Florida Southern College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Florida Southern College Den eldste privat høyskole i Florida, Florida Southern College ble grunnlagt i Orlando i 1883 som South Florida Institute. Kort tid senere flyttet den til Leesburg. I 1885 ble en høyskole pensum lagt og høgskolen ble åpnet for mannlige og kvinnelige studenter. I 1901, høgskolen flyttet til Sutherland, nå Palm Harbor, og i 1906 ble det omdøpt Southern College. Høgskolen midlertidig flyttet til Clearwater 1921-1922, og i 1922, flyttet igjen til bredden av Lake Hollingsworth i Lakeland. I 1935, Trustees adopterte navnet Florida Southern College. Til tross for endringer i navn og plassering, har College tilknytning til Metodistkirken holdt seg konstant, forme sin misjon og tradisjoner. Misjon og Visjon Florida Southern College er et sted for dem som gjør og drømmere ... for de involverte og investert ... for de som konsekvent stige til forventningene satt foran dem ... for alle som tar en risiko ... for alle som sier: "Jeg er i." College Mission Oppgaven til Florida Southern College er å forberede studentene gjennom dynamisk engasjert læring å gjøre en positiv og følge innvirkning på samfunnet. College Vision Florida Southern College vil oppnå nasjonal anerkjennelse for å gi en transformativ utdanning for studenter gjennom sin særegne syntese av liberal arts og profesjonelle programmer, og fokus på student utvikling gjennom co faglige og service læringsprogrammer. Det vil bli en nasjonal modell for engasjert læring for å oppnå læringsutbytte elevene trenger for å trives i et globalt samfunn. Som et resultat av sin pragmatiske tilnærming til liberale læring, det globale perspektivet av sine faglige programmer, effektiv engasjert lærer pedagogikk, og særegne læringsutbytte i alle disipliner, vil Florida Southern stige opp til de 25 beste omfattende høyskoler / universiteter i sin Carnegie klassifisering. Opprettholde sin tilknytning til United Methodist Church, vil Florida Southern tjene som den ledende mid-size institusjon innenfor kirkesamfunnet, alltid med å fremme studentenes åndelige vekst. Florida Southern er en bemerkelsesverdig institusjon preget av enestående engasjement for studenter og eksepsjonelle læringsopplevelser.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc » Se MBA på deltid » Se MA » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Master Of Science I Sykepleie

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Lakeland Tampa

Master of Science i sykepleie er en dynamisk måte for sykepleie fagfolk til å få oppadgående mobilitet i helsevesen miljø. [+]

Master of Science i sykepleie

Master of Science i sykepleie er en dynamisk måte for sykepleie fagfolk til å få oppadgående mobilitet i helsevesen miljø.

Florida Southern MSN Programmet fokuserer på tre viktige områder innenfor moderne helsevesenet: Klinisk sykepleier Specialist (CNS)

Bli en spesialist i veksten av organiserte og koordinerte helsetjenester. Denne læreplanen spor forbereder deg til å ta sertifiseringseksamen for klinisk spesialist i medisinsk-kirurgisk sykepleie gjennom de amerikanske Sykepleiere Credentialing Senter.

Voksen Gerontology Primary Care Nurse Practitioner (ANP)

Få muligheten til å praktisere selvstendig, diagnostisere og behandle pasienter, og direkte primær eller akutt behandling. Denne læreplanen spor forbereder deg for sertifisering eksamen som voksen Health Nurse Practitioner gjennom de amerikanske Sykepleiere Credentialing Senter.... [-]


Videoer

Florida Southern College

The world's most beautiful campus