College of Marin

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til College of Marin

Etablert i 1926, College of Marin er en av 113 offentlige fellesskapet høgskoler i California. Det er to studiestedene for å tjene deg i vakre Marin County. Den Kentfield Campus ligger ca 11 minutter nord for Golden Gate Bridge at 835 College Avenue i Kentfield. The Indian Valley Campus ligger minutter unna på en spektakulær 333 mål stort område på Ignacio Boulevard i Novato, CA.

Akkreditering

College of Marin er akkreditert av Akkreditering kommisjonen for fellesskap og Junior høgskoler, og den vestlige Association of skoler og høyskoler, en institusjonell akkrediteringsorgan anerkjent av Rådet for høyere utdanning akkreditering og US Department of Education.

Studentliv

Omtrent 13.000 studenter melde årlig i høgskolens mange utestående kreditt, noncredit, og samfunnet utdanning klasser. The College har opparbeidet seg et rykte som en kvalitet pedagogisk institusjon som gir en vei for prestasjon og suksess for studenter i alle aldre og fra alle samfunnslag.

For å gi studentene de mulighetene de trenger, og for å sikre at studentene nå sine spesifikke mål og målsettinger, Høgskolen tilbyr Associate of Arts og Associate of Science studieprogrammene. College of Marin deltar i garantert opptak til bestemte University of California studiesteder. Hvert år mange internasjonale studenter som har fullført studier ved College of Marin har blitt overført til UC Berkeley, UCLA, og UC Davis, blant andre. I tillegg har høgskolen en Transfer Center, som er bemannet for det formål å hjelpe studenter forskning overføring og opptakskrav.

The College tilbyr trettitre karriere tekniske utdanningsprogram (CTE), samt gi grunnleggende ferdigheter, Norsk som andrespråk (ESL) utdanning, og samfunnet utdanning klasser. Høgskolens CTE programmene gir de nødvendige ferdigheter for å lykkes i et globalt konkurransedyktig arbeidsstyrke miljø. Enten målet er karriereutvikling, karriere endring, eller inn i arbeidsstyrken for første gang, College of Marin tilbyr en rekke programmer for å hjelpe elever lykkes.

akademiske Avdelinger

College of Marin satsing på pedagogisk fortreffelighet er forankret i å gi likeverdige muligheter og fremme suksess for alle medlemmer av vår mangfoldige samfunnet ved å tilby forberedelse til overføring til fire år høgskoler og universiteter, knytte grader og sertifikater, Norsk som andrespråk og livslang læring.

Vi tilbyr for tiden akademiske programmer i følgende avdelinger:

Allied Health Sciences behavioral Sciences virksomheten informasjonssystemer Karriere teknisk utdanning kommunikasjon Rådgivning Early Childhood Education and Child Development Norsk / Humaniora / Filosofi Fin / Visual Arts Liv og Geovitenskap matematikk Scenekunst Kroppsøving, kinesiologi, og Athletics naturvitenskap Samfunnsvitenskap Verdens språk og kulturer

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Certificates » Se Associate Degrees » Se Kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Certificate

Ferdigheter Sertifikat I Brann Teknologi

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Kentfield Novato

Disse kursene gir yrkesopplæringen for menn og kvinner som ønsker å satse på kurs i brann teknologi. [+]

Disse kursene gir yrkesopplæringen for menn og kvinner som ønsker å satse på kurs i brann teknologi.

Ferdigheter sertifikater Ferdigheter sertifikater er en erkjennelse av at studenten har oppnådd et bestemt sett av kompetanse innenfor et yrkesprogram. Ferdigheter sertifikater kan være en del av en "stigen" av ferdigheter, som begynner med jobbregistrering ferdigheter og fører til en full Certificate of Achievement program eller kan utgjøre en ferdighet sett som gjør det mulig for en student å oppgradere eller forskudd i en eksisterende karriere.

Ferdigheter sertifikater krever mindre enn 18 enheter, og er kortere varighet enn Certificate of Achievement.

Emergency Medical Technician Training Course Skills Certificate... [-]


Videoer

Welcome to the College of Marin

Looking Back | Looking Forward: 90 Years of Transforming Lives Through Education and Training

Kontakt

College of Marin - Kentfield Campus

Adresse, linje 1 835 College Avenue, Kentfield, CA 94904
94904 Kentfield, California, USA
HJemmeside http://www.marin.edu/
Telefon +1 415-457-8811

College of Marin - Indian Valley Campus

Adresse, linje 1 1800 Ignacio Boulevard, Novato, CA 94949
Novato, California, USA
HJemmeside http://www.marin.edu/
Telefon +1 415-457-8811