University of Göttingen

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Georg-August-Universität Göttingen

Grunnlagt i 1737, er Georg-August-Universität Gött et forskningsuniversitet av internasjonal berømmelse med sterke fokus på forskning-ledede undervisning. Universitetet er preget av det rike mangfoldet av sitt emne spektrum spesielt i humaniora, dets utmerkede fasiliteter for jakten på vitenskapelig forskning, og den enestående kvaliteten på de områdene som definerer sin profil. Fra 2007 til 2012 Georg-August-Universität Göttingen ble belønnet finansiering fra Initiative of Excellence av de tyske føderale og statlige myndigheter med sin institusjonelle strategi for fremtiden tittelen "Göttingen.Tradition - Innovasjon - Autonomy". Universitetet var i stand til å realisere alle tiltak av konseptet. Nå Göttingen universitet utvikler vellykket etablerte tiltak videre å kontinuerlig fremme universitetets positiv utvikling i forskning og undervisning.

En University med tradisjon

Universitetet bærer navnet til grunnleggeren Georg august kong Georg II av Storbritannia, kurfyrsten og hertugen av Brunswick-Lüneburg (Hannover). I slektskap med intensjonene i opplysningstiden, forlatt Göttingen overlegenhet av teologi og sette sine fakulteter på like fot. Som en akademisk sted Göttingen ble lenge betraktet som navet i den matematiske verden - en posisjon tapt, men i 1933 da under nazistenes styre mer enn 50 professorer og forelesere ble tvunget til å forlate universitetet, blant dem flere av de 44 nobelprisvinnere som navnene er forbundet med byen. Etter slutten av andre verdenskrig, Göttingen universitet var den første i Tyskland til å gjenoppta sin undervisning drift og det gikk videre til å bli en av de største høyere utdanningsinstitusjoner i landet. 

Universitetet som en grunnvoll

Intensiverer prosessen med internasjonalisering, fremme kvalitet i forskning og undervisning, vedta bachelor- og mastergraden strukturer, noe som gir alle nivåer ved Universitetet større autonomi og selvansvar, optimalisere ressursallokering: Disse trinnene karakter reformene nylig foretatt ved universitetet. I begynnelsen av 2003, ble Georg-August-Universität den første tyske universitet med et omfattende utvalg av disipliner til å anta den juridiske statusen til en stiftelse under offentlig rett. Universitetet har siden den gang utvidet sin forskningsprofil, skapt nye forskningsenheter som Courant Forskningssentre og Lichtenberg-Kolleg, intensivert samarbeid om Göttingen Campus, tiltrukket og beholdt fremragende akademikere og støttet rekruttering av gode studenter og unge akademikere fra utlandet .

Göttingen Campus

Universitetet i Göttingen gjelder sin store forskningstradisjon og under mangfold som utgjør spesielle styrker. Nesten alle akademiske disipliner, inkludert medisin er representert i de 13 fakultetene, unntaket er tekniske fag. Den Georg-August Universität er også preget av å være tett integrert i et nettverk av førsteklasses extra-universitetet forskningsmiljøer involverer, mest fremtredende, Göttingen Academy of Sciences, den tyske Primate Center, den tyske Aerospace Center og fem Max Planck Institute. Sammen utgjør disse lokale partnere skaper med Universitetet en allianse for samarbeid innen forskning og undervisning uten tvil unik i Forbundsrepublikken i form av sin dybde og bredde. Vellykket elementer som inkluderer fellesskap kjøre samarbeidsforskningssentre, junior forskningsmiljøer og infrastruktur, samt kombinert professor avtaler. Dette samarbeidet har nylig avlet fremragende forskningssentre som har vunnet støtte fra den tyske Research Foundation (DFG) og føderale departementet for utdanning og forskning. Innenfor rammen av Excellence Initiative, fremming av Excellence Cluster "nanoskala Mikroskopi og molekylær fysiologi av hjernen (CNMPB)" og Göttingen Graduate School for Neurosciences; Biofysikk og molekylær biovitenskap (GGNB) vil bli videreført i andre programm fase. På grunn av den positive effekten på elevenes undervisning og fremme av unge forskere som kommer fra nevro og biovitenskap i Göttingen, disse forskningsfokusområder, dyrket sammen med universitetets institusjonelle partnere på Gött campus, spiller en viktig rolle i å forme sin profil. Fremragende forskning på internasjonalt nivå vises også i kjemi, fysikk kondensert materie og optikk, biologisk mangfold og økologi, geobiologi og ren matematikk, samt i tysk språk og litteraturstudier, orientalske og antikke verden studier og teologi. Som et resultat av integrasjonsprosessen av det lokale fagmiljøet, har muligheter spesifikke for Göttingen oppstått for å tiltrekke og beholde gode forskere fra både i og utenfor Tyskland, og topp kvalitet forskningsaktiviteter er igangsatt og utviklet. Likeledes fremme av eksepsjonelt talentfulle unge forskere og forskere er et sentralt strategisk mål ved Georg-August-Universität.

Studerer med Excellence

Göttingen har mange fordeler som et sted for universitetsstudier som Georg-August-Universität er styrke ved å utvikle innovative studieprogrammene, bachelor- og master strukturer, gjennomføre en systematisk internasjonalisering av studietilbudene og implementere kvalitetssikringstiltak. Omtrent 30 000 unge mennesker i dag studere her, noen elleve prosent av dem er fra utlandet - en klar demonstrasjon av trekk at Universitetet har lenge utøves internasjonalt. Utvalget av grad kurs på tilbudet skiller seg ut både for usedvanlig gode studiefasiliteter i de naturlige og biovitenskap og for bredden i faget mangfold i humaniora og samfunnsvitenskap, et valg funnet på bare et lite antall universiteter i Tyskland. Et slikt spekter av fag gjør at overordnede saker skal håndteres med et tverrfaglig perspektiv, selv på lavere nivå. Med 80 fag å velge mellom, noen tusen kombinasjoner er mulig på vei til eksamen med en bachelorgrad. I sin stadig voksende utvalg av master- og Ph.D. programmer Universitetet dyrker fortreffelighet og tilbyr nærhet til forskning. Studieprogrammer kjøres på engelsk, bi-nasjonale grader og obligatoriske perioder brukt i utlandet forberede kandidater for det internasjonale arbeidsmarkedet. Universitetet i Göttingen internasjonale posisjon blir ytterligere styrket ved utvidelsen av partnerskap. I tillegg til den nære kompleks av europeiske universiteter innenfor rammen av Erasmus-programmet, en rekke samarbeid på universitetet, fakultet og instituttnivå tilrettelegge studiebesøk over hele verden, i noen tilfeller også gjøre stipender tilgjengelig. I 2011 Universitetet i Göttingen var vellykket med sine forslag til ytterligere å forbedre kvaliteten på studiene og undervisning innenfor rammen av "Kvalitet i Undervisning Pact" av de tyske føderale og statlige myndigheter. Siden den gang har Göttingen universitet vært å utvide de faglige programmene som tilbys og ytterligere optimalisere kvaliteten på studieforhold. Disse tiltakene vil bli utviklet i samarbeid med elevene.

Fremme forskere og lærde Morgendagens

Forskerutdanning i Göttingen er konsentrert i strukturerte programmer basert på fire Graduate Schools: Georg august University School of Science (GAUSS) - Gött Graduiertenschule Gesellschaftswissenschaften (GGG) - Graduiertenschule für Geisteswissenschaften Göttingen (GSGG) - Graduate School Forest og Agricultural Sciences (GFA) ( se: www.graduiertenschulen.uni-goettingen.de). De fire forskerskoler gi organisatorisk overbygning for forskningstreningsgrupper, doktorgradsprogrammer og internasjonale Max-Planck forskerskoler. Målet med disse skolene er å optimalisere forsknings- og læringsbetingelser for doktorgradskandidater, og tilbyr intensiv veiledning og en rekke seminarer utformet for å fremme opplæring av førsteklasses forskere og vitenskapsmenn. Den Gött Graduate School of Neuroscience, biofysikk og molekylær biovitenskap, som opererer under taket av Georg august University School of Science (GAUSS), får midler innen Excellence Initiative siden 2007. Finansiert av den tyske Research Foundation, er forskerutdanning grupper (GRK) satt opp for en begrenset periode med sikte på å fremme unge forskere og forberede dem for deres doktorgrad. På den internasjonale Max Planck forskerskoler, Max-Planck-Gesellschaft i samarbeid med partnere ved Universitetet er engasjert i å fremme unge forskere og tilbyr spesielt begavede studenter fra Tyskland og utland mulighet til å få en doktorgrad spesiell utmerkelse. 

A World-Class Universitetsbiblioteket

Opprettelsen av Göttingen Universitetsbiblioteket i 1734 var et landemerke: For første gang i biblioteket historie konseptet med en moderne forskningsbibliotek ble satt ut i praksis og institusjonen ble den første omfattende fagbibliotek av europeisk stående. I dag, Gött stat og universitetsbiblioteket i Niedersachsen (Niedersächsische Staats- und Universitätsbibliothek Göttingen, SUB) fortsetter å holde en pole position. Med over 7,8 millioner medial enheter, er det i dag en av Tysklands største biblioteker. Beholdningen inkluderer 5,8 millioner bøker, 1,5 millioner mikro, 31.000 elektroniske tidsskrifter på lisens, 316,000 kart, 14.000 tidsskrifter i trykt form, 14.000 manuskripter, mer enn 3100 incunabula, 395 legater og en rekke digitale elementer. I tillegg er det ytterligere 138 selvstendige avdelingsbibliotekene ved institutter og avdelinger. Et digitalt bibliotek kompetansesenter med verdenskjent rykte, SUB leder eller deltar i en rekke forsknings- og utviklingsprosjekter i dette domenet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Tysk

Se Health MSc » Se Health PhD`er » Se Health Master » Se MSc » Se PhD » Se Bachelor » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

MSc in Cardiovascular Science

Campus Heltidsstudier 4 semestre January 2019 Tyskland Göttingen Østerrike Innsbruck Italia Rome Padua Serbia Belgrade Hanover Brunswick Clausthal-Zellerfeld + 10 fler

Masterprogrammet "Cardiovascular Science" er en sammenhengende, fulltidsstudium i engelsk, som har til hensikt å trene internasjonale studenter i alle aspekter av hjerte-vitenskap. [+]

Masterprogrammet "Cardiovascular Science" er en sammenhengende, fulltidsstudium i engelsk, som har til hensikt å trene internasjonale studenter i alle aspekter av hjerte-vitenskap. Dette skal oppnås ved sin modulære struktur som gir studentene med bakgrunn i naturvitenskap en bred utdannelse, ikke bare i de relevante grunnleggende, men også i moderne kliniske aspekter som er avgjørende for å forstå translasjonsforskning spørsmål. Et viktig trekk ved dette programmet ligger i dens høy andel av individuell praktisk opplæring, slik at studentene skal få eksperimentelle erfaringer og innsikt i ulike problemstillinger. Etter å ha fullført sin masteroppgave, vil kandidatene være høyt kvalifisert for deres fremtidige karriere innen hjerte- og vitenskaper i akademia og industri, men også i kjente yrkesgrupper.... [-]


Master

Master i molekylær medisin

Campus Heltidsstudier 3 semestre October 2019 Tyskland Göttingen Østerrike Innsbruck Italia Rome Padua Serbia Belgrade Hanover Brunswick Clausthal-Zellerfeld + 10 fler

Den atten måneders masterstudium i molekylærmedisin utvider på det vitenskapelige og medisinske kunnskapsgrunnlaget ervervet i bachelorstudier og utforsker i dybden de molekylære aspekter av medisin. [+]

Molecular Medicine (M.Sc.)

Den engelskspråklige masterstudiet i molekylær medisin er rettet mot høyt motiverte studenter fra inn- og utland som er interessert i faget. Forutsetningen er en bachelorgrad med fokus på enten realfag eller molekylær medisin. Studiet vil gi dypere kunnskap om emner knyttet til molekylærmedisin og klinisk teori som immunologi, onkologi, genetikk, farmakologi og cellebiologi. I tillegg er det også tre laboratorie praksisplasser, à åtte uker. En masteroppgave vil bli skrevet i løpet av seks måneder.

Navn på programmet: molekylær medisin Degree: Master of Science (M.Sc.) Lengde på programmet: Tre semestre Program start: bare vinter semester Søknadsfrist: 30 mai Forutsetninger: B.Sc. i molekylærmedisin eller et beslektet felt Opptak: begrensede plasser tilgjengelig (søke direkte via fakultetet) Språkkrav: Norsk (sertifisering obligatorisk)... [-]


Master i Neurosciences

Campus Heltidsstudier 18 måneder October 2019 Tyskland Göttingen Østerrike Innsbruck Italia Rome Padua Serbia Belgrade Hanover Brunswick Clausthal-Zellerfeld + 10 fler

I denne internasjonale studiet kan studentene holder en bachelorgrad oppnå en mastergrad (M.Sc.) i løpet av 18 måneder. [+]

Master i Neurosciences (M.Sc.)

I denne internasjonale studiet kan studentene holder en bachelorgrad oppnå en mastergrad (M.Sc.) i løpet av 18 måneder. Etter et treårig doktorgradsprogram, tittelen Doctor of Philosophy (Ph.D.) eller Dr. rer. nat. henholdsvis kan være tjent. Alternativt, etter vellykket gjennomføring av begge sine medisinske studier og Ph.D. Studiet kan medisinstudenter søke om graden av en "lege - Doctor of Philosophy" (. MD-Ph.D). På grunn av mangel på et semester struktur, integrering av ulike fag inn i en konsekvent strukturert pensum, og muligheten til å direkte endre til doktorgradsprogrammet uten å skrive en masteroppgave, er varigheten av studien forkortet. Alle kursene holdes på engelsk. Studiet er delt inn i to segmenter. Det første året består av 36 uker med forelesninger, øvinger, seminarer, metoder kurs, og individuelt veiledet forskningsprosjekter. Laboratorie rotasjoner og individuell veiledning, samt involvering av forelesere fra Max Planck Institutes og den tyske Primate Center i undervisningen sikre en kombinasjon av teori, praktiske prosjekter, og intensivt forskningsarbeid. Det første studieåret avsluttes med en skriftlig og to muntlige eksamener som kvalifiserer for masteroppgaven. Masteroppgaven kan fravikes for studenter som har bestått disse undersøkelsene med gode eller svært gode resultater, slik at de kan endre til det treårige doktorgradsprogram direkte. I praktisk delen av programmet, skal studenten ledsaget av en avhandling komité ", bestående av veileder for oppgaven, og ytterligere to fakultetet medlemmer av studiet. Også deltakelse i vitenskapelige konferanser og kurs på et tidlig stadium, samt publisering i internasjonale tidsskrifter er en del av forutsetningene for konfirmasjonen. The... [-]


PhD

Doktorgrad i molekylær fysiologi av hjernen

Campus Heltidsstudier 6 semestre Åpen påmelding Tyskland Göttingen Østerrike Innsbruck Italia Rome Padua Serbia Belgrade Hanover Brunswick Clausthal-Zellerfeld + 10 fler

Doktorgradsutdanningen "molekylær fysiologi av Brain" er et medlem av Göttingen Graduate School for Neurosciences, biofysikk og molekylær biovitenskap (GGNB). Den forskningsorientert program undervises på engelsk og åpent for studenter som har en mastergrad (eller tilsvarende) i biovitenskap, medisin, eller relaterte felt. [+]

PhD i molekylær fysiologi av hjernen

Doktorgradsutdanningen "molekylær fysiologi av Brain" er et medlem av Göttingen Graduate School for nevrovitenskap og molekylær biovitenskap (GGNB). Det er arrangert av DFG Research Center molekylær fysiologi av hjernen (CMPB) og er utført i fellesskap av Universitetet i Göttingen, Max Planck Institute for Biofysikalsk kjemi for eksperimentell medisin, og for Dynamics og selvorganisering, den tyske Primate Senter , og den europeiske Neuroscience Institute. En styringskomité sikrer at avhandlingen prosjekter ved de potensielle studenter passer tematisk innenfor forskningsområdene i CMPB (www.cmpb.uni-goettingen.de). Den forskningsorientert program undervises på engelsk og åpent for studenter som har en mastergrad (eller tilsvarende) i biovitenskap, medisin, eller relaterte felt. Hovedsakelig drevet av bruk av nye metoder som høy følsomhet proteinanalyser, molekylærbiologi, eller forover og revers genetikk i modellorganismer, har den molekylære analyser av nervesystemet funksjon utviklet i løpet av de siste to tiårene inn i en av de mest vellykkede og produktive forskningsfelt i moderne biologi. Denne utvikling har ført til tallrike gjennombrudd oppdagelser som klarlegging av de molekylære mekanismer av synaptisk transmisjon mellom nerveceller, eller på grunnlag av de komplekse hjernesykdommer slik som Alzheimers sykdom eller Retts syndrom, for bare å nevne to. Den forskning og undervisning i programmet er dedikert til den molekylære analyser av hjernens funksjon. Valg av fakultetet - med eksperter i biokjemi, strukturbiologi, cellebiologi og bildebehandling, i gjær, flue, mark og mus genetikk, i elektro, og i morfologi - og undervisnings- og forskningstemaer reflektere forpliktelse til en omfattende opplæring som er både mulig og det er... [-]


Phd i fremvoksende smittsomme sykdommer

Campus Heltidsstudier October 2019 Tyskland Göttingen Østerrike Innsbruck Italia Rome Padua Serbia Belgrade Hanover Brunswick Clausthal-Zellerfeld + 9 fler

Målet med Leibniz Graduate School for Emerging smittsomme sykdommer (Eidis) er å gi unge forskere med en utmerket trening i området av nye patogener og å forbedre samarbeidet mellom laboratoriene som arbeider på dette feltet, og dermed muliggjør forskning til tilstrekkelig møte fremtidens utfordringer . [+]

PhD i Emerging Infectious Diseases (Eidis)

Leibniz Graduate School for Emerging smittsomme sykdommer (Eidis)

Den stadig økende overføring av nye patogener i den menneskelige befolkning utgjør en sentral utfordring for fremtidig forskning på smittsomme sykdommer. Rettidig utvikling av forebyggende og terapeutiske tilnærminger er avgjørende for å hindre pandemier med potensielt ødeleggende medisinske konsekvenser. Forskningen inn nye patogener krever spesiell kompetanse i den molekylære, cellulære og organismic analyse av smittsomme prosesser samt tilgang til laboratorier som gir et maksimalt nivå av biocontainment. Målet med Leibniz Graduate School for Emerging smittsomme sykdommer (Eidis) er å gi unge forskere med en utmerket trening i området av nye patogener og å forbedre samarbeidet mellom laboratoriene som arbeider på dette feltet, og dermed muliggjør forskning til tilstrekkelig møte fremtidens utfordringer . The Graduate School er et felles drift av forskere i Marburg og Göttingen. På begge steder, er forskning fokusert på nye patogener og gode strukturer for opplæring av unge forskere er etablert.... [-]


Phd i gener og utvikling

Campus Heltidsstudier 6 semestre Åpen påmelding Tyskland Göttingen Østerrike Innsbruck Italia Rome Padua Serbia Belgrade Hanover Brunswick Clausthal-Zellerfeld + 10 fler

Doktorgradsutdanningen "Gener og utvikling" er et medlem av Göttingen Graduate School for Neurosciences, biofysikk og molekylær biovitenskap (GGNB). Den forskningsorientert program undervises på engelsk og åpent for studenter som har en mastergrad (eller tilsvarende) i biovitenskap, kjemi, fysikk, medisin, eller relaterte felt. [+]

PhD i Gener og utvikling

Grad: Promotion / Ph.D. (Dr.rer.nat.) (Ph.D.) Normert studietid: 6 semester Starter semester: Sommer og vinter semester Søknad: begrenset adgang (søknad til fakultetet) Språkkunnskaper: Englisch (bevis requiered)

Doktorgradsutdanningen "Gener og utvikling" er et medlem av Göttingen Graduate School for nevrovitenskap og molekylær biovitenskap (GGNB). Det er arrangert av Gött Senter for molekylær biovitenskap (GZMB) og er utført i fellesskap av Universitetet i Göttingen, Max Planck Institute for Biofysikalsk kjemi, Max Planck-instituttet for eksperimentell medisin, og den tyske Primate Center. Trening skal gjøre studentene i stand til å integrere kunnskap og metoder fra klassisk utviklingsbiologi, cellebiologi, molekylærbiologi, biokjemi og infeksjonsbiologi. Fakultetet medlemmer er erfarne i mange av de aktuelle modellorganismer, inkludert sopp (Aspergillus, Verticillium), planter (Arabidopsis, tobakk), nematoder (C. elegans), insekter (Drosophila, Tribolium) og virveldyr (Xenopus, kylling, mus). Den forskningsorientert program undervises på engelsk og åpent for studenter som har en mastergrad (eller tilsvarende) i biovitenskap, kjemi, fysikk, medisin, eller relaterte felt. Som en del av en internasjonal rekruttering, søknader er velkommen til 15 januar 15 mai og 15. september. Alternativt kan søknader bli behandlet uavhengig av tidsfrister direkte til den enkelte fakultetet medlemmer av programmet. Programmet godtar studenter fra ulike områder av tidligere utdanning som deler entusiasmen for å studere celler. Trening er rettet mot å oppnå en komparativ forståelse av hvordan cellen skjebne og topologi er bestemt, en kritisk sans for hvordan du søker omfattende verktøy genomisk analyse, og evnen til å sette opp og teste konseptuelle modeller for cellulære funksjoner.... [-]


PhD i molekylærmedisin

Campus Heltidsstudier 6 semestre October 2019 Tyskland Göttingen Østerrike Innsbruck Italia Rome Padua Serbia Belgrade Hanover Brunswick Clausthal-Zellerfeld + 10 fler

Dette programmet tar sikte på en grundig opplæring i oversettelsen av grunnleggende kunnskap innen molekylær biovitenskap inn søknader vedrørende forebygging, diagnostikk og behandling av menneskelige sykdommer. [+]

PhD i molekylærmedisin

Grad: Doktorgrad Philosophy (Ph.D.) Normert studietid: 6 semestre Starter semester: Vinter og sommer semester Entre: Begrenset adgang (søknad til fakultetet) Språkkunnskaper: engelsk (bevis kreves)

Dette programmet tar sikte på en grundig opplæring i oversettelsen av grunnleggende kunnskap innen molekylær biovitenskap inn søknader vedrørende forebygging, diagnostikk og behandling av menneskelige sykdommer. Det medisinske fakultet har en lang tradisjon og er ytterligere utvide sine programmer mot slike forskningsmål. Etableringen av et doktorgradsprogram innen molekylærmedisin representerer bare det siste forsøk av denne typen. Etablerte forsknings fokuserer representeres av kliniske og grunnleggende nevrovitenskap, samt forskning på det molekylære grunnlaget for hjerte- og karsykdommer. I tillegg dagens innsats fokus på kreftforskning, spesielt de molekylære regulatoriske prosesser knyttet til kreft samt utvikling og stamcellebiologi. Andre viktige forskningstema omfatter biokjemi, spesielt intracellulære compartmentalization og protein modifikasjoner, samt smittsomme sykdommer og immunologi. Cutting edge teknologiplattformer er eksemplifisert ved anlegg for transkriptom og proteom analyse; dyremodeller inkludert Drosophila, Xenopus, og gnagere; livet konfokalmikroskopi; høyt innhold screening av cellemorfologi ved Automatisert mikroskopi og fluorescensaktivert cellesortering; og in vivo avbilding. Programmet gir stipendiater med undervisningserfaring i disse disiplinene og teknologier. Det forventes kandidatene til å gjennomføre en høyprofilert forskningsprosjekt i en av de tidligere nevnte fagområder, innenfor en 3-års periode. De vil bli støttet av strengere tilsyn, avhandling komiteer, metoder kurs og uformell rådgivning. Totalt har programmet som mål å støtte unge forskere som tar medisinsk relevante problemer med en solid bakgrunn i grunnleggende fag.... [-]


Phd i nevrovitenskap

Campus Heltidsstudier 36 måneder October 2019 Tyskland Göttingen Østerrike Innsbruck Italia Rome Padua Serbia Belgrade Hanover Brunswick Clausthal-Zellerfeld + 10 fler

Den internasjonale Master / PhD / MD-PhD nevrovitenskap Program er medlem av Gött Graduate School of Neurosciences og molekylær biovitenskap (GGNB) og er gjennomført i fellesskap av Georg-August universitet Göttingen, Max Planck Institute for Biofysikalsk kjemi, Max Planck Institute for eksperimentell medisin, Max Planck Institute for Dynamics og selvorganisering, den tyske Primate Center og europeiske Neuroscience Institute Göttingen. Den intensive, forskningsrettet utdanning gir kompetanse for faglig arbeid innen nevrovitenskap. Programmet er åpent for studenter fra Tyskland og fra utlandet som har en bachelorgrad (eller tilsvarende utdanning) i biovitenskap, psykologi, medisin, fysikk, eller beslektede felt. Alle kursene holdes på engelsk. [+]

Beskrivelse av Study Program

I denne internasjonale studiet kan studentene holder en bachelorgrad oppnå en mastergrad (M.Sc.) i løpet av 18 måneder. Etter et treårig doktorgradsprogram, tittelen Doctor of Philosophy (Ph.D.) eller Dr. rer. nat. henholdsvis kan være tjent. Alternativt, etter vellykket gjennomføring av begge sine medisinske studier og Ph.D. Studiet kan medisinstudenter søke om graden av en "lege - Doctor of Philosophy" (. MD-Ph.D). På grunn av mangel på et semester struktur, integrering av ulike fag inn i en konsekvent strukturert pensum, og muligheten til å direkte endre til doktorgradsprogrammet uten å skrive en masteroppgave, er varigheten av studien forkortet. Alle kursene holdes på engelsk.... [-]


Phd i sensoriske og motoriske nevrovitenskap

Campus Heltidsstudier 6 semestre Åpen påmelding Tyskland Göttingen Østerrike Innsbruck Italia Rome Padua Serbia Belgrade Hanover Brunswick Clausthal-Zellerfeld + 10 fler

Doktorgradsprogrammet "sensoriske og motoriske Neuroscience" er et medlem av Göttingen Graduate School for Neurosciences, biofysikk og molekylær biovitenskap (GGNB). Det er arrangert av Universitetet i Göttingen, Max Planck Institute for selvorganisering og Dynamics, og den tyske Primate Center. Den forskningsorientert program undervises på engelsk og åpent for studenter som har en mastergrad (eller tilsvarende) i biovitenskap, kjemi, fysikk, medisin, eller relaterte felt. [+]

PhD i sensoriske og motoriske Neuroscience

Doktorgradsprogrammet "sensoriske og motoriske Neuroscience" er et medlem av Göttingen Graduate School for nevrovitenskap og molekylær biovitenskap (GGNB). Det er arrangert av Universitetet i Göttingen, Max Planck Institute for selvorganisering og Dynamics, og den tyske Primate Center. Den forskningsorientert program undervises på engelsk og åpent for studenter som har en mastergrad (eller tilsvarende) i biovitenskap, kjemi, fysikk, medisin, eller relaterte felt. Behandling av sensorisk informasjon og påfølgende motor svar danner grunnlaget for vår samhandling med omverdenen. Sensoriske og motoriske underskudd er vanlig og av enorm sosiokulturelle betydning. Utforske prinsippene om perifer og sentral sensorisk prosessering, motor programmering og svar krever en kombinasjon av anatomiske, fysiologiske og beregningsorientert ferdigheter. Videre er en generell forståelse av sensorisk koding og sin konvertering til kognitive prosesser og motor handling er avhengig av å integrere spesialisert sanselæreplanen med en bred nevrovitenskap trening. Programmet gir en spesialisert, men tverrfaglig opplæring for å fremme en ny generasjon forskere med en omfattende kunnskap og state-of-the-art praktiske og teoretiske ferdigheter i sensoriske og motoriske forskning. Spesielt adresserer det studenter med en spesiell interesse for å forstå cellulære mekanismene for sensorisk prosessering, sensorisk transformasjon og målrettet atferd.... [-]


PhD i Systems Neuroscience

Campus Heltidsstudier 6 semestre Åpen påmelding Tyskland Göttingen Østerrike Innsbruck Italia Rome Padua Serbia Belgrade Hanover Brunswick Clausthal-Zellerfeld + 10 fler

Doktorgradsutdanningen "Systems Neuroscience" er et medlem av Göttingen Graduate School for nevrovitenskap og molekylær biovitenskap (GGNB). Graduate School tilbyr et felles modul treningsprogram som de tolv doktorgradsprogrammer GGNB bidra og som er åpen for alle GGNB studenter. [+]

PhD i Systems Neuroscience

Doktorgradsutdanningen "Systems Neuroscience" er et medlem av Göttingen Graduate School for nevrovitenskap og molekylær biovitenskap (GGNB). Det er arrangert av Senter for Systems Neuroscience (CSN), og er utført i fellesskap av Universitetet i Göttingen, den tyske Primate Center, Max Planck Institute for Biofysikalsk kjemi og Max Planck-instituttet for eksperimentell medisin. Den forskningsorientert program undervises på engelsk og åpent for studenter som har en mastergrad (eller tilsvarende) i biovitenskap, medisin, eller relaterte felt. Den faglige profil av programmet er preget av tre forskning foci for Senter for sytems Neuroscience (CSN):

Translasjonell nevrovitenskap fokuserer på forskning som muliggjør overføring av resultater fra grunnforskning til menneskelige sykdommer. Kjerne temaer er nevrodegenerative sykdommer, schizofreni og nevro. Funksjonell hjerneavbildningsteknikker har utviklet seg til en av de mest allsidige verktøy i nevrovitenskap. I Gött en klynge av EEG-labs flankene to grupper som opererer flere MR-maskiner på forskjellige feltstyrker for bruk på mennesker og forsøksdyr. Samarbeidsprosjekter fokus på forskning adressering menneskelige hjernen lidelser (inkl. gnagermodeller) og sensorisk informasjonsbehandling. Primater som modellorganismer: Den tyske Primate Senter (DPZ) gir unike muligheter for systemer nivå nevrovitenskap forskning. Forskning foci omfatter grunnleggende forskning på høyere nivå prosesser i den visuelle cortex (f.eks oppmerksomhet, motor planlegging) og klinisk forskning på nevrologiske og psykiatriske sykdommer hos mennesker (f.eks depresjon, stress, Parkinson). ... [-]