Charité – University of Medicine Berlin

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Charité – University of Medicine Berlin

Charité er et av de største universitetssykehusene i Europa. All vår klinisk pleie, forskning og undervisning blir levert av leger og forskere med den høyeste internasjonale standarden. Charité hevder stolt over mer enn halvparten av alle tyske nobelprisvinnere i fysiologi eller medisin, inkludert Emil von Behring, Robert Koch og Paul Ehrlich. Charité er internasjonalt kjent for sin dyktighet innen undervisning og opplæring.

121289_121083_about-us-medical-neurosciences_460x337.jpg

Medical Neurosciences fokuserer på translasjonsforskning. Hovedmålet er å bygge bro mellom suksesser ved benken og behandling ved sengen. Vi integrerer grunnleggende laboratorieforskning og klinikken når det gjelder fakultet, studenter, kursinnhold og infrastruktur. Programmet dekker bredden av nevrovitenskap fra molekylær nevrobiologi til kognisjon og nevrovaskulære sykdommer.

Programmet oppfordrer studentene til å utvikle sin egen, individuelle profesjonelle, og tilbyr en rekke valgfrie forelesninger og labrotasjonsmuligheter kombinert med utforming av individuelle utviklingsplaner. Som et resultat har studentene utviklet en rekke prosjekter og aktiviteter, for eksempel et studentkjørt nyhetsbrev CNS , bidrag til realfagslam, selvorganiserte retreats, rådgivende grupper for utvikling av programmet og mange andre.

121288_121084_4844_460x337.jpg

Universitetssted

Berlin er en spennende og fargerik hovedstad i Tyskland, og tiltrekker seg mennesker fra hele verden. Som et populært sted for vitenskap, er Berlin hjem til 13 universiteter, inkludert Humboldt-Universität zu Berlin og Freie Universität Berlin. Charité - Universitätsmedizin Berlin er det medisinske fakultetet for begge disse prestisjetunge universitetene. I tillegg har en rekke forskningssentre som ikke er universitetet her, som Max Delbrück Center for Molecular Medicine, Max Planck Institute for Human Development, Leibniz Research Center for Molecular Pharmacology og Max Planck Institute for Infection Biology.

Steder

Berlin

Address
Charité — Universtätsmedzin Berlin
Charitéplatz 1

10117 Berlin, Berlin, Tyskland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss