Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Grunnlagt i 1991, har navnet på universitetet lenge vært et kjennetegn på et solid faglig utdanning, anvendt forskning og for en engasjert student body.

Den praktiske studier og utmerkede fasiliteter tiltrekke uforminsket styrke studenter. De ikke bare berike mens han studerte byene Magdeburg og Stendal - flertallet forblir selv etter ferdigstillelse i regionen og gir for innovasjoner som gagner nærings- og samfunnsliv.

Hvorfor studere ved universitetet i Magdeburg-Stendal?

Les hvorfor en studie eller utvekslingssemester ved Universitetet i Magdeburg-Stendal er det riktige valget for deg.

Young university

De har med Universitetet i Magdeburg-Stendal mye til felles. For eksempel ble college grunnlagt i 1991 og er dermed omtrent på din alder.

innovative kurs

Når du tenker på å studere i utlandet, er du sannsynligvis spent på nye ting. Perfekt! Universitetet tilbyr innovative kurs som Applied Childhood Studies, miljø og sikkerhet og tegnspråk tolkning.

Språk og kultur

Fordi du kan lese dette, har du lært minst ett fremmedspråk, nemlig tysk. Great! Universitetet tilbyr rikelig anledning til å forbedre dine språkkunnskaper gjennom språkopplæring og utvide din horisont gjennom kulturarrangementer.

I hjertet av Tyskland

Den sentrale plasseringen av de to stedene gir raske forbindelser til Berlin, Hannover eller Leipzig.

praktisk Study

Hvis du måtte lære en svært teoretisk undervisning i skoletiden, må du koble sannsynlig interaktiv læring den rent teoretiske siden. Super! Universitetet i Magdeburg-Stendal er avhengig av en praktisk studie, som forbinder teoretisk pensum med praktisk erfaring.

lave kostnader

Siden du snart begynne studentlivet, tror nok student budsjett. Ikke noe problem! Semesteravgiften ved Universitetet i Magdeburg-Stendal er lavt og lar deg for eksempel i Magdeburg gratis å bruke offentlig transport. I tillegg er bolig alternativer i Magdeburg og Stendal ganske rimelig og av god kvalitet.

grønn Campi

Som du vil snart begynne studentlivet, har du sannsynligvis forvente litt moro. La oss gå! Magdeburg og Stendal er byer som tilbyr mye for studenter: Studentrådet organiserer parter, er universitetets sports tilbudet stort og grønt campus inviterer deg etter klasse å slappe av.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Tysk

Se Health BAs » Se Health MA » Se BA'er » Se BSc'er » Se MA » Se MSc » Se Bachelor » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:


BA Health Promotion and Health Management

Campus Heltidsstudier 6 semestre October 2018 Tyskland Magdeburg

[+]

Studiet omfatter studier fra naturvitenskap og samfunnsvitenskap. Å skaffe retoriske presentasjonsferdigheter og arbeide med helseproblemer er også elementer i studiet. Bachelorutdanningen omfatter internshipfaser, som kan fullføres i Tyskland og utlandet.

Semester 1 og 2: Grunnleggende fagspesifikk faglig kunnskap om juridiske, administrative, sosialpolitiske, pedagogiske, psykologiske, sosiologiske, statistiske, helsevitenskapelige, humanbiologiske og sosiale medisinske helsepraksis ), Kompetanseopplæring for faglig studie og faglig liv (nøkkelkompetanse som retorikk, presentasjon, moderering, faglige arbeidsmetoder), orientering til praksis og fagfelt i form av en seks ukers internship ved slutten av semester 2.... [-]


MA in Health Promoting Organisational Development

Campus Heltidsstudier 4 semestre October 2018 Tyskland Magdeburg

[+]

Helse- og sosialpolitikk, Empirisk sosial forskning,

I semester 1 og 2 er studentene utstyrt med spesialisert vitenskapelig kompetanse som fremmer allsidig ferdigheter, evner og anvendte kompetanser innen helse- og sosialpolitikk, sosiologiske forskningsmetoder, helsefremmende i organisasjonsutvikling og økonomi og ledelse.

Kompetanse er også utviklet i sosial og interkulturell kommunikasjon. I parallelle studieprosjekter kan studentene reflektere over, teste og utvide kunnskapen de har kjøpt på et bestemt aktivitetsområde.

I semester 3 blir de kvalifikasjoner og kompetanser som er oppnådd, brukt og praktisert i en praktikstilling. Semester 4 brukes til å skrive masteroppgaven og avsluttes med kolloquiet.... [-]


Kontakt

Hochschule Magdeburg-Stendal

Adresse, linje 1 Breitscheidstraße 2
39114 Magdeburg, Saxony-Anhalt, Tyskland
HJemmeside http://bit.ly/h2_17
Telefon +49 (0391) 886 - 4106

Adresse, linje 1 Osterburger Str. 25
39576 Magdeburg, Saxony-Anhalt, Tyskland
Telefon false