Cornell College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Cornell

Sett på en skogkledd bakketopp med utsikt over naturskjønne Mount Vernon, Iowa, er Cornell College en privat, fireårig liberal arts college som tilbyr studenter en ekstraordinær rekke muligheter-i klasserommet, på campus, og rundt om i verden.

Ved Cornell, vil du fokusere intenst på ett kurs for tre og en halv uke, og deretter gå videre til et nytt fag. Kjent som en kurs av gangen (OCAAT), vår faglige strukturen gjør det mulig å tilbringe en måned å skape en teaterproduksjon, gjennomføre høyt nivå vitenskapelig forskning, eller fordype deg i et nytt språk-gi hver din fulle oppmerksomhet og beste innsats. Det er en innovativ tilnærming som tiltrekker seg en mangfoldig gruppe studenter fra hele landet og hele verden, og det er praktisk talt unikt: Cornell er en av bare to nasjonale liberal arts høyskoler på blokken plan.

Muligheter er ikke begrenset av grensene til et tradisjonelt klasserom. Du kan tilbringe en måned i Spania utforsker opprinnelsen til spansk sivilisasjon, eller jobbe som heltids praktikant på en presidentvalgkamp. Med bare ett kurs om gangen, er off-campus studie både håndterbare og meningsfylt.

Som student vil du nyte vår aktive campus liv og innbydende samfunnet. Mer enn 100 klubber og aktiviteter inviterer deg til å forbedre dine lederegenskaper, vise frem dine talenter, og utforske dine interesser. I våre residence halls, vil du møte nye venner som deler en forkjærlighet for læring og campus engasjement.

Vi vil gjerne fortelle deg mer om dette dristig samfunnet. Kontakt oss med spørsmål, eller la oss hjelpe deg med å planlegge et besøk. Vi ser frem til å høre fra deg!

Studier

Du er inspirert av læring i alle de mange måter og steder det skjer. Du gjør ditt beste når du er midt i et fag, engasjert og absorbert. Du elsker en utfordring, og du trives på eventyr. Så hvorfor betale for en konvensjonell tilnærming til læring når det kommer til din høyskole utdanning?

Cornell College tar en unik tilnærming til læringsprosessen. Jada, våre hovedfag og tverrfaglige programmer er lik de andre nasjonalt respekt høyskoler, og våre lærere er høyt kvalifiserte i alle de tradisjonelle måtene (97 prosent holder den høyeste grad i sitt felt, for eksempel).

Men det er der de tradisjonelle slutter og den innovative begynner. Ved Cornell, tror vi elevene lærer best når de kan fordype seg i faget sitt, enten det er å bygge en 3-D fraktal, utforske sammenhenger og formelle elementer av Shakespeare-tragedien, eller debattere aktuelle Høyesterett tilfeller. Det er derfor Cornell studenter ta et enkelt kurs om gangen, referert en akademisk kalender til som blokkplanen.

Lærings eventyret fortsetter utenfor klasserommet med internasjonale reiser, sommerforskningsmuligheter, intense internship erfaringer gjennom Cornell Fellows Program, og mye mer. Andre særlige faglige muligheter inkluderer fullt bemannet sentre fokusert på helsetjenester, næringsliv og anvendt økonomi, og pre-loven. Og skulle du trenge litt hjelp på veien, kan vi tilby et komplett spekter av faglige støttetjenester, inkludert våre innovative Center for Teaching and Learning innen Cole Library.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Bachelor - HealthcareStudies » Se LLB » Se Bachelor - Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Bachelor

Pre-faglig Program I Medisin

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Mount Vernon

Mål er en førsteklasses akademisk berikelse program utviklet for å kreativt forberede studentene for vellykket karriere i en rekke helse-yrker, som for eksempel medisin, odontologi, helsevesenet administrasjon, og veterinærmedisin. [+]

Om Dimensjoner

The Center for Science and Culture of Healthcare

Mål er en førsteklasses akademisk berikelse program utviklet for å kreativt forberede studentene for vellykket karriere i en rekke helse-yrker, som for eksempel medisin, odontologi, helsevesenet administrasjon, og veterinærmedisin. Mål ble unnfanget ved Dr. Larry Dorr '63 etter å merke seg at for mange beboere og stipendiater ble utdannet i en vitenskapelig tunnel.

"Etter å ha overlegen medisinske / vitenskapelige ferdigheter er ikke nok,» sa Dr. Dorr. "Hvis du ikke er i stand til å vise omtanke, gi pasienten trygghet i behandlingen og kommunisere hva du prøver å gjøre for å gi dem en positiv holdning, din effektivitet som helsepersonell i siste instans vil være begrenset." Denne lavere programmet antas å være den første av sitt slag for å plassere menings vekt på kunsten å helbrede, samt på den vitenskap og behandling av sykdom.... [-]