Dignity Heath Global Education in collaboration with Pepperdine Graziadio Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om DHGE + Pepperdine Graziadio Business School Partnership

Partnerskapet mellom Dignity Health Global Education og Pepperdine Graziadio Business School kombinerer strenghet, omdømme og dedikasjon til å drive meningsfull og positiv endring i lokalsamfunn gjennom en uten sidestykke utdanning.

138625_pepperdinelogo.jpg

Om Pepperdine Graziadio Business School

I løpet av de siste 50 årene har Pepperdine Graziadio Business School utfordret enkeltpersoner til å tenke frimodig og drive meningsfull forandring i sine bransjer og lokalsamfunn. Graziadio School er dedikert til å utvikle det beste for verdensledere, og tilbyr et omfattende utvalg av MBA-, MS-, Executive- og doktorgradsstudier med utgangspunkt i integritet, innovasjon og entreprenørskap. Graziadio School fremmer erfaringslæring gjennom små klasser med utmerket fakultet som stimulerer kritisk tenking og meningsfull forbindelse, og inspirerer studenter og yrkesutøvere til å realisere sitt største potensial som verdisentrerte ledere.

DHGE logo

Om DHGE

Dignity Health Global Education (DHGE) er det ledende utviklingsselskapet innen helsevesen. DHGE er dedikert til å tilby tilpassede utdanningsmuligheter og en student-sentrisk opplevelse, og utvikler online programmer og løsningsutviklingsløsninger for industrien for industrien. De oppnår dette målet ved å samarbeide med topprangerte akademiske institusjoner og tankeledende fagpersoner.

programmer

  • Sertifikat i helsevesenets markedsføring
  • Sertifikat i helsevesenet analyse for beslutningstakere

Steder

Malibu

Address
Malibu, California, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss