Medizinische Hochschule Brandenburg

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hva må en lege eller klinisk psykolog i morgen? Hvilke sykdommer er forårsaket av demografisk endring for oss? Hvordan er individualisert, høyteknologisk medisin rimelig og human?

Den Medical School Brandenburg Theodor Fontane (MHB) ser sin grunnla oppdrag så vel som dens unike salgsargument i et bestemt svar på endrede krav i vårt samfunn til helsevesenet generelt og medisinsk opplæring, psykoterapeuter, kliniske psykologer og annet helsepersonell spesielt.

Fra land. For landet.

Den Medical School Brandenburg Theodor Fontane (MHB) er et statlig anerkjent universitet i kommunale og ideelle organisasjoner. Det står for innovative undervisningskonsepter og for enhet forskning, undervisning og pasientbehandling. Med våre tre Universitetssykehus Ruppin klinikker, Municipal Hospital Brandenburg og Immanuel Hospital Bernau, Brandenburg Heart Center og for tiden lands 20 samarbeidende sykehus og 35 undervisningspraksis Vi kombinerer vitenskapelig basert og praktisk kompetanse for studier av en ny generasjon av leger og psykologer. Target og etablere kravet Medical University of Brandenburg er et av kravene for fremtidig sysselsetting regningen for å etablere støtte moderne og praktisk, og liberal og helhetlig utdanning. Med opplæring og utdanning av teknisk kompetente, menneskelige kompetente og sosialt engasjerte leger og psykologer, ønsker vi å bidra aktivt til løsning av aktuelle problemstillinger og gjøre det beste pasientbehandlingen for landet. I Brandenburg. Og utover.

Den Medical University of Brandenburg ser på seg selv som en offentlig velferdsorientert universitet med et unikt i denne formen gruppe aksjonærer fra kommuner, sykehus og sosial velferd. På bakgrunn av vår grunnleggerne puls og basert på vårt mål vi ønsker å være et universitet og som stoler på noe som undervisnings- og forsknings modig nye veier, modig bryte ny mark og bidrar som et pedagogisk pioner for å løse presserende sosiale problemer. Og vi ønsker å være et universitet, og at plassen er for utvikling av talent og utvikling av personlighet.

Et universitet som arbeider for den enkelte utviklingsmuligheter for hver enkelt, som det fremmer og krav. Et universitet som deres læring, innovasjon og evne til å forholde seg nye beviser igjen og igjen i fremtidige oppgaver. Et universitet hvor det ikke er bare en glede å studere, men også for å lære, for å gjøre forskning og arbeid. Og til slutt, et universitet som bidrar til helsevesenet i landet, fremtiden for helse og sosial endring med sine fortjeneste-grunnlov individer og deres bestemt gruppe aksjonærer fra kommuner, sykehus og Diakonie ønsker.

Medisin og psykologi med hjerte, hånd og hjerne

Forskningen fokuserer på medisin av aldring, som omfatter alle prosesser, mekanismer og endringene som skjer i aldringsprosessen og dermed forårsake sykdom eller begrensninger i kropp eller sinn som krever medisinsk diagnose, behandling eller forebygging.

Den faglige selvbilde av MHB basert både på resultatene av grunnleggende forskning, basert på den annen side, men også på en helhetlig, humanistisk, personlig og integrert medisin og psykologi med hjerte, hånd og hjerne, hvor mennesket med sin individuelle, er fysiske, sosiale og psykologiske situasjonen i sentrum og ikke bare den medisinske eller tekniske tilførsel tilfelle.

Ruppin klinikker, den kommunale sykehus i Brandenburg an der Havel og Immanuel Hospital Bernau Brandenburg Heart Center fungerer som universitetssykehusene og garanti med sine professorer den nære sammenhengen mellom forskning, undervisning og pasientbehandling. Andre samarbeidende klinikker og undervisningspraksis og en rekke kjente partnere fra helse, politikk og vitenskap er aktivt involvert.

Delstaten Brandenburg har vært det eneste området landet som ikke hadde noen egen medisinske fakultet og der det ble tilbudt ingen uavhengig medisinsk opplæring. Med etablering av MHB dette gapet vil bli gradvis stengt. Årlig starter 48 medisinstudenter, 42 studenter i bachelor-grad og fra 2016 opprinnelig forventet 21 studenter i masterstudiet og klinisk psykologi (M.Sc.).

Med planlegging av videre studier av medisinske og psykologiske felt (for eksempel psykoterapi, kreativ terapi og annet helsepersonell) er utviklingen av MHB til en College of medisin og helsefag i Brandenburg en potensiell fremtidig perspektiv.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Tysk

Se BSc'er » Se MSc »

Programmer
Kontakt

Medizinische Hochschule Brandenburg Theodor Fontane

Adresse, linje 1 Medizinische Hochschule Brandenburg Theodor Fontane Referat für Studienangelegenheiten Fehrbelliner Straße 38
16816 Neuruppin, Brandenburg, Tyskland
HJemmeside http://www.mhb-fontane.de/
Telefon +49 3391 3914210