Courses for Success

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Best verdi for pengene hvor som helst på nettet

Våre kurs tilbyr den beste all round verdi for pengene. Våre kurs ikke bare konkurrere på pris, men også på funksjoner og fordeler. Våre kurs gir den beste og mest lettfattelig innhold og materiale, levert til rabatterte priser for å gi deg den beste verdi for pengene på nettet.

Største utvalget av online kurs

Vi har et stort spekter av kurs som er tilgjengelige (over 500), for å sikre at du har et bredt utvalg av kurs å velge mellom. Så du kan dra nytte av den beste verdi for pengene.

Få en kvalifisering på kortere tid

Våre kurs er presentert på en måte som er lett å følge og forstå. Dette betyr at du kan fullføre kurset raskere og få kvalifisering før.

Prøv før du kjøper

Vi gir deg tilgang til kurset online læringssystemet og en av de delemner gratis (for de fleste kurs) eller en prøve nettbasert kurs eller kursoversikt. Du kan se nøyaktig hva online læring er som før du forplikter deg til å kjøpe kurset.

Studere hvor som helst, når som helst, i ditt eget tempo

Som de fleste av våre kurs blir undervist på nettet, kan du få tilgang til innholdet i kurset fra hvilken som helst datamaskin eller smartmobilenhet * som gir deg total fleksibilitet. Du kan studere når som helst på dagen, i løpet av uken eller i helgene og viktigst i ditt eget tempo, noe som betyr at du kan lære så sakte eller raskt som du liker, det er helt opp til deg!

Kundeservice

Vi gir faglige råd og god gammeldags service. Ring oss eller send oss, er vi her for å hjelpe.

Velkommen til kurs for suksess - Lagre og lykkes

Med over 1000 kurs på tilbudet, kurs for suksess som mål å hjelpe deg med å finne den ideelle kurset slik at du kan forbedre din skillset og bli en verdifull ressurs på arbeidsmarkedet.

Vi tilbyr enkle å følge nettbaserte kurs som gir deg muligheten til å forbedre ditt liv, sysselsetting og personlig kunnskap. Det kunne ikke vært enklere!

Med kurs for suksess, vil du Lagre og lykkes fra komfort i hjemmet!

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Sertifikat I Menneskets Anatomi Og Fysiologi Nettbasert Kurs

Nettstudie Deltid 6 - 8 uker January 2018 USA USA Online

Vi vil legge vekt på organiseringen av menneskekroppen og forskjellene mellom ikke-levende materie og levende organismer. Vi vil også dekke celle anatomi og fysiologi fordi alle livsprosesser i siste instans utføres på cellenivå. [+]

Lær Prinsipper for genetikk og få en forståelse av hvordan Traits er gått fra OneGeneration til neste Vi vil legge vekt på organiseringen av menneskekroppen og forskjellene mellom ikke-levende materie og levende organismer. Vi vil også dekke celle anatomi og fysiologi fordi alle livsprosesser i siste instans utføres på cellenivå. Etter at vi har etablert dette grunnlaget, vil vi kartlegge anatomi og fysiologi av hver av våre 11 organsystemer. Du vil lære hvordan nervesystemet vårt tillater oss å motta, behandle og tolke sensasjon og sende meldinger til våre muskler og kjertler. Vi dekker skjelettlidelser og muskuløs systemer, lære hvordan de gjør bevegelse mulig, og også om noen av deres lite kjente, men like viktige funksjoner. Dette kurset forklarer hvordan sirkulasjons- og åndedrettssystemet arbeide sammen for å gi kroppen med oksygen våre vev trenger, og hvordan de fungerer sammen med huden og nyrene å kvitte kroppen av avfall. Du lærer hvordan kroppen vår bekjempe sykdommer, og hvordan vårt fordøyelsessystem omdanner maten vi spiser til energi og vev i kroppen vår. Vi vil også bruke tid på det endokrine systemet, som leverer hormoner vi trenger for å overleve, og det reproduktive systemet, den gruppen av organer som gjør at livet skal gå videre til en annen generasjon. Vi vil også diskutere funksjonene til de forskjellige organsystemer som du vil sannsynligvis finne overraskende. I tillegg inneholder hver leksjon informasjon om spesifikke lidelser som noen ganger skjer med kroppen vår, og vi vil også snakke om noen nylige fremskritt i medisin. Ved slutten av... [-]

Sertifikat I Utforske En Karriere I Medisinsk Koding Nettbasert Kurs

Nettstudie Deltid 6 - 8 uker January 2018 USA USA Online

Ta det første steget mot en lukrativ karriere som en medisinsk koder! I dette kurset vil du lære hvordan du bruker CPT manuell og ICD-9-CMto finne medisinske koder for noen sykdom, tilstand, behandling eller kirurgisk inngrep. [+]

Start nå å utforske en karriere i medisinsk koding Ta det første steget mot en lukrativ karriere som en medisinsk koder! I dette kurset vil du lære hvordan du bruker CPT manuell og ICD-9-CMto finne medisinske koder for noen sykdom, tilstand, behandling eller kirurgisk inngrep. Denne kunnskapen vil bidra til å forberede deg til å arbeide nesten hvor som helst i de medisinske feltlegekontorer, klinikker, offentlige helsefasiliteter, sykehus, laboratorier, sykehjem, forsikringsselskaper, eller til komforten av ditt eget hjem. Vi vil gå gjennom hver av de viktigste systemene i menneskekroppen-integumentary (hud), musculoskeletal, respiratoriske, hjerte, mage, endokrine, og mannlige og kvinnelige urin-skisserte medisinsk terminologi, forhold, sykdommer, skader, behandlinger, og prosedyrer du vil se oftest i hvert av disse systemene. Underveis vil vi gå gjennom mange virkelige eksempler og koding øvelser for å få det du bruker kodeverktøy i forbindelse med dine analytiske ferdigheter til å komme opp med de rette kodene for å beskrive noen medisinsk situasjon. I prosessen, vil du få all praktisk erfaring du trenger for å kode medisinsk forsikringskrav med tillit. Ved slutten av dette kurset, vil du vite hvordan du skal finne veien gjennom både CPT manuell og ICD-9-CM manuell, og du vil være godt på vei til en karriere som en medisinsk koder! Kursinnhold © 2014 Deler av Penn Foster Inc. og utdanning To Go, en divisjon av Cengage Learning, Inc. Alle rettigheter reservert. Reproduksjon eller omfordeling av noe kursmateriell uten skriftlig tillatelse er forbudt. Kurs Raske fakta: Lær Utforsk en Utforsk en karriere i medisinsk koding... [-]