The George Washington University - School of Engineering & Applied Science

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Det er mange gode tekniske skoler i USA; men hvor langt kan godt ta deg når målet ditt er å konstruere bedre? På sin George Washington University School of Engineering and Applied Science, studentene arbeider med professorer på toppen av sine felt og få tilgang til innovative ressurser i en av de mest dynamiske, forskningsdrevet sentre i verden.

Vi tilbyr 11 masterstudier, 8 Ph.D. programmer, og en rekke sertifikat programmer i den følge fagfelt:

 • biomedisinsk teknikk
 • Bygg og miljøteknikk
 • Datateknikk
 • informatikk
 • Cybersecurity i informatikk
 • Elektroteknikk teknikk~~POS=HEADCOMP
 • engineering
 • Mekanisk og luftfartsteknologi
 • Regulatory biomedisinsk teknikk
 • Systems Engineering
 • telekommunikasjon engineering

Inntakskrav

Studenter som søker til enhver graduate program på SEAS må levere følgende materialer:

 • Utfylt elektronisk søknadsskjema
 • GRE score for alle seksjoner (kvantitativ, verbal, skriftlig). Poeng kan ikke være eldre enn fem år.
 • Transkripsjoner fra alle institusjoner deltok
 • Anbefalingsbrev
 • Angivelse av formål
 • CV
 • Søknadsgebyr på $ 75 USD

En omfattende liste over opptakskrav kan bli funnet på www.graduate.seas.gwu.edu/admissions-requirements.

Internasjonale Opptak

I tillegg til de generelle opptakskravene, må internasjonale søkere også oppfylle følgende krav for å bli vurdert for opptak til et SEAS graduate program:

English Language Krav

Alle internasjonale søkere er pålagt å sende TOEFL eller IELTS score som en del av sin programpakke. Unntak fra disse retningslinjene kan gis til søkere som:

 • Hold en bachelor, master- eller doktorgrad fra en institusjon hvor engelsk er undervisningsspråket og det offisielle språket i det landet der universitetet ligger i
 • Hold en bachelor, master- eller doktorgrad fra en institusjon i et land som kvalifiserer for TOEFL / IELTS fritak. En liste over unntatte land kan bli funnet på www.graduate.seas.gwu.edu/toefl-exempt-countries

Norsk eksamen score kan ikke være mer enn to år gammel. For å sikre score er mottatt av GW, vennligst bruk institusjonelle kode 5246. En institusjonell koden er ikke nødvendig å sende IELTS score til GW.

Følgende programmer krever minst et minimum av en 80 på TOEFL og IELTS samlet bandet score på 6,0 uten individuell bandet scorer under 5.0:

 • Biomedical Engineering (MS, Ph.D.)
 • Bygg- og miljøteknikk (MS, Ph.D.)
 • Computer Engineering (MS, Ph.D.)
 • Computer Science (MS, Ph.D.)
 • Cybersecurity og Computer Science (MS)
 • Electrical Engineering (MS, Ph.D.)
 • Mekanisk og Aerospace Engineering (MS, Ph.D.)
 • Telekommunikasjon Engineering (MS)

Følgende programmer krever minst et minimum av 100 på TOEFL IBT og en IELTS samlet bandet score på 7,0 uten individuell bandet scorer under 6.0:

 • Engineering Management (MS, Ph.D.)
 • Systems Engineering (MS, Ph.D.)

Transkripsjoner

En utskrift, detaljert merkene sertifikat, eller tilsvarende dokument som viser alle kurs arbeid, karakterer og bevis for opptjent grader må sendes inn for hver institusjon deltok. Dette er nødvendig for alle høgskoler og universiteter deltok, om ikke kreditt ble opptjent, ble programmet avsluttet eller kreditt vises som overføring kreditt på en annen karakterutskriften. Uoffisielle kopier av vitnemål eller akademiske poster bør oppdateres til din elektroniske søknad konto.

Vennligst ikke post transkripsjoner på tidspunktet for opptak; hvis innrømmet, vil du bli instruert om hvordan du kan gi offisielle kopier. Søkere med grader fra indiske universiteter må inneholde merker ark i sin opplasting. Søkere med vitnemål i fremmedspråk skal inneholde kopi på originalspråket og den engelske oversettelsen. Ikke last opp evalueringer av dine vitnemål.

Sende dokumenter for I-20 / DS-2019 Forms

Det er ikke obligatorisk å sende inn finansielle dokumenter for I-20 eller DS-2019 former som en del av søknaden pakken. Selv om det er en del på den elektroniske søknaden der søkere kan laste opp disse dokumentene, er det ikke nødvendig å gjøre. Bare når søkeren har fått adgang til SEAS og bekreftet den hensikt å melde, vil opptakskomité gjennomgå alle dokumenter og be om at skjemaene sendes inn.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se MSc - HealthcareStudies » Se PhD`er » Se Master » Se MSc - Master » Se PhD »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Master Of Science I Biomedisinsk Ingeniør (ms)

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 3 år September 2018 USA Washington + 1 fler

Tilbys gjennom Department of Biomedical Engineering, er MS program i Biomedical Engineering er utformet for å forberede studentene til å bruke tekniske prinsipper til problemer i medisin og biologi; å forstå og modell attributter av levende systemer; og å syntetisere biomedisinske systemer og enheter. [+]

Programoversikt

Tilbys gjennom Department of Biomedical Engineering, er MS program i Biomedical Engineering er utformet for å forberede studentene til å bruke tekniske prinsipper til problemer i medisin og biologi; å forstå og modell attributter av levende systemer; og å syntetisere biomedisinske systemer og enheter.

Programmet er sterkt tverrfaglig, som studentene velge fra et stort utvalg av studieretninger over universitetet. Kjernen fakultetet ekspertise omfatter kreftbehandling, hjerteelektrofysiologi, biosensorer, MicroFluidics, medisinsk bildebehandling og bildeanalyse, optogenetics, robotikk, og ultralyd applikasjoner i medisin.

Både MS og Ph.D. programmer er basert på de viktigste campus i Foggy Bottom, tar full nytte av nærhet til School of Medicine, Milken Institute School of Public Health, og GW Hospital. Disse interaksjonene er supplert med samarbeid med nærliggende klinisk og forskningsfasiliteter, inkludert barne National Health System og føderale byråer som Food and Drug Administration (FDA) og National Institutes of Health (NIH).... [-]


Master

Master Of Engineering I Regulatoriske Biomedisinsk Teknikk

Campus Heltidsstudier Deltid 3 semestre September 2018 USA Washington + 1 fler

The Master of Engineering i Regulatory Biomedical Engineering (rBME) er et tverrfaglig program som tilbys gjennom Department of Biomedical Engineering i samarbeid med GW School of Medicine og helsefag. [+]

Programoversikt

The Master of Engineering i Regulatory Biomedical Engineering (rBME) er et tverrfaglig program som tilbys gjennom Department of Biomedical Engineering i samarbeid med GW School of Medicine og helsefag. Det nye programmet løser et udekket behov for et graduate program for å utdanne ingeniører i bestemt sett av ferdigheter av regulatoriske vitenskap, biomedisinsk innovasjon og entreprenørskap.

Studenter med opplæring i ingeniørfag eller fysikk og / eller relevant industri / regjeringen erfaring studie det grunnleggende biomedisinsk teknikk, globale regulatoriske saker, regulatorisk strategi i utviklingen av enheter og diagnostikk, overholdelse av regelverk, engineering patentlovgivning, medisinske målinger og instrument design.... [-]


PhD

Ph.d. I Biomedisinsk Teknikk

Campus Heltidsstudier Deltid 4 - 6 år September 2018 USA Washington + 1 fler

Doktorgradsprogrammet i Biomedical Engineering er utformet for å forberede studentene på en karriere i kreativ stipend ved å gi en bred, men balansert bakgrunn av kunnskap og veiledning i utførelsen av forskning. Dette tverrfaglige programmet gir kurs og forskning som trekker på ressurser fra hele School of Engineering and Applied Science. [+]

biomedisinsk teknikk Programoversikt

Ph.D. grad i Biomedical Engineering er utformet for å forberede studentene på anvendelse av tekniske prinsipper til problemer i medisin og biologi; å forstå og modell attributter av levende systemer; og å syntetisere biomedisinske systemer og enheter.

Programmet er sterkt tverrfaglig, som studentene velge fra et stort utvalg av studieretninger over universitetet. Kjernen fakultetet ekspertise omfatter kreftbehandling, hjerteelektrofysiologi, biosensorer, MicroFluidics, og ultralyd applikasjoner i medisin.

Ph.D. Programmet er basert på den viktigste campus i hjertet av Washington, DC, tar full nytte av nærhet til School of Medicine, Milken Institute School of Public Health, og GW Hospital. Disse interaksjonene er supplert med samarbeid med nærliggende klinisk og forskningsfasiliteter, inkludert barne National Health System og føderale byråer som Food and Drug Administration (FDA) og National Institutes of Health (NIH).... [-]


Videoer

GW History, Student Resources, and Classroom Expectations

Core Lab Facilities

Research with an Impact

Kontakt

George Washington University - School of Engineering & Applied Sciences

Adresse, linje 1 Science & Engineering Hall 800 22nd Street NW Suite 2885
20052 Washington, District of Columbia, USA
HJemmeside http://graduate.seas.gwu.edu
Telefon +1 202-994-1802