Les den offisielle beskrivelsen

Mission Den Frances Payne Bolton School of Nursing ved Case Western Reserve University gir lederskap i innovativ forskning, utdanning og praksis for å fremme helse og redusere sykdomsbyrden. Dedikert til tverrfaglig stipend, er vi forpliktet til arbeidet for god service til lokale og globale samfunn.

Visjon Vår visjon er å skape og holde liv i et læringsmiljø som bygger på vår tradisjon med vitenskapelige undersøkelser og forpliktelse til de høyeste standarder for kvalitet i forskning, utdanning og praksis i verdenssamfunnet, og for å fortsette vår rike historie av innovasjon og globale bidrag.

I forkant av Nursing innovasjon og ledelse Den Frances Payne Bolton School of Nursing ved Case Western Reserve University har opparbeidet seg et rykte som en nyskaper i sykepleie utdanning, forskning og ledelse.

Tar en eksperimentell tilnærming til utdanning var en av de viktigste betingelsene for kongress Frances Payne Boltons 1923 gave på $ 500.000 til gi gave til skolen-den største noensinne på tidspunktet for et universitet School of Nursing. Bolton sa at selv om det kan være noen garanti for at en særlig innsats ville lykkes, bør skolen være "gratis til alle tider i fremtiden til å engasjere seg i andre forsøk, å samarbeide med sykehus i dette arbeidet." Denne ånden av innovative samarbeid har vært en av kjennetegnene til Frances Payne Bolton School of Nursing.

Nå, under ledelse av Dean Mary E. Kerr, er School of Nursing posisjonere seg for å forbedre dens innvirkning på sykepleierutdanningen, forskning og tverrfaglig stipend og praksis rundt om i verden.

Endre liv gjennom ledelse, forskning og utdanning Frances Payne Bolton School of Nursing (FPB) ved Case Western Reserve University er en globalt anerkjent leder i sykepleie utdanning og forskning.

Hjem til mange nyvinninger FPB er hjem til landets første:

praksis doktorgrad i sykepleie akutt pleie sykepleier utøveren program avansert praksis flight sykepleierutdanning gerontological sykepleierutdanning BSN perioperative krav BSN med informatikk i alle fire årene

ledende forskning Samarbeid mellom lærere, studenter, kliniske etater og lokalsamfunn støtter innovative, utfallet basert forskning og utvikling av kunnskap. Områder i forskning og opplæring omfatter Symptom Science, Familie / Community Care, Aldring tvers levetid, selvledelse av helse og sykdom og nevrovitenskap.

Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet Case Western Reserve ligger i Universitets Circle, en 550-acre kulturelle og vitenskapelige mekka på den østlige delen av Cleveland, Ohio. Våre studenter har tilgang til ledende helseorganisasjoner, inkludert:

Universitetssykehus Sak Medical Center: Blant landets ledende akademiske sykehus, danner det største biomedisinsk forskning senter i Ohio og en av de 20 beste i landet Cleveland Clinic: Den nest største medisinsk gruppe praksis i verden og den største sykehuset i Ohio; en av 10 amerikanske sykehus betegnet "The Best of the Best" av US News & World Report Louis Stokes Cleveland VA Medical Center: Anerkjent for flere programmer av klinisk forskning enn noen annen VA Medical Center i USA Metrohealth Medical Center: En regional henvisning sykehus som er en av bare 19 Nivå 1 traumesentre med et brannsår enhet og et rehabiliteringssenter som spesialiserer seg på ryggmargsskader

Enorme klinisk erfaring for BSN studenter Bachelor of Science i sykepleie (BSN) studenter begynne sine clinicals sin tredje uke på campus og klokke nesten dobbelt landsgjennomsnittet på kliniske timer i løpet av sin tid ved School of Nursing.

Innovative akademiske programmer Enten du er en student med interesse for helsevesenet, en erfaren sykepleier profesjonell klar for avansement, eller noen som ønsker å gå over til en ny karriere, har FPB et faglig program for å hjelpe deg å oppfylle dine pedagogiske og faglige mål.

BSN (Bachelor of Science i sykepleie) Graduate Entry Nursing (Master of Nursing - MN) MSN (Master of Science i sykepleie) Post-master-sertifikater DNP (Doctor of Nursing Practice) PhD (Doctor of Philosophy i sykepleie) Videreutdanning Mangfoldig fellesskap av forskere

Frances Payne Bolton School of Nursing og Case Western Reserve University tror på en kultur for inkludering som oppmuntrer relasjoner og samspill mellom mennesker med ulik bakgrunn, forbedrer menneskers verdighet, aktivt reduserer fordommer og diskriminering, og forbedrer livskvaliteten for alle i samfunnet vårt. Studenter fra alle bakgrunner oppfordres til å søke om opptak, og gjesteforskere og lærere fra hele verden er flerårig bestanddeler av vårt miljø.

Global helse Vi er hjem til Pan American Health Organization / World Health Organization Samarbeide Senter for forskning og klinisk trening i hjemmesykepleien og tilby våre studenter en rekke muligheter til å studere eller gjennomføre kliniske eller tjenesteprosjekter i utlandet.

tjenesten læring Våre studenter ta del i en rekke nødvendige samfunnsengasjement prosjekter, ikke bare for å utvide sine verdenssyn og ferdigheter, men også å gi tilgjengelige helsetjenester og kritisk helse utdanning til barn og familier i Cleveland, over hele landet og rundt om i verden.

Kvalitet og sikkerhet FPB er en ledende innovatør i å forberede fremtidige sykepleiere med de kunnskaper, ferdigheter og holdninger som er nødvendig for å kontinuerlig forbedre kvaliteten og sikkerheten til helsevesen.

Sentre for fremragende forskning FPB sentre for fremragende byr på et vell av tjenester og opplevelser, som serverer studenter, forskere, helsesektoren og samfunnet for øvrig.

Pan American Health Organization / World Health Organization Samarbeide senter Sarah Cole Hirsh Institutt for beste sykepleier praksis basert på bevis University Center on Aging og helse Selvledelse Advancement gjennom forskning og Translation (SMART) Center Full Inkludering av personer med nedsatt funksjonsevne i forskning (FIND) Lab QSEN Institute Dorothy Ebersbach Academic Center for Flight Nursing

  • Finansiert av National Institute of Nursing Forskning / National Institutes of Health

Fakultet fellows

Mange av våre fakultetet medlemmer er stipendiater i American Academy of Nursing. Frances Payne Bolton School of Nursing er også stolte av å ha 15 gaveprofessorater (og teller) -Flere enn noen annen sykepleierskolen i landet.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing

Eksempler på avanserte sertifiseringer er: ACLS for voksen gerontologi akutt pleie sykepleier utøver PALS for pediatrisk akuttpleie sykepleier utøver NRP for neon ... [+]

Eksempler på avanserte sertifiseringer er:

ACLS for voksen gerontologi akutt pleie sykepleier utøver PALS for pediatrisk akuttpleie sykepleier utøver NRP for neonatal sykepleier utøver og fødselshjelp CCRN for anestesi Denne listen er ikke uttømmende, og kravene kan endre seg. Kontakt programdirektør for din store for den nyeste listen over nødvendige avanserte sertifiseringer. [-]
USA Cleveland
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

Master

Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing

The Graduate Entry Nursing Programmet er for studenter som er klar for en karriere i sykepleie og for å få en Master of Nursing grad. ... [+]

En ny karriere i sykepleie

Graduate Entry Nursing Program er for studenter som er klar for en karriere i sykepleie og for å få en Master of Nursing grad. Dette graduate grad forbereder studentene på praksis som en avansert genera sykepleier og lede yrkesmessige, evidensbaserte tiltak.

The Master of Nursing grad lar deg også til å forfølge en MSN, DNP, PhD eller DNP / doktorgrad.

Graduate Entry Nursing Program Høydepunkter Den Frances Payne Bolton School of Nursing har tilbudt post-Baccalaureate, graduate entry sykepleierutdanningen siden 1979 MN studentene har over 1000 timer med kliniske erfaringer Våre studenter tjene opp til 15 studiepoeng mot de fleste MSN fagretninger Student har mulighet til å jobbe frivillig i CWRU Student Run Free Clinic å motta yrkesmessige læringsopplevelser Våre studenter rutinemessig passere over landsgjennomsnittet på NCLEX, RN lisens eksamen Undervisning og læringsstrategier er rettet til de unike lærings behovene til enkeltpersoner kommer inn sykepleie på høyere nivå Som en del av Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing er både et forskningsintensivt miljø og en leder i klinisk utdanning Vi rullende innleggelser i løpet av studieåret (september til mai). Søknader vurderes når de er ferdig (se nedenfor). 1 april er fristen for å sende inn fullstendig søknad for å bli vurdert for innmelding i følgende Fall semester - det vil si 1 april 2016 for innmelding i Fall 2016 semester. En komplett søknad består av alle elementene på sjekklisten for programmer; det vil si, søknadsskjema og alle nødvendige saksdokumenter. Opptakskrav ... [-]
USA Cleveland
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
20 måneder
Campus
Les mer på norsk

PhD

Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing

... [+]

Den vitenskapelige prosjektet er utformet av studenten i samarbeid med en tre-komité godkjent av Program Director. Den vitenskapelige prosjektet må fokusere på et problem knyttet til å forbedre pasientens utfall. Den vitenskapelige prosjekt kan ta form av en avhandling eller et manuskript egnet for publisering. Prosedyrene og skriftlig produkt må følge reglene i FPB School of Nursing.

Forsvaret er åpent for lærere og studenter; stolen avgjør om forsvaret er åpent for de utenfor universitetet. Utvalget bestemmer tilstrekkeligheten av muntlig eksamen og skriftlig produkt. En student vil passere hvis to eller flere av komiteens medlemmer er enige om at studenten hell svart på spørsmål under forsvar og skriftlig produkt møtte vitenskapelige standarder.... [-]

USA Cleveland
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 - 5 finn din doctor juris
Campus
Les mer på norsk
Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing

... [+]

Med opptil 8 studiepoeng av overlappende kurs mellom programmene (avhengig av MSN større), kan veien til ph.d. forkortes som du møter målet om en mastergrad i en spesialitet av ditt valg.

PhD Opptakskrav

Krav til søknaden er:

Søkeren må være en registrert sykepleier (eller internasjonale tilsvarende) og har en bachelorgrad i sykepleie (eller tilsvarende), eller en mastergrad i sykepleie. Tre anbefalinger beskriver sykepleiefaglig kompetanse, suksess i studiet, og potensialet for å gjøre et betydelig bidrag til sykepleie. To av disse anbefalingene bør være fra PhD-forberedt personer, fortrinnsvis i sykepleie. To- til tre-siders uttalelse av faglige og karrieremessige mål og hvordan søkerens forskningsinteresse er i samsvar med fakultetets forskningsekspertise. Skriftlige svar på spørsmålene i søknadspakken. Intervju med to fakultet medlemmer. Dette kan gjøres via telefon. Offisiell TOEFL score ... [-]
USA Cleveland
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

Why FPB? Learn more at Frances Payne Bolton School of Nursing