bli 20 for Tannlegen. Kalkulatorer og periodiske tabeller er ikke tillatt.... [-]

Tsjekkia Praha
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
5 år
Campus
Les mer på norsk

PhD

Charles University First Faculty of Medicine

Formålet med studien er å oppnå (i) tverrfaglig forskningspraksis ved å identifisere individuelle risikofaktorer for skadelig stoffbruk og vanedannende oppførsel, (ii) av ... [+]

Formålet med studien er å oppnå (i) tverrfaglig forskningspraksis ved å identifisere individuelle risikofaktorer for skadelig stoffbruk og vanedannende oppførsel, (ii) avansert kunnskap og ferdigheter i klinisk arbeid innen addictologi og (iii) teoretisk innsikt i helseproblemer i avhengighet. Den utdannede oppnår en dyp forståelse av avhengighetsfeltet og dets forankring i teori, politikk og dets inngrep, i studiet av vanedannende atferd og dets risikofaktorer fra et tverrfaglig perspektiv. De tre pilarene i studien gir videre kandidater med kompetanse innen tverrfaglig avhengighetsforskning anvendt på klinisk evaluering og vurdering av effektiviteten av folkehelsepolitikken.

Beskrivelse av verifikasjon og evalueringskriterier... [-]
Tsjekkia Praha
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Charles University First Faculty of Medicine

Doktorgradsstudiet (Ph.D.) bioetikk er opptatt av etiske spørsmål knyttet til helse og medisinsk behandling fra diagnostikk og terapi gjennom forebygging og eksperimenter ... [+]

Doktorgradsstudiet (Ph.D.) bioetikk er opptatt av etiske spørsmål knyttet til helse og medisinsk behandling fra diagnostikk og terapi gjennom forebygging og eksperimentering med transplantasjon av organer og vev. Viktige temaer inkluderer informert samtykke, menneskets verdighet og helse eller livskvalitet. Andre felt er den normative fasen av genetikk og stamceller, innsamling og beskyttelse av informasjon om pasienter og bare tildeling av midler i helsevesenet. I tillegg har bioetikk en stram tilhørighet til noen videre fagområder som medisinsk filosofi, moralsk psykologi, nevroetikk, etiologi av mennesker og medisinsk lov. Når det gjelder metode, tilhører bioetikk filosofi mens standardstudiet er 4 år.... [-]

Tsjekkia Praha
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Charles University First Faculty of Medicine

Doktorgradsstudiet i biokjemi og patofyrokjemi omhandler kjemisk og biologisk karakterisering av biomolekyler og deres bygningsenheter i helse og sykdommer. Programmet om ... [+]

Doktorgradsstudiet i biokjemi og patofyrokjemi omhandler kjemisk og biologisk karakterisering av biomolekyler og deres bygningsenheter i helse og sykdommer. Programmet omhandler gjensidig transformasjon, med sin rolle i reguleringen av fysiologiske prosesser og med deres lidelser. En viktig oppgave er å studere biologiske membraner, subcellulære komponenter (organeller), energitransformasjoner og rollen som ekstracellulær matrise og andre budbringere i cellebestemmelsene. Branch fokuserer også på rollen som frie radikaler ved karsinogenese og atherogenese. Studiet er nært knyttet til molekylærbiologi og genetikk, samt til mange grunnleggende og kliniske biomedisinske felt, spesielt til den kliniske biokjemien.... [-]

Tsjekkia Praha
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Charles University First Faculty of Medicine

En kandidat kan behandle selvstendig og på passende nivå emner fra feltet biomedisinsk informatikk. Han / hun er i stand til å søke kunnskaper som forsker og leder innen ... [+]

En kandidat kan behandle selvstendig og på passende nivå emner fra feltet biomedisinsk informatikk. Han / hun er i stand til å søke kunnskaper som forsker og leder innen biomedisin og helsetjenester, for eksempel ved utforming og evaluering av helsevesenets informasjonssystemer innen telemedisin, beslutningsstøttesystemer, kunnskapsoppdagelse i biomedisinske databaser og analyser av biomedisinsk data og kunnskap ved hjelp av statistiske metoder og metoder for kunstig intelligens. Han / hun kan være ansatt i alle områder av biomedisinsk forskning og også i å skape et informasjons- og kunnskapssamfunn i helsevesenet. Hans sted kan bli funnet i selskaper som arbeider med utvikling og distribusjon av helsevesen, produksjon og distribusjon av medisinsk utstyr og programvare.... [-]

Tsjekkia Praha
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Charles University First Faculty of Medicine

Biomekanikk er en tverrfaglig vitenskapelig disiplin, som, basert på detaljert kunnskap om anatomi og biokjemi av relevante prosesser, omhandler den mekaniske strukturen ... [+]

Biomekanikk er en tverrfaglig vitenskapelig disiplin, som, basert på detaljert kunnskap om anatomi og biokjemi av relevante prosesser, omhandler den mekaniske strukturen og oppførselen til levende systemer og deres gjensidige mekaniske interaksjoner. Hovedteoretisk mål er formulering av generelt gyldige regler, både på mobil og organisk nivå, samt på det menneskelige, individuelle nivå.

Den biofysiske og ingeniør metodologiske tilnærmingen for å løse oppgaver støttes av høyt nivå kunnskap om den biologiske karakteren. Forskningen foregår på ulike forskjellige nivåer, fra mikrobiomekanikk (mobilnivå) til levende makro systemer (f.eks. Biomekanikk av mennesker). Det er mulig å møte biomekaniske applikasjoner i et bredt spekter av vitenskap og faglige aktiviteter.... [-]

Tsjekkia Praha
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Charles University First Faculty of Medicine

Målet med studien er dynamikk, relasjoner og funksjonelle strukturelle egenskaper av grunnkomponenter av eukaryotiske celler under både fysiologiske og patologiske forhol ... [+]

Graduate i Ph.D. Programmet kjøpte godt kunnskap om cellebiologi og biologisk bakgrunn av basale cellepatologiske prosesser. Han / hun har en dyp forståelse av fagfaget og er kjent med grunnleggende metodiske prosedyrer i cellebiologi. Oppgraderen har kjøpt uavhengig vitenskapelig tenkemåte, er i stand til å samle og kritisk evaluere eksisterende status for kunnskap og foreslå løsninger, inkludert eksperimentelle design. Den utdannede skal administrere alle utvalgte metoder for vitenskapelige studier rettet mot hans avhandling. Han / hun bør tolke de oppnådde resultatene og presentere samt diskutere dem på vitenskapelige møter. Utdannet er i stand til å undervise både pre- og postgraduate kurs i cellebiologi og patologi.... [-]

Tsjekkia Praha
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Charles University First Faculty of Medicine

Nyutdannede i eksperimentell kirurgi Doktorgradsstudier i biomedisinsk fag (Ph.d.-programmer) er vanligvis leger som har dyp kunnskap om teoretiske disipliner og kontroll ... [+]

Nyutdannede i eksperimentell kirurgi Doktorgradsstudier i biomedisinsk fag (Ph.d.-programmer) er vanligvis leger som har dyp kunnskap om teoretiske disipliner og kontrollerer de grunnleggende og avanserte laboratorieteknikker. Kandidatene skal kunne bygge en hypotese, velge passende metoder for å teste den vitenskapelige hypotesen, tolke resultatene av arbeidet, publisere i vitenskapelige tidsskrifter (med effektfaktor) og presentere resultatet på vitenskapelige symposier og konferanser. Nyutdannede i Ph.D. Program i eksperimentell kirurgi har utmerket kvalifikasjon for å fremme med sin karriere i kirurgi og for å oppnå universitetsgrader.

Varighet på doktorgradsprogrammer i biomedisin er minst 4 år, med mulighet til å delta i internasjonale prosjekter.... [-]

Tsjekkia Praha
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Charles University First Faculty of Medicine

Ph.d.-studiet i "Farmakologi og toksikologi" er egnet for leger og ikke-leger, kandidater fra magisterstudier med biologisk og biokjemisk orientering, som vil spesialiser ... [+]

Ph.d.-studiet i "Farmakologi og toksikologi" er egnet for leger og ikke-leger, kandidater fra magisterstudier med biologisk og biokjemisk orientering, som vil spesialisere seg i farmakologi, toksikologi, biokjemi og molekylærbiologi, og vilje jobber i disse fagområdene i medisinske institusjoner, på klinikker, i forskningslaboratorier, forskningsinstitusjoner og på universiteter. Ved å forsvare Ph.D. avhandling kandidater understreker at de er i stand til å jobbe selvstendig. Standard studietiden er fire år. Nyutdannede vil få Ph.D. tittel og oppfyller vilkårene for videre transportvekst i disipliner, som omhandler rettsmidler og deres terapeutiske og toksiske effekter.

Beskrivelse av verifikasjon og evalueringskriterier... [-]
Tsjekkia Praha
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Charles University First Faculty of Medicine

Utdannet i doktorgradsstudium (Ph.D.). Forebyggende medisin vil oppnå en utdanning innen forebyggende medisin. På prinsippene for bevisbasert medisin vil kandidaten kunne ... [+]

Utdannet i doktorgradsstudium (Ph.D.). Forebyggende medisin vil oppnå en utdanning innen forebyggende medisin. På prinsippene for bevisbasert medisin vil kandidaten kunne vurdere viktigheten av ulike faktorer som påvirker helsen til både en person og hele befolkningen og bestemmer mulighetene og måtene for forebygging av helseproblemer.

Av forsvaret av doktorgradsavhandlingen påstår kandidaten muligheten til individuelt forskningsarbeid, publisering av resultater i vitenskapelige tidsskrifter og veiledning av unge forskere. Standard lengden på studiet er fire (4) år, som også muliggjør internasjonal vitenskapelig aktivitet.

Beskrivelse av verifikasjon og evalueringskriterier... [-]
Tsjekkia Praha
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Charles University First Faculty of Medicine

Doktorgradsstudiet i humanfysiologi og patofysiologi gir en innføring i metodikken for vitenskapelig arbeid med spesiell interesse for karakterisering av funksjon og regu ... [+]

Doktorgradsstudiet i humanfysiologi og patofysiologi gir en innføring i metodikken for vitenskapelig arbeid med spesiell interesse for karakterisering av funksjon og regulatoriske mekanismer i menneskekroppen i den sunne og syke organismen. Studier av molekylære mekanismer dominerer med sikte på å bruke teoretiske funn i forebygging, terapi, diagnostikk og rehabilitering av menneskelige sykdommer og lidelser. Standard og internasjonal tilpasning er bekreftet av statens undersøkelse innen spesialisering og forsvar av avhandling som reflekterer kandidat kunnskap i sin spesialisering, nivå av mastering av moderne metodikk og oppfinnelsen i løsningen av vitenskapelige problemer. Programmet er knyttet til mange fag innen klinisk medisin. Standard studietiden er fire (4) år.... [-]

Tsjekkia Praha
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Charles University First Faculty of Medicine

Doktorgradsstudiet med tittelen "Imaging Methods in Medicine" dekker ulike kvalitative og kvantitative metoder for bildeanalyse i biologi og medisin. Forskning og utvikli ... [+]

Doktorgradsstudiet med tittelen "Imaging Methods in Medicine" dekker ulike kvalitative og kvantitative metoder for bildeanalyse i biologi og medisin. Forskning og utvikling av nye bildebehandlingsteknikker og -prosedyrer, samt analyse, behandling og tolkning av data, er også understreket. Gradprogrammet er nært knyttet til molekylærbiologi, molekylær bildebehandling, radiologi, nukleærmedisin, patologi og mange andre grunnleggende og kliniske fag innen biomedisin. Standard studietiden er tre (3) år.

Beskrivelse av verifikasjon og evalueringskriterier

Inngangsprosedyren må gjennomgåes av hver søker. Opptaksprøven holdes i form av et intervju før et styre, og det kontrollerer studentens kapasitet til vitenskapelig arbeid på oppgitt felt og hans / hennes evne til å fullføre studiene. Styret vurderer:... [-]

Tsjekkia Praha
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Charles University First Faculty of Medicine

Immunologi er et fagfelt som er opptatt av studiet av immunsystemet og mekanismer som regulerer immunreaksjoner. En kandidat som har avsluttet Ph.D. Program i immunologi ... [+]

Immunologi er et fagfelt som er opptatt av studiet av immunsystemet og mekanismer som regulerer immunreaksjoner. En kandidat som har avsluttet Ph.D. Program i immunologi har skaffet seg omfattende teoretisk og praktisk kunnskap innen immunologi og cellulær og molekylærbiologi. Deres opplæring omfatter tverrfaglig utdanning som spenner fra biologi til biokjemi og problemene med klinisk viktige sykdommer i immunsystemet. Nyutdannede er i stand til selvstendig forskningsarbeid og har mestret et bredt spekter av metoder innen genuttrykk, proteomikk, vevskultur og analyse av prøver og biologiske materialer. De finner lett stillinger i faglige og bedriftslaboratorier av grunnleggende og anvendt forskning, samt i kliniske virksomheter.... [-]

Tsjekkia Praha
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Charles University First Faculty of Medicine

Medisinhistorie er et tverrfaglig område som er involvert i medisinsk historie, historie med spesielle spesialiteter og deres representanter, medisinsk yrkeshistorie og u ... [+]

Doktorgradsprogrammet i medisinhistorie representerer tverrfaglige studier som omhandler medisinsk vitenskapelig historie; historie av bestemte fagområder og deres fremtredende representanter; utvikling av medisinsk tenkning; Historie om helsevesenet faglig trening; historie om helsevesenet og helsevesenet; historie om transformasjoner og forekomst av sykdommer så vel som deres behandling.

Programmet er utformet på en slik måte at det kan studeres av kandidater med bakgrunn fra biomedisinsk eller naturvitenskapelig eller humanistisk. I begge tilfeller kreves kunnskap om metodologi for historisk vitenskap og evnen til å arbeide med primære kilder (arkiv, litteratur, ikonografi etc.), vurderer studentens opprinnelige bakgrunn om gangen.... [-]

Tsjekkia Praha
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Charles University First Faculty of Medicine

Ph.d.-studiet Medisinsk biofysikk er en tverrfaglig avdeling som bruker samarbeidet innenfor rammen av grunnvitenskapelig forskning i biologi og medisinsk klinisk praksis ... [+]

Ph.d.-studiet Medisinsk biofysikk er en tverrfaglig avdeling som bruker samarbeidet innenfor rammen av grunnvitenskapelig forskning i biologi og medisinsk klinisk praksis. Studentutdanning er fokusert på forholdet mellom fysikk og medisin. Det tas hensyn til kunnskapen om diagnostiske og terapeutiske metoder, studier av fysiske prosesser på biologiske membraner, matematisk modellering av biologiske prosesser, biomekanikk, biosignaler og også til de biofysiske effektene av elektromagnetisk stråling. Standard studietiden er fire (4) år.

Ytterligere informasjon: http://dspb.avcr.cz/

Beskrivelse av verifikasjon og evalueringskriterier

Inngangseksamen gjennomføres muntlig - profesjonell og språklig kunnskap og beredskap fra søkeren til den uavhengige til det vitenskapelige arbeidet i den aktuelle grenen blir testet. Diskusjon om prosjektet av en avhandlingsoppgave er en del av intervjuet.... [-]

Tsjekkia Praha
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Charles University First Faculty of Medicine

Ph.D. Nyutdannede i mikrobiologi er utdannet for individuelt vitenskapelig arbeid innen mikrobiologi. De får omfattende kjennskap til cellulær og molekylærbiologi av bakt ... [+]

Studier er fokusert på kunnskapen om de biologiske prosessene som forekommer i mikroorganismer på molekylære, cellulære og økosystemnivå av organisasjoner. Nyutdannede er oppnådd i ferdigheter med uavhengig forskning og vitenskapelig arbeid i mikrobiologi.

Beskrivelse av verifikasjon og evalueringskriterier

Inngangseksamen gjennomføres muntlig - profesjonell og språklig kunnskap og beredskap fra søkeren til den uavhengige til det vitenskapelige arbeidet i den aktuelle grenen blir testet. Diskusjon om prosjektet av en avhandlingsoppgave er en del av intervjuet.

Betingelser for opptak

Opptak til doktorgradsstudier er betinget av vellykket gjennomføring av en masterstudium.... [-]

Tsjekkia Praha
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Charles University First Faculty of Medicine

En kandidat fra Ph.D. Programmet har lyd teoretisk og praktisk kunnskap innen molekylær og cellulær biologi, genetikk og virologi. Han / hun er høyt kvalifisert på disse ... [+]

En kandidat fra Ph.D. Programmet har lyd teoretisk og praktisk kunnskap innen molekylær og cellulær biologi, genetikk og virologi. Han / hun er høyt kvalifisert på disse feltene, spesielt i det som var gjenstand for hans avhandling. Han / hun har erfaring med moderne molekylære, cellulære, biokjemiske og biostatistiske metoder, inkludert teknikker og eksperimentelle tilnærminger.

Utdanningsnivået gjør at utdannede kan jobbe dyktig innen ulike fag innen biologi, mikrobiologi, biomedisin og bioinformatikk, og bidra til enhver universitet, en akademisk eller industriell institusjon som spesialiserer seg på grunnleggende og / eller anvendt forskning og utvikling.

Beskrivelse av verifikasjon og evalueringskriterier... [-]
Tsjekkia Praha
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Charles University First Faculty of Medicine

Ph.d.-programmet i nevrovitenskap er designet for å studere strukturen, funksjonene og forstyrrelsene i nervesystemet. Nevrovitenskapsprogrammet dekker spesielt nevroanat ... [+]

Ph.d.-programmet i nevrovitenskap er designet for å studere strukturen, funksjonene og forstyrrelsene i nervesystemet. Nevrovitenskapsprogrammet dekker spesielt nevroanatomi, nevrofysiologi, neurogenetikk, nevropatologi og nevropatofysiologi, metoder som brukes i disse fagområdene, essensiell klinisk kunnskap om nevrologi, nevrokirurgi og psykiatri, samt av de diagnostiske metodene som brukes i disse fagområdene. En kandidat av studiet i Neurovitenskap har grunnleggende kunnskaper om alle de ovennevnte delene av disiplinen, er i stand til uavhengig vitenskapelig arbeid, og velbevandret i den nåværende kunnskapsstanden innen hans avhandling. En kandidat av studiet i Neurovitenskap er nevnt som forfatter / ess i de grunnleggende referansedatabaser i hans / hennes fagområde.... [-]

Tsjekkia Praha
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Charles University First Faculty of Medicine

Utdannet mottar passende teoretiske grunnleggende og praktiske ferdigheter for krevende vitenskapelig arbeid i grunnforskning ved universiteter og forskningsinstitusjoner ... [+]

Utdannet mottar passende teoretiske grunnleggende og praktiske ferdigheter for krevende vitenskapelig arbeid i grunnforskning ved universiteter og forskningsinstitusjoner. Han / hun er også kvalifisert for undervisningsstillinger i utvalgte biologiske og biomedisinske grener av universiteter og andre høyere utdanningsinstitusjoner og for forsknings- og utviklingsarbeidstype ved ulike institusjoner for anvendt forskning. Hans faglige kvalifikasjon er primært rettet mot parasitologi og relaterte fag innen biologi og biomedisin. Den frigjorte læreplanen ga dypere innsikt i parasittenes biologi og deres interaksjoner med verter og vektorer på organisasjons-, cellulære og molekylære nivåer. Praktisk erfaring med nåværende metoder for biologisk forskning øker hans / hennes allsidighet for arbeid i ulike grener av biovitenskap.... [-]

Tsjekkia Praha
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Charles University First Faculty of Medicine

En utdannet av utviklingsbiologi studieprogrammet oppfyller kravene til en kvalifisert forsker. De har teoretisk og praktisk kunnskap, pluss erfaring i et bredt spekter a ... [+]

En utdannet av utviklingsbiologi studieprogrammet oppfyller kravene til en kvalifisert forsker. De har teoretisk og praktisk kunnskap, pluss erfaring i et bredt spekter av biologiske disipliner (molekylær og cellulær biologi, embryologi og utviklingsbiologi, reproduktiv biologi). Han / hun er utdannet til å gjennomføre grunnleggende og anvendt forskning i cellekonstruksjoner, organisativ reproduksjon og utvikling, morfogenese, molekylære grunnlaget for cellulær regulering, proliferasjon og differensiering og intercellulære relasjoner i multisellulære systemer gjennom hele livscyklusen til en organisme. Nyutdannede vil være nyttig i grunnleggende vitenskapelig forskning, bioteknologi, og anvendt forskning og praksis (helse, landbruk, bioteknologi), samt i opplæring av nye generasjoner av forskere.... [-]

Tsjekkia Praha
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk

First Faculty of Medicine - Charles University in Prague

Location address
Charles University in Prague, First Faculty of Medicine
Kateřinská 32
121 08 Prague 2
Czech Republic

Prague, Praha, CZ