Clinical Research Fastrack

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Klinisk forskning Fastrack

Klinisk forskning Fastrack tilbyr opplæring, praktikprogrammer og støtte med jobbassistanse for å starte karriere fra enkeltpersoner som er interessert i å jobbe innen klinisk forskning. Den kliniske forskningsindustrien er over 100 milliarder dollar sterk, og Clinical Research Fastrack hjelper til med å gi kvalifisert personale på innstigningsnivå til å fylle den høye etterspørselen etter disse stillingene. Klinisk forskning Fastracks unike, intensive, korte opplæringslærekurs forbereder våre studenter til å lykkes i den pulserende forskningsområdet der de har betydelig mulighet for personlig og profesjonell vekst.

Hva er klinisk forskning?

Klinisk forskning er studiet av et inngrep på mennesker, inkludert FDA-legemiddelforsøk, medisinske forsøk og andre typer forskning på mennesker. Det er prosessen med å avgjøre om en ny terapi, medisin, medisinsk enhet eller intervensjon vil være trygg og effektiv hos mennesker. Før en behandling kan foreskrives av en lege, må den testes og godkjennes av FDA for sikkerhet og effekt. Klinisk forskningskoordinator er den enkelte som hjelper til med å organisere og sette opp forsøket på et sykehus, legekontor eller frittstående "klinisk forskningsområde". Den kliniske forskerkoordinatoren gjennomfører forsøket i henhold til retningslinjer og forskrifter og følger de vitenskapelige protokollene. Kliniske studier på pasienter er kritisk viktige for å hjelpe oss med å finne nye livreddende botemidler og nye behandlinger som forbedrer menneskers helse.

industri~~POS=TRUNC

Klinisk forskning er et felt der vitenskapelig funn møter helsetjenester.

Den kliniske forskningsindustrien er et blomstrende felt som tilbyr tjenester til bransjer innen farmasøytisk forskning, akademisk og offentlig forskning, medisinsk utstyrsforskning, bioteknologi og andre felt som tester nye terapier hos mennesker. Nylige fremskritt i feltet har ført til mangel på kvalifiserte personer for å fylle de mange åpne posisjonene over hele landet.

Posisjoner og gjennomsnittlig lønn i klinisk forskning

Klinisk forskning Fastrack forbereder våre studenter til å jobbe i karriere som:

 • Kliniske forskningskoordinatorer driver kliniske studier i legekontor, sykehus, akademiske institusjoner og forskningssentre. Betalingsområdet er mellom $ 45 000 - $ 80 000 i året, avhengig av beliggenhet og erfaring)
 • Clinical Research Associates revisjon kliniske studier for å sikre at protokollen blir oppfylt og god klinisk praksis blir fulgt. Denne stillingen innebar reise, samarbeid med kontraktsforskningsorganisasjoner (CROs) og ledelseskompetanse. (Gjennomsnittlig lønn på $ 75.000 etter to år eller $ 95.000 - $ 110.000 for Senior CRAs *)
 • Regulatoriske spesialister, dataforvaltere, forretningsutviklingsselskaper og andre stillinger er også tilgjengelige innen klinisk forskning.

Hvorfor klinisk forskning Fastrack?

 • Hastighet: Klinisk forskning Fastrack programmet kan fullføres på bare fire uker sammenlignet med en mastergrad i folkehelsen som tar 1-2 år! Du kan være klar til å jobbe og tjene penger i en givende karriere mye raskere. Denne opplæringsleiropplæringen akselererer muligheten til å gå inn i dette feltet og starte karrieren din.
 • Konsekvens: Klinisk forskning er en tilfredsstillende karriere hvor fagfolk jobber direkte med pasienter som tester behandlinger som potensielt øker helsen og levetiden til hundretusener av liv.
 • Inntekt: Den kliniske forskningsindustrien er en ekspansiv med en utrolig hastighet. Mange mennesker går inn i dette feltet på grunn av den attraktive lønnen for både kliniske forskningskoordinatorer og kliniske forskningsmedlemmer. Betalings- og videreutviklingsmuligheter for kliniske forskningsstillinger vil ofte overstige muligheter på mange andre områder av helsetjenester.
 • Work Schedule: I 2016 Forbes Magazine vurdert Senior Clinical Research Associate Job som # 1 høyt betalende fleksibel jobb. Timene, kravene og arbeidslivets balanse mellom kliniske forskningsstillinger gjør dem svært attraktive.

Hvorfor klinisk forskning Fastrack

Klinisk forskning Fastracks 4-ukers opplærings- og praktikprogram forbereder kandidater til å komme inn i bransjen og introduserer dem til ledere i bransjen med våre:

 • Kort 8-dagers klassestruktur - Masternivå pensum undervist av sakkyndige instruktører som alle jobber og utmerker seg i det kliniske forskningsfeltet. Våre instruktører er CRCs, CRAs, sideveiledere, regulatoriske spesialister, ledere og eiere av kliniske forskningsorganisasjoner.
 • Blended Online Learning - integrert nettbasert opplæring kombinert med klasserominstruksjon. Bootcamp treningsmodell tilbyr 228 timers trening på bare fire eller fem ukers tid, og gir en omfattende og intensiv læringsopplevelse.
 • Omfattende læreplan - dekker de kritiske forskningskompetansene som trengs for å bli vurdert for en stilling i klinisk forskning. Vår pensum er utviklet, gjennomgått og overvåket av toppforskere i hele landet og leverer det grunnleggende fundamentet som trengs for å starte i denne bransjen.
 • Hands-on Clinical Externship - ved lokale forskningsinstitusjoner og kliniske forsøksnettverk . I to uker lærer, observerer og deltar i forsøk på å forbedre klasseromutdanningen.
 • Individuell Karriere Mentor, Strategi og Bistand - Alle studenter møtes med 10-14 bransjepersonell, inkludert en ledende forskningsindustri rekrutterer og ledere på området for å få nettverk og nå ansette ledere og viktige beslutningstakere.

Våre nyutdannede har en meget høy sysselsetting i bransjen. Etter noen korte ukers trening vil du være klar til å gå inn på klinisk forskning og utnytte fantastiske karrieremuligheter i dette blomstrende feltet.

Alle som ser etter en spennende karriere i folkehelsen, bør vurdere å se på klinisk forskning. Klinisk forskning er et givende felt og industrien blomstrer. For mer informasjon besøk vår hjemmeside http://clinicalresearchfastrack.com eller fyll ut skjemaet på denne siden.

Steder

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se Health Kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Clinical Research as an Alternative to a Master’s in Psychology

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier 4 uker September 2018 USA Scottsdale

Klinisk forskning er prosessen med å kjøre FDA kliniske studier for å bestemme sikkerheten og effektiviteten til et legemiddel, medisinsk utstyr, diagnostisk eller annen terapi. [+]

Hva er klinisk forskning?

[-]

Course in Clinical Research: A Lucrative and Exciting Career Path in Biomedical Sciences

Campus Heltidsstudier 4 uker September 2018 USA Scottsdale

[+]

industri~~POS=TRUNC

Klinisk forskning Fastrack forbereder våre studenter til å jobbe i karriere som:

[-]

Klinisk forskning som et alternativ til en bachelor i sykepleie

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier 1 måned November 2018 USA Scottsdale

Klinisk forskning Fastrack tilbyr et 1-måneders program som gir personer som er interessert i sykepleie, medisin og helsefag de nødvendige verktøyene, erfaringene og forbindelsene til arbeidet i den blomstrende kliniske forskningsindustrien. [+]

Klinisk forskning Fastrack tilbyr et 1-måneders program som gir personer som er interessert i sykepleie, medisin og helsefag de nødvendige verktøyene, erfaringene og forbindelsene til arbeidet i den blomstrende kliniske forskningsindustrien.

Klinisk forskning er et segment av helsetjenester som innebærer å kjøre kliniske studier på narkotika, medisinsk utstyr og andre terapier for å bestemme deres sikkerhet og effektivitet. Dette feltet innebærer mange ferdigheter oppnådd fra sykepleieopplevelse, kan overføres. Mange sykepleiere, inkludert kandidater fra vår kliniske forskning Fastrack Program, forfølge karrierer i klinisk forskning for å tjene mer og å jobbe i en givende helsetjenester karriere uten den høye utbrent frekvensen som finnes for sykepleiere.... [-]


Klinisk forskning som et alternativ til en mastergrad i folkehelsen

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier 1 måned November 2018 USA Scottsdale

Klinisk forskning Fastrack tilbyr et Boot Camp Training Program som trener fagfolk interessert i folkehelse, medisin og helsefag å jobbe i den blomstrende kliniske forskningsindustrien. [+]

Klinisk forskning Fastrack tilbyr et Boot Camp Training Program som trener fagfolk interessert i folkehelse, medisin og helsefag å jobbe i den blomstrende kliniske forskningsindustrien.

Hva er klinisk forskning og hvordan sammenligner det med folkehelsen?

Mens offentlig helse fokuserer på forebygging av sykdoms- og helsesystemer, er klinisk forskning et felt i forkant av vitenskap og teknologi som utprøver nye terapier, enheter og stoffer for å behandle forhold og forbedre pasientkvaliteten til pasientene. Folkehelsen bruker ofte kliniske studier for å informere sin praksis og benytter noen kliniske forskningsmetoder i sin undersøkelsesforskning og observasjonsforskning for å svare på spørsmål. Klinisk forskning er prosessen med å kjøre FDA kliniske studier for å bestemme sikkerheten og effektiviteten til et legemiddel, medisinsk utstyr, diagnostisk eller annen terapi.... [-]


Klinisk forskning som et alternativ til en mastergrad i helsefag

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier 1 måned November 2018 USA Scottsdale

Klinisk forskning Fastrack tilbyr et intensivt fire ukers boot camp-utdanningsprogram som trener fagfolk interessert i helsefagene til å jobbe i den blomstrende kliniske forskningsindustrien. Vårt akselerert program gir fagfolk mulighet til raskt å bryte inn i feltet uten å bruke 1-2 år på et masterstudium. Dette programmet gir studentene også introduksjoner og nettverksmuligheter for å bryte inn i denne eksklusive nisje i helsevesenet. The Clinical Research Fastrack Program er utviklet for å hjelpe enkeltpersoner til å komme inn i denne voksende bransjen, jobber klar, slik at de kan dra nytte av det enorme antallet karrieremuligheter som er tilgjengelige. Studenter med bakgrunn og interesse i helsevitenskapen gjør gode kandidater til å jobbe i klinisk forskning. [+]

Klinisk forskning er et blomstrende segment av helsetjenester der etterspørselen etter utdannede enkeltpersoner er høy og mangel på kvalifiserte kliniske koordinatorer og samarbeidspartnere skaper lønn og øker mulighetene i dette givende feltet.

Klinisk forskning Fastrack tilbyr et intensivt fire ukers boot camp-utdanningsprogram som trener fagfolk interessert i helsefagene til å jobbe i den blomstrende kliniske forskningsindustrien. Vårt akselerert program gir fagfolk mulighet til raskt å bryte inn i feltet uten å bruke 1-2 år på et masterstudium. Dette programmet gir studentene også introduksjoner og nettverksmuligheter for å bryte inn i denne eksklusive nisje i helsevesenet. The Clinical Research Fastrack Program er utviklet for å hjelpe enkeltpersoner til å komme inn i denne voksende bransjen, jobber klar, slik at de kan dra nytte av det enorme antallet karrieremuligheter som er tilgjengelige. Studenter med bakgrunn og interesse i helsevitenskapen gjør gode kandidater til å jobbe i klinisk forskning.... [-]


Klinisk forskning som et lukrativt og spennende alternativ til en mastergrad i helseforvaltningen

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier 4 uker September 2018 USA Scottsdale

Clinical Research Fastrack tilbyr et 4-ukers utdanningsprogram som trener fagfolk interessert i helseadministrasjon, fremskritt for medisin og helsevitenskap for å jobbe i den lukrative, voksende kliniske forskningsindustrien. [+]

Clinical Research Fastrack tilbyr et 4-ukers utdanningsprogram som trener fagfolk interessert i helseadministrasjon, fremskritt for medisin og helsevitenskap for å jobbe i den lukrative, voksende kliniske forskningsindustrien.

Hvorfor gå inn i klinisk forskning, og på hvilke måter er det likt helseadministrasjon?

Kliniske forskere koordinerer og overvåker kliniske studier som deltar på legekontorer og sykehus. Mange helsepersonell beveger seg inn i klinisk forskning på grunn av mulighetene for karriere og potensialet for rask utvikling i dette voksende feltet. Klinisk forskning er et felt i forkant av vitenskap og teknologi som tester ut nye terapier, enheter og stoffer for å behandle forhold og forbedre pasientens helse. Klinisk forskning er praksis for å gjennomføre FDA kliniske studier for å teste sikkerheten og effektiviteten til et legemiddel, medisinsk utstyr, diagnostisk eller annen terapi. Prøver blir administrert av fagfolk som er kjent med forskriftens regler, forskrifter og protokoller, og de som er interessert i helseadministrasjonen, gjør svært sterke kandidater til å jobbe i klinisk forskning.... [-]