Les den offisielle beskrivelsen

Bli Implantologist med praktiske implantologi kurs.

Lær i intensive treningsleirer, ekspert kunnskap om de mest moderne tannimplantater. Ta sjansen terapeutiske konsepter for implantatbehandling av pasienter med hell planlegge og gjennomføre.

praksis Pur

Deltakelse i våre leirer er å lære av praksis. Fokuset er på praktisk trening er live på pasienter. De implanterte uavhengig av hverandre, samtidig som styres av en erfaren kirurg og støttes.

Kompetanse

Ikke vent lenger! Sett din teoretiske kunnskap direkte inn i handlingen. Gjennom hands-on kompetanse og tillit i håndteringen av pasienter, kan du starte rett etter kurset.

Up To Date

Uansett hvilket nivå av erfaring du får! Lær de nyeste kirurgiske metoder raskere enn noen gang før, og du vil på ingen tid implantologi spesialister.

konsultasjon

De opererer uavhengig i små grupper og er alltid ledsaget av en erfaren kirurg. Å få tillit og lære alt - fra det grunnleggende for å mestre teknologi.

Programmer gitt i:
Tysk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Cézanne Dental

Politikken uttalelse av konsensus konferanse i implantologi, Foreningen for vitenskapelige samfunn i Tyskland, understreker viktigheten av oral implantologi i moderne tan ... [+]

7 moduler for din praksis suksess! bestilles enkeltvis eller i en pakke!

Politikken uttalelse av konsensus konferanse i implantologi, Foreningen for vitenskapelige samfunn i Tyskland, understreker viktigheten av oral implantologi i moderne tannbehandling. Her er trenden klar: antall implantatbehandling øker hvert år i Tyskland med 10-15%, alene i 2012 var 1 million innsatte implantater i Tyskland; flere og flere pasienter informere deg selv om denne metoden og ringe for passende behandling for funksjonelle og estetiske grunner. Den økende bevissthet i befolkningen følger denne trenden og styrket ham.

oppstår for deg fra denne store fremtidige utviklingsmuligheter for sin egen praksis og langsiktige øke salgspotensialet - forutsatt at du setter deg ned med lyden feltet fra hverandre. Med læreplanen implantology vi tilbyr i Cézanne Training Center en omfattende og systematisk rekke kurs i hjertet av Berlin på som vil bli presentert av erfarne foredragsholdere fra praksis.... [-]

Tyskland Berlin
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Address
Kurfürstendamm 119
10711 Berlin, Berlin, Tyskland
Telefon
undefined