Butte College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Butte College

Butte College

Butte College serverer 13.000 studenter hvert semester og er et regionalt akkreditert community college ligger bare 75 miles nord for Sacramento, som ligger i Sierra Nevada-fjellene. The Main Campus er et utpekt Wildlife Refuge, og hviler på 928 dekar og er derfor et av de største samfunnet høyskoler i California.

Butte College tilbyr en god utdanning der studentene kan velge mellom over 160 akademiske programmer. The College tilbyr også grader med garantert overgang til California State Universities-med over 25 førsteamanuensis i kunst for overføring og førsteamanuensis i Science for Transfer grader. Butte College har den høyeste overføringshastighet til CSU, Chico. Med sin eksepsjonelle undervisningsprogrammer og imponerende teknologi, har College fått et svært godt rykte for høy kvalitet generelt og overføring utdannelse og karriere og tekniske ferdigheter forberedelse.

The College Mission Statement

Butte College

Butte College gir kvalitet utdanning og tjenester til studenter som ønsker å bli produktive medlemmer av et mangfoldig, bærekraftig, og globale samfunnet. Vi forbereder våre studenter for livslang læring gjennom mestring av grunnleggende ferdigheter, oppnåelse av grader og sertifikater, og jakten på karriere og overføre veier.

En nasjonal leder i Sustainability

Butte College

Butte College har en lang historie med bærekraft.

I 2011 ble Butte College den første høgskolen for å bli "grid positive," som betyr at høgskolen hadde kapasitet til å generere nok strøm til å kompensere for sin elektrisitet kostnadene.om Chico

Butte College

Når du deltar Butte College, de fleste av våre internasjonale studenter velger å bo i byen Chico. Chico er en liten by som består av ca 100 000 mennesker. Med både Butte College og California State University, Chico i byen, er Chico absolutt en "college by". Som et resultat av så mange studenter, er Chico fylt med kunst, livligheten, mangfold og kultur i en mye større by til en ellers liten trygg by. Vennlige mennesker kan bli funnet chatter med venner på en av de mange lokale co ffee hus, slikke sol eller turer sammen i Bidwell Park, en av USAs største kommunale parker.

Enten du liker fotturer, sykling, vannsport, fotografering eller bare å spille i friluft med venner, er det en myriade av muligheter for deg å delta i. Sommer og vinter sport og aktiviteter er å være lett å finne. Lassen Peak, Mount Shasta, Lake Oroville og Bidwell Park ligger alle i nærheten og inneholder noen av de beste frilufts flekker rundt. Hadde nok av naturen for en stund? Store byer som San Francisco er bare en dagstur unna for helgen shopping og moro!

Kom og bli med oss ​​for å bo og studere i en av de beste byer å bo i USA USA USA. Vi vil gjerne ønske deg velkommen!

Har du flere spørsmål? - En av de beste måtene å få en følelse av kulturen i en by er å spørre en lokal innbygger! Ta gjerne email Butte College medarbeider på international@butte.edu eller sjekk ut vår student Facebook-side og legge inn et diskusjonsemne eller sjekk ut bilder tatt av nåværende studenter.

Bolig

Butte College International Students har en rekke boliger. For å hjelpe deg i å sikre et sted å bo mens han studerte i Chico, har vi gitt noen boliger og kontaktinformasjon for hvert alternativ.

Home Stay / Hjemmedeling plasserer deg med en lokal familie som har blitt forhånds skjermet av en lokal privat homestay plassering byrå, International Homestay California for renhet og sikkerhet, og demonstrerer et ønske om å huse internasjonale studenter ...

Craig Student Stue / Studentboligene er populært for mange første gangs freshmen. Craig Student Stue ligger i byen Chico og hyppige busser er tilgjengelig for å ta deg til Butte College viktigste campus ...

Private Apartment Living er populære for studenter som er uavhengige og ønsker en plass av sine egne. De fleste studenter velger dette alternativet etter at de har etablert forbindelser i området og har fått venner i løpet av sitt første år ...

Hvor er Butte College?

Butte Community College ligger bare 75 miles nord for hovedstaden i delstaten California, Sacramento.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Associate Degrees - HealthcareStudies » Se Sertifikater » Se Associate of Science » Se Associate of Arts » Se Associate Degrees - AcademicCourses »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Høgskolegrad

Associate Degree I EMT-paramedic

Campus Heltidsstudier 12 - 24 måneder August 2018 USA Chico

Den Paramedic Programmet er utformet for å forberede studenten til å bli en lisensiert paramedic i delstaten California. Den oppfyller alle California krav. [+]

Associate Degree i EMT-Paramedic

EMT-Paramedic Program

www.butte.edu/departments/careertech/healthoccupations/ Mike Smith, Chair (530) 895-2321 Avdelingskontor: AHPS 215 (530) 893-7533 Rådgivning og rådgivning: (530) 895-2378

Om programmet

Den Paramedic Programmet er utformet for å forberede studenten til å bli en lisensiert paramedic i delstaten California. Den oppfyller alle California krav. Programmet er også akkreditert av komité for akkreditering for EMS yrker (CoAEMSP). Lisensstatusen eksamen kan tas ved gjennomføring av to-semester program.

For å lykkes i dette programmet, må studenten være i stand til å jobbe med et bredt spekter av mennesker, har en god kunnskap om anatomi og fysiologi, har god matte og engelskkunnskaper, være i stand til å tilpasse seg nye situasjoner, og være i god fysisk betingelse. Det anbefales også at studenten ha erfaring som ambulansearbeider, en medisinsk corpsman, eller har en bakgrunn i andre akuttmedisinske tjenester. Studenter som fortsatt er i videregående skole og vurderer en karriere som en paramedic skal ta kurs i matematikk, anatomi, fysiologi, og førstehjelp.... [-]


Associate Degree in Nutrition and Food Sciences

Campus Heltidsstudier 12 - 24 måneder August 2018 USA Chico

[+]

Om programmet

Overføring store oppført her gjenspeiler delvis krav til CSU, Chico. Studenter som planlegger å overføre bør kontakte en rådgiver for mer informasjon om program og overføre krav.

For å få en knytte grad, må studentene fullføre både de store krav og oppgradering krav oppført i denne katalogen.

Vær oppmerksom på at noen kurs har en forutsetning (P), corequisite (C), eller begge deler (P / C). Forutsetninger og corequisites er oppført i hver kursbeskrivelse i denne katalogen.

[-]

Videoer

Butte College official video

Choose Butte College

Kontakt

Butte College

Adresse, linje 1 3536 Butte Campus Drive, Oroville CA 95965
Chico, California, USA
HJemmeside http://www.butte.edu/international/
Telefon +1 530-895-2511