Dignity Health Global Education in collaboration with DePaul University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om partnerskapet: DHGE og DePaul University

Samarbeidet mellom Dignity Health Global Education og DePaul University forener ekspertisen til et av de største helsevesenet i USA, gjennom et av DHGEs morselskaper, og det største katolske universitetet i USA med over 120 år i USA. utdanningsmessig erfaring.

DePaul University logo

Om DePaul University

DePaul er det største katolske universitetet i USA og det største private, ideelle universitetet i Midtvesten, med mer enn 22 000 studenter og rundt 300 akademiske og profesjonelle programmer. DePaul ble etablert i Chicago i 1898, og fortsetter å styrke det som gjør det unikt: respekterte akademikere, virkelighetskunnskap og en forpliktelse til samfunnsansvar, alt informert om stedet det kaller hjem - den urbane og flerkulturelle byen Chicago. Universitetets særegne oppdrag etablerer et sterkt fundament for en inkluderende liberal-arts utdanning, religiøs pluralisme og sosial rettferdighet - ansvarsområder som varer i universitetets liv i dag.

138240_dhgelogo2.png

Om DHGE

Dignity Health Global Education (DHGE) er det ledende utviklingsselskapet innen helsevesen. De er dedikert til å tilby tilpassede utdanningsmuligheter og en student-sentrisk opplevelse, de utvikler online programmer og arbeidsstyrkeutviklingsløsninger med industrien, for industrien. De oppnår dette målet ved å samarbeide med topprangerte akademiske institusjoner og tankeledende fagpersoner.

programmer

  • Attest i helserett og samsvar
  • RN til MS i sykepleie - Family Nurse Practitioner (BS Entry)

Steder

Chicago

Address
Chicago, Illinois, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss