Dignity Health Global Education in Collaboration with Thunderbird School of Global Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om partnerskapet: DHGE og Thunderbird School of Global Management

Samarbeidet mellom DHGE og ASUs Thunderbird School of Global Management samler en av de største helsevesenets leverandører i USA, verdens største mester i ledelse og den mest innovative skolen i USA som tilbyr. banebrytende programmer.

138628_asu-tbird-cobranded.png

Om Thunderbird School of Management

I nesten 75 år har Thunderbird School of Global Management utdannet, styrket og påvirket tverrfaglige ledere som fremmer inkluderende og bærekraftig velstand over hele verden. Nå, mer enn noen gang, trenger verden Thunderbird. Etter hvert som teknologisk innovasjon utvikler seg i et tempo som aldri før er sett, sliter verden med å få tak i de dramatiske effektene dette har på hvordan vi jobber og lever. Samfunnet trenger globale ledere på tvers av alle sektorer som kan hjelpe organisasjoner å gripe de enorme mulighetene og håndtere truslene fra den fjerde industrielle revolusjon. Thunderbird er fortroppen for global leder- og lederutdanning for denne nye tiden.

DHGE logo

Om DHGE

Dignity Health Global Education (DHGE) er det ledende utviklingsselskapet innen helsevesen. DHGE er dedikert til å tilby tilpassede utdanningsmuligheter og en student-sentrisk opplevelse, og utvikler online programmer og løsningsutviklingsløsninger med industri for industrien. De oppnår dette målet ved å samarbeide med topprangerte akademiske institusjoner og tankeledende fagpersoner.

programmer

  • Master of Global Management in Healthcare Services
  • Certificate in Innovation in Healthcare Management

Steder

Føniks

Address
Føniks, Arizona, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss