Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Vi er kvalifiserte lærere internasjonalt sertifisert og anerkjent mål for å trene profesjonelle massører og alle som er interessert i tradisjonell thailandsk massasje (også kjent som Thai Yoga Massage), en forebyggende og kurativ massasje, fremdeles nesten ukjent i vest. For å oppnå dette har vi støtte fra en av de mest kvalifiserte skolene i tradisjonell thailandsk karosseri i Thailand, ITM. Vår thailandske internasjonale skole er en franchise av ITM Chiang Mai.

Vi er den eneste fullstendig sertifiserte, internasjonalt anerkjente, tradisjonelle thai massasjeskole i Tyskland med flerspråklig undervisning, på vår skole er det ingen språkbarrierer: alle våre kurs er på engelsk, spansk og tysk!

Vårt tradisjonelle naturhelsesenter er forpliktet til velvære i Berlin, og tilbyr en rekke workshops og retreater, samt thailandske kroppsbehandlinger i huset, for å berike utdanningen og tjene samfunnet. ITM Thai Hand International Training Massage School Berlin er internasjonalt akkreditert med utdanningsentre rundt om i verden, og vår læringsgaranti gjør at elevene kan gjenta kursene sine så mange ganger som de ønsker, helt gratis.

"Oppdag den gamle veien til helse og velvære"

hvorfor velge oss

Akkreditering og anerkjennelse

ITM Thai Hand International Training Massasje

Vår undervisningsmetode følger nøye med teknikkene som er satt av de mest prestisjefylte og tradisjonelle skolene i Thailand, og møter våre elevernes behov for høykvalitetsutdanning.

Hvert kurs starter med det aller grunnleggende. Derfor er ingen tidligere erfaring nødvendig.

Hvis du ønsker å bli kjent med vår skole og lære mer om kursene våre, er vi glade for å arrangere en personlig avtale. Vi er gjerne til tjeneste for eventuelle spørsmål eller opplysninger.

Undervisningsmetode

Våre lærerutdanning bruker universell VAK (visuell, auditiv, kinestetisk) læringsmetode. Våre studenter lærer gjennom emulering av lærernes demonstrasjoner for å utføre praktisk praksis, etter lærernes bevegelser for å sikre riktig teknikk.

Sertifikater for studenter

Studenter som følger ITM Thai Hand International Training Massage School Berlin kurs vil motta sertifikater som er godkjent og autorisert av ITM Chiang Mai, anerkjent av Helse- og utdanningsdepartementet i Thailand og anerkjent internasjonalt.

Gjenta kurset gratis så mange ganger du vil

ITM vurderer å praktisere et meget viktig aspekt ved å lære Thai Yoga Massasje, og elevene kan derfor gjenta kursene så mange ganger som de liker uten tilleggskostnader. Videre kan studentene ta eksamen når de tror de er klare. ITM utdeler kun sertifikater til studenter som bestått eksamen.

World Massage Federation (WMF)

Vår skole er medlem av: World Massage Federation (WMF)

WMF ble etablert for å utvide massasje globalt ved å organisere treningsøkter, utdanningsseminarer, leirer og konkurranser.

Velkommen til Berlin

Berlin, Tysklands hovedstad, dateres til 1200-tallet. Påminnelser om byens turbulente historie fra 20. århundre inkluderer Holocaust-minnesmerket og Berlinmurens graffitiserte gjenstander. Inndelt i løpet av den kalde krigen, har den britiske porten fra det 18. århundre blitt et symbol på gjenforening. Byen er også kjent for sin kunstscene og moderne landemerker som den gullfarvede, berømte Berliner Philharmonie, bygget i 1963.

Vår skole er beleilig plassert i Prenzlauer Berg, det mest trendy området i Berlin, som kan nytes bare å gå eller sykle rundt og oppdage skjulte flekker med våre anbefalinger.

Programmer gitt i:
Engelsk
Spansk
Tysk

Denne skolen tilbyr også:


ITM Thai Hand International Training Massage School Berlin

Liker å jobbe fleksible timer, som en all-around massasje terapeut, mens du bruker forskjellige massasje teknikker? Da kan Therapy Massage Practitioner-programmet være no ... [+]

Vil du være en terapimassasjeutøver?

Liker å jobbe fleksible timer, som en all-around massasje terapeut, mens du bruker forskjellige massasje teknikker? Da kan Therapy Massage Practitioner-programmet være noe for deg. Opplæringen består av undervisning på vår skole i Berlin av moduler Thai Table Massasje, Thai Chair Massage Lanna Style, Thai Foot Reflexology og Aromaterapi - Essential Oil Massage på et bord. Du lærer også anatomi

Hva er terapimassasje?

Terapi Massasje er rettet mot å forebygge sykdommer og forbedre helbred gjennom ulike massasjedipliner: stolmassasje, fotrefleksologi massasje, aromaterapi - essensiell oljemassasje på bord og thai bordsmassasje. I Asia er massasje en del av vanlig medisin, og i vest blir fordelene med massasje stadig mer kjent. Dermed viser forskning at 15 minutters stolmassasje gir redusert stress på jobben, økt våkenhet og økt hastighet og nøyaktighet i matematiske beregninger. Kontorarbeidere som regelmessig masseres er mer våken, utfører bedre og er mindre stresset. Stolmassasje er den beste massasjen for å lære om du ønsker en fleksibel jobb. Som stole massasje terapeut kan du jobbe i markeder, festivaler, kontorer, butikker, bedrifter og mer. Fotrefleksologi er den vanligste massasjen i Asia mot søvnløshet, hodepine, ryggsmerter, knesmerter, problemer i foten, stress og mer. Fordelene ved fotrefleksologi er ennå ikke kjent i Vesten, men bevisstheten vokser, så du vil ha store karrieremuligheter som fotrefleksolog. Det er kjent at gjennom Aromaterapi - Essential Oil Massage på et bord folk gjenopprette raskere fra skader og også å holde seg frisk. I tillegg er dette den perfekte massasje for å forbedre immunsystemet ditt (ved å... [-]

Tyskland Berlin
January 2020
Heltid studier
2 - 3 dager
Campus
Les mer på norsk
ITM Thai Hand International Training Massage School Berlin

Dette kurset dekker fremre posisjon (fot til ansikt), introduserer begrepet energibaner (SEN) og Yin / Yang, lærer strekninger, akupressur punkter, og riktig bruk av krop ... [+]

Handle om

Forutsetning: Ingen

Dette kurset dekker Frontposisjon (fot til ansikt)Introduserer begrepet energilinjer (SEN) og Yin / YangUnderviser strekker, akupressurpunkter og riktig bruk av kroppsvekt med tommel, palmer, albuer, knær og føtterFremhever dypfokusert abdominal (Hara) arbeidEtter ferdigstillelse vil studentene kunne utføre en effektiv 1 - 2 timers thai massasjeavgifter

Kostnader € 550

(inkl: didaktisk materiale, ubegrenset undervisning, internasjonal sertifisering)

ITM Internasjonalt anerkjent diplom etter vellykket gjennomføring av praktisk eksamen. Du kan ta eksamen når du er klar.

Fordi vi tror praksis gjør det perfekt, kan du følge dette kurset så mange ganger du vil uten ekstra kostnader!... [-]

Tyskland Berlin
June 2019
2 - 4 dager
Campus
Les mer på norsk
ITM Thai Hand International Training Massage School Berlin

Etter ferdigstillelse vil studentene ha et betydelig grunnlag for de store stillingene til Thai Massage, og kan forvente å utføre en omfattende 1 ½ til 3 timers thai mass ... [+]

Handle om

Forutsetning: ITM nivå I

• Utvider seg på teknikkene som er lært på nivå I for å dekke sidene, tilbake (tilbøyelige) og sittestillinger • Avanserte yoga-lignende strekkbevegelser • Etter fullføring vil studentene ha et vesentlig grunnlag for de viktigste stillingene til thai massasje og kan forvente å utføre en omfattende 1 ½ til 3 timer thai massasje

avgifter

Kostnader € 590

(inkl: didaktisk materiale, ubegrenset undervisning, internasjonal sertifisering)

ITM Internasjonalt anerkjent diplom etter vellykket gjennomføring av praktisk eksamen. Du kan ta eksamen når du er klar.

Fordi vi tror praksis gjør det perfekt, kan du følge dette kurset så mange ganger du vil uten ekstra kostnader!... [-]

Tyskland Berlin
June 2019
2 - 4 dager
Campus
Les mer på norsk
ITM Thai Hand International Training Massage School Berlin

I løpet av dette kurset lærer du hvordan du blokkerer og fjerner de indre organene som lever, tynntarm, bukspyttkjertel, tykktarm, nyrer, mage, tolvfingre, ureter, galleb ... [+]

Handle om

Forutsetning: Ingen

For massasje terapeuter og absolutte nybegynnere og fans av massasje.

Chi Nei Tsang brukes i asiatiske sykehus for å eliminere behovet for kirurgi.

I løpet av dette kurset lærer du hvordan du blokkerer og fjerner de indre organene som lever, tynntarm, bukspyttkjertel, tykktarm, nyrer, mage, tolvfingre, ureter, galleblære, milt etc.

Også å frigjøre spenninger i så viktige muskler som psoas.

Abdominalområdet er relatert til alle våre følelser: Å ha en sunn og balansert buk vil være avgjørende for å være følelsesmessig stabil!

Som kunst og vitenskap kompletterer Chi Nei Tsang refleksologi (fot, hånd, etc), psykologi, reiki, shiatsu, tradisjonell thai massasje, svensk massasje og andre lignende terapier. I motsetning til de fleste praksiser som bruker indirekte metoder til å kontakte de indre organene, melder Chi Nei Tsang direkte de interne organene.Det er spesielt nyttig i lindring: Intestinale blokkeringer, kramper, knuter, klumper, arrvev, hodepine, menstruasjonskramper, dårlig blodsirkulasjon, ryggsmerter, infertilitet, impotens og mange andre problemer.Chi Nei Tsang fjerner giftstoffer, dårlige følelser og overdreven varme- eller hodesvikt som fører til dysfunksjon av organene. Sammen med andre disipliner kan Chi Nei Tsang bidra til å eliminere behovet for kirurgi.Chi Nei Tsang er opptatt av hvordan man opprettholder kroppssystemet for å leve et fullt, sunt og utvidet liv. Den gamle taoisten var spesielt flink til å vite hvordan man kunne holde seg frisk.Det er taoisterne som tror at endagsmassene av kvinne og menn igjen vil oppdage at de har evnen til å leve sterkt forlengede liv ved å lære Art of Chi Nei Tsang.Etter ferdigstillelse vil studentene kunne utføre... [-]
Tyskland Berlin
May 2019
4 dager
Campus
Les mer på norsk
ITM Thai Hand International Training Massage School Berlin

Beste massasje å vite om du liker å nyte en fleksibel tidsplan. Som stole massasje terapeut kan du jobbe i markeder, festivaler, kontorer, butikker, bedrifter og mer. ... [+]

Handle om

Beste massasje å vite om du liker å nyte en fleksibel tidsplan. Som stole massasje terapeut kan du jobbe i markeder, festivaler, kontorer, butikker, bedrifter og mer.

Forutsetning: Ingen

En innovativ blanding av thailandske massasjebevegelser og thailandske akupressurpunkterGi en massasje på baksiden, nakke, skuldre og hender på en massasjestol og på en vanlig stolAvlaster stress, øker energi, våkenhet og produktivitetØker blodsirkulasjonen, reduserer muskelspenning og smerteHjelper med å lindre repetitive-stress-skader (RSI), slapper av og forynkerForskning indikerer at en 15 minutters stolmassasje resulterer i redusert jobbspenning økt våkenhet og økt hastighetKontorarbeidere massasje regelmessig er mer våken, utfører bedre og er mindre stressetEtter ferdigstillelse vil studenten kunne gi en Thai Chair Massasje på opptil 1 timeavgifter... [-]
Tyskland Berlin
May 2019
2 - 3 dager
Campus
Les mer på norsk
ITM Thai Hand International Training Massage School Berlin

Mest sofistikerte og stadig mer krevende massasje i velværesentre. Lær hvordan du gir en forebyggende og terapeutisk full kropps tradisjonell Thai Yoga Massasje behandlin ... [+]

Handle om

Mest sofistikerte og stadig mer krevende massasje i velværesentre

Lær hvordan du gir en forebyggende og terapeutisk full kropps tradisjonell Thai Yoga Massasje behandling på bordet, basert på manipulering av ledd, akupressur og strekker seg over klærne.Øker fleksibiliteten og kunden opplever dyp avslapning gjennom passiv strekking og akupressur.Thai massasje reduserer stress, slapper av spenningsområder i hele kroppen, er bra for hodepine og ryggsmerter, forbedrer fleksibiliteten og øker energinivået.Denne tabellen massasje kurs tilbyr en kombinasjon av nordligeEtter ferdigstillelse vil studenten kunne utføre en effektiv 1 - 2-timers behandlingavgifter

Kostnader € 490... [-]

Tyskland Berlin
January 2020
2 - 3 dager
Campus
Les mer på norsk
ITM Thai Hand International Training Massage School Berlin

For massasje terapeuter og absolutte nybegynnere og fans av massasje. Denne typen massasje er perfekt for alle å forbedre immunforsvaret. ... [+]

Handle om

Forutsetning: Ingen

For massasje terapeuter og absolutte nybegynnere og fans av massasje.

Denne typen massasje er perfekt for alle å forbedre immunsystemet (ved lymfebevegelse som filtrerer avfall for å forbedre hvite blodlegemer som kjemper mot bakterier), redusere stress (ved å redusere nivået av kortisol i kroppen din), noe som gjør deg lykkeligere (ved å øke endorfin, det lykkelige hormonet) og angriper søvnløshet (massasjen balanserer humøret gjennom effekten på det endokrine systemet).

Lær hvordan du bruker forskjellige aromaer / tradisjonelle essensielle oljer for helse.Lær en protokoll med 1-1,5 timers oljemassasje med essensielle oljer på et bord.Nyttig for kronisk aches og smerter og kontrakterte områder som stiv nakke og øvre rygg, ledsmerter, benmuskulatur og ømme skuldre.For avslapning eller energizing, avblokk meridianer, tørr hud og mye mer.avgifter... [-]
Tyskland Berlin
January 2020
2 - 3 dager
Campus
Les mer på norsk
ITM Thai Hand International Training Massage School Berlin

For massasje terapeuter og absolutte nybegynnere og fans av massasje. ... [+]

Handle om

Forutsetning: Ingen

For massasje terapeuter og absolutte nybegynnere og fans av massasje.

Arbeid med reflekspunkter på føttene som tilsvarer hvert organ og system i kroppen:Det legges vekt på en praktisk teknikk som brukes til å løsne opp og slappe av føttene, samt å oppmuntre kroppen til naturlig å gjenopprette sin egen sunne balanse.Lær thailandsk applikasjonsteknikk ved hjelp av en Reflexology-pinne.Inklusiv didaktisk materiale og Reflexology-pinne.Mer om Thai Foot Reflexology Massage les under boksen.avgifter

Kostnader € 490

Thai Hand Berlin Level I

Internasjonalt anerkjent diplom etter vellykket gjennomføring av praktisk eksamen. Du kan ta eksamen når du er klar.... [-]

Tyskland Berlin
May 2019
2 - 3 dager
Campus
Les mer på norsk
ITM International Training Massage School