Hillsborough Community College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

En amerikansk høyere utdanning er nærmere enn du tror ... Oppnå drømmen din! Studier på Hillsborough Community College i Tampa Bay, Florida!

Hillsborough Community College (HCC) er en akkreditert, community college med fem studiesteder som ligger i den pulserende havnebyen Tampa, Florida, og rundt Hillsborough County. The Tampa Bay-regionen er hjem til praktfulle marint liv, idrett attraksjoner, verdensklasse kulturelle arenaer, og gode shopping og spise. Du vil finne et bredt spekter av friluftsaktiviteter, inkludert camping, fotturer, ridning, sykling, fiske, dykking, seiling, båtliv, og kajakkpadling. Tampa skryte attraksjoner som Busch Gardens, Florida Aquarium, Lowry Park Zoo og Museum of Science and Industry. Populære fornøyelsesparkene i Florida som Walt Disney World, Universal Studios, og SeaWorld er bare en kort kjøretur unna. Vi nyter sol hele året, et levende kulturliv, noen av de beste strendene i verden, idrett av alle slag, og gode høyere utdanning muligheter.

Vi inviterer deg til å bli med oss ​​... Nyt det gode liv i Tampa Bay, Florida!

Universitetet Transfer Program: Begynn på HCC! Gå hvor som helst!

HCC er et flott sted å starte for internasjonale studenter som drømmer om å tjene en 4-årig bachelorgrad i USA. Vi hjelper deg til å utforske alle universitets alternativer mens du har fullført de to første årene av universitetsstudium med oss. Hvis du ønsker å delta på en selektiv 4-årig høyskole, en liberal-arts institusjon, et nasjonalt rangert universitet, eller en Ivy League skole, hjelper HCC du kommer dit!

Hvorfor velge HCC?

Sømløs overføring til et fireårig universitets Rimelig undervisning og fleksible avdrag betalingsplaner Populære fornøyelsesparkene i nærheten, som Walt Disney World, Universal Studios og SeaWorld Personlig, kvalitet instruksjon, med små klasse størrelser og fremragende fakultet Intensive engelsk programmer for å forberede deg for å lykkes i college-nivå kurs En kulturelt mangfoldig samfunn, herunder internasjonale studenter fra over 60 nasjoner En Senter for internasjonalisering av studier dedikert til støtte, trivsel og suksess

On-Campus Housing på Hawks Landing

Velge et sted å bo er en av de viktigste avgjørelsene du vil gjøre før du starter studier ved HCC, men det trenger ikke å være den tøffeste en!

Hawks Landing leilighetene har en stor verdi, en praktisk beliggenhet, og viktigst av alt, en morsom levende og læring atmosfære! Den boligkompleks er bare noen kvartaler unna shopping og restauranter og i gangavstand fra Raymond James Stadium, hjemmebanen til Tampa Bay Buccaneers, og Steinbrenner Field, våren trening hjemmet til 2009 Baseball World Series Champions, New York Yankees. Ligger ved siden av Dale Mabry Campus, Hawks Landing studentleilighetene tilbyr fullt møblerte 1, 2 og 4 soverom / bad enheter med utmerkede fasiliteter.

Private, romslig soverom med gratis Internett og kabel-TV privat bad Felles luksus kjøkken, møblert stue Full størrelse vaskemaskin / tørketrommel Resort-style svømmebasseng og sandvolleyballbane State-of-the-art treningssenter Datalab med skrivere og studie stasjoner Video spillerom og sosiale aktiviteter

Studentliv

Campus engasjement er en fin måte å gjøre mest mulig ut av college opplevelse! Studenter kan øke sin karriere og pedagogiske muligheter ved å delta i campus aktiviteter og organisasjoner. HCC tilbyr en rekke muligheter for studentene til å utvide sin horisont gjennom kulturelle og spesielle arrangementer på hver campus, bli involvert i college livet, og få nye venner!

HCC er friidrett programmet gir internasjonale studenter med en ekstra mulighet til å berike sin college erfaring gjennom intercollegiate SPORTS, inkludert menn og kvinners basketball, menns baseball og kvinners softball, volleyball og tennis. HCC Lagene rangeres nasjonalt og har vunnet flere mesterskap.

Senter for internasjonalisering av utdanning: Ditt hjem borte fra hjemmet!

På HCC, vi er veldig stolte av vår kulturelle og internasjonalt mangfold, og vi tror sterkt på betydningen av internasjonal utdanning. Vi tilbyr spesielle internasjonale programmer og tjenester for våre internasjonale studenter, og våre hjemlige studenter, gjennom vårt Senter for internasjonalisering av studier. Senteret skaper et læringsmiljø som forbereder studentene for en stadig mer sammenvevd og skiftende verden.

For våre internasjonale studenter, som representerer mer enn 60 nasjoner, vil du finne at Senteret tilbyr en rekke tjenester for å støtte dine individuelle behov samtidig som man HCC, fra start til slutt! Dette inkluderer veiledning om innleggelser, visum, orientering, akademikere, bolig, og overføre til et fireårig høyskole eller universitet.

Påfør i dag!

Internasjonale studenter kan søke om høsten (august), Spring (januar), eller sommeren (mai) semester. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Hillsborough Community College! For å be om mer informasjon, fylle ut spørreskjemaet, og vi vil svare deg direkte.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Associate of Science - HealthcareStudies » Se Associate of Arts - HealthcareStudies » Se Kurs - HealthcareStudies » Se Associate of Science - AcademicCourses » Se Associate of Arts - AcademicCourses » Se Kurs - AcademicCourses »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Associate of Arts

Sonography Program

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 USA Tampa

Sonografi er en medisinsk spesialitet, som bruker høyfrekvente lydbølger for å skape bilder av menneskekroppen. Disse bildene blir deretter analysert, medhjelp i lege diagnose. [+]

Forestill deg selv som en student av sonography

Diagnostic Medical Sonography Technology Program er akkreditert av Joint Review Committee for utdanning i diagnostisk medisinsk sonografi. Programmet tilbys på Hillsborough Community College Dale Mabry Campus. Sonografi er en medisinsk spesialitet, som bruker høyfrekvente lydbølger for å skape bilder av menneskekroppen. Disse bildene blir deretter analysert, hjelpe til lege diagnosen. Sonografen er en dyktig helsepersonell som tilbyr imaging-tjenester under tilsyn av en lege som er ansvarlig for bruk og tolkning av ultralydprosedyrer.

Målet med Sonografi Program

"Forberede kompetente generelle sonografere på grunnnivå i kognitiv (kunnskap), psykomotorisk (ferdigheter) og effektive (atferd) læring domener."... [-]


Associate of Science

Akuttmedisinske Tjenester

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 USA Tampa

I regi av den akuttmedisinske tjenester programmet, studentene først bli sertifisert som en ambulansearbeider og for det andre som en paramedic. Nyutdannede av EMT og paramedic programmet tjene en høyskole kreditt sertifikat. [+]

Velkommen til Hillsborough Community College EMS programmer.

Akkreditering:

De HCC EMS programmer er fullt akkreditert av Florida Department of Health, Bureau of Emergency Medical Services, og tilbyr de mest aktuelle og oppdaterte læreplanen. I tillegg er Paramedic program akkreditert av komité for akkreditering av utdanningstilbud (http://www.caahep.org/) etter anbefaling fra Komiteen for akkreditering av pedagogiske programmer for de akuttmedisinske tjenestene yrker (CoAEMSP).

I regi av den akuttmedisinske tjenester programmet, studentene først bli sertifisert som en ambulansearbeider og for det andre som en paramedic. Nyutdannede av EMT og paramedic programmet tjene en høyskole kreditt sertifikat.... [-]


Computertomografi (CT) Program

Campus Heltidsstudier 2 semestre September 2018 USA Tampa

Den computertomografi programmet på HCC gir studentene en avansert teknisk sertifikat som spesialiserer seg på computertomografi. Akademiske og kliniske studier forberede teknologer for å gi kvalitet pasientbehandling og utføre studier med bildeutstyr, profesjonell kommunikasjon, og kvalitetssikring i rute- og nødprosedyrer. [+]

Computertomografi (CT) bruker spesialiserte røntgenutstyr for å visualisere tverrsnitts anatomiske strukturer inne i kroppen for påvisning av sykdommer og sykdomsprosesser for å hjelpe legen ved diagnose og behandling planlegging.

Den computertomografi programmet på HCC gir studentene en avansert teknisk sertifikat som spesialiserer seg på computertomografi. Akademiske og kliniske studier forberede teknologer for å gi kvalitet pasientbehandling og utføre studier med bildeutstyr, profesjonell kommunikasjon, og kvalitetssikring i rute- og nødprosedyrer.

Program valgbarhet er begrenset til ARRT-registrerte radiografer, stråleterapeuter eller nukleærmedisin teknologer eller tilsvarende (NMTCB) registrering. Etter vellykket gjennomføring av programmet, vil nyutdannede være kvalifisert til å ta post-primær sertifisering eksamen tilbys av ARRT for computertomografi. ... [-]


Dental Bistå Programmet

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 USA Tampa

Dental Assisterende tilbyr studenten en karriere som krever både mellommenneskelige og tekniske ferdigheter; han eller hun vil ha de mest omfattende plikter i tannlege kontoret. [+]

Kontakt oss i dag for å starte din karriere i Dental Assisterende!

En karriere i dental bistå tilbud mange karrieremuligheter. I tillegg til å hjelpe tannlegen i løpet av en rekke prosedyrer, er andre ekspanderte oppgaver som er tilordnet Florida tannlegeassistent som eksponere og behandling av røntgen, fabrikkere midlertidige kroner, og å ta avtrykk for studiemodeller. Pliktene til en tannhelsesekretær er blant de mest omfattende og variert på tannlege kontoret. Den tannhelsesekretær utfører mange oppgaver som krever både mellommenneskelige og tekniske ferdigheter.

The Graduate av HCC dental bistå programmet vil være forberedt på å ta Dental Assisterende National Board (DANB) og når de har bestått, vil graduate bære credential av Certified tannhelsesekretær (CDA) CDA credential vil kreve 12 timer med etterutdanning hvert år. Å bli en sertifisert tannhelsesekretær forsikrer publikum om at tannhelsesekretær er forberede seg til å bistå kompetent i tilbudet av tannpleie. HCC programmet er 12 måneder.... [-]


Dental Hygiene Program

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 USA Tampa

The Dental Hygiene Program fører til en førsteamanuensis i Science Degree.This forbereder studentene med både kliniske ferdigheter og klasserommet kunnskap for å kunne passere National Dental Hygiene styret og staten Florida Dental Hygiene Board eksamen. [+]

The Dental Hygiene Program fører til en førsteamanuensis i Science Degree.This forbereder studentene med både kliniske ferdigheter og klasserommet kunnskap for å kunne passere National Dental Hygiene styret og staten Florida Dental Hygiene Board eksamen. Begge disse er nødvendig for lisensstatusen i delstaten Florida.

En Tannpleier er et viktig medlem av tann team.They gi ikke-kirurgisk periodontal terapi som inkluderer skalering og rot planlegging, forebygging voksne og barn, plassering av dental tetningsmidler, eksponering og behandling av røntgenbilder, og individualisert pasientopplæring. Den Tannpleier må opprettholde lisensen ved å fullføre 24 videreutdanning studiepoeng hvert annet år, samt vedlikehold av deres HLR-sertifisering.... [-]


Kroppsøving Program

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 USA Tampa

Mens det er ingen Physical Education studium ved HCC, er det mange fitness og helse klasser tilbys. [+]

Kom i form og få kreditt!

Mens det er ingen Physical Education studium ved HCC, er det mange fitness og helse klasser tilbys.

Følgende er en liste over Helse- og kroppsøving klasser tilbys på Dale Mabry Campus hvert semester.

PEM 1101 Fitness & Conditioning PEM 1121 Begynnelsen Yoga PEM 1122 Intermediate Yoga PEM 1131 Vekt trening PEM 2930 Ballroom Dance PEL 1321 Volleyball PEL 1341 Tennis PEL 1621 Basketball HSC 2100 Health Education HSC 2400 Førstehjelp (HLR-sertifisering er tilgjengelig) HSC 2130 Sex, Health & Decision Making PEN 1136C Open Water Diver PEM 1405 Self Defense for Woman [-]

Nukleærmedisin Program

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 USA Tampa

Nukleærmedisin teknologer forberede og administrere radioaktive materialer, drive atom instrumenter, posisjon pasienter på "bildebehandling" prosedyrer, utføre laboratorietester og jobbe opp diagnostiske data for leger. Nyutdannede av dette programmet er kvalifisert til å ta nasjonale register eksamen og Florida lisens for nukleærmedisin teknologer. [+]

Takk for din interesse i vår Hillsborough Community College er nukleærmedisin Technology Program.

Nukleærmedisin er en medisinsk bildediagnostikk spesialitet som bruker radioaktivt materiale til hjelp i diagnostisering, staging, og behandling av sykdommer som kreft, hjertesykdom og dysfunksjonell skjoldbrusk sykdom. Nuclear Medicine gir entydig informasjon om både funksjon og struktur av nesten alle de store organ i kroppen.

Teknologer forberede og injisere radioaktive materialer, posisjon pasienter for bildebehandling prosedyrer og forberede diagnostiske data for leger. Nukleærmedisin Teknologer kan også utføre hybrid og avanserte molekylær avbildning som SPECT-CT og PET-CT. Det er nesten 100 nukleærmedisin imaging-prosedyrer tilgjengelig i dag med anslagsvis 17-20 millioner nukleærmedisin bildebehandling og terapeutiske prosedyrer utført hvert år i USA. ... [-]


Opticianry Program

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 USA Tampa

Lær å måle, passform, og tilpasse briller og kontaktlinser. Få klinisk erfaring i vår on-campus dispensary og tilknyttede webområder, og lære grunnleggende okulær vitenskap. Nyutdannede kan ta statlige og nasjonale lisensstatusen eksamen for optikere. [+]

Som en viktig del av "øyet vesenet levering system," optikere mål, passform og tilpasse briller og kontaktlinser til mennesker med synsproblemer. Kurset dekker grunnleggende okularvitenskap, inkludert optikk, anatomi, kontaktlinser og refraktometri. Det gjør det også mulig for studentene å få spesifikke ferdigheter innen profesjonell ledelse, briller og dispensering. Klinisk erfaring er oppnådd i en state-of-the-art på campus profylakse og tilknyttede nettsteder. Nyutdannede av programmet er kvalifisert til å ta statlig og nasjonal sertifisering og / eller lisensstatusen eksamen for optikere. Campusbaserte eller Internettbaserte programmer tilgjengelig. Det Opticianry Programmet er akkreditert av Kommisjonen på Opticianry Accreditation, PO Box 592, Canton, NY 13617.... [-]


Radiografi

Campus Heltidsstudier 2 uker September 2018 USA Tampa

Den radiografi Program utdanner studenten i bruk av x-ray energi brukes til å bistå i diagnostikk eller behandling av pasientens tilstand. [+]

Den radiografi Program utdanner studenten i bruk av x-ray energi brukes til å bistå i diagnostikk eller behandling av pasientens tilstand. En radiograf utfører ulike radiologiske undersøkelser og teknikker som resulterer i bilder som er tolket av en lisensiert lege.

Den radiografi Program er dedikert til å forberede studenten, gjennom faglige og kliniske studier for en utfordrende og givende karriere som radiograf. Denne 22 måneders uavbrutt Programmet omfatter praktisk erfaring i klinisk utdanning innstillinger Hillsborough County for studentene til å utvikle kompetanse i radiologiske undersøkelser.

The Graduate av radiografi Program er kvalifisert til å ta den amerikanske Registeret radiologiske Technologist tallet (ARRT) undersøkelse, og vil også være kvalifisert for en delstaten Florida Generelt Radiograf lisens. ... [-]


Respiratoriske Omsorg Program

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 USA Tampa

Åndedretts omsorg omfatter terapeutisk bruk av følgende: medisinske gasser og administrasjonsenheter, miljøkontrollsystemer, fukting, aerosoler, medisiner, ventilasjonsstøtte, bronkopulmonal drenering, lungerehabilitering, hjerte-lungeredning, og luftveishåndtering. Spesifikke testteknikker er ansatt i luftveiene omsorg for å bistå i diagnostikk, overvåking, behandling og forskning. Kliniske evalueringer vil bli brukt til å evaluere resultatene i klinisk sammenheng. [+]

Velkommen til Respiratory Care Program Side

Trekk pusten dypt og tenke på en karriere i luftveiene omsorg. Som en viktig del av helsevesenet team, respiratoriske terapeuter behandler pasienter med pusteproblemer på grunn av lunge- og hjertesykdom. Respirasjonsterapeuter gjelder vitenskapelige prinsipper for å forebygge, identifisere og behandle akutt eller kronisk dysfunksjon i hjerte-systemet.

Kunnskap om vitenskapelige prinsipper samt biomedisinsk teknikk og teknologi gjør at luftveiene terapeuter å effektivt vurdere, utdanne og behandle pasienter. Luftveis terapeuter jobber også med premature barn, barn og voksne pasienter, traumeofre og pasienter som trenger livredning. ... [-]


Sykepleierutdanning

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 USA Tampa

HCC Nursing programmet er et to år, full-time program. Vårt program er fullt akkreditert og godkjent av Florida State Board of Nursing og av Akkreditering kommisjonen for utdanning i sykepleie (ACEN). Nyutdannede av Associates i Science grad Nursing Program er i stand til å gi direkte pasientbehandling til pasienter i sykehus og sammenlignbare helsemyndigheter. [+]

Velkommen til HCC Nursing Program Nettstedet. The Nursing Program begynte på HCC i 1970 på Gordon Keller Campus på Davis Island.

Tilbys i dag på Dale Mabry, Plant City og Southshore studiesteder, er HCC Nursing Program en toårig, fulltids program. Vårt program er fullt akkreditert og godkjent av Florida State Board of Nursing og av Akkreditering kommisjonen for utdanning i sykepleie (ACEN). Nyutdannede av Associates i Science grad Nursing Program er i stand til å gi direkte pasientbehandling til pasienter i sykehus og sammenlignbare helsemyndigheter.

Varigheten av programmet er fire vilkår for grunnleggende alternativet og tre vilkår for overgangsalternativ. Programmet krever full tid nærvær engasjement fra studenten. Her tilbys en kompetansebasert systematisk instruksjons tilnærming og både dag og kveld kliniske erfaringer blir utnyttet.... [-]


Kurs

Strålebehandling

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 USA Tampa

Oppdraget av strålebehandling Program er å forberede og styrke kandidater med en sterk faglig, klinisk og faglig fundament, for å møte behovene til pasienter og samfunnet som en entry level stråleterapeut. [+]

Dette programmet er en full-time program som tilbys på Dale Mabry Campus.

Vision Erklæring

Radiation Therapy Program bestreber seg på å tilby en høy kvalitet læringsmiljø som forbereder studentene til å bli ledere innen strålebehandling.

Formålsparagraf

Oppdraget av strålebehandling Program er å forberede og styrke kandidater med en sterk faglig, klinisk og faglig fundament, for å møte behovene til pasienter og samfunnet som en entry level stråleterapeut.

Program Philosophy

Feltet av strålebehandling er et helsevitenskap spesialitet som utdanner studenter i bruk av ioniserende og gammastråling gis til pasienter med neoplastiske sykdommer. For at studenten å forstå behandling leveringsprosessen, (s) han må ha en grundig kjennskap til alle aspekter av sykdommen inkludert behandling, simulering, histologi, fysikk og reaksjoner vev med stråling.... [-]


Videoer

Hillsborough Community College International Students