College of Southern Idaho

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Presidentens Message

Velkommen til College of Southern Idaho, en av de raskest voksende utdanningsinstitusjoner i delstaten Idaho. Vi er en progressiv campus hvor du vil ha mulighet til å utmerke seg i noen forsøke du ønsker å oppnå. Våre studenter er de viktigste personene på vår campus. CSI gir deg mange unike muligheter og tjenester for å hjelpe deg å realisere dine livslang mål.

CSI er anerkjent for fremragende fakultet, fasiliteter og vår student-sentrert miljø. I tillegg til våre gode programmer, kan vi tilby mange støttetjenester for å hjelpe elever lykkes: studere ferdigheter klasser, veiledning, læring sentre, rådgivning, økonomisk støtte og helsetjenester for å nevne noen.

Studentene kan også delta i student statlig virksomhet, interesseklubber, idrettslag, og kunst produksjoner. Vi tar stor stolthet i å tilby innovative og state-of-the-art programmer samtidig opprettholde en rimelig, personlig opplevelse for våre studenter.

Vi håper du vil ha en mulighet til å dra nytte av de mange tilbudene nytes av våre studenter utenfor klasserommet. Vi virkelig ønsker å gjøre din college erfaring med oss ​​en som vil vare livet ut. CSI er en mangfoldig institusjon som ønsker velkommen og feirer den rike arv og varierte perspektiver av alle våre studenter, lærere og ansatte. Jeg er sikker på at din erfaring med oss ​​vil være både utfordrende og givende som du forberede deg til å leve et fullverdig, effektiv liv i vår verden i endring.

Dr. Jeff Fox president

Hvorfor CSI CSI ... rett pris!

Avgjørelsen av hvor du velger å gå på college, eller selv om du har råd til å gå, kommer ofte ned til kostnaden. Som du sammenligner de valgene, vil du finne at CSI er en av de mest prisgunstige. For den internasjonale student, gir CSI gode utdanningsmuligheter til en rimelig pris.

CSI ... riktig størrelse!

Du har en rekke valg når det kommer til størrelsen på college du delta. CSI er stor nok til å tilby en vakker campus, flotte fasiliteter, og massevis av aktiviteter og tjenester, men er fortsatt liten nok for deg å vite at du lærere, bli involvert, og ikke gå seg vill i shuffle.

CSI ... rett sted!

Vårt vakkert anlagt campus omfatter over 350 dekar i Twin Falls, Idaho. The College opprettholder også en 24-timers vaktselskapet som er villig til å hjelpe studenter og ansatte i nød. Vår vakre campus i Twin Falls er omgitt av ubegrensede muligheter for rekreasjon og moro, fra ski og rafting til shopping og filmer. CSI har investert mye i våre anlegg. Et flertall av våre klasserom er utstyrt med det siste innen undervisningsteknologi.

CSI ... Høyre programmer!

CSI gir over 120 grader for studenter å velge mellom. Studentene kan velge hovedfag fra næringsliv, medisinsk, utdanning, engineering, og så mye mer.

Financial Responsibility

Den amerikanske regjeringen krever en internasjonal student å vise bevis for tilstrekkelig økonomisk støtte til ett år og en plan for fortsatt støtte til det påfølgende år. Vennligst fyll ut følgende skjema.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Associate Degrees - HealthcareStudies » Se Kurs - HealthcareStudies » Se Associate of Applied Science » Se Associate of Science » Se Associate of Arts » Se Associate Degrees - AcademicCourses » Se Kurs - AcademicCourses »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Høgskolegrad

Knytte Grad Av Dental Hygiene

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Twin Falls

The Dental Hygiene Programmet vil utdanne studenter til å gi pasienten tannpleie for publikum. Didaktisk, klinisk og laboratorie instruksjon er utformet for å utvikle studentene til å være verdifulle medlemmer av Dental Health Team. [+]

Associate Degree of Dental Hygiene

The Dental Hygiene Programmet vil utdanne studenter til å gi pasienten tannpleie for publikum. Didaktisk, klinisk og laboratorie instruksjon er utformet for å utvikle studentene til å være verdifulle medlemmer av Dental Health Team.

Program nyutdannede vil bli lisensiert Registrert tannpleiere (RDH). De bruker pedagogisk teori og metodikk for å analysere muntlige helsebehov. Utdannings tjenester lært vil utvikle markedsføringsstrategier og levering av oral helse for enkeltpersoner og grupper. Som behandlere vil de vurdere, planlegge og gjennomføre behandlinger for forebygging, intervensjon og kontroll av orale sykdommer mens praktisere i samarbeid med andre fagfolk. Pleieren gir rutine pasientbehandling og behandling for begynnelsen til avanserte stadier av periodontal sykdom.... [-]


Knytte Grad Av Sykepleie - Praktisk

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Twin Falls

Licensed Praktisk Sykepleiere øve i langsiktig omsorg anlegg, lege kontorer, landlige sykehus, hjemmetjenesten og administrative kontorer. Hjelpepleierne er fullført programmet på CSI oppgradere med IV Therapy sertifisering. [+]

Associate Degree of Nursing - Praktisk

Licensed Praktisk Sykepleiere øve i langsiktig omsorg anlegg, lege kontorer, landlige sykehus, hjemmetjenesten og administrative kontorer. Hjelpepleierne er fullført programmet på CSI oppgradere med IV Therapy sertifisering.

Den praktiske Nursing Programmet er godkjent av Idaho Board of Nursing og Idaho Division of Professional teknisk utdanning. Ved tilfredsstillende gjennomføring av PN program graduate er kvalifisert til å skrive NCLEX-PN. Søknad til dette programmet er en egen søknadsprosess fra søknad til College eller erklære din store.

[-]

Registrerte Sykepleie Program

Campus Heltidsstudier 6 semestre September 2018 USA Twin Falls

The Associate Degree sykepleie Program, en integrert enhet av College of Southern Idaho, utdanner utdannet sykepleiere fra forskjellige befolkningsgrupper som viser kunnskap, omsorg og integritet gjennom sykepleieprosessen, svarer til de helhetlige behovene til enkeltpersoner i en rekke innstillinger, og samhandler profesjonelt med pasienter, familier og helsepersonell i samfunnet. The Graduate fremmer optimal helse på en sikker og kostnadseffektiv måte som en del av et tverrfaglig team som gjenkjenner læring som en livslang oppgave. [+]

The Associate Degree sykepleie Program, en integrert enhet av College of Southern Idaho, utdanner utdannet sykepleiere fra forskjellige befolkningsgrupper som viser kunnskap, omsorg og integritet gjennom sykepleieprosessen, svarer til de helhetlige behovene til enkeltpersoner i en rekke innstillinger, og samhandler profesjonelt med pasienter, familier og helsepersonell i samfunnet. The Graduate fremmer optimal helse på en sikker og kostnadseffektiv måte som en del av et tverrfaglig team som gjenkjenner læring som en livslang oppgave.

[-]

Kurs

Dental Assistent Program Kurs

Campus Heltidsstudier 3 semestre September 2018 USA Twin Falls

The Dental Assistant Program læreplanen tilbyr kurs for fagmannen å gå inn i helsevesen miljø som assistent i tannlege kontoret. [+]

Tannlegeassistentprogrammets læreplan tilbyr kurs for faglært å gå inn i helsemiljøet som assistent i tannlegekontoret. De generelle utdanning klasser og kreditter er overførbare til andre allierte helse læreplaner eller programmer. Studenten oppfordres til å få råd fra fakultetet for å sikre at de riktige kursene er ferdig før registrering eller overføring til andre helseprogrammer. Søknad på dette programmet er en egen søknadsprosess fra søknad til kollegiet eller erklæring til hovedpersonen din.

Program Mål Studentene skal demonstrere en forståelse av roller og ansvar for en tannhelsesekretær inkludert men ikke begrenset å samle diagnostiske data, smittevern, radiologiske undersøkelser, restorative prosedyrer og laboratorieprosedyrer. Studentene skal forstå de etiske og juridiske parametere for klinisk praksis og utføre oppgaver innenfor disse parametre. Studentene skal bruke kritisk tenkning og kommunisere effektivt både muntlig og skriftlig med teammedlemmer og pasienter mens de bor Jeg samsvar med HIPAA forskrifter. Studentene skal demonstrere profesjonelle atferd i samsvar med en tannlege kontor inkludert prioritering, organisering og tid Lederegenskaper. Studentene skal være forberedt på å fullføre tre komponenter (smittevern, Stråling Health and Safety, og General Chair) av Dental Assisterende National Board eksamener for å bli en sertifisert tannhelsesekretær. ... [-]

Fysioterapeut Assistent Program Kurs

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 USA Twin Falls

Den Fysioterapeut Assistant Consortium Program forbereder studentene for arbeid som fysioterapeut assistenter (PTA). De PTA funksjoner gjennom retning av en fysisk terapeut (PT) for å gjennomføre PT plan omsorg. [+]

Den Fysioterapeut Assistant Consortium Program forbereder studentene for arbeid som fysioterapeut assistenter (PTA). De PTA funksjoner gjennom retning av en fysisk terapeut (PT) for å gjennomføre PT plan omsorg. Det endelige målet med fysioterapi er å hjelpe pasienter og klienter i deres retur til maksimal funksjon. PTA studenter er instruert i å tenke prosesser og ferdigheter som terapeutisk øvelse, ortopediske og nevrologiske intervensjoner, terapeutiske modaliteter, og kunsten å pasientbehandling. I tillegg til pasientbehandling kurs, studenter studerer de grunnleggende fag i anatomi, fysiologi, klinisk patologi, og kinesiologi. Kliniske utdanning erfaringer er integrert i hele pensum og gir studentene mulighet til å praktisere teknikkene lært og praktisert hvert semester. Programmet er utviklet for å være ferdig om to år.... [-]


Radiologiske Teknologi Program

Campus Heltidsstudier 22 måneder September 2018 USA Twin Falls

Vi er programma akkreditert av Joint omtale Committee on Education i radiologiske Technology. [+]

Vi er programma akkreditert av Joint omtale Committee on Education i radiologiske Technology.

På bare 22 måneder (4 vanlige semestre pluss en kort sommer økt) vil du tjene din Associate of Applied Science grad og være forberedt på arbeidslivet som en ARRT registrert Technologist i radiografi. Våre kandidater er bestått ARRT eksamen i radiografi med glans og få arbeid i hele regionens helseinstitusjoner tjener mellom $ 40.000 og $ 50 000 pluss fordeler å starte full tid. Sjekk ut sysselsettingsstatistikken for å få vite at rundt 87 prosent av våre kandidater arbeider i noen kapasitet som ARRT Registrerte teknologer i regionen. Også de fleste av våre gradautes fortsetter sin utdanning på jobb i andre bildediagnostikk som CT, MR, mammografi, ultralyd, etc. Hvis du er seriøs om å få inn i dette programmet, kan du gjøre en rådgivning avtale med Gary Lauer eller Tamara Janak.... [-]


Videoer

CSI International Students

Kontakt

College of Southern Idaho

Adresse, linje 1 315 Falls Avenue Twin Falls, ID 83301-3389
Twin Falls, Idaho, USA
HJemmeside http://www.csi.edu/
Telefon +1 208-732-6221