ATI College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Med over ti års erfaring med å lære allierte helseprogrammer, er ATI College en leder generelt ultralyd og ekkokardiografiutdanning. Program læreplaner er omfattende designet for å fullstendig og forberede deg på en spennende karriere i helsevesenet.


ATI College forbereder studentene til å oppnå sine fremtidige mål innen det valgte fagområdet i henhold til følgende mål:

Å gi en utmerket faglig og faglig forberedelse av studenter for en karriere i deres utvalgte fagområde.

 • Å bistå med utvikling og vedlikehold av høye standarder for prestasjon for studenter.
 • Å gi nødvendig oppmuntring til kritisk tenkning som er viktig i den profesjonelle verden.
 • For å hjelpe studenten med å nå disse målene har ATI etablert et fagmiljø bestående av:
  • En fakultet med høyt utdannet
  • En karriere tjenester avdeling dedikert til å hjelpe kandidater til å skaffe seg arbeid innen fagområdet deres;
  • En læreplan viet til karriere-relaterte emner som kombinerer teoretisk utdanning med praktisk opplæring, slik at studentene får kunnskap og ferdigheter i en rekke karriereprogrammer som er i sterk etterspørsel fra arbeidsgivere;
  • Praktisk trening på moderne utstyr gjennomført i et faglig arbeidsstimulert miljø;
  • Deltakelse, atferdsmessig og kleskode politikk designet for å etterligne et flertall av profesjonell holdning som vil forberede studentene for profesjonell suksess i arbeidsmarkedet.


ATI College er privat institusjon godkjent av Bureau for Private Postecondary Education (2535 Capitol Oaks Drive, Suite 400, Sacramento, California, 95833) i henhold til California Education Code Section 94311.

Selv om institusjonen ble godkjent for å operere av det tidligere Bureau for privat postkunnskap og yrkesopplæring, har institusjonens søknad om ny godkjenning å operere ikke blitt vurdert av byrået i henhold til dette kapittelet.


Historie

ATI College er et privat postsecondary yrkesfaglig system fokusert på teknologi-orienterte programmer. Hovedcampuset i Norwalk California startet sin drift i januar 1998, og åpnet deretter snart ATI-avdelingskampus i Tustin California i februar 2004.

I august 2008 flyttet ATI-grenskampusen til 1125 E. 17th Street Suite N251 i Santa Ana City for å bedre imøtekomme den voksende elevpopulasjonen. Høgskolen fortsetter å tilby varianter av karrierefokuserte yrkesprogrammer til voksne elever i Los Angeles og Orange County.

I juni 2013 ble ATI-grenskampus konsolidert med hovedskolen på 12440 Firestone Boulevard Suite 2001 i byen Norwalk.


Oppdrag

ATIs oppdrag er å forbedre folks liv gjennom å tilby profesjonell arbeidskompetanse trening.

Studenter som ønsker å lykkes som profesjonelle og instruktører som søker å undervise slike studenter, krever et læringsmiljø forpliktet til høye standarder for opplæring.

ATI College søker å svare på disse behovene og utfordringene ved å lære elevene å utvikle høyt nivå av kunnskap i sitt utvalgte karriereområde, utvikle analytiske og kritiske tenkemåter, bidra til å forstå betydningen av selvdisiplin, å skaffe seg selvtillit, å utvikle profesjonell holdning og evnen til å møte arbeidsgiverens forventninger i profesjonaliteten.

ATI er også akkreditert av et nasjonalt anerkjent akkrediteringsbureau - Akkrediteringskommisjon for karriereskoler og høyskoler (ACCSC) siden august 2002.


Anlegget

ATI hoved campus ligger på 12440 Firestone Blvd. Suite 2001, Norwalk, California. Praktisk plassert i nærheten av I-5, har Norwalk campus lett tilgang til offentlig transport med anlegget utstyrt med laboratorier, universell klasserom, studentstuer og administrative kontorer, alle som er godt opplyste og luftkondisjonerte.

Datamaskinlaboratorier er utstyrt med Pentium IV-PCer for instruktører, plass til opptil 20 studenter i en forelesningstype innstilling med hver studentstasjon utstyrt med Pentium IV-datamaskiner med internettilgang.

Tilnærmet total kvadratfot av Norwalk-anlegget er 12.000. Imaging laboratorier er utstyrt med medisinsk utstyr for å støtte studentene læringsopplevelser. Hvert laboratorium på både hoved- og grense campus er utstyrt med 2-D, 3-D

Skolebiblioteket / ressursenteret er utstyrt med en nåværende samling av manualer, referansebøker og tidsskrifter som er utformet for å støtte alle kurstilbud.

I tillegg er biblioteket utstyrt med seks datamaskiner for privat opplæring, veiledning og undersøkelse.

Biblioteket tilbyr datatjenester til alle studenter, ansatte og fakultetet på høgskolen. Bibliotekstid er mandag til fredag ​​kl. 8.00 - 10.00 Biblioteket er stengt i helger og helligdager.


akkreditering

ACCSC

ATI College er institusjonelt akkreditert av Accrediting Commission of Career Skoler og høyskoler (2101 Wilson Boulevard, Suite 302, Arlington, Virginia 22201).

BBPE

ATI College er godkjent av Bureau for Private Postsecondary and Education (2535 Capitol Oaks Drive, Suite 400, Sacramento, California, 95833) i henhold til California Education Code Section 94311.

SEVIS

ATI College er autorisert i henhold til føderal lov (US Immigration and Customs Enforcement, Student og Exchange Visitor Program: SEVP MS 5600, DHS / ICE - 500 12th Street, SW, Washington, DC 20598-5600) til admin utenlandske innvandrer studenter siden 2003 . ATI College er godkjent for å gi I-20 studentvisum til internasjonale studenter i samsvar med det internasjonale student- og utvekslingsbesøksprogrammet.

ED

ATI College er godkjent for å delta i student økonomisk assistanse programmer godkjent av Tittel IV i Higher Education Act av 1965 av US Department of Education (400 Maryland Avenue, SW Washington, DC 20202-5140) siden 2004.

VR

ATI College er kvalifisert til å godta skolehjelp fra Department of Veterans Affairs og California Department of Rehabilitation.

Steder

Norwalk

Address
Norwalk Campus
12440 Firestone Blvd. Suite 2001

90650 Norwalk, California, USA

Los Angeles

Address
3460 Wilshire Blvd., Suite 550
90010 Los Angeles, California, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss