Eastern University Online

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Eastern University er en nonprofit, regionalt akkreditert institusjon grunnlagt i 1925. Gjennom vår lange historie, ønsker vi å WAKE UP THE WORLD til etisk forretningspraksis ved å trene fremtidige ledere som bunner i en tro, fornuft og rettferdighet.

relevans

Ved Eastern University, tror vi ikke på busywork. Hver av våre online programmer er praktisk og rimelig. De blander forskning med real-life-programmet. Gjennom meningsfylt samarbeid og prosjekter, vi gir deg kunnskap og nylig raffinerte ferdigheter som du kan bruke umiddelbart. holistisk Support

Som en verdifull del av vår nettsamfunn, vil dedikert fakultetet være støttende for deg. Vi demonstrerer et dypt engasjement for suksess ved å gi mentorer og veiledning slik at du kan nå dine mål. Timely Forberedelse

Disse dager, er voksne som deg tilbake til skolen for å tjene som lenge ettertraktet credential og oppnå sine mål. Vår online programmer er laget for å være praktisk, fleksibel og rimelig. Eastern University kan gi kompetanse til å avansere innen raskt voksende karriere i sykepleie, utdanning, og virksomheten bransjer.

nasjonal anerkjennelse

Nasjonalt anerkjent Christian University inkludert laud fra Best Colleges "En av 50 Best Colleges for eldre elever.

US News & World Report Top - Tier Ranking for universiteter-Nord Region.

Regional Akkreditering

Eastern University er akkreditert av Middle States Commission on Higher Education, 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104. (267-284- 5000) The Middle States Commission on Higher Education er en institusjonell accrediting byrå anerkjent av det amerikanske utenriks Education og Rådet for høyere utdanning akkreditering.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se BScs » Se Ettårig MBA-programmer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

BSc

Bs I Sykepleie For Registrerte Sykepleiere (RN Til BSN) Online

Nettstudie Deltid 14 måneder September 2018 USA Wayne

Designet for å trene sykepleiere. Videreutvikle din karriere og forberede seg på lederskap eller lederstillinger i helsevesenet. [+]

Designet for å trene sykepleiere. Videreutvikle din karriere og forberede seg på lederskap eller lederstillinger i helsevesenet.

En Quality Education

Som en tradisjonell nonprofit institusjon, Eastern University har en lang historie for å tilby studentene en høy kvalitet på opplæringen siden 1925.

100% online

Praktisk og yrkesbygg modell uten nødvendige klassen eller påloggingstider åpner for individuell planlegging.

Convenience

Komplett kurs hvor som helst, når som helst uten å måtte komme til campus. Bygg på kjernesykepleieferdigheter samtidig tjene en grad å fremme karrieren din.

7-ukers kurs

Det er seks inngangspunkter per år og neste startdato er 8/29/2016.... [-]