Dignity Health Global Education in collaboration with DePaul University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Dignity Health Global Education (DHGE) er det ledende utviklingsselskapet innen helsevesen. Vi er dedikert til å tilby tilpassede utdanningsmuligheter og en student-sentrisk opplevelse, og utvikler online programmer og løsningsutviklingsløsninger for industrien for industrien. Vi oppnår dette målet ved å samarbeide med topprangerte akademiske institusjoner og tankeledende fagpersoner.

We were on a medical mission for spine surgery in Monterrey, México. Our team took care of more than 60 patients all over Mexico with a group of volunteers including doctors, nurses, admin team, and more…

Vår tilnærming og læring

 • Designet for impact: Dignity Health Global Education (DHGE) tar sikte på å skape relevante læringsopplevelser som påvirker positiv endring i våre elevers liv og påvirker deres organisasjoner.
 • Utnytte det beste innen teknologi og læringsvitenskap: Vi leverer de mest avanserte skybaserte læringsopplevelsene i bransjen for å hjelpe deg med å få ny kunnskap, ferdigheter og evner raskt og effektivt.
 • Laget med mennesker, for mennesker: Våre læringsløsninger er menneskesentrerte, akkurat som helsevesenet er menneskesentrert. Vi ønsker å levere læringsinnholdet vårt på en måte som er vakker og elsket av elevene våre.
 • Vi verdsetter tiden din: Vi vet at det å jobbe i helsevesenet er så opptatt som det blir. Derfor ønsker vi å sikre at hvert minutt som du bruker på å lære oss er en effektiv bruk av tiden din.

Våre læringserfaringer

I programmene våre har du tilgang til:

 • Strukturert læring: Vi tilbyr strukturerte Pathways bygget for travle elever, slik at du kan komme på oppgaven umiddelbart.
 • Engasjerende og interaktivt innhold: Læringsinnholdet vårt inkluderer ekspertprodusert engasjerende video og interaktivt innhold for å sikre at du aldri får en passiv læringsopplevelse og alltid er aktivt engasjert.
 • Tilgjengelig læring: Mellom møter, på en pendel, i pausen - kan du få tilgang til læringen din når som helst på hvilken som helst enhet.
 • Virkelige prosjekter: Vi jobber med helsepersonell for å utforme praktiske, prosjektbaserte læringsaktiviteter sentrert om nåværende arbeidsplassprosjekter og utfordringer. Vår tilnærming lar deg ta det du lærer og få en umiddelbar innvirkning på ditt arbeid, organisasjon og pasienter.
 • Ekspertveiledning: Hos oss betyr ikke å lære uavhengig online at du lærer alene. Våre kurs tilrettelegges av eksperter i helsevesenet - inkludert presidenter, CNOs og andre ledere på toppnivå - som deler sine personlige historier, innsikt og kunnskap.
 • Samarbeidslæring: Ved å bruke læringsopplevelsene våre, vil du delta i sosiale sosiale interaksjoner på nettet og gi muligheter til å utveksle ideer, få tilbakemeldinger og nettverk. Vi har til og med gamified det for å gjøre det morsomt og engasjerende!
 • Vennlig oppmuntring: Vi forstår at du er opptatt og at livet skjer. Ved behov vil vi gi deg en vennlig dytt for å komme deg tilbake på sporet.
 • Digital legitimasjon: Vi gir deg digitale merker og sertifikater, utstedt fra topprangerte, anerkjente institusjoner, som kan deles stolt på LinkedIn og andre sosiale plattformer. De kan bekreftes øyeblikkelig av arbeidsgivere, slik at du trygt kan vise frem ferdighetene dine.
 • Bemerkelsesverdig kundeservice: Vi er her for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av læringsopplevelsen din hos oss.

Steder

Chicago

Address
Chicago, Illinois, USA

Toronto

Address
Toronto, Ontario, Canada