Elmhurst College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Elmhurst College!

Vil du utvide din kunnskap, oppdatere dine ferdigheter og nå neste nivå i karrieren din? Våre masterprogrammer er designet for deg. Vi tar en frisk, personlig, hands-on tilnærming. Med talentfulle professorer og studenter, vil du aktivt engasjere både teori og praksis. Du vil nyte bekvemmeligheten av kveldskurs eller fullføre din grad helt elektronisk gjennom Elmhurst College Online Center. Mest av alt, vil du forberede deg til å treffe ny tillit til et liv med profesjonelt lederskap.

Velg Elmhurst. Nå neste nivå. Lære å lede i en samarbeidende verden.

Velkommen til neste generasjons oppgradere programmer som kan hjelpe deg med å nå neste nivå. Når du ønsker å forske på karrieren din eller foreta en karriereovergang, har Elmhurst College programmer for deg. Få tak i tekniske ferdigheter på tvers av plattformene som du trenger for å hjelpe deg med å nå dine mål og potensial. Utvikle ferske løsninger på virkelige verdensutfordringer gjennom prosjektbasert læring. Våre programdirektører er der for deg - hjelper deg å forhandle alt fra klassevalg til karriereveiledning.
Våre innovative og fleksible programmer er designet for å optimalisere karrieremålene og forberede deg på arbeid i mange høyvoksende bransjer. Vi er oppriktig engasjert i utdanning som holder deg foran kurven.

Mastergrader

 • IT-systemer
 • Datateknikk
 • Geografiske informasjonssystemer
 • Helseforvaltning og administrasjon
 • Helseinformatikk
 • MBA - deltid (online eller på campus) for arbeidende fagfolk

Elmhurst College - det riktige valget

 • Få tillit til å lykkes: Våre programdirektører er ikke bare eksperter på deres felt: de er dedikert til å utvide rekkevidden, gi sageråd og menneskelige ferdigheter som alle ledere trenger.
 • Fleksibilitet for å få det til å fungere: våre studieprogrammer er utformet for å passe inn i din travle timeplan. Programmer tilbys i en rekke formater for å gi deg maksimal bekvemmelighet.
 • Et rimelig valg: Elmhurst College reiterer gjentatte ganger i Best Value-kategorien for akademisk kvalitet og pris.
 • Praktisk beliggenhet: Vår vakre campus ligger bare 15 miles vest for sentrum av Chicago, og er lett tilgjengelig med bil eller tog.

Ta det neste trinnet

Når du vurderer alternativene dine, oppfordrer vi deg til å besøke Elmhurst campus. Du lærer om opptaksprosessen vår, besøker vår campus og ser selv hva Elmhurst College handler om.

Be om informasjon: For å be om informasjon om ditt program av interesse, fyll ut vårt online skjema. Chat Live med en opptaksrådgiver. Chat online i dag. Søk nå!

Rankings

Elmhurst står i topp 10 regionale universiteter i Midtvesten, ifølge US News & World Report, og blant de 4 beste verdiene i Midtvesten. Princeton Review har rangert Elmhurst blant de beste i Midtvesten i 12 år på rad, og kiterer den som "den perfekte blanding av storby tilgang og liten (men ikke for liten) campus atmosfære."

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se MBA » Se MSc - OnlineStudies » Se MBA på deltid » Se MSc - Master »

Videoer

This Is Elmhurst College

Kontakt
Besøksadresse
School for Professional Studies
Elmhurst College
190 Prospect Avenue
Elmhurst, Illinois 60126-3296

Elmhurst, Illinois, US
Sosiale medier