Ferris State University Online

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Ferris State University forbereder studentene for en vellykket karriere, medborgerskap, og livslang læring. Gjennom sine mange partnerskap og sin karriere-orientert, bred utdannelse, tjener Ferris vår raskt skiftende globale økonomien og samfunnet.

Vi verdsetter utdanning som er karriereorientert, balanserer teori og praksis, utvikler kritisk tenkning, legger vekt på aktiv læring, og fremmer ansvar og ønsket om livslang jakten på kunnskap.

a13528cb-8fbe-4d58-b871-b1170f70e7ea

Hvilken plassering er mer praktisk enn ditt eget hjem?

Ferris tilbyr utvalgte programmer i et nettbasert format slik at du kan bevege deg uten å flytte over hele byen. Vi tilbyr mange sertifikater samt bachelorgradsprogrammer og masterstudier.

I tillegg til våre mange programmer som kan fullføres helt online, har vi også noen programmer som har den ekstra funksjonen av noen ansikt til ansikt instruksjon. Våre Oppvarming Ventilasjon Luftkondisjonering og kjøling grad, teknisk utdanning (Pro-Mo-Ted) og mastergraden i Business Administration gir alle muligheten til å få det beste fra begge verdener ... et flertall av kursene online, blandet med noe ansikt -til-møte tradisjonell klasserom tid, for å gi deg en mulighet til å møte andre i ditt program og bli kjent med dine fakultet instruktører!

b8370fbe-cbe1-4b87-b5c1-671bb6330564

Forbered deg på nettet

Online læring gir stor fleksibilitet for travle elever. Imidlertid krever nettbasert læring også en disiplinert tilnærming. Ikke alle føler seg komfortabel å lære i det elektroniske miljøet. Vi har gitt noen elementer til anmeldelsen din samt følgende spørrekonkurranse for å hjelpe deg med å svare på spørsmålet "Er nettbasert læring riktig for meg?"

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se BScs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

BSc

Bachelor Of Science I Respiratorisk Terapi

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 2 år Åpen påmelding USA Big Rapids + 1 fler

Bachelor of Science i respiratorisk terapi er en ferdigstillingsgrad for kandidater fra assosierte grader i respiratorisk omsorg og ønsker å fremme sin utdanning i feltet. [+]

Den Bachelor of Science i respiratorisk terapi Er en ferdigstillingsgrad for kandidater fra assosierte grader i respiratorisk omsorg og ønsker å fremme sin utdanning på feltet.

Nyutdannede vil analysere evidensbasert praksis og teori på avansert nivå. Nyutdannede vil demonstrere avanserte ferdigheter i praksis eller lederskap for fremtidige forventninger til en bachelor forberedt respiratorisk terapeut. Nyutdannede vil engasjere seg i lederroller i utdanning, regjering, folkehelse, ledelse eller profesjonelle organisasjoner. Nyutdannede vil benytte profesjonalitet og kommunikasjonsferdigheter for å fremme fremdrift av yrket. Kurskrav

Ferris 'online grad ferdigstillelse programmer krever at studentene har noen kurs utført gjennom andre institusjoner. Det er kurs som tilbys på nettet av Ferris, og kurs som må fylles ut på en annen høyskole eller universitet (eller på en Ferris campus-sted som tilbyr kurs) og overføres til Ferris.... [-]


Kontakt