Les den offisielle beskrivelsen

Med over ti års erfaring med å lære allierte helseprogrammer, er ATI College en leder generelt ultralyd og ekkokardiografiutdanning. Program læreplaner er omfattende designet for å fullstendig og forberede deg på en spennende karriere i helsevesenet.


ATI College forbereder studentene til å oppnå sine fremtidige mål innen det valgte fagområdet i henhold til følgende mål:

Å gi en utmerket faglig og faglig forberedelse av studenter for en karriere i deres utvalgte fagområde.

 • Å bistå med utvikling og vedlikehold av høye standarder for prestasjon for studenter.
 • Å gi nødvendig oppmuntring til kritisk tenkning som er viktig i den profesjonelle verden.
 • For å hjelpe studenten med å nå disse målene har ATI etablert et fagmiljø bestående av:
  • En fakultet med høyt utdannet
  • En karriere tjenester avdeling dedikert til å hjelpe kandidater til å skaffe seg arbeid innen fagområdet deres;
  • En læreplan viet til karriere-relaterte emner som kombinerer teoretisk utdanning med praktisk opplæring, slik at studentene får kunnskap og ferdigheter i en rekke karriereprogrammer som er i sterk etterspørsel fra arbeidsgivere;
  • Praktisk trening på moderne utstyr gjennomført i et faglig arbeidsstimulert miljø;
  • Deltakelse, atferdsmessig og kleskode politikk designet for å etterligne et flertall av profesjonell holdning som vil forberede studentene for profesjonell suksess i arbeidsmarkedet.


ATI College er privat institusjon godkjent av Bureau for Private Postecondary Education (2535 Capitol Oaks Drive, Suite 400, Sacramento, California, 95833) i henhold til California Education Code Section 94311.

Selv om institusjonen ble godkjent for å operere av det tidligere Bureau for privat postkunnskap og yrkesopplæring, har institusjonens søknad om ny godkjenning å operere ikke blitt vurdert av byrået i henhold til dette kapittelet.


Historie

ATI College er et privat postsecondary yrkesfaglig system fokusert på teknologi-orienterte programmer. Hovedcampuset i Norwalk California startet sin drift i januar 1998, og åpnet deretter snart ATI-avdelingskampus i Tustin California i februar 2004.

I august 2008 flyttet ATI-grenskampusen til 1125 E. 17th Street Suite N251 i Santa Ana City for å bedre imøtekomme den voksende elevpopulasjonen. Høgskolen fortsetter å tilby varianter av karrierefokuserte yrkesprogrammer til voksne elever i Los Angeles og Orange County.

I juni 2013 ble ATI-grenskampus konsolidert med hovedskolen på 12440 Firestone Boulevard Suite 2001 i byen Norwalk.


Oppdrag

ATIs oppdrag er å forbedre folks liv gjennom å tilby profesjonell arbeidskompetanse trening.

Studenter som ønsker å lykkes som profesjonelle og instruktører som søker å undervise slike studenter, krever et læringsmiljø forpliktet til høye standarder for opplæring.

ATI College søker å svare på disse behovene og utfordringene ved å lære elevene å utvikle høyt nivå av kunnskap i sitt utvalgte karriereområde, utvikle analytiske og kritiske tenkemåter, bidra til å forstå betydningen av selvdisiplin, å skaffe seg selvtillit, å utvikle profesjonell holdning og evnen til å møte arbeidsgiverens forventninger i profesjonaliteten.

ATI er også akkreditert av et nasjonalt anerkjent akkrediteringsbureau - Akkrediteringskommisjon for karriereskoler og høyskoler (ACCSC) siden august 2002.


Anlegget

ATI hoved campus ligger på 12440 Firestone Blvd. Suite 2001, Norwalk, California. Praktisk plassert i nærheten av I-5, har Norwalk campus lett tilgang til offentlig transport med anlegget utstyrt med laboratorier, universell klasserom, studentstuer og administrative kontorer, alle som er godt opplyste og luftkondisjonerte.

Datamaskinlaboratorier er utstyrt med Pentium IV-PCer for instruktører, plass til opptil 20 studenter i en forelesningstype innstilling med hver studentstasjon utstyrt med Pentium IV-datamaskiner med internettilgang.

Tilnærmet total kvadratfot av Norwalk-anlegget er 12.000. Imaging laboratorier er utstyrt med medisinsk utstyr for å støtte studentene læringsopplevelser. Hvert laboratorium på både hoved- og grense campus er utstyrt med 2-D, 3-D

Skolebiblioteket / ressursenteret er utstyrt med en nåværende samling av manualer, referansebøker og tidsskrifter som er utformet for å støtte alle kurstilbud.

I tillegg er biblioteket utstyrt med seks datamaskiner for privat opplæring, veiledning og undersøkelse.

Biblioteket tilbyr datatjenester til alle studenter, ansatte og fakultetet på høgskolen. Bibliotekstid er mandag til fredag ​​kl. 8.00 - 10.00 Biblioteket er stengt i helger og helligdager.


akkreditering

ACCSC

ATI College er institusjonelt akkreditert av Accrediting Commission of Career Skoler og høyskoler (2101 Wilson Boulevard, Suite 302, Arlington, Virginia 22201).

BBPE

ATI College er godkjent av Bureau for Private Postsecondary and Education (2535 Capitol Oaks Drive, Suite 400, Sacramento, California, 95833) i henhold til California Education Code Section 94311.

SEVIS

ATI College er autorisert i henhold til føderal lov (US Immigration and Customs Enforcement, Student og Exchange Visitor Program: SEVP MS 5600, DHS / ICE - 500 12th Street, SW, Washington, DC 20598-5600) til admin utenlandske innvandrer studenter siden 2003 . ATI College er godkjent for å gi I-20 studentvisum til internasjonale studenter i samsvar med det internasjonale student- og utvekslingsbesøksprogrammet.

ED

ATI College er godkjent for å delta i student økonomisk assistanse programmer godkjent av Tittel IV i Higher Education Act av 1965 av US Department of Education (400 Maryland Avenue, SW Washington, DC 20202-5140) siden 2004.

VR

ATI College er kvalifisert til å godta skolehjelp fra Department of Veterans Affairs og California Department of Rehabilitation.

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

ATI College

Ekkokardiografi tekniker er en spesialisert konsentrasjon innen diagnostisk medisinsk ultralyd. Ekkoteknologen lærer å bli dyktig på å skaffe og tolke diagnostiske kvalit ... [+]

Ekkokardiografi tekniker er en spesialisert konsentrasjon innen diagnostisk medisinsk ultralyd. Ekkoteknologen lærer å bli dyktig på å skaffe og tolke diagnostiske kvalitetsbilder av hjertet og omgivende strukturer, evaluere hjerteanatomi, kammerstørrelse, total hjertefunksjon. Programmet koordinerer akademisk studie med klinisk laboratorieopplevelse på sykehus eller klinikk.

Hva gjør en ekko tekniker?

Ekko techs blir noen ganger referert til som ekkokardiografer eller hjerte sonografer. Ditt primære ansvar som ekko-teknologi er å samle data som kan brukes av en lege for å diagnostisere hjertesykdom. Les videre for å lære mer om jobbansvaret for en ekko-teknologi og trening du trenger for å bli en. En ekkoeteknologi er en kardiovaskulær tekniker som spesialiserer seg på å bruke ikke-invasiv billedbehandlingsteknologi for å analysere pasientens hjerte, spesielt funksjonen til vener, arterier, kamre og ventiler. Som ekkoteknologi vil hovedansvaret være å kalibrere og bruke medisinske diagnostiske bildemaskiner for å ta bilder av pasientens hjerte. Du må kanskje plassere en pasient for avbildning mens de ligger eller overvåker hjertet når de går på tredemølle. Fordi du jobber med mange forskjellige typer pasienter, må du ha gode kommunikasjonsevner. Andre arbeidsoppgaver du måtte trenge, er å snakke med pasienter om prosedyren, ta flere bilder av hjertene og administrere medisiner til pasienter for å studere hjerteets reaksjon på farmakologisk stress. Stillinger som er tilgjengelige for utdannede av dette programmet inkluderer mellomstart invasiv kardiologi tekniker, ekkokardiograf, vaskulær sonograf og / eller mellomstore assistent til ultralyd / sonograf laboratorietekniker.... [-]

USA Norwalk Los Angeles
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 27 måneder
Campus
Les mer på norsk
ATI College

Massasjeterapi-programmet forbereder elevene for opplæringsmassasje terapeutstillinger for å gi lindring og forbedret helse og velvære til klienter gjennom bruk av manuel ... [+]

Massasjeterapi-programmet forbereder elevene for opplæringsmassasje terapeutstillinger for å gi lindring og forbedret helse og velvære til klienter gjennom bruk av manuelle teknikker for manipulering av hud, muskler og bindevev. Programmet inneholder instruksjoner i anatomi

Massasjeterapi programmet består av følgende:

AnatomiAnatomiPatologiMyologyHygiene, Førstehjelp, HLR, Etisk praksisFundamentals of WesternTerapeutisk ThaiDeep Tissue MassasjeSportsmassasjeexternship

Etter vellykket gjennomføring av dette programmet, blir utdannet tildelt et ferdighetsbevis.

California Massage Therapy Council (CAMTC) ble opprettet for å implementere et statewide sertifiseringsprogram med klare standarder for forberedelse og utdanning, slik at massasjepersonell kan få en av to sertifiseringsnivåer:... [-]

USA Norwalk Los Angeles
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
10 måneder
Campus
Les mer på norsk
ATI College

Målene for ultralydsteknikerprogrammet er å trene studenter til å bli profesjonell sonograf i medisinsk fag, for å nå ut til å utvikle mellommenneskelige ferdigheter i sa ... [+]

Målene for ultralydsteknikerprogrammet er å trene studenter til å bli profesjonell sonograf i medisinsk fag, for å nå ut til å utvikle mellommenneskelige ferdigheter i samhandling med pasient og medisinsk administrasjon, å trene utnytte lydbølger til å produsere bilde av menneskekroppen i undersøkelsesprosedyren, for å bistå for å forbedre evnen til å utøve skikkelig pasientbehandling, for å sikre at elevene har mulighet til å behandle høy kvalitet på bildet med optimal info til diagnoseprosessen, og å gi forståelse, medisinsk evne, problemløsningskunnskap til å jobbe i sonografisk okkupasjon.

Hva gjør en ultralydstekniker?

Nyutdannede fra dette programmet kan ta en ansvarlig stilling som medlem av helsepersonellet på sykehus, bildebehandling, lege kontor eller klinikk. Stillingen kan også være tilgjengelig i privat praksis, industri eller regjering. Plikter kan omfatte å utføre ultralydsskanning av overlivet, bekkenområdet, mikroskopisk / scopic, anatomi av vener og arterier eller overfladiske strukturer.... [-]

USA Norwalk Los Angeles
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
18 - 27 måneder
Campus
Les mer på norsk