Les den offisielle beskrivelsen

Den Carl Remigius Medical School utdanner fagfolk og ledere som er nødvendig i helsesektoren. På steder i Frankfurt am Main, Hamburg, Idstein, Köln og München, har vi Bachelor- og Masters Kurs heltid og deltid på. Av og våre kandidater sikre og videreutvikle det høye nivået av helsevesenet i Tyskland, vi i fellesskap tar samfunnsansvar.

vår filosofi

Sammen med våre kandidater, antar vi samfunnsansvar. Det er å sikre vårt mål, det høye nivået av helsevesenet i Tyskland og utvikle seg. For at vi gjør i Carl Remigius Medical School målrettet og fremtidsrettede eksperter og ledere fra, som er sterkt behov i bransjen.

Som et strategisk utdanning partner for helsetjenester selskaper i HRM problemstillinger utviklet Carl Remigius Medical School innovative konsepter og passende opplæring for medisinske, helseøkonomisk og terapeutisk sektor. Dette er et resultat av kontinuerlig dialog med beslutningstakere fra ledende bransjeforeninger. På bakgrunn av demografiske endringer og teknologiske utviklingen, analyserer vi behovene til den voksende arbeidsmarkedet i helsevesenet. Resultatene er inkludert i våre studieprogrammer.

Våre kandidater er forberedt på den høye praktisk orientering i studien på utfordringene i markedet, de fungerer i nye, relevante fagområder, og antar viktige grensesnitt posisjoner. Professionals Studenter opprette Carl Remigius Medical School med riktig kompetanseutvikling, grunnlaget for deres neste karrierevalg. Du antar lederansvar, kontrollere viktige prosjekter i spenningsfeltet mellom helse og økonomi, eller spille en viktig rolle i endringsledelse.

Kursene av Carl Remigius Medical School har en tverrfaglig og helhetlig tilnærming; slik at de oppfyller grunnleggende krav som skal oppfylles av helsepersonell. Våre instruktører er erfarne utøvere, kommer fra mange forskjellige områder av helsesektoren og dermed øke bevisstheten om ulike tilnærminger og synspunkter.

Kurs og Steder

I hyllest til fødestedet til vår navnebror Frankfurt er den største av antall kurs plassering. Flere er i byene Hamburg, Köln og München, samt i Idstein im Taunus. Dermed er vi meget godt posisjonert i Tyskland. den 18. Mars 2016 starter Carl Remigius Medical School med sju kurs:

  • Lege Assistance (B.Sc., heltid)
  • Helse og sykepleie (B.Sc., dual)
  • Health Management of Health Professions (B.Sc., deltid)
  • Medical Education (BA, deltid)
  • Ledelse og styring i helse- og sosialtjenester (MA, deltid) Tverrfaglig behandling i pediatri (M.Sc., deltid)
  • Naturmedisin og Complementary Medicine (M.Sc., deltid)
Programmer gitt i:
  • Tysk

Denne skolen tilbyr også:

BSc

Carl Remigius Medical School

Kurset Physician assistanse (B.Sc.) er en i Tyskland nytt, attraktivt alternativ til medisinstudiet. Bachelorstudiet kvalifiserer deg til å utøve delegert medisinsk virks ... [+]

Kurset Physician assistanse (B.Sc.) er en i Tyskland nytt, attraktivt alternativ til medisinstudiet. Bachelorstudiet kvalifiserer deg til å utøve delegert medisinsk virksomhet. Slik at du er et viktig ledd for fagpersoner som er involvert i pasientbehandling, effektivisere prosesser i sykehus og gi et verdifullt bidrag i sammenheng med kvalitetssikring.

Studiene Varighet: 8 semestre Baseline: September Grad: Bachelor of Science

Den generalisert trening med omfattende medisinsk kompetanse og praktiske ferdigheter vil gjøre deg i stand til å arbeide i ulike medisinske disipliner. Bruksområder finnes for eksempel i sykehus og poliklinikker, klinikker, legesentre, medisinske sentre og andre polikliniske fasiliteter. Som lege assistent De er avsatt i medisinsk service, den ultimate legens ansvar forblir upåvirket.... [-]

Tyskland Frankfurt Munich Hamburg Idstein Cologne  + 2 Mer
Oktober 2019
Tysk
Heltid studier
8 semestre
Campus
Les mer på norsk